Zašto je Zdravko Mamić "trn u oku" mnogima?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Zašto je Zdravko Mamić "trn u oku" mnogima?
https://www.b92.net/sport/intervjui/intervjui.php?yyyy=2021&mm=03&nav_category=91&nav_id=1830280
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Zašto je Zdravko Mamić "trn u oku" mnogima?
"Zašto? To nije jednostavno reći, to je primivitizam. Veliki umovi iz Hrvatske i Srbije su objašnjavali fenomen, a ja bih sažeo u rečenice Miroslava Krleža 'Bože, sačuvaj me srpskog junaštva i proslava poraza kao pobeda, a jala i zavisti Hrvata'. Neverovatno je koliko u Hrvatskoj ne podnose tuđi uspeh, pa makar bio zajednički. Naravno da volim Hrvatsku, Dinamo, ali volim i sve srpske klubove i uvek navijam za njih kada igraju protiv ostatka Evrope. Isto tako i za slovenačke, klubove iz BiH, Severne Makedonije. Pa to su sve ljudi koji su u istoj državi".
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
maestralni krleža.Serbinho-3 wrote:"Zašto? To nije jednostavno reći, to je primivitizam. Veliki umovi iz Hrvatske i Srbije su objašnjavali fenomen, a ja bih sažeo u rečenice Miroslava Krleža 'Bože, sačuvaj me srpskog junaštva i proslava poraza kao pobeda, a jala i zavisti Hrvata'. Neverovatno je koliko u Hrvatskoj ne podnose tuđi uspeh, pa makar bio zajednički. Naravno da volim Hrvatsku, Dinamo, ali volim i sve srpske klubove i uvek navijam za njih kada igraju protiv ostatka Evrope. Isto tako i za slovenačke, klubove iz BiH, Severne Makedonije. Pa to su sve ljudi koji su u istoj državi".
sitting_bull-
2015-09-28
Mala bara puno krokodila.
Mamić je bio sposoban naći talente za sitnu lovu i stvoriti od njih zvijezde te ih prodati za debelu lovu, vjerojatno najjači od svi jebivjetara na prostoru bivše yu. Ono što njega jebe je kriminal koji se za njim vukao zbog utaje poreza i sličnih pizdarija.
Ono što je dobro je da će njegovim padom povući dosta koruptivnih sudaca a sudstvo je pak rak rana cijele RH. Da pravosuđem ne vlada jugoudbaškomafijaški lobi ova zemlja bi bila med i mlijeko bez obzira na ratna razaranja i štetu koju je isti prouzročio.
Mamić je bio sposoban naći talente za sitnu lovu i stvoriti od njih zvijezde te ih prodati za debelu lovu, vjerojatno najjači od svi jebivjetara na prostoru bivše yu. Ono što njega jebe je kriminal koji se za njim vukao zbog utaje poreza i sličnih pizdarija.
Ono što je dobro je da će njegovim padom povući dosta koruptivnih sudaca a sudstvo je pak rak rana cijele RH. Da pravosuđem ne vlada jugoudbaškomafijaški lobi ova zemlja bi bila med i mlijeko bez obzira na ratna razaranja i štetu koju je isti prouzročio.
Mamic je gladan novca a ko je gladan novca uvijek ima nove motive..neko se zadovolji malim i tu njegovi motivi prestaju...mamic je takorec trgovac od malih nogu prodavajuci stiropor za sjedenje i takorec kako rekoh u biznisu je bio kao klinjo..tu ne pomazu ni fakulteti ako memas nos za zaraditi i okrenuti lovu..to ne pise ni u jednim knjigamaŠandor Winnetou wrote:Mala bara puno krokodila.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Mamic je gladan novca a ko je gladan novca uvijek ima nove motive..neko se zadovolji malim i tu njegovi motivi prestaju...mamic je takorec trgovac od malih nogu prodavajuci stiropor za sjedenje i takorec kako rekoh u biznisu je bio kao klinjo..tu ne pomazu ni fakulteti ako memas nos za zaraditi i okrenuti lovu..to ne pise ni u jednim knjigamaŠandor Winnetou wrote:Mala bara puno krokodila.
Zašto je mamić problem? Što je lopov jer je i sam priznao da je podmićivao suce
Pa nije problem u mamicu on je ponudio..na sucima je da odbiju ili prihvate..stvar je savjestiAssadNaPodmornici wrote:Zašto je mamić problem? Što je lopov jer je i sam priznao da je podmićivao suce
2015-09-08
po meni, mamić ni kriv za utaju poreza, svi normalni ljudi ne ploćaju porez.
mamić je kriv jer ni uspi (ili ni hoti, ne zun, nis poprati njegovu priču nego pišen načelno) privatizirati tu firmu.
mamić je kriv jer ni uspi (ili ni hoti, ne zun, nis poprati njegovu priču nego pišen načelno) privatizirati tu firmu.
2014-04-16
Mamic je mega kriminalac
Ali suci koje je potplatio su veći
Oni podruvaju temelje drzave
Jer uvode bezakonje i potporu kriminalu
Jebali sliku svoju tko ih iškolova da mi je znati!?!?Sora wrote:Mamic je mega kriminalac
mamić nije osuđen zbog utaje poreza.
to je bio element optužnice, ali je poslije odbačen.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:mamić nije osuđen zbog utaje poreza.
a radi česa ga gonu?
2014-04-16
Zato što je narkomanska nasilna kriminalčina možda?
darth_vader-
2014-04-17
I cmolji čas za Jugom, čas za Dinamom, a čas jer ga je sjebala roba jer je u Kostariki uvatilo onog našeg...
darth_vader-
2014-04-17
Komunjara govori da ni optužen za porez, žal za jugon nije kažnjiv, ostaje nasilje. Jel nekoga prebi, ili misliš na ono vikanje?
2014-04-16
Meni je najjaci mamic kad je rekao da je bio vodja bbb-a...nego cini mi se netko iz uprave sarajevskog zeljeznicara pozvao je mamica u zelju i ponudio se da on robija umjesto njega
2015-09-08
Mamić: Objavljujem karte za Dubai koje sam platio sucu i ljubavnici
ZVONKO Vrban, predsjednik Županijskog suda u Osijeku, jučer je kazao da je predložio pokretanje mjera protiv sudaca Zvonka Vekića i Darka Krušlina koji su se družili sa Zdravkom Mamićem.
"Ja sam danas, nakon što su u javnosti objavljene fotografije na kojima se vidi druženje osuđenika Zdravka Mamića i sudaca Županijskog suda, predložio stegovni postupak i mjeru razrješenja dvojice sudaca", kazao je.
Osuđeni bjegunac Zdravko Mamić, koji se protiv pravomoćne odluke hrvatskog suda o 6.5. godina zatvora skriva u BiH, jutros je objavio dokumente za koje tvrdi da su dokaz protiv Vekića.
Mamić je objavio dokumente za koje kaže da su računi za avionske karte za Dubai koje je platio za Vekića, njegovu ljubavnicu i njenu kćer. Radi se o već spominjanom dočeku 2018. godine.
"Prije tri dana pozvao sam korumpiranog suca Louisa Vuittona Vekića da se spasi i objavi potvrde o rezervaciji leta sebe, svoje ljubavnice te njene kćeri za put u Dubai. Vrijeme je isteklo. S obzirom na to da se mene ne može kupiti, niti kao USKOK i DORH natjerati da držim predmete na dnu ladice, ekskluzivno objavljujem mailove kojima sam preko agencije rezervirao, platio i dostavio karte za Dubai za njega, ljubavnicu i njenu kćer, kao i potvrde o letu sa svim podacima", piše Mamić.
"Gospoda su naravno u Dubai letjela poslovnom klasom, a ceh je bio preko 23.000 kuna samo za let. Nadam se da će sada supruzi gospodina Vekića biti jasnija ona laž koju joj je muž prodao kada joj je rekao da ga neće biti za Novu godinu jer ide na kongres ljubitelja reketa. Ovim putem apeliram na preostale suce – predsjednika Fruteka, suca Kvesića, suca Bobana i šefa K€$$u da što prije podnesu ostavke na svoja mjesta jer ih čeka sudbina Krušlina i Vekića, što duže budete čekali bit će vam gore. Vaše vrijeme je završilo, vrijeme reforme pravosuđa i naplate vaših grijeha je stiglo", piše Mamić.
Vekić: Nije mi platio kartu
Za komentar smo upitali suca Zvonka Vekića koji je kazao kako su izvidi tajni."Izvidi su tajni. To nisu službeni dokumenti, oni su zatraženi", kaže Vekić za Index.
Nije želio puno komentirati Mamićevu objavu.
"To on prezentira, a nadležni organi su zatražili originalnu dokumentaciju", kaže Vekić.
"On je podnio kaznenu prijavu protiv nas i taj USB dao USKOK-u. Nadležno tijelo provodi izvide, oni su bili tajni dok ih nije kompromitirao", dodaje Vekić.
Pitali smo ga je li mu Mamić platio kartu.
"Meni platio kartu nije"
"Sad se vrti jedno te isto što je on iznio, to je sve ponavljanje", kaže Vekić.
Pitali smo ga i u kakvim je odnosima s Mamićem.
"Nisam bio u nikakvim odnosima, niti sam mu sudio u onom slučaju gdje je on osuđen", dodaje.
Za komentar smo pitali i Županijski sud u Osijeku. Njihov odgovor objavit ćemo kad ga dobijemo.
vili40-
2015-08-02
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Zdravko demolirao korupirani rak pravosudni sustav rh iz mostara.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Šandor Winnetou likes this post
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ZDRAVKO MAMIĆ: ‘Pitate se zašto sam uplatio 52 milijuna kuna u državni proračun? Sad ću vam reći...‘
» Uhićen Zdravko Mamić
» PROPUCAN ZDRAVKO MAMIĆ!
» Milanović je postao kao Zdravko Mamić
» Zdravko Mamić će graditi sportski centar u Ravnom
» Uhićen Zdravko Mamić
» PROPUCAN ZDRAVKO MAMIĆ!
» Milanović je postao kao Zdravko Mamić
» Zdravko Mamić će graditi sportski centar u Ravnom
Page 1 of 2