"Pas nije namjeravao ozlijediti bebu već ju je želio donijeti roditeljima."
Page 15 of 21
Page 15 of 21 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21
Re: "Pas nije namjeravao ozlijediti bebu već ju je želio donijeti roditeljima."
Stvar je vrlo jednostavna: pametne žene će za kućne ljubimce birati mačke, jer su one baš kao i mačke, samostalne, lovice, uravnotežene i dobre ljubavnice.
Pametni muškarci će za kućne ljubimce birati pse, i to one veće, ali uravnotežene.
Ima neka psihološka studija koja kaže da muškarcima koji biraju mačke, te mačke zamjenjuju ženu u smislu socijalnih odnosa. Žene koje biraju male pse su neurotične, nesigurne i vole dominirati nad muškarcima. Ženama koje biraju velike pse oni predstavljaju supstitut za dečka.
Ima li koja zgodna cura u blizini koja nije neurotična i agresivna?
Gdje je ta pozitivna ženska emancipacija?
Pametni muškarci će za kućne ljubimce birati pse, i to one veće, ali uravnotežene.
Ima neka psihološka studija koja kaže da muškarcima koji biraju mačke, te mačke zamjenjuju ženu u smislu socijalnih odnosa. Žene koje biraju male pse su neurotične, nesigurne i vole dominirati nad muškarcima. Ženama koje biraju velike pse oni predstavljaju supstitut za dečka.
Ima li koja zgodna cura u blizini koja nije neurotična i agresivna?
Gdje je ta pozitivna ženska emancipacija?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
a stvarno ako bolje razmisliš koji bi se kurac itko diza u 4 ujutro a da nemora recimo ići raditi neki posal..kaya wrote::) pa jesi cuo da se ljudi dizu u 4:00 a nemaju psihicki problem i ne rade od 5:00?AssadNaPodmornici wrote:ahahhahahahakaya wrote:Znaci alkos koji se dize u 4:00. S njim doma nitko ne razgovara od 22:00.epikur37 wrote:kofein wrote:
Povlačim se. :)
Pametno a i ja sam ovih dana mušičav, nisam baš najpametniji.
U nedjelju ujutro sam se digao u 4, mrak.
Nemam di kavu popiti pa na benzinsku, mali makijato i topli kroasan, otvorim bilježnicu i sve isplaniram.
5 i pol, gusti dim iznad grada, a cijeli grad spava.
Na Boriku, mislim se da se nekome brod nije upalio, plastika tako gori. Odem kad tamo luđak poput mene digao se i pali neke kabele od bakra...sve pod kontrolom.
Kupim doručak obitelji donesem i onda zalegnem.
Ajmo dalje
Nisi jel tako.
Sad ce mene proglasiti ludom pretpostavljam
AssadNaPodmornici- Posts : 22271
2018-06-14
kaya wrote:Ovaj je zabavankofein wrote:Epikure, graševina iz tebe progovara....nekako te odaje. Žešći si nego inače. :D
Kofein je uvijek ok, na granici političke korektnosti, za nijansu pristojan i prokleto grub.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
AssadNaPodmornici wrote:a stvarno ako bolje razmisliš koji bi se kurac itko diza u 4 ujutro a da nemora recimo ići raditi neki posal..kaya wrote::) pa jesi cuo da se ljudi dizu u 4:00 a nemaju psihicki problem i ne rade od 5:00?AssadNaPodmornici wrote:ahahhahahahakaya wrote:Znaci alkos koji se dize u 4:00. S njim doma nitko ne razgovara od 22:00.epikur37 wrote:
Nemam di kavu popiti pa na benzinsku, mali makijato i topli kroasan, otvorim bilježnicu i sve isplaniram.
Na Boriku, mislim se da se nekome brod nije upalio, plastika tako gori. Odem kad tamo luđak poput mene digao se i pali neke kabele od bakra...sve pod kontrolom.
Ajmo dalje
Nisi jel tako.
ajme ovo dvoje slabića...s koje strane da počnem.
Propali ekonomist ili propala žena.
2015-08-06
Kad takvu vide decki..zguze je i borovo u dupe...Pa jebo te zivit sa takvom deset minuta zavrsis u ludari ili kravu isprebijas::::))) I onda pizde da su muski ovaki onaki..a ne vide da su same krive:::))
Evo malo mjuze za kravice..sa malim sisama...::)))
https://www.youtube.com/watch?v=_2raNqztPX0
Evo malo mjuze za kravice..sa malim sisama...::)))
https://www.youtube.com/watch?v=_2raNqztPX0
Guest- Guest
meni se prvo digne kurac pa tek onda ja
ti si nesto pobrkao, epi ti je ucitelj defektologAssadNaPodmornici wrote:evo, ja tebi navodnom doktoru psihologije moram objašnjavati zašto su manji psi agresivniji od viših, umjesto da ti nama objašnjavaš. jebeni su ti bosanski fakulteti
https://www.quora.com/Why-are-Chihuahuas-so-aggressive-and-confrontational-despite-their-small-size-From-an-evolutionary-standpoint-wouldnt-this-be-considered-disadvantageous-and-be-naturally-selected-against-as-its-provoking-unnecessary
ima li ikoje područje u realnom svijetu koje ti razumiješ :D
(aj razumiš se u vožnju brodova c kategorije)
Nisam ovo vidio ali na drugoj temi sam nešto slično napisao, lajkam da se raspištoljiš ponekadepikur37 wrote:kofein wrote:Epikure, graševina iz tebe progovara....nekako te odaje. Žešći si nego inače. :D
debit,
malkice3 jesam ali kajica se neće uvrijediti imamo mi utakmica i pokoju fleku odprije...
kopji se hurac ti uvaljuješ u kavgu?
Noor wrote:ti si nesto pobrkao, epi ti je ucitelj defektologAssadNaPodmornici wrote:evo, ja tebi navodnom doktoru psihologije moram objašnjavati zašto su manji psi agresivniji od viših, umjesto da ti nama objašnjavaš. jebeni su ti bosanski fakulteti
https://www.quora.com/Why-are-Chihuahuas-so-aggressive-and-confrontational-despite-their-small-size-From-an-evolutionary-standpoint-wouldnt-this-be-considered-disadvantageous-and-be-naturally-selected-against-as-its-provoking-unnecessary
Pobrkao je on svašta ali je oke dečko, doduše jako temperamentan i name curu :)
2015-08-06
I onda donese kruh i ide spavati u 9:00, znaci da ne radi jer je vjerojatno na bolovanju zbog neke psihicke bolesti. Plus alkoholizam. Onda meni drzi predavanje o obiteljskom zivotu. Ono tata ide spavati u 10:00 a u sobi se napijes od alkoholnih para.AssadNaPodmornici wrote:a stvarno ako bolje razmisliš koji bi se kurac itko diza u 4 ujutro a da nemora recimo ići raditi neki posal..kaya wrote::) pa jesi cuo da se ljudi dizu u 4:00 a nemaju psihicki problem i ne rade od 5:00?AssadNaPodmornici wrote:ahahhahahahakaya wrote:Znaci alkos koji se dize u 4:00. S njim doma nitko ne razgovara od 22:00.epikur37 wrote:
Ajmo dalje
Nisi jel tako.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne mogu vjerovati da ga je ucmekao?? Pa pas nije pokazao nikakvu agresivu, imao je povjerenja u ljude i išao se pomaziti!!! Jebeni murjak valjda u životu nije imao kontakta sa psima pa nije znao prepoznati ponašanje istoga.The Republic of Dream wrote:ovako to izgleda kad je pas bez kontrole,kad ubiju covjeka gdje nece psamelkior wrote:Nema goreg od toga nego kad neurotična baba ima neurotičnu pudlicu ili čivavu za kućnog ljubimca. To je gotovo na istoj razini nego kad poremećeni sociopat pušta staforda ili pit bulla bez nadzora. 50 kila mišića, dvije tone na centimetar kubni snaga ugriza, a mentalno na razini nadrkanog trogodišnjaka Kaja je u pravu. Ima neurotičnih pudlica i ima neurotičnih pit bulova. Samo što nije isto imati u blizini neurotičnu žmečku koja laje na tebe ali ti se ne usudi približiti, ako malo zatoptaš nogama, bježi 20 metara dalje pa iz sigurne udaljenosti opet laje. I s druge strane imati ubojicu uzgojenog za borbu, a nesocijaliziranog Makar, ne bih bebu dao na čuvanje ni jednome ni drugome. Ima nesocijaliziranih pasa i nesocijaliziranih vlasnika. To obično ide u paketu, jer kakav pas - takav i vlasnik.
kaya wrote:I onda donese kruh i ide spavati u 9:00, znaci da ne radi jer je vjerojatno na bolovanju zbog neke psihicke bolesti. Plus alkoholizam. Onda meni drzi predavanje o obiteljskom zivotu. Ono tata ide spavati u 10:00 a u sobi se napijes od alkoholnih para.AssadNaPodmornici wrote:a stvarno ako bolje razmisliš koji bi se kurac itko diza u 4 ujutro a da nemora recimo ići raditi neki posal..kaya wrote::) pa jesi cuo da se ljudi dizu u 4:00 a nemaju psihicki problem i ne rade od 5:00?AssadNaPodmornici wrote:ahahhahahahakaya wrote:
Znaci alkos koji se dize u 4:00. S njim doma nitko ne razgovara od 22:00.
Ajmo dalje
Nisi jel tako.
s alkoholom treba znati kao i s pasima...zato si ti poderanih gaća :)
2015-08-06
Jeste, ti si narocito uspjesan. Imas poslovni sastanak u 4:00 i trijeznis se. Ti i macke lutalice.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:a stvarno ako bolje razmisliš koji bi se kurac itko diza u 4 ujutro a da nemora recimo ići raditi neki posal..kaya wrote::) pa jesi cuo da se ljudi dizu u 4:00 a nemaju psihicki problem i ne rade od 5:00?AssadNaPodmornici wrote:ahahhahahahakaya wrote:
Ajmo dalje
Nisi jel tako.
2015-08-15
Razotkrila sam te ha ? A znam , dosta mi par detalja..epikur37 wrote:kaya wrote:I onda donese kruh i ide spavati u 9:00, znaci da ne radi jer je vjerojatno na bolovanju zbog neke psihicke bolesti. Plus alkoholizam. Onda meni drzi predavanje o obiteljskom zivotu. Ono tata ide spavati u 10:00 a u sobi se napijes od alkoholnih para.AssadNaPodmornici wrote:a stvarno ako bolje razmisliš koji bi se kurac itko diza u 4 ujutro a da nemora recimo ići raditi neki posal..kaya wrote::) pa jesi cuo da se ljudi dizu u 4:00 a nemaju psihicki problem i ne rade od 5:00?AssadNaPodmornici wrote:
ahahhahahaha
Nisi jel tako.
s alkoholom treba znati kao i s pasima...zato si ti poderanih gaća :)
2015-08-15
kaya wrote:Jeste, ti si narocito uspjesan. Imas poslovni sastanak u 4:00 i trijeznis se. Ti i macke lutalice.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:a stvarno ako bolje razmisliš koji bi se kurac itko diza u 4 ujutro a da nemora recimo ići raditi neki posal..kaya wrote::) pa jesi cuo da se ljudi dizu u 4:00 a nemaju psihicki problem i ne rade od 5:00?AssadNaPodmornici wrote:
ahahhahahaha
Nisi jel tako.
ja vrtim dva milijuna eura, obitelj i investicije. Da nekad se probudim u 4-5 ujutro.
Ti vrtiš psa, nemaš obitelj a vjerujem ni poseban život...spavaš do 7 i bauljaš do automata za kavu
:)
2015-08-06
A yoda je tu negdje okolo, odmah iza, ima grm.
2015-08-06
Na bolovanju je sada, od cuge se ljeciNoor wrote:ti si nesto pobrkao, epi ti je ucitelj defektologAssadNaPodmornici wrote:evo, ja tebi navodnom doktoru psihologije moram objašnjavati zašto su manji psi agresivniji od viših, umjesto da ti nama objašnjavaš. jebeni su ti bosanski fakulteti
2015-08-15
Epi nije alkos, osobno ga znam. Voli ponekad malo potegnuti kao i ja uostalom ali daleko je to od alkosa.kaya wrote:Jeste, ti si narocito uspjesan. Imas poslovni sastanak u 4:00 i trijeznis se. Ti i macke lutalice.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:a stvarno ako bolje razmisliš koji bi se kurac itko diza u 4 ujutro a da nemora recimo ići raditi neki posal..kaya wrote::) pa jesi cuo da se ljudi dizu u 4:00 a nemaju psihicki problem i ne rade od 5:00?AssadNaPodmornici wrote:
ahahhahahaha
Nisi jel tako.
Samo za Kaju:kaya wrote:I onda donese kruh i ide spavati u 9:00, znaci da ne radi jer je vjerojatno na bolovanju zbog neke psihicke bolesti. Plus alkoholizam. Onda meni drzi predavanje o obiteljskom zivotu. Ono tata ide spavati u 10:00 a u sobi se napijes od alkoholnih para.AssadNaPodmornici wrote:a stvarno ako bolje razmisliš koji bi se kurac itko diza u 4 ujutro a da nemora recimo ići raditi neki posal..kaya wrote::) pa jesi cuo da se ljudi dizu u 4:00 a nemaju psihicki problem i ne rade od 5:00?AssadNaPodmornici wrote:ahahhahahahakaya wrote:
Ajmo dalje
Nisi jel tako.
Ne znam zašto, ali muškarcima dobro stoji neki poremećaj ličnosti, daje im neku opasnu notu, što li
Žene se obično pale na takve, čak im se više sviđaju psihopati nego perverznjaci, draže joj je kad ju bije nego kad ju jebe - u paketu s još dvije
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
to je taj jebeni "trening" prvo pucaj pa kasnije postavljaj pitanja,sve u svrhu licne/osobne,sigurnosti policajca,kad ti murjaci prilaze a nisi u autu jedan je malo sa strane i drzi se za pistolj (cak da si najmiroljubiviji na svijetu i ne pokazujes nikakve znakove agresivnosti) a drugi sa tobom prica,u autu slicno,jedan ti prilazi sa tvoje strane prozora a drugog ne mozes vidjeti jer stane u mrtvi ugao,dugo mi je to bilo strasno odbojno,onda kad sam vidio najveci sljam americke populaciju u detroitu i dejtonu,shvatio sam da nisu tako strogi da bi zavladao kanibalizam,doslovno i bez pretvjerivanja,jebiga lose droge u cirkulaciji,jesi vidio kad efekte flaka ili krokodil droge?tre wrote:Ne mogu vjerovati da ga je ucmekao?? Pa pas nije pokazao nikakvu agresivu, imao je povjerenja u ljude i išao se pomaziti!!! Jebeni murjak valjda u životu nije imao kontakta sa psima pa nije znao prepoznati ponašanje istoga.The Republic of Dream wrote:ovako to izgleda kad je pas bez kontrole,kad ubiju covjeka gdje nece psamelkior wrote:Nema goreg od toga nego kad neurotična baba ima neurotičnu pudlicu ili čivavu za kućnog ljubimca. To je gotovo na istoj razini nego kad poremećeni sociopat pušta staforda ili pit bulla bez nadzora. 50 kila mišića, dvije tone na centimetar kubni snaga ugriza, a mentalno na razini nadrkanog trogodišnjaka Kaja je u pravu. Ima neurotičnih pudlica i ima neurotičnih pit bulova. Samo što nije isto imati u blizini neurotičnu žmečku koja laje na tebe ali ti se ne usudi približiti, ako malo zatoptaš nogama, bježi 20 metara dalje pa iz sigurne udaljenosti opet laje. I s druge strane imati ubojicu uzgojenog za borbu, a nesocijaliziranog Makar, ne bih bebu dao na čuvanje ni jednome ni drugome. Ima nesocijaliziranih pasa i nesocijaliziranih vlasnika. To obično ide u paketu, jer kakav pas - takav i vlasnik.
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
tre wrote:Epi nije alkos, osobno ga znam. Voli ponekad malo potegnuti kao i ja uostalom ali daleko je to od alkosa.kaya wrote:Jeste, ti si narocito uspjesan. Imas poslovni sastanak u 4:00 i trijeznis se. Ti i macke lutalice.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:a stvarno ako bolje razmisliš koji bi se kurac itko diza u 4 ujutro a da nemora recimo ići raditi neki posal..kaya wrote:
:) pa jesi cuo da se ljudi dizu u 4:00 a nemaju psihicki problem i ne rade od 5:00?
Nisi jel tako.
A no, kad me kaja zagrebe nek budem što god treba :)
2015-08-06
Page 15 of 21 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21
Similar topics
» Hitler nije želio istrijebiti Židove
» Mesić: Tuđman nije želio demokršćanstvo u HDZ-u
» Hrvatski narod nikad nije želio ovakve ljude...
» Sutkinja objasnila zašto se protiv Kalmete nije mogla donijeti osuđujuća presuda
» Kako je Joža namjeravao likvidirati poglavnika Pavelića!
» Mesić: Tuđman nije želio demokršćanstvo u HDZ-u
» Hrvatski narod nikad nije želio ovakve ljude...
» Sutkinja objasnila zašto se protiv Kalmete nije mogla donijeti osuđujuća presuda
» Kako je Joža namjeravao likvidirati poglavnika Pavelića!
Page 15 of 21