Oženiti jako zgodnu i jako glupu?
Page 11 of 27
Page 11 of 27 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 27
Re: Oženiti jako zgodnu i jako glupu?
ne razmisljam i ne trazim nista, samo kazem kako je.RayMabus wrote:Pa dobro , slažem se al nemoramo biti prijatelji radi toga.Maggie19 wrote:Odnos je interakcija, longi. Uzimanje i davanje na spontanoj razini. Razumijevanje, prozimanje i medjusobno nadopunjavanje.
Ukratko, jeste ili niste, nema tu filozofije.
U čemu je problem šta sam ti samo momak , životni partner i najbolji poznanik ?
Nemaš se kome pojadat jer te nešto muči ?
E pa vidiš : odeš u psihijatra , naručiš auditora i onda godinama čistiš svoja sranja iz uma.
Kad postaneš čista u glavi neće ti tribat prijatelj u momku jer je već dovoljno šta ti je životni partner i najbolji poznanik.
Nećeš inzistirat na prijateljstvu u vezi pored ovih gore navedenih stvari jer na šemi momak / prijatelj inzistiraju samo osobe ženskog spola koje nisu sigurne u sebe.
Jel to jasno ?
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Volim sebe , to je odavno početak jedne divne ljubavi.
Najmanje šta mi triba u životu je nesigurna ženska osoba puna unutrašnjih kompleksa i nesigurnosti.
Prava ženska , čvrsta , mentalno jaka netriba prijatelja pored momka, životnog partnera i najboljeg poznanika.
Koji će joj kurac prijatelj tu ? Samo smeta dobrom seksu , dobrom braku i dobroj vezi.
Najmanje šta mi triba u životu je nesigurna ženska osoba puna unutrašnjih kompleksa i nesigurnosti.
Prava ženska , čvrsta , mentalno jaka netriba prijatelja pored momka, životnog partnera i najboljeg poznanika.
Koji će joj kurac prijatelj tu ? Samo smeta dobrom seksu , dobrom braku i dobroj vezi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
zabavna je Bridget..upravo ismijavanje stereotipa je zabavno. Cak i ja, a smatram se neromanticnom, znam uzivat u tom serijalu 8-)jasambrend wrote:Maggie19 wrote:nemoj mi Mr Darcyja, znas..,-@jasambrend wrote:melkior wrote:Što si žene umišljaju? Da mogu parirati muškom prijateljstvu? Pa neće one nikada do kraja razumjeti muškarca. Niti će ga do kraja podržavati. Muškarca i ženu veže zajednički interes, i što više dijele zajedničkih interesa, to im je bolje. Ali prijateljstvo, to je razumijevanje i uzajamna podrška bez interesa, uvijek i u svakom trenutku. To mogu imati samo dva muškarca, ili čovjek i pas/vuk.
Ne razumiju da ako priptome divljeg konja, na kraju dobiju obično kljuse, taman za tirolsku...ili pseću hranu. Za sve su krive jebene bajke, prinčevi, Hollywood, Hugh Grant i onaj usrani i još ljigaviji Colin Firth...
Izmišljen lik za...da bi i one koje skupljaju u stanu čopore mačaka lutalica, maštale kako će jednom biti u prilici ogrebati se...za držanje za rukice dok cmolje na filmove o životu usidjelica s mačkama, na koje naleti princ na bijelom konju i koji među osamsto zanosnih ljepotica izabere baš nju s neopranom kosom i pidžamom obučenom prekjučer...
A, to s pidzamom, masnom kosom i nedepiliranim nogama je bas dokaz da nije sve u izgledu. Ima nesto i u glavi. ;-))
RayMabus wrote:Volim sebe , to je odavno početak jedne divne ljubavi.
Zajedništvo podrazumijeva i njenu nesigurnost. Kao i tvoju.
Onaj moment kad se predaješ i ćutiš taj rizik al se smiješ.
Tako to ide blentonu jedan :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ili ti ga u prevodu : Žena generala galaktičke federacije s pet činova je ova :RayMabus wrote:Volim sebe , to je odavno početak jedne divne ljubavi.
2014-04-11
Da, ali to nema veze s prijateljstvom. Prijatelj je netko tko ti čuva leđa u fightu i kome ćeš ti čuvati isto tako leđa. A to ne možeš dobiti od žene.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Volim sebe , to je odavno početak jedne divne ljubavi.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Nevolin nesigurne. Ili jesi ili nisi.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Volim sebe , to je odavno početak jedne divne ljubavi.
2014-04-11
melkior wrote:Da, ali to nema veze s prijateljstvom. Prijatelj je netko tko ti čuva leđa u fightu i kome ćeš ti čuvati isto tako leđa. A to ne možeš dobiti od žene.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Volim sebe , to je odavno početak jedne divne ljubavi.
Ima s višim od toga.
Obitelj je stupanj prijateljstva povrh da kažem bosanski nekog jaranstva.
Neće ti nitko pogurati ni potegnuti ako obitelj nije u pitanju.
Ja ću za prijateljstvo povući dobro, žrtvovat ću se ali neću poginut.
To ću samo za obitelj.
2015-08-06
melkior wrote:Ne razumiju da se prijateljstvo ne izdaje zbog žene jer pravo prijateljstvo vrijedi više nego žena. Jer žena ti daje ljubav i obvezu, a prijateljstvo ti daje slobodu duha i uma. Samo prijatelji su odani kao psi, žene su odane kao - mačke. Iskrenost, dobronamjernost i odanost su tri najveće vrline koje može sadržavati jedan ljudski odnos, a on je moguć isključivo u prijateljstvu. To nije ni roditeljski odnos, to nije ni odnos muškarca i žene. To je prijateljski odnos dva muškarca. Žena ti može oduzeti jedino slobodu u zamjenu za malo pičke ispod nosa. Bijedna je to trgovina.jasambrend wrote:melkior wrote:Što si žene umišljaju? Da mogu parirati muškom prijateljstvu? Pa neće one nikada do kraja razumjeti muškarca. Niti će ga do kraja podržavati. Muškarca i ženu veže zajednički interes, i što više dijele zajedničkih interesa, to im je bolje. Ali prijateljstvo, to je razumijevanje i uzajamna podrška bez interesa, uvijek i u svakom trenutku. To mogu imati samo dva muškarca, ili čovjek i pas/vuk.
Ne razumiju da ako priptome divljeg konja, na kraju dobiju obično kljuse, taman za tirolsku...ili pseću hranu. Za sve su krive jebene bajke, prinčevi, Hollywood, Hugh Grant i onaj usrani i još ljigaviji Colin Firth...
Većina ih...istinabog, ne sve... jednostavno ne kuži da je nama u biti sloboda sve. I da smo mi, potpuni mi kao osobe, samo ako smo slobodni, nesputani te da tek tada možemo iskazati iskrenu i istinsku privrženost nekome. Čim počnu uvjetovanja i treba ovako, onako... nema od te veze zapravo ništa... pravi se od nekadašnjeg muškarca u pokušaju, poslušnog psića koji, e jebiga, to je najveći paradoks tek tada postaje najveći izvor frustracije te iste žene...
Last edited by jasambrend on 28/3/2019, 01:06; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Za prijatelja se žrvuješ ali samo za obitelj gineš.
2015-08-06
Obitelj nema veze s prijateljstvom, već sa krvi. I sve što je vezano uz obitelj proizlazi iz obveze i dužnosti, a sve što je vezano uz prijateljstvo proizlazi iz iskonske slobode duha i iskrene dobrote duše.epikur37 wrote:melkior wrote:Da, ali to nema veze s prijateljstvom. Prijatelj je netko tko ti čuva leđa u fightu i kome ćeš ti čuvati isto tako leđa. A to ne možeš dobiti od žene.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Volim sebe , to je odavno početak jedne divne ljubavi.
Ima s višim od toga.
To ću samo za obitelj.
2015-08-09
Napravi te debilon ono.jasambrend wrote:melkior wrote:Ne razumiju da se prijateljstvo ne izdaje zbog žene jer pravo prijateljstvo vrijedi više nego žena. Jer žena ti daje ljubav i obvezu, a prijateljstvo ti daje slobodu duha i uma. Samo prijatelji su odani kao psi, žene su odane kao - mačke. Iskrenost, dobronamjernost i odanost su tri najveće vrline koje može sadržavati jedan ljudski odnos, a on je moguć isključivo u prijateljstvu. To nije ni roditeljski odnos, to nije ni odnos muškarca i žene. To je prijateljski odnos dva muškarca. Žena ti može oduzeti jedino slobodu u zamjenu za malo pičke ispod nosa. Bijedna je to trgovina.jasambrend wrote:melkior wrote:Što si žene umišljaju? Da mogu parirati muškom prijateljstvu? Pa neće one nikada do kraja razumjeti muškarca. Niti će ga do kraja podržavati. Muškarca i ženu veže zajednički interes, i što više dijele zajedničkih interesa, to im je bolje. Ali prijateljstvo, to je razumijevanje i uzajamna podrška bez interesa, uvijek i u svakom trenutku. To mogu imati samo dva muškarca, ili čovjek i pas/vuk.
Većina ih...istinabog, ne sve... jednostavno ne kuži da je nama u biti sloboda sve. I da smo mi, potpuni mi kao osobe, samo ako smo slobodni, nesputani te da tek tada možemo iskazati iskrenu i istinsku privrženost nekome. Čim počnu uvjetovanja i treba ovako, onako... nema od te veze zapravo ništa... pravi se od nekadašnjeg muškarca u pokušaju, poslušnog psića koji, e jebiga, to je najveći paradoks tek tada postaje najveći izvor frustracije te iste žene...
Malo joj je šta si joj momak ( seks , maženje , zajedničko druženje ) , životni partner ( briga za nju i djete ) , najbolji poznanik ( zabavan , susretljiv ) i još bi psihoterapiju.
E ne može.
Mislin može al onda nema seksa. Pričat čemo o tvojim problemima.
2014-04-11
melkior wrote:Obitelj nema veze s prijateljstvom, već sa krvi. I sve što je vezano uz obitelj proizlazi iz obveze i dužnosti, a sve što je vezano uz prijateljstvo proizlazi iz iskonske slobode duha i iskrene dobrote duše.epikur37 wrote:melkior wrote:Da, ali to nema veze s prijateljstvom. Prijatelj je netko tko ti čuva leđa u fightu i kome ćeš ti čuvati isto tako leđa. A to ne možeš dobiti od žene.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Volim sebe , to je odavno početak jedne divne ljubavi.
Ima s višim od toga.
To ću samo za obitelj.
Semantika je ovdje sekundarna.
Krv, sloboda i ostalo....no ipak ima par stvari zbog kojih bi ja istog trena ustao i propješačio 500 kilometara i bez problema nekog ubio.
Čisto tako i bez diskusije.
A sve ostalo je ovako pomalo i ćaskanje ;)
2015-08-06
Aberacija čoiče. Tribaš ti njoj bit psihijatar jer je ona puna engrama unutra.
Pa ok al onda ništa od seksa. Kršim najmanje tri stavke kodeksa auditora.
Ili si led il si voda.
Nema između.
Pa ok al onda ništa od seksa. Kršim najmanje tri stavke kodeksa auditora.
Ili si led il si voda.
Nema između.
2014-04-11
Brak = dobrovoljna i od društva i religije odobrena i poželjna kastracija muškarca.RayMabus wrote:Napravi te debilon ono.jasambrend wrote:melkior wrote:Ne razumiju da se prijateljstvo ne izdaje zbog žene jer pravo prijateljstvo vrijedi više nego žena. Jer žena ti daje ljubav i obvezu, a prijateljstvo ti daje slobodu duha i uma. Samo prijatelji su odani kao psi, žene su odane kao - mačke. Iskrenost, dobronamjernost i odanost su tri najveće vrline koje može sadržavati jedan ljudski odnos, a on je moguć isključivo u prijateljstvu. To nije ni roditeljski odnos, to nije ni odnos muškarca i žene. To je prijateljski odnos dva muškarca. Žena ti može oduzeti jedino slobodu u zamjenu za malo pičke ispod nosa. Bijedna je to trgovina.jasambrend wrote:melkior wrote:Što si žene umišljaju? Da mogu parirati muškom prijateljstvu? Pa neće one nikada do kraja razumjeti muškarca. Niti će ga do kraja podržavati. Muškarca i ženu veže zajednički interes, i što više dijele zajedničkih interesa, to im je bolje. Ali prijateljstvo, to je razumijevanje i uzajamna podrška bez interesa, uvijek i u svakom trenutku. To mogu imati samo dva muškarca, ili čovjek i pas/vuk.
Malo joj je šta si joj momak ( seks , maženje , zajedničko druženje ) , životni partner ( briga za nju i djete ) , najbolji poznanik ( zabavan , susretljiv ) i još bi psihoterapiju.
E ne može.
Mislin može al onda nema seksa. Pričat čemo o tvojim problemima.
2015-08-09
Birati za koga ćeš živjeti u pravilu znači da nećeš birati za koga ćeš i kako umrijeti Poštujem, ali pitam se vrijedi li te muke i truda.epikur37 wrote:melkior wrote:Obitelj nema veze s prijateljstvom, već sa krvi. I sve što je vezano uz obitelj proizlazi iz obveze i dužnosti, a sve što je vezano uz prijateljstvo proizlazi iz iskonske slobode duha i iskrene dobrote duše.epikur37 wrote:melkior wrote:Da, ali to nema veze s prijateljstvom. Prijatelj je netko tko ti čuva leđa u fightu i kome ćeš ti čuvati isto tako leđa. A to ne možeš dobiti od žene.epikur37 wrote:
Ima s višim od toga.
To ću samo za obitelj.
Krv, sloboda i ostalo....no ipak ima par stvari zbog kojih bi ja istog trena ustao i propješačio 500 kilometara i bez problema nekog ubio.
2015-08-09
jasambrend wrote:melkior wrote:Ne razumiju da se prijateljstvo ne izdaje zbog žene jer pravo prijateljstvo vrijedi više nego žena. Jer žena ti daje ljubav i obvezu, a prijateljstvo ti daje slobodu duha i uma. Samo prijatelji su odani kao psi, žene su odane kao - mačke. Iskrenost, dobronamjernost i odanost su tri najveće vrline koje može sadržavati jedan ljudski odnos, a on je moguć isključivo u prijateljstvu. To nije ni roditeljski odnos, to nije ni odnos muškarca i žene. To je prijateljski odnos dva muškarca. Žena ti može oduzeti jedino slobodu u zamjenu za malo pičke ispod nosa. Bijedna je to trgovina.jasambrend wrote:melkior wrote:Što si žene umišljaju? Da mogu parirati muškom prijateljstvu? Pa neće one nikada do kraja razumjeti muškarca. Niti će ga do kraja podržavati. Muškarca i ženu veže zajednički interes, i što više dijele zajedničkih interesa, to im je bolje. Ali prijateljstvo, to je razumijevanje i uzajamna podrška bez interesa, uvijek i u svakom trenutku. To mogu imati samo dva muškarca, ili čovjek i pas/vuk.
2015-08-09
melkior wrote:Birati za koga ćeš živjeti u pravilu znači da nećeš birati za koga ćeš i kako umrijeti Poštujem, ali pitam se vrijedi li te muke i truda.epikur37 wrote:melkior wrote:Obitelj nema veze s prijateljstvom, već sa krvi. I sve što je vezano uz obitelj proizlazi iz obveze i dužnosti, a sve što je vezano uz prijateljstvo proizlazi iz iskonske slobode duha i iskrene dobrote duše.epikur37 wrote:melkior wrote:
Da, ali to nema veze s prijateljstvom. Prijatelj je netko tko ti čuva leđa u fightu i kome ćeš ti čuvati isto tako leđa. A to ne možeš dobiti od žene.
Ima s višim od toga.
To ću samo za obitelj.
Pa nije to baš tako, za koga živiš za toga i mreš...jebi ga, postoje neki nulti prioriteti, ispod kojih i ti sam savijaš kičmu i sam sebe ponekad stišćeš.
Mah, vrijedi ti to truda, samo je pitanje imaš li vremena i živaca, te kako si konceptualizirao i zamisio svoj život.
nekome je svejedno...nekome nije...
2015-08-06
Postoje tri životinje koje su čovjeku najbliže i koje ga podsjećaju o onome što doista jest:
konji
dupini
psi
Run free. Fight bravely. Die honorably. Semper fidelis.
konji
dupini
psi
Run free. Fight bravely. Die honorably. Semper fidelis.
2015-08-09
Page 11 of 27 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 27
Similar topics
» NAVODNO BRINU DA NE PADNE:Susjedi su jako ljuti na zgodnu djevojku koja se sunča gola
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» Trump napao Nijemce: "Oni su jako, jako loši"
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» Trump napao Nijemce: "Oni su jako, jako loši"
Page 11 of 27