Sutkinja objasnila zašto se protiv Kalmete nije mogla donijeti osuđujuća presuda
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Sutkinja objasnila zašto se protiv Kalmete nije mogla donijeti osuđujuća presuda
Suđenje bivšem ministru Kalmeti okončano je nakon dvije godine tijekom kojih je održano 76 rasprava i saslušano stotinjak svjedoka
https://www.vecernji.hr/vijesti/uskoro-presuda-bozidaru-kalmeti-1346413
Suđenje bivšem ministru Kalmeti okončano je nakon dvije godine tijekom kojih je održano 76 rasprava i saslušano stotinjak svjedoka
https://www.vecernji.hr/vijesti/uskoro-presuda-bozidaru-kalmeti-1346413
Re: Sutkinja objasnila zašto se protiv Kalmete nije mogla donijeti osuđujuća presuda
he,he..dobro je imati 'knjizicu' kao broj 1 iz alan forda ili šeks..bandić..kada ti nesto zatreba 'halo pajdo jesma ja tebi ono..'..'aha jesam znas sto ti je ciniti'..tu,tu
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Re: Sutkinja objasnila zašto se protiv Kalmete nije mogla donijeti osuđujuća presuda
Brat Kim je impresioniran, ovakve suce nema ni on....
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da sam na njegovom mjestu, tužio bih svaki medij koji me prozvao, da govna nauče što je kazneni postupak, i koje tijelo utvrđuje dokaze u postupku.
Mediji sigurno ne.
Mediji sigurno ne.
£otk@-
2019-02-12
Ovo je super stvar za našu državu...
Neka institucije rade svoj posal...
£otk@ wrote:Da sam na njegovom mjestu, tužio bih svaki medij koji me prozvao, da govna nauče što je kazneni postupak, i koje tijelo utvrđuje dokaze u postupku.
Mediji sigurno ne.
Malo si naivan Votka...Mediji danas kreiraju sve,pa te cak tuze,sude i osude,napose..I na Zapadu je slicna stvar,do te mjere,da se suci ne zele zamjerati Medijima,nego opletu po jadniku,koji je vec napola osudjen..Sud samo treba donijeti formalni pravorijek..
To su fakti danasnji
Guest- Guest
"Kada stvorite državu po vlastitoj mjeri, stvoreni su i sudovi po toj istoj mjeri", napisao je Vučetić.
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
pismejker wrote:£otk@ wrote:Da sam na njegovom mjestu, tužio bih svaki medij koji me prozvao, da govna nauče što je kazneni postupak, i koje tijelo utvrđuje dokaze u postupku.
Mediji sigurno ne.
Malo si naivan Votka...Mediji danas kreiraju sve,pa te cak tuze,sude i osude,napose..I na Zapadu je slicna stvar,do te mjere,da se suci ne zele zamjerati Medijima,nego opletu po jadniku,koji je vec napola osudjen..Sud samo treba donijeti formalni pravorijek..
To su fakti danasnji
Pa, suci se osjećaju neranjivima, pa prosudjuju na temelju dokaznih prijedloga stranaka u postupku. Budući da je DORH potpuno nesposoban odrediti pravno relevantne dokazne prijedloge, a USKOK ne zna pribaviti ni dexinformaciju, onda sud donosi odluku kakvu mora. Optuženik je nevin dok mu se ne dokaže krivnja Van razumne sumnje.
Onda mediji koji su dobili pred par godina tip od USKOK-a (a to su tajni predmeti-sjećaš se Andrije Jarka ispred Mamićeve kuće ili ispitivanja pojedinaca pred sjedištem USKOK-a na Oranicama?) ili DORH-a dan nakon presude koju nisu ni pročitali ni neće, udare u kuknjavu da kakva smo mi to pravna država?
To koja je bila njihova uloga u ozbiljnom potkopavanju postupka, nikom ništa.
Velim, ja bi uzeo pravomoćnu presudu i u parnicu dok ne pozelene...
£otk@-
2019-02-12
Kao i u Jugi, na primjer. Umjesto po mjeri naroda...Božji zakoni su zakon, a sve ostalo je prolazno!debotoijusto wrote:"Kada stvorite državu po vlastitoj mjeri, stvoreni su i sudovi po toj istoj mjeri", napisao je Vučetić.
cekaj malo , jel ste se borili da bude kao u YU ?Eroo wrote:Kao i u Jugi, na primjer. Umjesto po mjeri naroda...Božji zakoni su zakon, a sve ostalo je prolazno!debotoijusto wrote:"Kada stvorite državu po vlastitoj mjeri, stvoreni su i sudovi po toj istoj mjeri", napisao je Vučetić.
...da ne trazim drugu temu , gotova je
dvi muhe jednim...
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Sve je upravo onako kako sam nedavno rekao..svi se bave svime,no problem jest sto su diplome kupovane dimljenim sunkama i kulenovima,plavim kuvertama,pa se nije na visini zadatka..Tu ne pati samo pravosudje,nego svi segmenti ekonomije i biznisa opcenito...
"dajte profesore,treba mi dvica za Prolaz..Molim vas lijepo!!!"
Studenti u bivsoj Juzi,a i poslije,su uglavnom ovako zavrsavali svoje studije...3jka je bila oho-ho dobra ocjena..2vica uglavnom ono ucestalo,dok su na strojarskom i ETF-u(FER),ipak morali nesto i znati..
"dajte profesore,treba mi dvica za Prolaz..Molim vas lijepo!!!"
Studenti u bivsoj Juzi,a i poslije,su uglavnom ovako zavrsavali svoje studije...3jka je bila oho-ho dobra ocjena..2vica uglavnom ono ucestalo,dok su na strojarskom i ETF-u(FER),ipak morali nesto i znati..
Guest- Guest
Bome ja diplomirao ovdje prije Bologne i položio pravosudni.
Onda sam diplomirao u SAD-u i položio pravosudni u saveznoj državi New Tork.
I bilo mi je teže i bolje na mom Hahliću. Pravo je nekad bilo studij, bez zajebancije.
Danas slušam neku zamjenicu državnog odvjetnika kako kaže “činjenično stanje”, “podastrijeti ćemo dokaze”, “optuženik nije uspio dokazati svoju nevinost tijekom ispitivanja”...
Za to smo kao studenti letjeli van, indeks prije ili nakon nas, od slučaja do slučaja.
Ova mala melje. Bitno da je crni kostim tamo i hipsterske naočale.
I bilo mi je teže i bolje na mom Hahliću. Pravo je nekad bilo studij, bez zajebancije.
Danas slušam neku zamjenicu državnog odvjetnika kako kaže “činjenično stanje”, “podastrijeti ćemo dokaze”, “optuženik nije uspio dokazati svoju nevinost tijekom ispitivanja”...
Za to smo kao studenti letjeli van, indeks prije ili nakon nas, od slučaja do slučaja.
£otk@-
2019-02-12
oke,pravosudni je uvijek bio brutalno tezak..nije svatko prolazio...lako je bilo( po rijecima jednog frenda) zavrsiti pravni(trebao si imati dobru memoriju i logicko povezivanje),ali je Pravosudni na nivou drzave bio kuku-lele opak..to nije uspio proci..
Guest- Guest
£otk@ wrote:Bome ja diplomirao ovdje prije Bologne i položio pravosudni.
Pa u tijeku je uvodjenje feudalnog uredjenja,pa tako u skladu sa time...
Guest- Guest
Ahahaha...gasite više ovu lakrdiju...
darth_vader-
2014-04-17
mutava baštarda wrote:Ovo je super stvar za našu državu...
darth_vader-
2014-04-17
Kalmeta je zakon!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Kalmeta je zakon!
Pa koliko je napravio za Zadar, ja sam da mu se podigne spomenik.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Kalmeta je zakon!
Pa koliko je napravio za Zadar, ja sam da mu se podigne spomenik.
Pa normalna stvar.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Amerika napokon objasnila zašto joj toliko smeta Sjeverni tok 2
» Stručnjakinja objasnila: Zašto je grupno silovanje okrutnije od individualnog?
» Ruža Tomašić podržala Škoru , objasnila zašto više ne podržava Kolindu
» Predsjednica objasnila zašto je pomilovala tajkuna koji je u privatizaciji izvukao milijune kuna
» "Pas nije namjeravao ozlijediti bebu već ju je želio donijeti roditeljima."
» Stručnjakinja objasnila: Zašto je grupno silovanje okrutnije od individualnog?
» Ruža Tomašić podržala Škoru , objasnila zašto više ne podržava Kolindu
» Predsjednica objasnila zašto je pomilovala tajkuna koji je u privatizaciji izvukao milijune kuna
» "Pas nije namjeravao ozlijediti bebu već ju je želio donijeti roditeljima."
Page 1 of 2