Njemačka feministkinja : Ne rađajte , nova djeca nisu potrebna
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Njemačka feministkinja : Ne rađajte , nova djeca nisu potrebna
Aka - Golem -
Last edited by Yehudim on 2/4/2019, 13:43; edited 1 time in total
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
MA jok..to se jebanjem produzuje taj period a ovoj iz okica samo kurček viri,i da se moze sto vise i duze yebati..AssadNaPodmornici wrote:prije da je ovoj lapači od 38godina isteka biološki sat, pa sada mrzi tuđu djecu
takvim "zenama" povaditi jajašca i dati onima koje bi rado radjale..
Guest- Guest
opet ovaj ceslja nekakav liberalizamepikur37 wrote:Feminizam kao derivat liberalizma je isto ušao u svoju morbidnu i destreuktivnu fazu.
aj bar da kaze lijevi liberalizam
mislim svako dijete zna da je feminizam ljevicarsko kopile osim tebe
cak imas I marksisticki feminizam
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
je i pederluk isto je od komunista............prckov wrote:opet ovaj ceslja nekakav liberalizamepikur37 wrote:Feminizam kao derivat liberalizma je isto ušao u svoju morbidnu i destreuktivnu fazu.
a sve sa liberalnog zapada dolazi
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja se slažem s njom ....samo je falila misto di će o tome solit pamet jer koja korist od toga šta ovu priču prodaješ po Evropi di je i onako nizak natalitet a po Africi se kote ko zečevi ?pismejker wrote:Ovu zatvoriti u Longijeve dvore,na preodgoj...
Na pozitivim planetama postoji kontrola rađanja tj održiv razvoj tako da nema ni emanicipacije ( nizak natalitet ) a nem ni romska naselja i favele šema nego toliko propisano npr dvoje i to je to , eventualno netko neće onda tko oće troje može no uvijek je kad pogledaš cijelinu oko dvoje djece po paru.
Nek ona Švabama soli pamet dok se Švabija nenatrpa pa dođe desnica pa zatvori granicu a nju potiraju u Afriku pa nek njima dole soli pamet o ovome a ne Evropi koja ima malo djece i ovako i onako.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Malo ću ti izminit post.AssadNaPodmornici wrote:večina tih imigranata su istočni europljani, pa onda zapadni/južni europljani, pa onda mujage
Večina tih imigranata su katolici , pravoslavci , muslimani , hindusi.
Liberalizam kao ideologija potiće od protestanata.
Samo trpaj.
2014-04-11
inace prilicno jebozovna milfica...jedna od onih koje su "nesputane" u krevetu..
Guest- Guest
a ti bi bice da imas komuniste po tvojoj zelji inace nisu vise komunisti kad se tebi ne svidajuepikur37 wrote:je i pederluk isto je od komunista............prckov wrote:opet ovaj ceslja nekakav liberalizamepikur37 wrote:Feminizam kao derivat liberalizma je isto ušao u svoju morbidnu i destreuktivnu fazu.
a sve sa liberalnog zapada dolazi
danas su ljevicari a I komunisti borci za prava gejova
to sto si ti to prespavo je parvo cudo
uostalom sta je to liberalno u zabranama , ova koza bi da moze I da dode na vlast ljudima zabranila djecu
koju je gle cuda komunisticka kina vec jednom ucinila sa 1 djetetom
2014-04-19
Žemska je u pravu. Bilci su dominirali svitom dugo vrimena. Prirodno je da jednom dođe do declinea i izumiranja.
Za petsto godina virovatno će izumrit i te mujage što preuzmu Njemačku. Dalje ko zna, mislim ni ni važno, jel
Za petsto godina virovatno će izumrit i te mujage što preuzmu Njemačku. Dalje ko zna, mislim ni ni važno, jel
Malo sam virkao po zenskim topicima i mracnim tihim kutevima,i tak ose rodila ova tema..
https://www.ex-iskon-pleme.com/t33091-pobuna-zena-forumskih#1393676
https://www.ex-iskon-pleme.com/t33091-pobuna-zena-forumskih#1393676
Guest- Guest
evo jos jedne kolektivisticke budaleAlfaOmega wrote:Žemska je u pravu. Bilci su dominirali svitom dugo vrimena. Prirodno je da jednom dođe do declinea i izumiranja.
budala si jedino moze svijet I bilo sta kompleksnije prestavit u jednostavnim kategorijama
bravo budalo
2014-04-19
gledah sinoc film Primeval,neki Krokodil veliki koji je jeo ljude...solidan film..kontekst okruzja..rat izmedju Rwande i ..tu neke fukojebine,svako malo pokupe neke zivile i potaracaju ih..neki ogromni juniformirani crnjo zgrabio neku reporterku i hoce je ..seksualno oplemeniti lokalnim obicajem..saka u glavu i curo na stol..
mogu reci..nekako pozitivno djeluje..silovanja nije bilo,ali sveukupno nastup Moškije je za pohvaliti..
Zna se tk oje boss u africi..nema tam ofeminizma niti u korijenima niti emanćipaćije..se Moškiji kirta digne,zeni je znati sto joj je raditi....
mogu reci..nekako pozitivno djeluje..silovanja nije bilo,ali sveukupno nastup Moškije je za pohvaliti..
Zna se tk oje boss u africi..nema tam ofeminizma niti u korijenima niti emanćipaćije..se Moškiji kirta digne,zeni je znati sto joj je raditi....
Guest- Guest
Anglela Merkel nije slučajno došla na vlast , postavili su je negativni vanzemaljci.
Razlog : Guraju feminizam da unište obitelji
U mandatu Angele Merkel njemačka demografija je krahirala , već sad Njemačka idućih dvadeset godina nema djece a neće ni posli jer nije lako popravit natalitet.
U mandatu Angele Merkel njemačka demografija je krahirala , već sad Njemačka idućih dvadeset godina nema djece a neće ni posli jer nije lako popravit natalitet.
2014-04-11
nigdje nema slucajnosti,a u politici pogotovo..
Guest- Guest
Također su to mislili napravit u Americi ( Hillary Clinton ) ali nije prošlo.RayMabus wrote:Anglela Merkel nije slučajno došla na vlast , postavili su je negativni vanzemaljci.
Angela Merkel je pijun negativnih vanzemaljaca.
Iman potvrdu o tome. Nepušen ja na nju već odavno bezveze i bez razloga.
2014-04-11
pheeew..!! Hilary da je dosla na vlast,vec bi se njuklearne pustinje polako hladile diljem planeta..
Guest- Guest
mislim,zene to ne mogu same,raditi taj proboj na sam vrh vlasti i najmocnijih pozicija bez podrske muskih,koje ne znam kako bih nazvao...znam da bih takvima nogom zmrska glavudžu sa najvecim gustom..
Guest- Guest
Haha pa neka se žena samoubije, koliko je to CO2 manje :)
moderni feminizam sluzi interesima korporacija, tj njihovim vlasnicima
I u tome je najuspjesniji od svih ovih novih pokreta
a u biti feministice su sve iz visokog drustva koje su privilegirane u odnosu na nizu klasu (radnicku I srednju) bez obzira bili to muskarci ili zene
I u tome je najuspjesniji od svih ovih novih pokreta
a u biti feministice su sve iz visokog drustva koje su privilegirane u odnosu na nizu klasu (radnicku I srednju) bez obzira bili to muskarci ili zene
2014-04-19
navući joj košulju s poduljim rukavima, vezat u čvor na leđima, 2-3 tabletice dnevno i nek odmara u tapeciranoj sobici.prckov wrote:mislim da je negdje 90 - 95% feministica dusevne bolesnice
progresivno ih sjebo progress
evo rezultata
tragicno je da su studenti I studentice ovakvi pa I goriNoor wrote:navući joj košulju s poduljim rukavima, vezat u čvor na leđima, 2-3 tabletice dnevno i nek odmara u tapeciranoj sobici.prckov wrote:mislim da je negdje 90 - 95% feministica dusevne bolesnice
progresivno ih sjebo progress
evo rezultata
kakvih sam se nagledo
bukvalno isto zombiji, ne mogu shvatit kako neko moze postat tako indoktriniran
a onda se sjetim islamskih terorista
2014-04-19
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» Fillon:Europi je potrebna nova vojna alijansa
» U Hrvatskoj je bilo najviše miješanih brakova:"Djeca nam nisu Srbi i Hrvati,već Jugoslaveni"
» Politico: Njemačka opsjednutost sintetičkim gorivima nije nova. Pitajte Hitlera
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Fillon:Europi je potrebna nova vojna alijansa
» U Hrvatskoj je bilo najviše miješanih brakova:"Djeca nam nisu Srbi i Hrvati,već Jugoslaveni"
» Politico: Njemačka opsjednutost sintetičkim gorivima nije nova. Pitajte Hitlera
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
Page 2 of 3