SRAMOTA U MOSTARU ... Zdravko Mamic
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: SRAMOTA U MOSTARU ... Zdravko Mamic
Koga boli kurac za tu sorosevsku plavokosu kurvetinuZeko wrote:Pa i precjednica nam se ljubi s Vučićem. U čemu je problem? Rat je završio prije skoro 25 godina i šta bi sad trebali živjeti još uvijek u ratu? Po vašoj logici sa švabama se nitko ne bi trebao razgovarati osim njihovih saveznika talijana. A i nije baš tak', je li?
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zeko wrote:Pa i precjednica nam se ljubi s Vučićem. U čemu je problem? Rat je završio prije skoro 25 godina i šta bi sad trebali živjeti još uvijek u ratu? Po vašoj logici sa švabama se nitko ne bi trebao razgovarati osim njihovih saveznika talijana. A i nije baš tak', je li?
Aj se odlogiraj i dezintegriraj, molim te...
darth_vader-
2014-04-17
Kolinda spada među taj ološ, naravno..
darth_vader-
2014-04-17
Kolinda svaki put kad progovori osjecam susramlje, treba joj zabit kurac u usta i ne vadit da ne moze pricat gluposti
skripar-
2015-08-09
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Koga boli kurac s kim se taj kriminalac rukuje i ljubi. I da krepa sutra bilo bi mi isto tako svejedno. Ne znam koju PM mu uopće daješ pažnju i otvaraš posebnu temu?
Po tvojoj logici sa švabama se nitko ne bi trebao razgovarati osim njihovih saveznika talijana. A i nije baš tak', je li?jasambrend wrote:Zeko wrote:Pa i precjednica nam se ljubi s Vučićem. U čemu je problem? Rat je završio prije skoro 25 godina i šta bi sad trebali živjeti još uvijek u ratu? Po vašoj logici sa švabama se nitko ne bi trebao razgovarati osim njihovih saveznika talijana. A i nije baš tak', je li?
Aj se odlogiraj i dezintegriraj, molim te...
Ako treba, samo reci. Budem ja to tebi još koji put zalijepio. Možda to bar malo umanji tvoj debilizam. Al' nije ni čudno kaj je to baš od tebe došlo. Ti si hajdukovac, a vi ionako živite u prošlosti. I molim te, nemoj se odlogirati ni dezintegrirati. Tko će uveseljavati ovaj PDF?
Zeko-
2015-08-26
Ante, nažalost tu si u pravu!PABLO ESCOBAR wrote:
Da je Bog da da sam osta u njemackoj da nikad nisam.dosa u hrvatsku da me caca nije od malena ucio i govorio Rasti sine samo rasti jednom znat ces docekat ces.
A vidi sada propadam
Guest- Guest
A tko si ti smrdljiva mamićeva izdrkotino da nekome tu postavljaš pitanje i prozivaš ga zbog otvaranja ove teme? Tko si ti? Koji si ti kurac? Obični mali smrdljivi umišljeni ze-ge jebivjetar koji umislio da je popio svu pamet ovog svijeta.Roland Deschain wrote:Koga boli kurac s kim se taj kriminalac rukuje i ljubi. I da krepa sutra bilo bi mi isto tako svejedno. Ne znam koju PM mu uopće daješ pažnju i otvaraš posebnu temu?
Odjebi!
Guest- Guest
haha vidim neki četnici ovdje brane mamića
End- Posts : 21177
2015-08-25
sada i brojčano:jasambrend wrote:Kolinda spada među taj ološ, naravno..
u drugom krugu je plavuša u splitsko-dalmatinskoj županiji dobila 68.801 glas više nego u prvom krugu.
pobijedila je sa ukupno 32.509 glasova više.
sitting_bull-
2015-09-28
Od dva zla opet bolje ona nego onaj tvoj bjeloglavi sup koji se zgraza na sve sto je hrvatsko i koji prica kako su partizanske kape lijepe, kape sa crvenom zvijezdom pod kojima se napadala i rusila hrvatska i klalo se hrvate
skripar-
2015-08-09
odjebi.skripar wrote:Od dva zla opet bolje ona nego onaj tvoj bjeloglavi sup koji se zgraza na sve sto je hrvatsko i koji prica kako su partizanske kape lijepe, kape sa crvenom zvijezdom pod kojima se napadala i rusila hrvatska i klalo se hrvate
iskrivljavanje povijesti nas je i dovelo do toga da je partizanska unuka postala zagovornica lažnih teza o antifašizmu, a da je predsjednik vlade postao lik kojem je glavni uzor Edvard kardelj.
tebi su važne pričice tipa najbogatija zemlja na svijetu, ili bandićeva obećanja kojih će napričati koliko treba samo da dobije izbore, a boli te kiki što zbog takvih kao plavuša, anemičar i bandić svatko imalo obrazovan bježi iz hrvatske.
da, "naši" mogu biti lopovi, ubojice, ratni zločinci i nikome ništa!
zato jer su "naši".
jedi govna.
sitting_bull-
2015-09-28
daj momci
cim uvatim volan postanem grez
jebem ti mater
cim uvatim volan postanem grez
jebem ti mater
Guest- Guest
daj ti njih ujedini daj da budemo zajedno
ne možeš ti meni sad govorit da ja njih ujedinim jer mi smo ujedinjeni
ne možeš ti meni sad govorit da ja njih ujedinim jer mi smo ujedinjeni
End- Posts : 21177
2015-08-25
Jedi i ti govna kopile iz mjesanog braka,takvih vas je vise od pola u hrvatskoj, najmanje je pravih hrvata upravo u samoj hrvatskoj kao sto je i ante nedavno napisao, sve sto valja tamo je doselilo iz bosne
skripar-
2015-08-09
budala projicira svoje frustracije.skripar wrote:Jedi i ti govna kopile iz mjesanog braka,takvih vas je vise od pola u hrvatskoj, najmanje je pravih hrvata upravo u samoj hrvatskoj kao sto je i ante nedavno napisao, sve sto valja tamo je doselilo iz bosne
malo si se zabunio u opisu: svi veliki hrvati i još veći lopovi u hrvatskoj su dotepenci iz dijaspore i bosne koji nemaju niti jednu domovinu na ovome svijetu.
bosnu ne priznajete, hrvatsku također je se u njoj osjećate kao strano tijelo na privremenom radu, ali vam je u hrvatskoj lakše jer zbog razumijevanja jezika ne morate ostati izolirani u svojim gastarbajterskim enklavama kao u dojčlandu i slično.
zbog bosanske bandić-vaso-glasnović pameti je hrvatska tu gdje je.
sitting_bull-
2015-09-28
Uzburkale se strasti do maksimuma. Jebote, k'o da je Mamić neka politička faca u Hrvata, pa gle, on sramoti hrvatsku državu jer se eto, ljubi s četnikom. Gospodo, Mamić je običan građanin RH, koji usput ima i državljanstvo BIH, još kak' vi velite i kriminalac i pobjegulja pred hrvatskim pravosuđem i može se ljubiti i pozdravljati s kim god hoće i kako hoće. Sve drugo kaj vi tu trkeljate su obična trkeljanja.
Zeko-
2015-08-26
skripar wrote:Jedi i ti govna kopile iz mjesanog braka,takvih vas je vise od pola u hrvatskoj, najmanje je pravih hrvata upravo u samoj hrvatskoj kao sto je i ante nedavno napisao, sve sto valja tamo je doselilo iz
Dabome, ante zna koju mu je krsnu slavu pradeda slavio...
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zdravko Mamić dao ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a!
» Uhićen Zdravko Mamić
» Zašto je Zdravko Mamić "trn u oku" mnogima?
» Milanović je postao kao Zdravko Mamić
» Jutros uhićen Zdravko Mamić
» Uhićen Zdravko Mamić
» Zašto je Zdravko Mamić "trn u oku" mnogima?
» Milanović je postao kao Zdravko Mamić
» Jutros uhićen Zdravko Mamić
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4