Oženiti jako zgodnu i jako glupu?
Page 24 of 27
Page 24 of 27 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27
Re: Oženiti jako zgodnu i jako glupu?
TEŠKOĆA NALAZI LJUBAVNOG PARTNERA
Postoji vrlo, vrlo važna stvar; Nije točno da su svi duhovi identični, nije točno da su svi ljudi slični. Ali najvažnije je da svi mi sami sebi dajemo važnost. Ponekad možemo biti sramežljivi s našim prijateljima ili rođacima ili čak kad razgovaramo s osobom suprotnog spola, vjerojatno je to uzrokovano engramima iz prošlih života, a može biti i zbog okolnosti ovog života; to može biti i odgoj ili okolnosti ovog sadašnjeg života koje su nam se dogodile, ali ono što moramo imati na umu je da ne bismo trebali tražiti odobrenje drugih, ne bismo trebali uzeti u obzir ono što drugi misle o nama, ali moramo razmislite što mislimo o sebi.
Vjerojatno od deset ljudi za koje znamo da će biti dvije osobe koje su kompatibilne s nama, postojat će dvije osobe koje će nas tretirati s prezirom ili odbijanjem, a ostalih šest ljudi može biti ravnodušno prema nama; recimo da nitko nema zajamčeni uspjeh, ali nemamo ni potpuni poraz. To znači da dok ne pokušamo ono što želimo postići, ne znamo što će se dogoditi.
Sva ljudska bića reagiraju na isti način na koji većina sisavaca reagira, to jest, u tom aspektu to kažem, kada nešto ima previše interesa i mislimo da je to previše za nas, onda osjećamo sramežljivost, posrnemo, ustručavajte se, nismo sposobni to postići, i obrnuto, kada nam nešto nije zanimljivo, osjećamo se sigurno do te mjere da preziremo osobu u nekim slučajevima. I to je naslov koji mi dajemo, to je oznaka koju dajemo. Odjednom, ako vidite vrlo lijepu djevojku i pored nje vidite sebe kao neatraktivno, beznačajno biće i s tom lijepom mladom ženom nemate riječi da izrazite prvu stvar koju mislite: "Najmanje što će učiniti je gledati u mene jer ima mnogo drugih ljudi važnijih od mene "
Tko kaže da su drugi ljudi važniji od vas? To govoriš! Zato što se važnost ne daje bankovnim računom ili vrlo skupom markom odjeće; važnost je dana unutarnjem dijelu ili nama samima. Nije važno gdje radimo, kako izgledamo, ono što je važno je kako smo u našem unutarnjem sebi.
I odjednom smo se susreli s onom lijepom djevojkom, izvana, a onda smo razgovarali s njom i shvatili smo da je ona plitka osoba koja ima prazninu unutra, koja govori samo o modi; za razliku od druge djevojke, koja je označena ružnom i neprivlačnom, postoji osoba s ogromnim duhom koja nas preplavljuje razgovorom. Zatim smo bili u krivu iznova i iznova.
I većina ljudi koje poznajem osjećaju neki strah i nesigurnost kada razgovaraju s osobom suprotnog spola koja je atraktivna, lijepa, jer misle da predrasude da će automatski biti odbačeni. Međutim, to nije zbog toga što je ta osoba superiorna, nego zato što osoba koja će se suočiti s njom sebe smatra inferiornom. I to je ono što ne bismo trebali učiniti, to ne bi smjelo biti.
Superiornost ili inferiornost u osobi ne postoje. Inzistiram, to nema nikakve veze s bankovnim računom; jer znam mnogo ljudi koji su suci ili zamjenici i to su ljudi koji se ne slažu sa svojim ženama, njihova djeca ih ne poštuju, žive mučiti ljude ili varati druge, onda gdje je ta superiornost? Superiornost ili inferiornost ne postoje, ali biti dobar ili loš čovjek ovisi o nama.
Mislim da je jedini način na koji drugi ne sumnjaju u nas to što ne sumnjamo prvi. Ne znam je li jasno. To znači da ako razgovarate s nekim i osjećate neku neugodnost kada razgovarate s tom osobom, to je zato što ne odobravate sebe, a ne drugu osobu; ako vas ta osoba ne poznaje i ne zna kakva ste osoba. Oklijevati ćete, čak možete mucati ili oklijevati zbog nedostatka sigurnosti, koja je u vama. Druga osoba vas ne poznaje, ne zna tko ste.
Očito je to povezano s ulogom ega. To je strahovito nisko samopoštovanje osobe koja misli da je to vrlo visok cilj: "To je vrlo visoka" meta ", previsoka za mene." I to nije tako.
Vjerujem da sva bića imaju iste mogućnosti i, s druge strane, pretpostavljamo da je to ispravno? Pretpostavimo da radite u loše plaćenom poslu, slijedite me? I odjednom imate ljubavnog suparnika, koji je pobjednički, ali plitak, i ta mlada djevojka bira drugu osobu. Ako je izabrala tu drugu osobu je zato što oboje imaju kompatibilnost jedni s drugima. Ona je plitka osoba; onda je i ta druga osoba plitka. Dakle, riješili ste se tereta koji ima prazan mozak.
Ne mislim na to da ljudi traže nekoga duboko, jer je većina ljudi uvijek vođena svojim očima, onda će najprije pogledati izgled osobe, ako imaju lijepu siluetu, ako imaju lijep izgled. lice, ako govore zanimljivo, jer su ljudska bića takva; budući da ne poznajemo duh osobe, prva stvar koju ćemo pogledati bit će fizička figura, ako je vitka, ako ima tijelo poput reklama za "traperice" na TV i onda ćemo pogledati unutarnji dio.
A suprotni spol će učiniti isto s nama; oni će uvijek odbaciti osobu koja ima blago negativnu brojku. Ali ja imam prijatelje, osobne prijatelje, koji nisu jako graciozni u svom fizičkom obliku, nisu visoki ili vitki, ali imaju ogroman uspjeh kod suprotnog spola. A znate li zašto? nešto što se zove karizma, nešto što se zove povjerenje. Idu na zabavu gdje susreću muškarce i žene, kažu smiješne stvari, smiju se, zabavljaju se, osjećaju se samopouzdano, a ubrzo nakon toga su okruženi ljudima suprotnog spola koji ih smatraju lijepima, čak i ako nisu zgodni. ili bilošto. To ne znači da će svaka stranka osvojiti nekoga, ali shvatimo da sve prolazi kroz unutarnji dio, a ne izvana. Jer taj mladi čovjek, koji stvarno postoji,
Onda sve prolazi kroz karizmu, to nema nikakve veze s bankovnim računom, ili ako ste lijepi ili ne, i mislim da se lijepa stvar događa u nama. Treba biti ljubazan prema drugima i biti suosjećajan. To je problem.
I ne postoji osoba koja ide na neko mjesto i svi ga vole. To ne postoji. Neki ljudi će vam se svidjeti, a drugi će vas pronaći ravnodušnim. Ali hej, to je život, ja sebe uključim. Ja, kao profesor, odlazim na mjesto gdje prakticiraju samopomoć kao obična osoba koja gleda okolo, a tamo će biti ljudi koji me smatraju lijepim i ljudima koji me smatraju ravnodušnim, a to je u redu, ne smeta mi jer Ja sam iznad toga, ali ne gore u egoističnom smislu, ali u smislu da mi se čini savršenim. Ovo su pravila igre.
Ali inzistiram, sramežljivost je nešto unutarnje, nešto od nas, to je nešto povezano s predrasudama, kada sami sebe prejudiciramo. To je kao kad idete na razgovor za posao i odjednom postoji niz ljudi i kažete: "Ah, ali što ću čekati? Ovdje ima mnogo talentiranih mladih ljudi", i što vi znate? Isključujete li sebe rano?
Isto se događa kad odete u plesnu dvoranu na ples, čut ćete glazbu i vidjeti djevojku koja je tamo, a vi kažete: "Ne, zašto bih išao k njoj sa svim mladim ljudima? Tko će primijetiti. A zašto ne? Ako ne pokušate, ne znate. Postoji uobičajena izreka: "Ne" već je imamo, idemo za "da". Imamo pedeset posto " da 'i pedeset posto' ne ', ali ako ne pokušamo, imamo sto posto' ne '. Je li to razumljivo? To je tajna.
To ne znači s tim riječima da će iznenada vaša stidljivost nestati i da ćete se sutra probuditi iznenada kao "X-Men"; to nije tako. Budući da je sigurnost ugrađena, prihvaćanje sebe, čovjek mora prihvatiti sebe i to nema nikakve veze s "obitelji" ili s onim što smo radili prije, ili našim načinom života, ili porijeklom, ako smo Europljani, ako smo Latinosi, ako smo Amerikanci ... bez obzira na to; bitno je duh, duh nema boje, nema seksa, nema bankovnog računa. Tako ovisi o tome što smo unutra, kako smo, naša unutarnja veličina. Ali veličina se ne smije hvaliti, veličina je uistinu ponizna. Sada, ako postoji zanimljiva osoba s druge strane koja vas ignorira, pokazujući se poniznom, to ne znači da se morate promijeniti; to znači da ta osoba nije dostojna. Neka prođe.
Dakle, sve ima veze s jednim, sve kroz jedan. Ne postoji formula za osjećaje, za osvajanje naklonosti. Ne postoji formula. Jednostavno kažem da će osoba koja je "sigurna" imati više šanse da pobijedi nekoga lijepog u usporedbi s osobom koja je nesigurna, jer je osoba koja je nesigurna kao što se ne slaže: "Ne, neću se natjecati , kako se mogu natjecati! "Ali ako niste ni došli na natjecanje!" Što znate ako gubite ili pobjeđujete? Ne bismo trebali automatski isključiti prije nego se to dogodi. Ili možda kažem: "Oh, ali zašto ću se natjecati u teretani ako imam šezdeset i mlade od dvadeset godina? Oni će me nadmašiti!" Ne znam. Ja ću se natjecati, sigurno neću pobijediti, ali se nadam da neću biti posljednji. To je to sto mislim. To je istinsko samopoštovanje. Samopoštovanje ne znači biti prvi, nego osjećaj važnosti, dovršimo zadatak, stižemo do cilja, i kada dostignemo taj cilj, tražimo drugi cilj.
Religija nas uči loše. Kaže da je ambicija negativna. Ambicija nije negativna; Koja je šteta u nedostatku? koja je šteta u projektima? Nema ništa loše. Glupost je ambicija, iznenada govoreći: "Oh, volio bih biti na luksuznom krstarenju i platiti dvadeset tisuća eura za dva mjeseca u moru." U redu je. Ako imaš dva milijuna, nema problema, potrošiš dvadeset tisuća; ali ako je dvadeset tisuća sve što imate na svom bankovnom računu i trošite ga, dobro; vi ste nesvjesni. Nemam taj novac, onda ga ne bih potrošio ni kad bih ga imao.
Naravno, točno. Sve mora biti uravnoteženo, osim što imamo prednost, uvijek kažem, nemamo srodnu dušu, imamo stotinu srodnih duša; onda ako nije ovo, to će biti drugo, netko će biti; to je najvažnija stvar. Da, naravno da je i nemamo godina, to jest, ne morate se isključivati za svoje godine: "Ah, ne, ali znam mlade ljude koji su dvadeset godina i imaju partnere, ja sam stara. .. "Ne, nema starosti da nađe ljubav, bez godina.
U radionicama samopomoći poznajem žene od pedeset godina koje su odvojene, rastavljene, svejedno i pronalaze novog partnera i započinju novi život i čini se savršenim. Nikada se ne smijemo isključiti.
Bog nam uvijek daje nove mogućnosti. Svatko ima pravo i to je u redu. Uvijek kažem da nam život daje revanš, ali nemojte me pogrešno razumjeti; ne osvete nekome, jer bi to bilo pogrešno; ali revanš sa sobom, iznenada postoje mogućnosti koje smo izgubili i iznenada, život, Bog, što god, daje nove mogućnosti. Morate pričekati pravi trenutak i iskoristiti te mogućnosti. To je tajna i to se može postići.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
melkior wrote:Izbaci seks iz jednadžbe, i od veze ti ostaje tek čista računica.melkior wrote:Uzajamna potpora, razumijevanje i poštovanja između partnera jest nešto što dolazi naknadno tek kao nadgradnja primarno erotskog odnosa i pravila podređenih tom erotskom odnosu, jer je život sam po sebi težak i jer je svakome potrebna potpora obitelji i mirna luka na kraju radnog dana s kojim će podijeliti brige, probleme i obveze, ali ako seks u braku ne štima i sve drugo će se vrlo brzo raspasti, ostat će im samo briga o djeci i eventualno strah od budućnosti zbog toga što više neće dijeliti zajednički račune za režije, a ostaje kredit za kuću.melkior wrote:Ali je taj prijateljski odnos uvijek podređen ljubavnom odnosu. Pitao bih te za taj prijateljski odnos kad jedno shvati da ga/ju partner vara ili da ju je varao s drugim/drugom. Onda te priče o prijateljstvu padaju u vodu, ono što partnere drži zajedno jest seks i zajednički odgoj djece, odnosno ljubav prema djeci odnosno uzajamna radost da gledaju kako im djeca odrastaju u uspješne i sretne ljude. Ako nema kemije među partnerima i uzajamnih interesa koji ih drži zajedno, i ako ne rade stalno na očuvanju vlastite ljubavne veze, ostat će im prazni brak a oni će se okrenuti traženju ljubavnika/ljubavnice.Rabarbara wrote:Čekaj malo. Ja pričam o muško ženskom prijateljstvu među partnerima, koje je sastavni dio ljubavnog odnosa.melkior wrote:
Gle, previše sam se u prošlosti opekao sa prijateljicama da bih više padao na te priče o muško-ženskom prijateljstvu. Ali to valjda moraju svi muški proći, da shvatiš da od tog muško-ženskog prijateljstva nema ništa, a prijateljstvo sa ženom mi ionako nije primarno, odnosno nije primaran razlog zbog kojeg bih ulazio u interakciju s njom. U stvarnosti, može se biti prijatelj samo s onom koja ti nije fizički privlačna, sve ostalo je čista manipulacija.
Sve si lijepo opisao, a onda pljunuo svodeći sve na seks i računicu. :)
U cijelom ćušpajzu ti nedostaje ključna namirnica koja je neophodna i za prijateljstvo i za brak (ili dug partnerski odnos), a to je ljubav.
Badava dobar seks ako nema ljubavi. U odnosu gdje je to ključni (a uglavnom i osnovni sadržaj) sve će se ugasiti kad popusti kemija.
Računica? Nema odnosa bez računice (uvijek postoje očekivanja).
Prevari i prijatelja (izdaja bilo koje vrste) pa ću te pitati kako ćeš se provesti.
A nema mogućnosti pomirenja kroz seks kao u ljubavnom odnosu. :p
Guest- Guest
Rabarbara wrote:melkior wrote:Izbaci seks iz jednadžbe, i od veze ti ostaje tek čista računica.melkior wrote:Uzajamna potpora, razumijevanje i poštovanja između partnera jest nešto što dolazi naknadno tek kao nadgradnja primarno erotskog odnosa i pravila podređenih tom erotskom odnosu, jer je život sam po sebi težak i jer je svakome potrebna potpora obitelji i mirna luka na kraju radnog dana s kojim će podijeliti brige, probleme i obveze, ali ako seks u braku ne štima i sve drugo će se vrlo brzo raspasti, ostat će im samo briga o djeci i eventualno strah od budućnosti zbog toga što više neće dijeliti zajednički račune za režije, a ostaje kredit za kuću.melkior wrote:Ali je taj prijateljski odnos uvijek podređen ljubavnom odnosu. Pitao bih te za taj prijateljski odnos kad jedno shvati da ga/ju partner vara ili da ju je varao s drugim/drugom. Onda te priče o prijateljstvu padaju u vodu, ono što partnere drži zajedno jest seks i zajednički odgoj djece, odnosno ljubav prema djeci odnosno uzajamna radost da gledaju kako im djeca odrastaju u uspješne i sretne ljude. Ako nema kemije među partnerima i uzajamnih interesa koji ih drži zajedno, i ako ne rade stalno na očuvanju vlastite ljubavne veze, ostat će im prazni brak a oni će se okrenuti traženju ljubavnika/ljubavnice.Rabarbara wrote:
Čekaj malo. Ja pričam o muško ženskom prijateljstvu među partnerima, koje je sastavni dio ljubavnog odnosa.
U cijelom ćušpajzu ti nedostaje ključna namirnica koja je neophodna i za prijateljstvo i za brak (ili dug partnerski odnos), a to je ljubav.
Badava dobar seks ako nema ljubavi. U odnosu gdje je to ključni (a uglavnom i osnovni sadržaj) sve će se ugasiti kad popusti kemija.
Prevari i prijatelja (izdaja bilo koje vrste) pa ću te pitati kako ćeš se provesti.
Neki put tebi nije do ničega(seksa), neki put njoj...ali isto ti je drago blesaču vidit, jel' to onda to? A često je i ostalo sve samo ne harmonično, al jebat ga, nismo razmažena djeca...Hollywood, braća Grimm i ostali jebite se. Toliko su emocionalnih bogalja stvorili da to nisu istine...
darth_vader-
2014-04-17
Frustracije je preblaga riječ. :)mortal wrote:a jeli??The Republic of Dream wrote:ne psuj nije ženstveno 'sovatimortal wrote:svi ste s...aniThe Republic of Dream wrote:dobro divanišRayMabus wrote:One bi kvocale. O tome se radi. Ženski um. Ona se mora iskomunicirat. Prazni se. Onda se prazni na momku. Puni mu glavu. Onda kad nemoš to više trpiti onda joj daj rastavu braka. To ti je najpoštenije. A kad je već tako onda se nemoj ni ženit. A ako misliš napravit dite , napravi pa plaćaj alimentaciju radije nego to trpit.
Sve samo zato jer ; Ako se ja igram s lutkama onda moraš i ti.
Psihičko maltretiranje
vi ćete isijavati frustracije a ja ne smijem to opisati pravom rječju jer nije ženstveno
Nisu žene same zato što su (pre)emancipirane ili ne žele muškarce. Stvar je u tome da kad prođe tridesetu i nemaju izbora.
Na kraju se pokazao istinitim onaj bećarac: Muškarci su kao toaleti, il' usrani il' su zauzeti.
Last edited by Rabarbara on 30/3/2019, 09:17; edited 1 time in total
Guest- Guest
jasambrend wrote:
Neki put tebi nije do ničega(seksa), neki put njoj...ali isto ti je drago blesaču vidit, jel' to onda to? A često je i ostalo sve samo ne harmonično, al jebat ga, nismo razmažena djeca...Hollywood, braća Grimm i ostali jebite se. Toliko su emocionalnih bogalja stvorili da to nisu istine...
Je, to je to. :)
Jednako je i nama ženama. Naporan je, smrde mu noge, kuka kao curica kad se razboli, ali ti je draže da je uz tebe nego u drugoj sobi.
Slažem se. Obogaljeni smo.
Guest- Guest
a vid masala dokle se doguralo
cak I brabonjica dosla dat svoj doprinos
sigurno ce bit nesto pametno
2014-04-19
Evo ga. Znala sam.prckov wrote:a vid masala dokle se doguralo
Ne može on bit pametan dulje od jednog posta.
Guest- Guest
a ono o toaletima ti je cisti seksizam draga moja opsirna brbljiviceRabarbara wrote:Evo ga. Znala sam.prckov wrote:a vid masala dokle se doguralo
trebas se stidit
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Priznajem. Stidim se.prckov wrote:a ono o toaletima ti je cisti seksizam draga moja opsirna brbljiviceRabarbara wrote:Evo ga. Znala sam.prckov wrote:a vid masala dokle se doguralo
trebas se stidit
A u kojoj grupi si ti? Sumnjam da si zauzet.
Guest- Guest
obojeRabarbara wrote:Priznajem. Stidim se.prckov wrote:a ono o toaletima ti je cisti seksizam draga moja opsirna brbljiviceRabarbara wrote:Evo ga. Znala sam.prckov wrote:a vid masala dokle se doguralo
trebas se stidit
i posran I zauzet
2014-04-19
prckov wrote:obojeRabarbara wrote:Priznajem. Stidim se.prckov wrote:a ono o toaletima ti je cisti seksizam draga moja opsirna brbljiviceRabarbara wrote:Evo ga. Znala sam.prckov wrote:a vid masala dokle se doguralo
trebas se stidit
i posran I zauzet
Pravi biser.
Guest- Guest
taj samRabarbara wrote:prckov wrote:obojeRabarbara wrote:Priznajem. Stidim se.prckov wrote:a ono o toaletima ti je cisti seksizam draga moja opsirna brbljiviceRabarbara wrote:
Evo ga. Znala sam.
trebas se stidit
i posran I zauzet
Pravi biser.
2014-04-19
I što će ti prazna ljubav? Tako se mogu voljeti dva penzionera na samrti. Život bez strasti je kao i ljubav bez strasti, kao i posao bez strasti, puka ispraznost i socijalna norma u kojoj nema slobode, nema igre ali ima obveze koja nas guši i kojoj podilazimo nazivajući je ljubavlju. Poserem se na takvu ljubav.Rabarbara wrote:melkior wrote:Izbaci seks iz jednadžbe, i od veze ti ostaje tek čista računica.melkior wrote:Uzajamna potpora, razumijevanje i poštovanja između partnera jest nešto što dolazi naknadno tek kao nadgradnja primarno erotskog odnosa i pravila podređenih tom erotskom odnosu, jer je život sam po sebi težak i jer je svakome potrebna potpora obitelji i mirna luka na kraju radnog dana s kojim će podijeliti brige, probleme i obveze, ali ako seks u braku ne štima i sve drugo će se vrlo brzo raspasti, ostat će im samo briga o djeci i eventualno strah od budućnosti zbog toga što više neće dijeliti zajednički račune za režije, a ostaje kredit za kuću.melkior wrote:Ali je taj prijateljski odnos uvijek podređen ljubavnom odnosu. Pitao bih te za taj prijateljski odnos kad jedno shvati da ga/ju partner vara ili da ju je varao s drugim/drugom. Onda te priče o prijateljstvu padaju u vodu, ono što partnere drži zajedno jest seks i zajednički odgoj djece, odnosno ljubav prema djeci odnosno uzajamna radost da gledaju kako im djeca odrastaju u uspješne i sretne ljude. Ako nema kemije među partnerima i uzajamnih interesa koji ih drži zajedno, i ako ne rade stalno na očuvanju vlastite ljubavne veze, ostat će im prazni brak a oni će se okrenuti traženju ljubavnika/ljubavnice.Rabarbara wrote:
Čekaj malo. Ja pričam o muško ženskom prijateljstvu među partnerima, koje je sastavni dio ljubavnog odnosa.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Puno je tu napisano pa se u nedostatku vrjemena ne mogu referirati baš na sve upise iliti stajališta...
Ali sam primijetio da nitko od muških građana ne smatra poželjnim oženiti ružnu i glupu...
Tvrdim da je to idealna kombinacija, dakako ne iz osobnog iskustva već pomnom raščlambom svih mjerodavnih faktora...
Ali sam primijetio da nitko od muških građana ne smatra poželjnim oženiti ružnu i glupu...
Tvrdim da je to idealna kombinacija, dakako ne iz osobnog iskustva već pomnom raščlambom svih mjerodavnih faktora...
Prazna ljubav?melkior wrote:I što će ti prazna ljubav? Tako se mogu voljeti dva penzionera na samrti. Život bez strasti je kao i ljubav bez strasti, kao i posao bez strasti, puka ispraznost i socijalna norma u kojoj nema slobode, nema igre ali ima obveze koja nas guši i kojoj podilazimo nazivajući je ljubavlju. Poserem se na takvu ljubav.Rabarbara wrote:
Pa ne seksaš se sa svima koje voliš, s prijateljima, rodbinom. Ili... ?
Melkior, ti imaš inteligentne upise, ali su ti se, valjda zbog mladosti i hormona, ukrutile moždane vijuge. Ne vidiš dalje od sadašnjeg trenutka.
Morat ću biti okrutna.
Ispada da žene veličaju ljubav i prijateljstvo jer se u nekim godinama više ne mogu seksati, a zapravo je realnost sasvim drugačija. Žene mogu uvijek, a muškarce zeza majčica priroda tako što ih smekša tamo gdje najmanje žele.
Oni muškarci kojima seks nije bio osnovna i jedina karika partnerskog odnosa, ostanu sa ženom s kojom ih veže i prijateljstvo i ljubav.
Oni koji nisu izgradili i te druge dvije komponente odu tražiti mlađe i slađe kako bi probudili ljenivca i proživljavali dodatnu mladost kroz partnericu.
Naravno, ta mlađa mora biti ili glupa ili sponzoruša da izabere starog prdonju pored gomile mladih junaca koji kipe testosteronom i jedva čekaju da ga negdje "udome", plus mogu općiti i bez one čarone tabletice.
Pa vi muškarčine stavite sve na tog prevrtljivog izdajnika kojeg cijeli život tetošite u gaćama. On će vas toliko puta izdati da ćete mu jedenog dana sa strahom i ruku pružiti. A morat ćete jer nećete svi imati novaca za sponzoruše.
Guest- Guest
Pročitaj još jednom upis od jesambrend, većina romantičara su muškarci. Žene su uglavnom beskrupulozne materijalistice koje čine sve da ubiju kemiju u vezi, a onda kad muškom pukne film i odluči pronaći drugu, e onda se ove sjete da bi trebale poraditi na svojoj vezi a ne samo držati naivnog majmuna da joj plaća račune za režije. Malo je kasno za kmečanje o vrijednosti ljubavi i prijateljstva.Rabarbara wrote:Prazna ljubav?melkior wrote:I što će ti prazna ljubav? Tako se mogu voljeti dva penzionera na samrti. Život bez strasti je kao i ljubav bez strasti, kao i posao bez strasti, puka ispraznost i socijalna norma u kojoj nema slobode, nema igre ali ima obveze koja nas guši i kojoj podilazimo nazivajući je ljubavlju. Poserem se na takvu ljubav.Rabarbara wrote:
Pa ne seksaš se sa svima koje voliš, s prijateljima, rodbinom. Ili... ?
Melkior, ti imaš inteligentne upise, ali su ti se, valjda zbog mladosti i hormona, ukrutile moždane vijuge. Ne vidiš dalje od sadašnjeg trenutka.
Morat ću biti okrutna.
Ispada da žene veličaju ljubav i prijateljstvo jer se u nekim godinama više ne mogu seksati, a zapravo je realnost sasvim drugačija. Žene mogu uvijek, a muškarce zeza majčica priroda tako što ih smekša tamo gdje najmanje žele.
Oni muškarci kojima seks nije bio osnovna i jedina karika partnerskog odnosa, ostanu sa ženom s kojom ih veže i prijateljstvo i ljubav.
Oni koji nisu izgradili i te druge dvije komponente odu tražiti mlađe i slađe kako bi probudili ljenivca i proživljavali dodatnu mladost kroz partnericu.
Naravno, ta mlađa mora biti ili glupa ili sponzoruša da izabere starog prdonju pored gomile mladih junaca koji kipe testosteronom i jedva čekaju da ga negdje "udome", plus mogu općiti i bez one čarone tabletice.
Pa vi muškarčine stavite sve na tog prevrtljivog izdajnika kojeg cijeli život tetošite u gaćama. On će vas toliko puta izdati da ćete mu jedenog dana sa strahom i ruku pružiti. A morat ćete jer nećete svi imati novaca za sponzoruše.
2015-08-09
Život, život je ples elektrona od kolijevke pa do groba
2015-08-09
Ja iman para za sponzorušu. Par stanova , vikendica , a ka da netko ima puno više. Eto sad ako je dovoljna normalna zna šta je prilika. Rodi jedno dite i šeta kolica okolo i boli je kurac.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ako krećeš u ljubavnu vezu s ovakvim stavom o ženama i privući ćeš uglavnom takve, one koje traže majmune koje će iskoristiti. Ako i ne bude takva postat će jer ćeš je stalnim sumnjama dovesti tamo gdje ti misliš da ona treba (prirodno) biti.melkior wrote:
Pročitaj još jednom upis od jesambrend, većina romantičara su muškarci. Žene su uglavnom beskrupulozne materijalistice koje čine sve da ubiju kemiju u vezi, a onda kad muškom pukne film i odluči pronaći drugu, e onda se ove sjete da bi trebale poraditi na svojoj vezi a ne samo držati naivnog majmuna da joj plaća račune za režije. Malo je kasno za kmečanje o vrijednosti ljubavi i prijateljstva.
Sinko dragi, nikad jedno ne uništi vezu, a i ne može ju spasiti jedan partner.
Za sve treba dvoje (za dobro i loše) i uvijek je uključeno dvoje.
Većini ljudi je to teško priznati, ali to je jedina istina.
Guest- Guest
Page 24 of 27 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27
Similar topics
» NAVODNO BRINU DA NE PADNE:Susjedi su jako ljuti na zgodnu djevojku koja se sunča gola
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» Trump napao Nijemce: "Oni su jako, jako loši"
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» Trump napao Nijemce: "Oni su jako, jako loši"
Page 24 of 27