Nesto Hrvati muvaju sa Kosovom i na Kosovu..Blesak ovaj Blesak onaj..mozda Oluja
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Nesto Hrvati muvaju sa Kosovom i na Kosovu..Blesak ovaj Blesak onaj..mozda Oluja
Kitoljube, gubis mi živce ... a ppošto te vidim mnogo pogadja ovo za tatu ti Srbina, onda izgleda da je Crvenkasti ipak govorio istinutre wrote:alo tarabiću kakve ti veze imaš sa Hrvatima a pogotovo sa jebavanjem majki budući da si obična smrdljiva pederčina? Idi puši si kurac kao i do sada i budi zadovoljan sa tim budaletino smrdljiva četničkaRingo10 wrote:A jebi ga, mozda je to istina, ali izgleda takvo stanje ipak ne utjece na funkciju spolnih organa a dokaz je to da je tebi Srbin bez mozga nategnuo mater i napravio tebe.tre wrote:ne, pitvrdila svjetska zdravstvena organizacija, čovjek koji ima normalan i zdrav mozak ne može biti srbin, ko želi postati srbin izvade mu pola mozga da bi mogao biti srbin.crvenkasti wrote:tre wrote:
Ja ne mogu biti srbin, trebali bi mi izvaditi pola mozga da bi to postao.
Jel ti to iz "Vesele sveske"?
Ali ne sekiraj se Kitoljube, priznat cemo mi tebe za Hrvata. Ni prvi ni zadnji skart medju Hrvatima.
Ali nemoj se sekirat nisi ti kriv što ti je mama raširila noge jednome četalju pa ti ispao tako mentalno deformiran nakon 9 mjeseci ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Nesto Hrvati muvaju sa Kosovom i na Kosovu..Blesak ovaj Blesak onaj..mozda Oluja
Ko ti je taj kitoljub? jel ti to ćale ili ti? Ti si očitop sisao kitu ćaletu čim si tako nakaradan ispaoRingo10 wrote:Kitoljube, gubis mi živce ... a ppošto te vidim mnogo pogadja ovo za tatu ti Srbina, onda izgleda da je Crvenkasti ipak govorio istinutre wrote:alo tarabiću kakve ti veze imaš sa Hrvatima a pogotovo sa jebavanjem majki budući da si obična smrdljiva pederčina? Idi puši si kurac kao i do sada i budi zadovoljan sa tim budaletino smrdljiva četničkaRingo10 wrote:A jebi ga, mozda je to istina, ali izgleda takvo stanje ipak ne utjece na funkciju spolnih organa a dokaz je to da je tebi Srbin bez mozga nategnuo mater i napravio tebe.tre wrote:ne, pitvrdila svjetska zdravstvena organizacija, čovjek koji ima normalan i zdrav mozak ne može biti srbin, ko želi postati srbin izvade mu pola mozga da bi mogao biti srbin.crvenkasti wrote:
Jel ti to iz "Vesele sveske"?
Ali ne sekiraj se Kitoljube, priznat cemo mi tebe za Hrvata. Ni prvi ni zadnji skart medju Hrvatima.
Ali nemoj se sekirat nisi ti kriv što ti je mama raširila noge jednome četalju pa ti ispao tako mentalno deformiran nakon 9 mjeseci ...
A velika vjerojatnost da te mama i na šupak okotila stoko smrdljiva četničkatre wrote:Ko ti je taj kitoljub? jel ti to ćale ili ti? Ti si očitop sisao kitu ćaletu čim si tako nakaradan ispaoRingo10 wrote:Kitoljube, gubis mi živce ... a ppošto te vidim mnogo pogadja ovo za tatu ti Srbina, onda izgleda da je Crvenkasti ipak govorio istinutre wrote:alo tarabiću kakve ti veze imaš sa Hrvatima a pogotovo sa jebavanjem majki budući da si obična smrdljiva pederčina? Idi puši si kurac kao i do sada i budi zadovoljan sa tim budaletino smrdljiva četničkaRingo10 wrote:A jebi ga, mozda je to istina, ali izgleda takvo stanje ipak ne utjece na funkciju spolnih organa a dokaz je to da je tebi Srbin bez mozga nategnuo mater i napravio tebe.tre wrote:
ne, pitvrdila svjetska zdravstvena organizacija, čovjek koji ima normalan i zdrav mozak ne može biti srbin, ko želi postati srbin izvade mu pola mozga da bi mogao biti srbin.
by crvenkasti Yesterday at 14:16
Zato suti ne sramoti se.
Zašto se sa sramiš? Rekao si.
Nije to sramota.
===================================================
Veli jedino kada bi izvadio pola mozga onda bi bijo Srbin.Znaci ipak je Srbin samo sa pola mozga sto je ipak bolje nego da je Hrvat sa cijelim mozgom::)))Zato se srami...jer da ima cijeli mozak onda bi bijo Hrvat koji se ne srami::))Kuzis..kako ti je to promaklo??
Zato suti ne sramoti se.
Zašto se sa sramiš? Rekao si.
Nije to sramota.
===================================================
Veli jedino kada bi izvadio pola mozga onda bi bijo Srbin.Znaci ipak je Srbin samo sa pola mozga sto je ipak bolje nego da je Hrvat sa cijelim mozgom::)))Zato se srami...jer da ima cijeli mozak onda bi bijo Hrvat koji se ne srami::))Kuzis..kako ti je to promaklo??
Guest- Guest
Evo stigao još jedan srbo da lupeta gluposti poput ove dvojice ispred njega
Eto uvatimo te u lazi..a fino si reko da samo Srbi lazu...Daklem...Srbo si ...plus toga cetnik samo se deres ko da te jebe siptar da bi zavaro trag i fol bijo Hrvat...pa nemres ti nas cedo sprevozat..A fino si napisao gore iznad da bi bio srbin jedino kada bi ti izvadili pola mozga...Ajd malo razmisli o tome sto si napisao sa ono pola mozga sto ti je ostalo...jebo ga ti,,,sta se sramis necemo ti nista..
Guest- Guest
Srbo glup si ko ringo, pardon dva ringa. Sad odsmrdi u jazbinu iz koje si ispuzao ili pozovi još kojeg srbu u ispomoć
Picka li ti materina cetnicka neces se ti skrivat po Slavoniji...nacemo mi tebe..samo da znas...::)))
Guest- Guest
Slobodno, samo reci gdje i kada pa da završimo sa tom pričom kao što sam završio i sa drugim glupim pičketinama tvoga tipa. Bio sam čak i australiji tamo gdje dingo stanuje ali ta pičketina se nije smjela pojaviti čak ni na njegovom terenu :)frka wrote:Picka li ti materina cetnicka neces se ti skrivat po Slavoniji...nacemo mi tebe..samo da znas...::)))
Nego jel uspjevaju bamije tamo kod tebe, jel ti žao što si zdimio iz zagreba?
Ej ..ispricavam se ali ne komuniciram sa ljudima kojima je izvadjeno pola mozga i to hrvatski dijo...a osto ti taj cetnicki dio..na kom i dlake rastu..tak da..Cedo..mene nemres inpresijonirat..:::))))))))Sad mi je malo jasnije zasto si toliko glup...hhahahahahahahahahhahahahahah...pola mozga...o sunce ti jebem pa ti jos i razmisljas???
Guest- Guest
Ovo je sasvim dovoljno da se opišeš, a da si nevjerojatno glup to stoji, nisi čak u stanju ni jedan post kopirati bez problema.frka wrote:glup...hhahahahahahahahahhahahahahah...pola mozga...
Osim toga vidi se da te pogodilo u centar čim stalno o tome pišeš
E da..ne znam da li ces shvatiti sa pola mozga..ali probat cu metaforicki (valjda zas sto je to)..Zivim ko Ronaldo a u zivotu nisam udarijo loptu nogom....para ko salate rimuje se sa...ma Cedomire ..bog te neubijo dje izvadi pola hrvatskog mozga..hahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahha..i jos tvrdis da Dzango laze..E da...zaboli me kurac za tvoju vukojebinu...samo ti uzivaj..ja u takvoj stali ne bi zivio da me placaju...jes sad sretan::))??
Guest- Guest
Vidi ti srbe kako vadi iz konteksta pa uvjerava sam sebe da nije glup sa pola mozga,,,i to cetnickog...o sunce ti jebem zareno..znao sam ja da si ti cedomir..sta ti je onaj Pizon u rodu???:::))))
Guest- Guest
Jelda te boli koliko si glup, mislim mora te boljeti jer biti toliko ograničen mora negdje ostaviti traga na psihi.
Nemam takva iskustva kao ti ...odjebi cedo..picka ti materina cetnicka mene si naso uvjeravat da si pametan:::))))))))))))))))
Guest- Guest
šta ti znaš o Bljesku ili pak o Oluji, da bi bilo koga po pitanju navedenog ispravljao... btw baš bi bilo dobro da kosovari ukoliko nisu u mogućnosti svoju unutarnju društvenu problematiku riješiti na miran način, da ju riješe u okviru ograničene vojno redarstvene operacije pa kako god ju nazvali.... samo nek ju izvedu po isprobanom hrvatskom obrascu koji je bio visoko profesionalan i u skladu s konvencijama i ne budu imali nikakvih problema na međunarodnom planu....Ringo10 wrote:Hrvati sa ovim nemaju veze, ali ako Amerikanci stvarno planiraju nekakve ratne pizdarije na Kosovu sto me ne bi iznenadilo, onda se oigravaju vatrom jer bi to moglo zapaliti Balkan i prosiriti se i uvuci druge faktore u cijelo o sranje.
Daj Boze da je to sve samo necija paranoja ...ali svasta je moguce
I nije Blesak nego Bljesak ...
2015-08-08
Dečko što si neurozan pa laješ, nego ne odgovaraš na pitanja, prvo prijetiš pa kad pristanem onda uvučeš rogove jel tako kukavelju, što bi sa onim naći ćemo mi tebe? Valjda ti i ko jošfrka wrote:Nemam takva iskustva kao ti ...odjebi cedo..picka ti materina cetnicka mene si naso uvjeravat da si pametan:::))))))))))))))))
Daj lik je srbo pa ti je valjda jasno odakle vjetar puše.michaellcmacha wrote:šta ti znaš o Bljesku ili pak o Oluji, da bi bilo koga po pitanju navedenog ispravljao... btw baš bi bilo dobro da kosovari ukoliko nisu u mogućnosti svoju unutarnju društvenu problematiku riješiti na miran način, da ju riješe u okviru ograničene vojno redarstvene operacije pa kako god ju nazvali.... samo nek ju izvedu po isprobanom hrvatskom obrascu koji je bio visoko profesionalan i u skladu s konvencijama i ne budu imali nikakvih problema na međunarodnom planu....Ringo10 wrote:Hrvati sa ovim nemaju veze, ali ako Amerikanci stvarno planiraju nekakve ratne pizdarije na Kosovu sto me ne bi iznenadilo, onda se oigravaju vatrom jer bi to moglo zapaliti Balkan i prosiriti se i uvuci druge faktore u cijelo o sranje.
ma znam to, ali svejedno dobro je da zna da ne zna kad je u pitanju navedeno... a kosovari ako su pametni i uz malu pomoć nek odrade najbolje što mogutre wrote:Daj lik je srbo pa ti je valjda jasno odakle vjetar pušemichaellcmacha wrote:šta ti znaš o Bljesku ili pak o Oluji, da bi bilo koga po pitanju navedenog ispravljao... btw baš bi bilo dobro da kosovari ukoliko nisu u mogućnosti svoju unutarnju društvenu problematiku riješiti na miran način, da ju riješe u okviru ograničene vojno redarstvene operacije pa kako god ju nazvali.... samo nek ju izvedu po isprobanom hrvatskom obrascu koji je bio visoko profesionalan i u skladu s konvencijama i ne budu imali nikakvih problema na međunarodnom planu....Ringo10 wrote:Hrvati sa ovim nemaju veze, ali ako Amerikanci stvarno planiraju nekakve ratne pizdarije na Kosovu sto me ne bi iznenadilo, onda se oigravaju vatrom jer bi to moglo zapaliti Balkan i prosiriti se i uvuci druge faktore u cijelo o sranje.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nisi često tu pa ne vidiš što munjola piše, kao fol za hrvate a onda ide standardno kiflari pa ustaše na svakom koraku pa pljuvanje po bleiburgu, pa jebavanje majke kosovarima itd itd, tipično srpsko ponašanje.michaellcmacha wrote:ma znam to, ali svejedno dobro je da zna da ne zna kad je u pitanju navedeno... a kosovari ako su pametni i uz malu pomoć nek odrade najbolje što mogutre wrote:Daj lik je srbo pa ti je valjda jasno odakle vjetar pušemichaellcmacha wrote:šta ti znaš o Bljesku ili pak o Oluji, da bi bilo koga po pitanju navedenog ispravljao... btw baš bi bilo dobro da kosovari ukoliko nisu u mogućnosti svoju unutarnju društvenu problematiku riješiti na miran način, da ju riješe u okviru ograničene vojno redarstvene operacije pa kako god ju nazvali.... samo nek ju izvedu po isprobanom hrvatskom obrascu koji je bio visoko profesionalan i u skladu s konvencijama i ne budu imali nikakvih problema na međunarodnom planu....Ringo10 wrote:Hrvati sa ovim nemaju veze, ali ako Amerikanci stvarno planiraju nekakve ratne pizdarije na Kosovu sto me ne bi iznenadilo, onda se oigravaju vatrom jer bi to moglo zapaliti Balkan i prosiriti se i uvuci druge faktore u cijelo o sranje.
ma to sve znam i da ne dolazim tu.... isti kurac on ili svetozar ili neki od naših prečana ili ovih šumadinaca
2015-08-08
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Srbima se opet prividja 'Oluja' ovaj put turisticka u Hrvatskoj
» Ozbiljni sukobi na Kosovu mozda za 2 do 3 mjeseca,prenjet ce se i na Bosnu
» Oluja 2?'Hrvati kao da se spremaju za rat'
» Od tog prijesnog, dogovorenog zločina možda je gori samo onaj sastanak u Wannseeu 1942., ali metoda i bešćutnost, siguran sam, uvlas je ista
» FATAMORGANA!Plenkovic sprema novu 'Oluju' ali ovaj put na Kosovu
» Ozbiljni sukobi na Kosovu mozda za 2 do 3 mjeseca,prenjet ce se i na Bosnu
» Oluja 2?'Hrvati kao da se spremaju za rat'
» Od tog prijesnog, dogovorenog zločina možda je gori samo onaj sastanak u Wannseeu 1942., ali metoda i bešćutnost, siguran sam, uvlas je ista
» FATAMORGANA!Plenkovic sprema novu 'Oluju' ali ovaj put na Kosovu
Page 4 of 9