,,Kebab remove'' subkulture art
Page 1 of 11
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
,,Kebab remove'' subkulture art
Z wrote:Majčica Srbija ima sve predispozicije bit nit vodilja,svim potlačenim narodima i onim europljanima slobodarskog duha,jer srpski narod još jednom ima istorijsku priliku pokazat se kao jedini tračak nade.
Srpski narod je kao David protiv Golijata,onog Golijata koji predstavlja zlo i tamu.
Prvi put je to bilo za vrijeme osmanlijske invazije na Europu,drugi put u WW1.kad je Srbija izgubila trećinu svog stanovništva,te u WW2. kad je srpski narod prvi u Europi digao ustanak protiv nacizma.
I sad se Srbima opet ukazuje istoriska šansa da budu pioniri u borbi protiv islamističkog zla,te simbol borbe europskih vrijednosti. Zato sam odlučio otvorit ovu temu za promoviranju novog srpskog patriotskog,planetarno popularnog subkulturnogpokreta,gdje ću objavljicvati moje,ali i radove drugih autora.
Očekujem da će ovo postat novi umjetnički pravac,poput ekspresionizma,gdje bi se Serbia Strong popularizarao kroz umjetnost,književnost,muziku i moderne društveno popularne izražaje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: ,,Kebab remove'' subkulture art
Zar je i drakula bio remove kebab?
crvenkasti-
2014-04-17
Pa navodno da je.Koliko je Turaka nabio na kolac.crvenkasti wrote:Zar je i drakula bio remove kebab?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
סמאל wrote:Pa navodno da je.Koliko je Turaka nabio na kolac.crvenkasti wrote:Zar je i drakula bio remove kebab?
doduše tu i tamo je ratovo za njih al ajde... on je prepoznatljiv al daj reci ko su svi ostali na slikama, usput nemaš torquemadu
Remove kebab je izvorno pjesma protiv ustaša. Muslimani su im bili sporedni.
Zar smo mi Hrvati postali izjednačeni s kebabima, tj. nečim što cijeli svijet želi maknuti?
Zar smo mi Hrvati postali izjednačeni s kebabima, tj. nečim što cijeli svijet želi maknuti?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Remove kebab je izvorno pjesma protiv ustaša. Muslimani su im bili sporedni.
ono što cijeli svijet želi maknuti ste vi, al to vama nije baš jasno
marcellus wrote:crvenkasti wrote:Remove kebab je izvorno pjesma protiv ustaša. Muslimani su im bili sporedni.
ono što cijeli svijet želi maknuti ste vi, al to vama nije baš jasno
I ja sam mislio da su svi protiv Srba, zato sam i postao Hrvat. Zato se sad čudim ovome.
I ovaj video je postao simbol za svjetski pokret otpora?
crvenkasti-
2014-04-17
Znači nije samo remove kebab.
Remove ustaše and kebab.
Mi Hrvati smo još i na prvom mjestu!
Remove ustaše and kebab.
Mi Hrvati smo još i na prvom mjestu!
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» EU: remove kebab!!!
» Remove kebab Moskva
» svenska demokraterna - remove kebab
» “Remove kebab” planiran pokret ili slučajni proizvod internetskog nadgornjavana?
» Kebab shizofrenija
» Remove kebab Moskva
» svenska demokraterna - remove kebab
» “Remove kebab” planiran pokret ili slučajni proizvod internetskog nadgornjavana?
» Kebab shizofrenija
Page 1 of 11