Nesto Hrvati muvaju sa Kosovom i na Kosovu..Blesak ovaj Blesak onaj..mozda Oluja
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Nesto Hrvati muvaju sa Kosovom i na Kosovu..Blesak ovaj Blesak onaj..mozda Oluja
tre wrote:nu ga opet, ja jesam Hrvat i po ćaći i po materi. Ti s druge strane želiš biti Hrvst samo da te žena ne taslači svaki dancrvenkasti wrote:tre wrote:nije ni čudo zašto toliko žarko želi biti HrvatNoor wrote:nije mu lakotre wrote:
u danima kad je srbo dobrano ga taslači ali u danima kad je Hrvat ne smije ni pisnuti
Zašto ti želiš biti Hrvat?
Pa rekao si da ti je otac Srbin. Zapamtili smo.
Uostalom, ne bi se ti toliko trudio da dokazuješ da si Hrvat ako stvarno nemaš sumnji da jesi.
Sveki dan pišeš o Srbima i govoriš da su pičke i govna. Točno se osjeti da ti je Srbin još u glavi.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Nesto Hrvati muvaju sa Kosovom i na Kosovu..Blesak ovaj Blesak onaj..mozda Oluja
naporan si sa tim glupostima, probaj sad nešto drugo izmisliticrvenkasti wrote:tre wrote:nu ga opet, ja jesam Hrvat i po ćaći i po materi. Ti s druge strane želiš biti Hrvst samo da te žena ne taslači svaki dancrvenkasti wrote:tre wrote:nije ni čudo zašto toliko žarko želi biti HrvatNoor wrote:
nije mu lako
Uostalom, ne bi se ti toliko trudio da dokazuješ da si Hrvat ako stvarno nemaš sumnji da jesi.
Sveki dan pišeš o Srbima i govoriš da su pičke i govna. Točno se osjeti da ti je Srbin još u glavi.
komadu teletine... pa pogledaj video koji si stavio, jebo te ko te zdelao, makar i bik bio... alo tupsone ti hrvati u tom tvom videu se zahvaljuju svojim spasiteljima koji su eto tom prilikom bili srbi koji su pragmatično odlučili omogućiti izvlačenje i spašavanje hrvatskih civila koje im je taada poprilično plaćeno đšto u novcu što u gorivu...frka wrote:by michaellcmacha Today at 16:33
ma eto na znanje im da se popriličan broj žena i djece sklonio u Ustašiju u jeku najžešćeg bombardiranja.... kako rekoh bar bi te žene mogle pokojnom tuđmanu reći hvala...
====================================================================================
A vidi ovo ..jebem im majku cetnicku da im jebem..to je sve trebalo pobit..je l' tak'??
https://www.youtube.com/watch?v=QTz6eVJ5yUQ
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Slusaj sanco,,ti po kurca ne kuzis a shvatio sam tko si tek kad te jedan forumas opisao..Jebga ja ne znam pojedinacno idiote koji nemaju dva grama mozga da nesto razumiju.Samo sam usporedio dobrotu srpsko_hrvatsku kada se ljudi nadju u nevolji.Mozda je to i placena dobrota kako od srba tako i od hrvata kada je u pitanju dolazak srpske djece da se spase od bombardovanja i hrvata koji su bjezali ispred mudzahedina..Ali ja sam upoznao neke ljude u Njemackoj iz srednje Bosne kojima sam pomogao i koji su mi pricali sto se stvarno dogodilo.Kretencino jedna maloumna..uvijek je bilo i biti ce ljudi koji pokazu svoju velicinu kada je najteze a uvijek ce bti i i bilo je kretena kao sto si ti koji misle da je sve placeno,,Jebi si mater bolesnu..ja bi pomogao djetetu od moga najveceg neprijatelja jer ono nije krivo sto ima roditelje idiote koji razmisljaju kao ti,,Majmune,,,trebalo je one hrvate iz srednje Bosne sve pobiti bio je moj sarkazam na tvoju tvrdnju zasto su srbi slali svoju djecu u Cro za vrijeme bombardovanja,,Ti bi svoje dijete vjerojatno umoto u ustasku zastavu i ostavio kao metu da je netko gadja,,,Jebem ti mater bolesnu,,,Jesi sad zadovoljan supcino???Pa jebo ti bog mater odakle samo izviru ovi idioti,,,sto jedu ...pizda im materina ..alkoholicarska sprzenih mozgova????????????
Guest- Guest
Nemoj mi zajbavat Kitoljuba. Dovoljna mu trauma sto zna da mu je Srboljub natakario mater i njega sklepao a jos mu i ti na muku prisjedas.crvenkasti wrote:tre wrote:nu ga opet, ja jesam Hrvat i po ćaći i po materi. Ti s druge strane želiš biti Hrvst samo da te žena ne taslači svaki dancrvenkasti wrote:tre wrote:nije ni čudo zašto toliko žarko želi biti HrvatNoor wrote:
nije mu lako
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
To je obicno tako kod razocaranih i ogorcenih zena. Nju je neko dobro taslacio u mladosti pa je poludjela za njim a onda je ostavio ...treba to razumjetcrvenkasti wrote:tre wrote:Noor wrote:Cigojner, ti si u stvari jedan tragičan lik i tvoje frustracije svakako i sigurno imaju temelj, no tesko da ces ih rijesiti na ovaj nacin
idi lupaj loptice ili lijepit linkove ljubavnih žalopojki gore na jukebox
okani me se vec jednom
Ali kako se četkice odma nanjuše to je čudo a ovi koji popuše njihove spike ispadaju useful idioti na kvadrat no to je njima na dušu i njihova sramota.
Norka je toliko gruba i nasilna da me prođu žmarci i drhtavica kad pročitam njen post.
Možda i jest žensko, ali je jako muškobanjasta.
Možda ima višek testosterona?
Jesu li joj dlakave noge? Rastu li joj brkovi?
Možda ima i pimpek? Ako nema, sigurno čezne za njim.
2015-09-24
ti doista vjerujes crvenome? ...Ringo10 wrote:Nemoj mi zajbavat Kitoljuba. Dovoljna mu trauma sto zna da mu je Srboljub natakario mater i njega sklepao a jos mu i ti na muku prisjedas.crvenkasti wrote:tre wrote:nu ga opet, ja jesam Hrvat i po ćaći i po materi. Ti s druge strane želiš biti Hrvst samo da te žena ne taslači svaki dancrvenkasti wrote:tre wrote:
nije ni čudo zašto toliko žarko želi biti Hrvat
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma dingo je nekako saznao da sam mu jebavao trofaznu cecu dok sam bio u australiji i sad trči zamnom kao kerić da se osveti. liže čmar crvenom i liže svoju kitu da zalječi malo ego, ono vjerujem da mu nije lako jebigavuksadinare wrote:ti doista vjerujes crvenome? ...Ringo10 wrote:Nemoj mi zajbavat Kitoljuba. Dovoljna mu trauma sto zna da mu je Srboljub natakario mater i njega sklepao a jos mu i ti na muku prisjedas.crvenkasti wrote:tre wrote:nu ga opet, ja jesam Hrvat i po ćaći i po materi. Ti s druge strane želiš biti Hrvst samo da te žena ne taslači svaki dancrvenkasti wrote:
ne razumijem da netko se moze slizati sa crvenim...lik je elem lazov i vjecno 'ugrozen' elem je psihicki sjeban i ponavlja se kao pokvareni gramofontre wrote:ma dingo je nekako saznao da sam mu jebavao trofaznu cecu dok sam bio u australiji i sad trči zamnom kao kerić da se osveti. liže čmar crvenom i liže svoju kitu da zalječi malo ego, ono vjerujem da mu nije lako jebigavuksadinare wrote:ti doista vjerujes crvenome? ...Ringo10 wrote:Nemoj mi zajbavat Kitoljuba. Dovoljna mu trauma sto zna da mu je Srboljub natakario mater i njega sklepao a jos mu i ti na muku prisjedas.crvenkasti wrote:tre wrote:
nu ga opet, ja jesam Hrvat i po ćaći i po materi. Ti s druge strane želiš biti Hrvst samo da te žena ne taslači svaki dan
2015-09-08
Ne naravno, ali tip je vrhunski troler. Nekad pretjera ali zna biti smijesan.vuksadinare wrote:ti doista vjerujes crvenome? ...Ringo10 wrote:Nemoj mi zajbavat Kitoljuba. Dovoljna mu trauma sto zna da mu je Srboljub natakario mater i njega sklepao a jos mu i ti na muku prisjedas.crvenkasti wrote:tre wrote:nu ga opet, ja jesam Hrvat i po ćaći i po materi. Ti s druge strane želiš biti Hrvst samo da te žena ne taslači svaki dancrvenkasti wrote:
2015-09-24
to samo pokazuje koliki je idiot, uz to je kukavelj i ljigoš ali baš ono najveći mogući šljam.vuksadinare wrote:ne razumijem da netko se moze slizati sa crvenim...lik je elem lazov i vjecno 'ugrozen' elem je psihicki sjeban i ponavlja se kao pokvareni gramofontre wrote:ma dingo je nekako saznao da sam mu jebavao trofaznu cecu dok sam bio u australiji i sad trči zamnom kao kerić da se osveti. liže čmar crvenom i liže svoju kitu da zalječi malo ego, ono vjerujem da mu nije lako jebigavuksadinare wrote:ti doista vjerujes crvenome? ...Ringo10 wrote:Nemoj mi zajbavat Kitoljuba. Dovoljna mu trauma sto zna da mu je Srboljub natakario mater i njega sklepao a jos mu i ti na muku prisjedas.crvenkasti wrote:
Kitoljube, ti i jebavanje .. to je Science Fiction. Zapravo nije ni SF to je cisti FANTASY.tre wrote:ma dingo je nekako saznao da sam mu jebavao trofaznu cecu dok sam bio u australiji i sad trči zamnom kao kerić da se osveti. liže čmar crvenom i liže svoju kitu da zalječi malo ego, ono vjerujem da mu nije lako jebigavuksadinare wrote:ti doista vjerujes crvenome? ...Ringo10 wrote:Nemoj mi zajbavat Kitoljuba. Dovoljna mu trauma sto zna da mu je Srboljub natakario mater i njega sklepao a jos mu i ti na muku prisjedas.crvenkasti wrote:tre wrote:
nu ga opet, ja jesam Hrvat i po ćaći i po materi. Ti s druge strane želiš biti Hrvst samo da te žena ne taslači svaki dan
2015-09-24
da ti malo i brašna bacimo?Ringo10 wrote:Ne naravno, ali tip je vrhunski troler. Nekad pretjera ali zna biti smijesan.vuksadinare wrote:ti doista vjerujes crvenome? ...Ringo10 wrote:Nemoj mi zajbavat Kitoljuba. Dovoljna mu trauma sto zna da mu je Srboljub natakario mater i njega sklepao a jos mu i ti na muku prisjedas.crvenkasti wrote:tre wrote:
ne obandavam...procitane knjige...jedino cimanje je ijektre wrote:to samo pokazuje koliki je idiot, uz to je kukavelj i ljigoš ali baš ono najveći mogući šljam.vuksadinare wrote:ne razumijem da netko se moze slizati sa crvenim...lik je elem lazov i vjecno 'ugrozen' elem je psihicki sjeban i ponavlja se kao pokvareni gramofontre wrote:ma dingo je nekako saznao da sam mu jebavao trofaznu cecu dok sam bio u australiji i sad trči zamnom kao kerić da se osveti. liže čmar crvenom i liže svoju kitu da zalječi malo ego, ono vjerujem da mu nije lako jebigavuksadinare wrote:ti doista vjerujes crvenome? ...Ringo10 wrote:
Nemoj mi zajbavat Kitoljuba. Dovoljna mu trauma sto zna da mu je Srboljub natakario mater i njega sklepao a jos mu i ti na muku prisjedas.
2015-09-08
tip je idiot..pokondirena tikva...doista ne znam sto ga danas ugrozava osim vlastite zene po priznanju doticnog...n nije cudo da ga zena podjebava ima posla sa suc muc tipomRingo10 wrote:Ne naravno, ali tip je vrhunski troler. Nekad pretjera ali zna biti smijesan.vuksadinare wrote:ti doista vjerujes crvenome? ...Ringo10 wrote:Nemoj mi zajbavat Kitoljuba. Dovoljna mu trauma sto zna da mu je Srboljub natakario mater i njega sklepao a jos mu i ti na muku prisjedas.crvenkasti wrote:tre wrote:
2015-09-08
e ali moram ti priznati kad smo već kod toga da ti je ceca pravi željni stroj, ono gutala je sve do zadnje kapi prilično pohotno, ono vidjelo se da je željna dobre jebačine koju s tobom može samo sanjati što mi je uostalom i priznala. Jebiga dingo kad je ona imala muda doći na randes umjesto tebeRingo10 wrote:Kitoljube, ti i jebavanje .. to je Science Fiction. Zapravo nije ni SF to je cisti FANTASY.tre wrote:ma dingo je nekako saznao da sam mu jebavao trofaznu cecu dok sam bio u australiji i sad trči zamnom kao kerić da se osveti. liže čmar crvenom i liže svoju kitu da zalječi malo ego, ono vjerujem da mu nije lako jebigavuksadinare wrote:ti doista vjerujes crvenome? ...Ringo10 wrote:Nemoj mi zajbavat Kitoljuba. Dovoljna mu trauma sto zna da mu je Srboljub natakario mater i njega sklepao a jos mu i ti na muku prisjedas.crvenkasti wrote:
vuksadinare wrote:tip je idiot..pokondirena tikva...doista ne znam sto ga danas ugrozava osim vlastite zene po priznanju doticnog...n nije cudo da ga zena podjebava ima posla sa suc muc tipomRingo10 wrote:Ne naravno, ali tip je vrhunski troler. Nekad pretjera ali zna biti smijesan.vuksadinare wrote:ti doista vjerujes crvenome? ...Ringo10 wrote:Nemoj mi zajbavat Kitoljuba. Dovoljna mu trauma sto zna da mu je Srboljub natakario mater i njega sklepao a jos mu i ti na muku prisjedas.crvenkasti wrote:
Nije lijepo rugati se hedikepiranima. Nisam ja kriv sto sam glup.
crvenkasti-
2014-04-17
gle debilu mogu ti samo reći da ne znaš koliko si sretan, što vjerojatno nećeš biti u prilici da se sretnemo... a vezano za moj upis, i tvoju kretensku opasku mislim da svatko iole normalan može razlučiti što i kako sam ja iznio a što i kako ti..frka wrote:Slusaj sanco,,ti po kurca ne kuzis a shvatio sam tko si tek kad te jedan forumas opisao..Jebga ja ne znam pojedinacno idiote koji nemaju dva grama mozga da nesto razumiju.Samo sam usporedio dobrotu srpsko_hrvatsku kada se ljudi nadju u nevolji.Mozda je to i placena dobrota kako od srba tako i od hrvata kada je u pitanju dolazak srpske djece da se spase od bombardovanja i hrvata koji su bjezali ispred mudzahedina..Ali ja sam upoznao neke ljude u Njemackoj iz srednje Bosne kojima sam pomogao i koji su mi pricali sto se stvarno dogodilo.Kretencino jedna maloumna..uvijek je bilo i biti ce ljudi koji pokazu svoju velicinu kada je najteze a uvijek ce bti i i bilo je kretena kao sto si ti koji misle da je sve placeno,,Jebi si mater bolesnu..ja bi pomogao djetetu od moga najveceg neprijatelja jer ono nije krivo sto ima roditelje idiote koji razmisljaju kao ti,,Majmune,,,trebalo je one hrvate iz srednje Bosne sve pobiti bio je moj sarkazam na tvoju tvrdnju zasto su srbi slali svoju djecu u Cro za vrijeme bombardovanja,,Ti bi svoje dijete vjerojatno umoto u ustasku zastavu i ostavio kao metu da je netko gadja,,,Jebem ti mater bolesnu,,,Jesi sad zadovoljan supcino???Pa jebo ti bog mater odakle samo izviru ovi idioti,,,sto jedu ...pizda im materina ..alkoholicarska sprzenih mozgova????????????
2015-08-08
michaellcmacha wrote:
gle debilu mogu ti samo reći da ne znaš koliko si sretan, što vjerojatno nećeš biti u prilici da se sretnemo...
Čime ćeš njega? Vrućom ampulom, srk-om, maljem..?
crvenkasti-
2014-04-17
čime sam i tebe u žirovcu... sendvičem i vindija sokom....crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
gle debilu mogu ti samo reći da ne znaš koliko si sretan, što vjerojatno nećeš biti u prilici da se sretnemo...
Čime ćeš njega? Vrućom ampulom, srk-om, maljem..?
2015-08-08
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Srbima se opet prividja 'Oluja' ovaj put turisticka u Hrvatskoj
» Ozbiljni sukobi na Kosovu mozda za 2 do 3 mjeseca,prenjet ce se i na Bosnu
» Oluja 2?'Hrvati kao da se spremaju za rat'
» Od tog prijesnog, dogovorenog zločina možda je gori samo onaj sastanak u Wannseeu 1942., ali metoda i bešćutnost, siguran sam, uvlas je ista
» FATAMORGANA!Plenkovic sprema novu 'Oluju' ali ovaj put na Kosovu
» Ozbiljni sukobi na Kosovu mozda za 2 do 3 mjeseca,prenjet ce se i na Bosnu
» Oluja 2?'Hrvati kao da se spremaju za rat'
» Od tog prijesnog, dogovorenog zločina možda je gori samo onaj sastanak u Wannseeu 1942., ali metoda i bešćutnost, siguran sam, uvlas je ista
» FATAMORGANA!Plenkovic sprema novu 'Oluju' ali ovaj put na Kosovu
Page 9 of 9