,,Kebab remove'' subkulture art
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: ,,Kebab remove'' subkulture art
Cijeli je Balkan štand up recikliranog sranja o nacijama
Ha ha
E ovo si zapišite u glavu
Tak vam puna prikaza i mitova
Ha ha
E ovo si zapišite u glavu
Tak vam puna prikaza i mitova
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
A ko su ti likovi ...marcellus wrote:inače vidim da je čuveni harmonikaš s tog videa dobio 15 godina robije u njemačkoj za klanje "ustaša i turaka"
producent doživotnu za genocid
i tak... mi ovog svog pjevača iz knina jasno nismo sudili
Mislim, nije valjda radi pjesme dobio robiju
Inače lik nije ni znao koliko će svjetski popularan postat kad je snimao sebe kako drka po onoj harmonici
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Svakako je jasno da se u Beogradu dize narod
Pitanje je zasto ne u Zagrebu
Ta čuvena Hrvatska sutnja
E fakat
Ljigavog i nemoralnog naroda kao hrvati ne vidjeh ja nigdje
Sramota mr di zivim
E fakat
Sramota mr di zivim
a sto ako se dignemo?..mislis da bi nesto bitno se promjenilo?..nista..pa digli smo se dva tri puta i nista...u srbiji ti prosvjedi ionako su jalovi...vucicu nista ne mogu..a ovi u oporbi njihovoj se biju međusobno sve u sesnaest i optuzuju jedni druge tko je bolji vođa..Sora wrote:Svakako je jasno da se u Beogradu dize narod
E fakat
Sramota mr di zivim
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa daRingo10 wrote:A ko su ti likovi ...marcellus wrote:inače vidim da je čuveni harmonikaš s tog videa dobio 15 godina robije u njemačkoj za klanje "ustaša i turaka"
Inače lik nije ni znao koliko će svjetski popularan postat kad je snimao sebe kako drka po onoj harmonici
Taj Marcelko zivi od rata i raznih ratnih heroja i zlocinaca
Zna sto zna
Sto ne zna lepo se zlaze ko pravi rvatina
sad im je bilo par tisuca na prosvjedu u beogradu na ovom psoljednjem,..totalno se raspalo vodstvo prosvjeda...
2015-09-08
Nije vam ovo tema za politička previranja,već sam je zamislio isključivo kao subkulturnu temu,za promociju novosrpske kulture.vuksadinare wrote:a sto ako se dignemo?..mislis da bi nesto bitno se promjenilo?..nista..pa digli smo se dva tri puta i nista...u srbiji ti prosvjedi ionako su jalovi...vucicu nista ne mogu..a ovi u oporbi njihovoj se biju međusobno sve u sesnaest i optuzuju jedni druge tko je bolji vođa..Sora wrote:Svakako je jasno da se u Beogradu dize narod
E fakat
Sramota mr di zivim
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
sora spama po obicaju sa svojim glupostimaסמאל wrote:Nije vam ovo tema za politička previranja,već sam je zamislio isključivo kao subkulturnu temu,za promociju novosrpske kulture.vuksadinare wrote:a sto ako se dignemo?..mislis da bi nesto bitno se promjenilo?..nista..pa digli smo se dva tri puta i nista...u srbiji ti prosvjedi ionako su jalovi...vucicu nista ne mogu..a ovi u oporbi njihovoj se biju međusobno sve u sesnaest i optuzuju jedni druge tko je bolji vođa..Sora wrote:Svakako je jasno da se u Beogradu dize narod
E fakat
Sramota mr di zivim
2015-09-08
Srbe na vrbeסמאל wrote:Nije vam ovo tema za politička previranja,već sam je zamislio isključivo kao subkulturnu temu,za promociju novosrpske kulture.vuksadinare wrote:a sto ako se dignemo?..mislis da bi nesto bitno se promjenilo?..nista..pa digli smo se dva tri puta i nista...u srbiji ti prosvjedi ionako su jalovi...vucicu nista ne mogu..a ovi u oporbi njihovoj se biju međusobno sve u sesnaest i optuzuju jedni druge tko je bolji vođa..Sora wrote:Svakako je jasno da se u Beogradu dize narod
E fakat
Sramota mr di zivim
Jel to umjetnost ?
Nije nova ali bas zato...
Ovo nije tema za ..politicka previranja ...vuksadinare wrote:sora spama po obicaju sa svojim glupostimaסמאל wrote:Nije vam ovo tema za politička previranja,već sam je zamislio isključivo kao subkulturnu temu,za promociju novosrpske kulture.vuksadinare wrote:a sto ako se dignemo?..mislis da bi nesto bitno se promjenilo?..nista..pa digli smo se dva tri puta i nista...u srbiji ti prosvjedi ionako su jalovi...vucicu nista ne mogu..a ovi u oporbi njihovoj se biju međusobno sve u sesnaest i optuzuju jedni druge tko je bolji vođa..Sora wrote:Svakako je jasno da se u Beogradu dize narod
E fakat
Sramota mr di zivim
Ha ha
Upm
Koji ambiciozni frik
Mislim da bih sad malo trebao promovirat i pravoslavlje,kao podkategoriju srpstva u kebab remove kulturi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Poštovani Srbi, pamtite li vi što je govorio 2004.g. i 2007.g. Milorad Dodik o Radovanu Karadžiću? Hrvati su zaboravili što je govorio Franjo Tuđman na početku svog zločinačkog puta. Srbi su zaboravili što je govorio Milorad Dodik na početku svog zločinačkog puta. E pa Hrvati i Srbi vi doista zaslužujete da vam se povijest ponavlja kada tako slabo pamtite.
sto je tuđman govorio na pocetku svog 'zlocinackog' puta?Sora wrote:Poštovani Srbi, pamtite li vi što je govorio 2004.g. i 2007.g. Milorad Dodik o Radovanu Karadžiću? Hrvati su zaboravili što je govorio Franjo Tuđman na početku svog zločinačkog puta. Srbi su zaboravili što je govorio Milorad Dodik na početku svog zločinačkog puta. E pa Hrvati i Srbi vi doista zaslužujete da vam se povijest ponavlja kada tako slabo pamtite.
2015-09-08
Kakvo srpstvo
Kakvi pravoslavni ..
E
Ciao bao
Ne zanimaju me
Kakvi pravoslavni ..
E
Ciao bao
Ne zanimaju me
Dobra je svaka mačka šta lovi miševe.
Svastavuksadinare wrote:sto je tuđman govorio na pocetku svog 'zlocinackog' puta?Sora wrote:Poštovani Srbi, pamtite li vi što je govorio 2004.g. i 2007.g. Milorad Dodik o Radovanu Karadžiću? Hrvati su zaboravili što je govorio Franjo Tuđman na početku svog zločinačkog puta. Srbi su zaboravili što je govorio Milorad Dodik na početku svog zločinačkog puta. E pa Hrvati i Srbi vi doista zaslužujete da vam se povijest ponavlja kada tako slabo pamtite.
Znas ti ko i ja
Ringo10 wrote:A ko su ti likovi ...marcellus wrote:inače vidim da je čuveni harmonikaš s tog videa dobio 15 godina robije u njemačkoj za klanje "ustaša i turaka"
On 23 May 1997, the Bavarian high court sentenced Bosnian Serb Novislav Džajić, aged 35, to five years in prison for abetting the murder and attempting murder of 15 Bosnian Muslims. An original charge of genocide was dropped when all that could be established that Džajić was present when Serb soldiers shot at 15 Muslim prisoners who escaped, or tried to escape, by jumping into the Drina. Džajić himself had not fired a shot.
-----------------------------------------
Nije pucao i ubijao, ali je poticao druge da ubijaju svojim sviranjem. To je još gore.
crvenkasti-
2014-04-17
Da ponovim
Muslimani Bosne su moralni pobjednici
Tocka
Remove kebab .. jos jedna rasistička prica desnicara u Hrvata i Srba podrzana ..pokazuje samo vasu bijedu duha i sumrak pameti
Muslimani Bosne su moralni pobjednici
Tocka
Remove kebab .. jos jedna rasistička prica desnicara u Hrvata i Srba podrzana ..pokazuje samo vasu bijedu duha i sumrak pameti
Sora wrote:Svaki put pisem normalan postepikur37 wrote:Ringo10 wrote:Možeš ga i ti lupetat ...Sora wrote:Ako ima u tom balkanskom kotlu netko tko je ispravan i nije umočio ruke do lakta u krv . To su muslimani
Oni su moralni pobjednici rata na Balksnu
Zato vam je KOMSIC POKAZAO dugi nos i jezik
Beeeelj
Hrvati i Srbi kao ..VODE POLITIKU
HA HA
da može :D ja se ne sjećam da je ikada napisala normalan post
Nemam ptsp
Valjda zato
Vi koji imate ptsp ste ludi ili poluludi
Ili ih imitirate
Cijeli Balkan je pun imitatora
Štand up show upm traje i traje
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
sto?...ne mos reci 'rekao je' a ne navedes stoSora wrote:Svastavuksadinare wrote:sto je tuđman govorio na pocetku svog 'zlocinackog' puta?Sora wrote:Poštovani Srbi, pamtite li vi što je govorio 2004.g. i 2007.g. Milorad Dodik o Radovanu Karadžiću? Hrvati su zaboravili što je govorio Franjo Tuđman na početku svog zločinačkog puta. Srbi su zaboravili što je govorio Milorad Dodik na početku svog zločinačkog puta. E pa Hrvati i Srbi vi doista zaslužujete da vam se povijest ponavlja kada tako slabo pamtite.
Znas ti ko i ja
2015-09-08
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» EU: remove kebab!!!
» Remove kebab Moskva
» svenska demokraterna - remove kebab
» “Remove kebab” planiran pokret ili slučajni proizvod internetskog nadgornjavana?
» Kebab shizofrenija
» Remove kebab Moskva
» svenska demokraterna - remove kebab
» “Remove kebab” planiran pokret ili slučajni proizvod internetskog nadgornjavana?
» Kebab shizofrenija
Page 5 of 11