"Pas nije namjeravao ozlijediti bebu već ju je želio donijeti roditeljima."
Page 16 of 21
Page 16 of 21 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21
Re: "Pas nije namjeravao ozlijediti bebu već ju je želio donijeti roditeljima."
tre wrote:Epi nije alkos, osobno ga znam. Voli ponekad malo potegnuti kao i ja uostalom ali daleko je to od alkosa.kaya wrote:Jeste, ti si narocito uspjesan. Imas poslovni sastanak u 4:00 i trijeznis se. Ti i macke lutalice.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:a stvarno ako bolje razmisliš koji bi se kurac itko diza u 4 ujutro a da nemora recimo ići raditi neki posal..kaya wrote:
:) pa jesi cuo da se ljudi dizu u 4:00 a nemaju psihicki problem i ne rade od 5:00?
Nisi jel tako.
Sad ce mene proglasiti ludom pretpostavljam
ajme ovo dvoje slabića...s koje strane da počnem.
Propali ekonomist ili propala žena.
A no, kad me kaja zagrebe nek budem što god treba :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Joj daj ne kenjaj , poklonio ti valjda tast komad terena , u biti kcerki , ti se uslepao i uvalio u kreditinu da dignes 4 zida za najam . Sad si se od muke propio jer ne znas sta ces i kako vratiti.epikur37 wrote:kaya wrote:Jeste, ti si narocito uspjesan. Imas poslovni sastanak u 4:00 i trijeznis se. Ti i macke lutalice.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:a stvarno ako bolje razmisliš koji bi se kurac itko diza u 4 ujutro a da nemora recimo ići raditi neki posal..kaya wrote:
:) pa jesi cuo da se ljudi dizu u 4:00 a nemaju psihicki problem i ne rade od 5:00?
Nisi jel tako.
ja vrtim dva milijuna eura, obitelj i investicije. Da nekad se probudim u 4-5 ujutro.
Ti vrtiš psa, nemaš obitelj a vjerujem ni poseban život...spavaš do 7 i bauljaš do automata za kavu
:)
Biznsmen donese kruh i ode spavati u 10:00... o jebote, pa to frki mozes prodavati
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A di ides u 4:00 biznismenu, sigurno u banku
2015-08-15
Ma da, na sastanak ide u 4:00.tre wrote:Epi nije alkos, osobno ga znam. Voli ponekad malo potegnuti kao i ja uostalom ali daleko je to od alkosa.kaya wrote:Jeste, ti si narocito uspjesan. Imas poslovni sastanak u 4:00 i trijeznis se. Ti i macke lutalice.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:a stvarno ako bolje razmisliš koji bi se kurac itko diza u 4 ujutro a da nemora recimo ići raditi neki posal..kaya wrote:
Nisi jel tako.
2015-08-15
Uživo ne na moju sreću, samo na internetu.The Republic of Dream wrote:to je taj jebeni "trening" prvo pucaj pa kasnije postavljaj pitanja,sve u svrhu licne/osobne,sigurnosti policajca,kad ti murjaci prilaze a nisi u autu jedan je malo sa strane i drzi se za pistolj (cak da si najmiroljubiviji na svijetu i ne pokazujes nikakve znakove agresivnosti) a drugi sa tobom prica,u autu slicno,jedan ti prilazi sa tvoje strane prozora a drugog ne mozes vidjeti jer stane u mrtvi ugao,dugo mi je to bilo strasno odbojno,onda kad sam vidio najveci sljam americke populaciju u detroitu i dejtonu,shvatio sam da nisu tako strogi da bi zavladao kanibalizam,doslovno i bez pretvjerivanja,jebiga lose droge u cirkulaciji,jesi vidio kad efekte flaka ili krokodil droge?tre wrote:Ne mogu vjerovati da ga je ucmekao?? Pa pas nije pokazao nikakvu agresivu, imao je povjerenja u ljude i išao se pomaziti!!! Jebeni murjak valjda u životu nije imao kontakta sa psima pa nije znao prepoznati ponašanje istoga.The Republic of Dream wrote:ovako to izgleda kad je pas bez kontrole,kad ubiju covjeka gdje nece psamelkior wrote:Nema goreg od toga nego kad neurotična baba ima neurotičnu pudlicu ili čivavu za kućnog ljubimca. To je gotovo na istoj razini nego kad poremećeni sociopat pušta staforda ili pit bulla bez nadzora. 50 kila mišića, dvije tone na centimetar kubni snaga ugriza, a mentalno na razini nadrkanog trogodišnjaka Kaja je u pravu. Ima neurotičnih pudlica i ima neurotičnih pit bulova. Samo što nije isto imati u blizini neurotičnu žmečku koja laje na tebe ali ti se ne usudi približiti, ako malo zatoptaš nogama, bježi 20 metara dalje pa iz sigurne udaljenosti opet laje. I s druge strane imati ubojicu uzgojenog za borbu, a nesocijaliziranog Makar, ne bih bebu dao na čuvanje ni jednome ni drugome. Ima nesocijaliziranih pasa i nesocijaliziranih vlasnika. To obično ide u paketu, jer kakav pas - takav i vlasnik.
kaya wrote:Joj daj ne kenjaj , poklonio ti valjda tast komad terena , u biti kcerki , ti se uslepao i uvalio u kreditinu da dignes 4 zida za najam . Sad si se od muke propio jer ne znas sta ces i kako vratiti.epikur37 wrote:kaya wrote:Jeste, ti si narocito uspjesan. Imas poslovni sastanak u 4:00 i trijeznis se. Ti i macke lutalice.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:
a stvarno ako bolje razmisliš koji bi se kurac itko diza u 4 ujutro a da nemora recimo ići raditi neki posal..
ja vrtim dva milijuna eura, obitelj i investicije. Da nekad se probudim u 4-5 ujutro.
Ti vrtiš psa, nemaš obitelj a vjerujem ni poseban život...spavaš do 7 i bauljaš do automata za kavu
Biznsmen donese kruh i ode spavati u 10:00... o jebote, pa to frki mozes prodavati
Pa nisam se sad od muke propio, ja sam ti uvijek volio popiti. Još od studentskih dana, još od doktarata tu kod tebe na šalati, kod Ivice Kostovića.
S motike lipa moja.
I na svaku lipu sam dodao još dvije, nikud nisam izmazio niti trošio, samo sam ulagao.
A ti drži cucka.
Al znaj i to tko nije stvarao ne zna ni čuvati a ja sam sve sam dizao.
2015-08-06
kaya wrote:A di ides u 4:00 biznismenu, sigurno u banku
Ne, nego sam umoran. Završim s poslom i kopam ovaj svoj vrt, jebenom motikom. sadnice sam kupio. Blitvu, salatu, kupus i brokulu a ostalo u sjueme. Prva godina, zemlja je tvrda. Dva put sam motikao i jednom frezao, sad čekam da mi susjed dođe iz like pa još jednom da isfrezam i zasadim ovo što sam kupio sadnica i sjemenja. A ti gladi pičku, msm mogu i ja... al sam umoran, možda ujutro u 6.
2015-08-06
Ne mozes dodati na lipu dvije bez poznanstava a ako nisi izlazio i trosio onda ih nemas.epikur37 wrote:kaya wrote:Joj daj ne kenjaj , poklonio ti valjda tast komad terena , u biti kcerki , ti se uslepao i uvalio u kreditinu da dignes 4 zida za najam . Sad si se od muke propio jer ne znas sta ces i kako vratiti.epikur37 wrote:kaya wrote:Jeste, ti si narocito uspjesan. Imas poslovni sastanak u 4:00 i trijeznis se. Ti i macke lutalice.epikur37 wrote:
Pa nisam se sad od muke propio, ja sam ti uvijek volio popiti. Još od studentskih dana, još od doktarata tu kod tebe na šalati, kod Ivice Kostovića.
S motike lipa moja.
I na svaku lipu sam dodao još dvije, nikud nisam izmazio niti trošio, samo sam ulagao.
A ti drži cucka.
Al znaj i to tko nije stvarao ne zna ni čuvati a ja sam sve sam dizao.
Dakle kako rekoh, dao tast kcerki komad zemlje a ti se uvalio u kredit. I sad od muke cugas jer tko zna kada ce prva lova stici. A sto si na bolovanju? Zbog cuge ili nesto psihicki?
2015-08-15
Hebat ga, ja se često probudim oko četiri a ne znam zašto i takav ritam traje nekada po mjesec i pol do dva pa se stanje okrene. Doduše ne idem nigdje nego se vrtim ko vrag u malo vode ili sam znao čak u to doba listati forum i pisati na njemu. Budem prelijen da odem gledati tv ili se uhvatiti neke knjige ali recimo kad idem u ribolov onda skočim nabrijan i ne mogu dočekati da dođem na odredište i zabacim!kaya wrote:Ma da, na sastanak ide u 4:00.tre wrote:Epi nije alkos, osobno ga znam. Voli ponekad malo potegnuti kao i ja uostalom ali daleko je to od alkosa.kaya wrote:Jeste, ti si narocito uspjesan. Imas poslovni sastanak u 4:00 i trijeznis se. Ti i macke lutalice.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:
a stvarno ako bolje razmisliš koji bi se kurac itko diza u 4 ujutro a da nemora recimo ići raditi neki posal..
Ljut je jer sam ga raskrinkala :) e moj bosanacepikur37 wrote:kaya wrote:A di ides u 4:00 biznismenu, sigurno u banku
Ne, nego sam umoran. Završim s poslom i kopam ovaj svoj vrt, jebenom motikom. sadnice sam kupio. Blitvu, salatu, kupus i brokulu a ostalo u sjueme. Prva godina, zemlja je tvrda. Dva put sam motikao i jednom frezao, sad čekam da mi susjed dođe iz like pa još jednom da isfrezam i zasadim ovo što sam kupio sadnica i sjemenja. A ti gladi pičku, msm mogu i ja... al sam umoran, možda ujutro u 6.
Pa ne mozes se dici u 4:00 ako si umoran . Znaci htio si tasta fascinirati svestranoscu i izgorio . Pa se odao alkoholu.
2015-08-15
tre wrote:Uživo ne na moju sreću, samo na internetu.The Republic of Dream wrote:to je taj jebeni "trening" prvo pucaj pa kasnije postavljaj pitanja,sve u svrhu licne/osobne,sigurnosti policajca,kad ti murjaci prilaze a nisi u autu jedan je malo sa strane i drzi se za pistolj (cak da si najmiroljubiviji na svijetu i ne pokazujes nikakve znakove agresivnosti) a drugi sa tobom prica,u autu slicno,jedan ti prilazi sa tvoje strane prozora a drugog ne mozes vidjeti jer stane u mrtvi ugao,dugo mi je to bilo strasno odbojno,onda kad sam vidio najveci sljam americke populaciju u detroitu i dejtonu,shvatio sam da nisu tako strogi da bi zavladao kanibalizam,doslovno i bez pretvjerivanja,jebiga lose droge u cirkulaciji,jesi vidio kad efekte flaka ili krokodil droge?tre wrote:Ne mogu vjerovati da ga je ucmekao?? Pa pas nije pokazao nikakvu agresivu, imao je povjerenja u ljude i išao se pomaziti!!! Jebeni murjak valjda u životu nije imao kontakta sa psima pa nije znao prepoznati ponašanje istoga.The Republic of Dream wrote:ovako to izgleda kad je pas bez kontrole,kad ubiju covjeka gdje nece psamelkior wrote:Nema goreg od toga nego kad neurotična baba ima neurotičnu pudlicu ili čivavu za kućnog ljubimca. To je gotovo na istoj razini nego kad poremećeni sociopat pušta staforda ili pit bulla bez nadzora. 50 kila mišića, dvije tone na centimetar kubni snaga ugriza, a mentalno na razini nadrkanog trogodišnjaka Kaja je u pravu. Ima neurotičnih pudlica i ima neurotičnih pit bulova. Samo što nije isto imati u blizini neurotičnu žmečku koja laje na tebe ali ti se ne usudi približiti, ako malo zatoptaš nogama, bježi 20 metara dalje pa iz sigurne udaljenosti opet laje. I s druge strane imati ubojicu uzgojenog za borbu, a nesocijaliziranog Makar, ne bih bebu dao na čuvanje ni jednome ni drugome. Ima nesocijaliziranih pasa i nesocijaliziranih vlasnika. To obično ide u paketu, jer kakav pas - takav i vlasnik.
ča, ni ov pas ni imo namjeru ugristi policijota?
pas je oružje bez obzira na položaj repa, krenu je prema polocijotu i dobro je da je ubijen prije nego se dokazalo kakovu namjeru je pas imo.
2014-04-16
kaya wrote:Ljut je jer sam ga raskrinkala :) e moj bosanacepikur37 wrote:kaya wrote:A di ides u 4:00 biznismenu, sigurno u banku
Pa ne mozes se dici u 4:00 ako si umoran . Znaci htio si tasta fascinirati svestranoscu i izgorio . Pa se odao alkoholu.
lipa moja štogod... ;)
ja sam za svoje zasukao rukave a ti si što?
ah da pas i okolo ;)
2015-08-06
Ti mjenjas ritam i vremenske zone a i psiha malo zbog jel .. znaju svi.tre wrote:Hebat ga, ja se često probudim oko četiri a ne znam zašto i takav ritam traje nekada po mjesec i pol do dva pa se stanje okrene. Doduše ne idem nigdje nego se vrtim ko vrag u malo vode ili sam znao čak u to doba listati forum i pisati na njemu. Budem prelijen da odem gledati tv ili se uhvatiti neke knjige ali recimo kad idem u ribolov onda skočim nabrijan i ne mogu dočekati da dođem na odredište i zabacim!kaya wrote:Ma da, na sastanak ide u 4:00.tre wrote:Epi nije alkos, osobno ga znam. Voli ponekad malo potegnuti kao i ja uostalom ali daleko je to od alkosa.kaya wrote:Jeste, ti si narocito uspjesan. Imas poslovni sastanak u 4:00 i trijeznis se. Ti i macke lutalice.epikur37 wrote:
Kod tuzljaka to nije slucaj.
2015-08-15
Pa ja se nikada ne hvalim nicim, nemam kompleks , to je razlika .epikur37 wrote:kaya wrote:Ljut je jer sam ga raskrinkala :) e moj bosanacepikur37 wrote:kaya wrote:A di ides u 4:00 biznismenu, sigurno u banku
lipa moja štogod... ;)
ah da pas i okolo ;)
Zato vas prepoznam..
2015-08-15
i sad zbog ove male kaye pati moja priprema za posao sutra...
a aben je tek naišao :)
odoh pisati.
odoh pisati.
2015-08-06
Da, za sutra, tocnije za par sati.epikur37 wrote:i sad zbog ove male kaye pati moja priprema za posao sutra...
Last edited by kaya on 26/3/2019, 00:01; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
kaya wrote:Pa ja se nikada ne hvalim nicim,epikur37 wrote:kaya wrote:Ljut je jer sam ga raskrinkala :) e moj bosanacepikur37 wrote:kaya wrote:A di ides u 4:00 biznismenu, sigurno u banku
lipa moja štogod... ;)
ah da pas i okolo ;)
nemaš s čim....
tebi se život dogodio
desio, rekli bi..
Ništa posebno nisi unijela u njega
ideš s njim i tu i tamo obrišeš pjenu s gubice svoga psa, pljuneš i prokuneš ovaj bezvezni svijet...
2015-08-06
zasto vi ucitelji uvijek jamrate s tim pripremama?!epikur37 wrote:i sad zbog ove male kaye pati moja priprema za posao sutra...
odoh pisati.
a svake godine jedno te isto vrtite i ponavljate...pa brate spremajte si te stvari, vidis da ih uvijek opet iznova trebate :)
epikur37 wrote:i sad zbog ove male kaye pati moja priprema za posao sutra...
odoh pisati.
da priprava...
ti si munjeniji nego ča pizoš:)
2014-04-16
Vis kako je frka zvrknuo tablete, on je sad miran do sutra posljepodne. A kod tebe kratak spoj.
Aj odi spavati 20 minuta milioneru
Aj odi spavati 20 minuta milioneru
2015-08-15
kaya wrote:Da, za sutra, tocnije za par sati.epikur37 wrote:i sad zbog ove male kaye pati moja priprema za posao sutra...
Ponoć je već...vraže ženski.
Još mi je najveća muka imam dvije pomo0ćnice, ne zna se koja je ljepša i zgodnija a zbog tebe nesrećo nisam pripremio posao....
2015-08-06
Page 16 of 21 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21
Similar topics
» Hitler nije želio istrijebiti Židove
» Mesić: Tuđman nije želio demokršćanstvo u HDZ-u
» Hrvatski narod nikad nije želio ovakve ljude...
» Sutkinja objasnila zašto se protiv Kalmete nije mogla donijeti osuđujuća presuda
» Kako je Joža namjeravao likvidirati poglavnika Pavelića!
» Mesić: Tuđman nije želio demokršćanstvo u HDZ-u
» Hrvatski narod nikad nije želio ovakve ljude...
» Sutkinja objasnila zašto se protiv Kalmete nije mogla donijeti osuđujuća presuda
» Kako je Joža namjeravao likvidirati poglavnika Pavelića!
Page 16 of 21