Kolinda : Hrvati su najstariji konstutivni narod u BiH
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Kolinda : Hrvati su najstariji konstutivni narod u BiH
Loša ti provokacija.pismejker wrote:Porucila ona kuratz..samo ih raspizdila a balije ce sad aktivno krenuti u jos podmuklija zastrasivanja hrvata Ubosni..RayMabus wrote:Tako da su oni 2000 postova napravili tamo na Klix.ba.pismejker wrote:dooobro..i kako to pomaze u danasnjoj situaciji?..Mislim nakon sto ste malo nahranili svoja ega...
Po njihovim relacijama i količini postova vidiš da ih je ubola u sridu.
Davno ja govorim da Srbima i SPC ovo smeta a o balijama koji svojataju BiH i krivotvore povijest da negovorim.
Praktiči im je poručila : Nas se nećete rješit nikad.
Iovako je nakon rata istjerano prijetnjama i šikaniranjem oko 400 000 Hrvata Izbosne..
Glupa Koli je sam sranje napravila,hrvatima Ubosni..
To su naša posla. Vrijeme ti je da se zabrineš za vašu sudbinu,
a ne da dangubiš na ovom forumu kad te nacija najviše treba.
Štono kažu, povijest je učiteljica života.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Ma to je kuratz...obicne domesticus balije..koji piju rakiju i jedu svinjetinu..suti,takvi su ti podmukliji od samog vraga...
Guest- Guest
Ne beri brigu , nije im rekla da će ih napast nego samo da su poturice.pismejker wrote:Ma to je kuratz...obicne domesticus balije..koji piju rakiju i jedu svinjetinu..suti,takvi su ti podmukliji od samog vraga...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
rekoh,samo ih je raspizdila.a sto se tice poturice,to su u biti Srbi i Hrvati,oni usraniji genetski tipovi koji su mjenjali vjeru za veceru..dakle opet nish sa nichim..Koli bas nije neki lumen,ali da zna angazirati maloumne likove,definitivno..RayMabus wrote:Ne beri brigu , nije im rekla da će ih napast nego samo da su poturice.pismejker wrote:Ma to je kuratz...obicne domesticus balije..koji piju rakiju i jedu svinjetinu..suti,takvi su ti podmukliji od samog vraga...
Usput,Longi,odakle dolazi ovaj iz kojeg korpusa ..
Admir Bijelić
Guest- Guest
Previše i predugo smo se pitali "što će drugi reći", "što će drugi napraviti"! Boli nas kurac, vrieme je da kažemo slobodno i glasno sve što želimo!!!pismejker wrote:Porucila ona kuratz..samo ih raspizdila a balije ce sad aktivno krenuti u jos podmuklija zastrasivanja hrvata Ubosni..RayMabus wrote:Tako da su oni 2000 postova napravili tamo na Klix.ba.pismejker wrote:dooobro..i kako to pomaze u danasnjoj situaciji?..Mislim nakon sto ste malo nahranili svoja ega...
Davno ja govorim da Srbima i SPC ovo smeta a o balijama koji svojataju BiH i krivotvore povijest da negovorim.
Iovako je nakon rata istjerano prijetnjama i šikaniranjem oko 400 000 Hrvata Izbosne..
epikur37 wrote:Hrvatska opet ide na razbijanje BiH i prisvajanje dijela teritorija....tuđmanska politika uvijek iznova.
Što znači da su se intepretacije po kojima su Hrvati izgubili i ono malo pameti što im je navodno preostalo ipak pokazale neutemeljenima pa i debelo pretjeranima.
Guest- Guest
Regoč wrote:Previše i predugo smo se pitali "što će drugi reći", "što će drugi napraviti"! Boli nas kurac, vrieme je da kažemo slobodno i glasno sve što želimo!!!pismejker wrote:Porucila ona kuratz..samo ih raspizdila a balije ce sad aktivno krenuti u jos podmuklija zastrasivanja hrvata Ubosni..RayMabus wrote:Tako da su oni 2000 postova napravili tamo na Klix.ba.pismejker wrote:dooobro..i kako to pomaze u danasnjoj situaciji?..Mislim nakon sto ste malo nahranili svoja ega...
U sustini podrzavam,a i u ovom slucaju,ali to moraju SAMI Hrvati Izbosne napraviti,ne neki politicar koji brine samo o popularnosti..
Politicari NEMAJU pravi i nadasve objektivni osjecaj za neku konkretnu situaciju..ucas se izjava moze naglavacke protumaciti,a narod je taj kojem se po glavi obara..
Ukratko,podrzao bi Koli,da preseli Ubosnu i onda pocne to raditi,pa nek i preuzme odgovornost za svoje rijeci i djela..i nek i sama osjeti sto hrvatski narod TAMO osjeca na svojoj kozi..
Guest- Guest
kaya wrote:Aha, postati ce europa .. kako ne. Jedva ih cekaju , muslimana im jos malo fali..
Poanta je u tome da se druge dvije strane istjeraju na čistinu odnosno da ih se prikaže kao one koji opstruiraju ulazak BiH u EU i općenito priklanjanje zapadnim demokracijama.
Što je uostalom i istina.
I Hrvate prikaže kao jedine istinski zaintersirane za ulazak BiH u EU što će tijekom vremana hoćeš-nećeš donijeti više razumjevanja za interese Hrvata iz BiH u EP pa čak i EK.
E sad, druga je priča što vrijeme nosi svoje, a baš vremena Hrvati u BiH nemaju na bacanje, ali i s tim se može izaći na kraj, samo im je neophodna realna podrška iz Hrvatske, a za to je neophodna i službena hrvatska politika sa glavom i repom.
Guest- Guest
Ovu Kolinu izjavu trjeba shvatiti kano potvrdu da Hrvatska stoji uz bosherske Hrvate. Zato bi ta potvrda bila još jača da je rekla "mi smo", a ne "vi ste".pismejker wrote:Regoč wrote:Previše i predugo smo se pitali "što će drugi reći", "što će drugi napraviti"! Boli nas kurac, vrieme je da kažemo slobodno i glasno sve što želimo!!!pismejker wrote:Porucila ona kuratz..samo ih raspizdila a balije ce sad aktivno krenuti u jos podmuklija zastrasivanja hrvata Ubosni..RayMabus wrote:Tako da su oni 2000 postova napravili tamo na Klix.ba.pismejker wrote:dooobro..i kako to pomaze u danasnjoj situaciji?..Mislim nakon sto ste malo nahranili svoja ega...
U sustini podrzavam,a i u ovom slucaju,ali to moraju SAMI Hrvati Izbosne napraviti,ne neki politicar koji brine samo o popularnosti..
Politicari NEMAJU pravi i nadasve objektivni osjecaj za neku konkretnu situaciju..ucas se izjava moze naglavacke protumaciti,a narod je taj kojem se po glavi obara..
Ukratko,podrzao bi Koli,da preseli Ubosnu i onda pocne to raditi,pa nek i preuzme odgovornost za svoje rijeci i djela..i nek i sama osjeti sto hrvatski narod TAMO osjeca na svojoj kozi..
Speare Shaker wrote:kaya wrote:Aha, postati ce europa .. kako ne. Jedva ih cekaju , muslimana im jos malo fali..
Poanta je u tome da se druge dvije strane istjeraju na čistinu odnosno da ih se prikaže kao one koji opstruiraju ulazak BiH u EU i općenito priklanjanje zapadnim demokracijama.
I Hrvate prikaže kao jedine istinski zaintersirane za ulazak BiH u EU što će tijekom vremana hoćeš-nećeš donijeti više razumjevanja za interese Hrvata iz BiH u EP pa čak i EK.
E sad, druga je priča što vrijeme nosi svoje, a baš vremena Hrvati u BiH nemaju na bacanje, ali i s tim se može izaći na kraj, samo im je neophodna realna podrška iz Hrvatske, a za to je neophodna i službena hrvatska politika sa glavom i repom.
Regoč wrote:
Ovu Kolinu izjavu trjeba shvatiti kano potvrdu da Hrvatska stoji uz bosherske Hrvate. Zato bi ta potvrda bila još jača da je rekla "mi smo", a ne "vi ste".
Jasno. Barem svakom tko je iole politički pismen.
Guest- Guest
Pa sto nije rekla MI SMO..?'ehhhh Regi..zna cura do koje granice smije ici..kad se iskomplicira ode ona na neku turneju po svitu,a Hrvati Ubosni ostadose tamo gdje jesu..Politicari i pripadajuce im podgoozne moohe su ghovna..uglavnom gledaju svoj interes 2iz podrske2 koju "pruze"...Regoč wrote:Ovu Kolinu izjavu trjeba shvatiti kano potvrdu da Hrvatska stoji uz bosherske Hrvate. Zato bi ta potvrda bila još jača da je rekla "mi smo", a ne "vi ste".pismejker wrote:Regoč wrote:Previše i predugo smo se pitali "što će drugi reći", "što će drugi napraviti"! Boli nas kurac, vrieme je da kažemo slobodno i glasno sve što želimo!!!pismejker wrote:Porucila ona kuratz..samo ih raspizdila a balije ce sad aktivno krenuti u jos podmuklija zastrasivanja hrvata Ubosni..RayMabus wrote:
Tako da su oni 2000 postova napravili tamo na Klix.ba.
To je posvuda u svijetu tako...
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:kaya wrote:Aha, postati ce europa .. kako ne. Jedva ih cekaju , muslimana im jos malo fali..
Problem je iritantan za Bošnjake, jer su cijelo vrijeme bili u nedoumici dal da igraju na kartu Iranaca, Saudijaca ili Turaka.
Članstvo u EU, odnosno u ono što se popularno naziva "euroatlanske "integracije", nikad nije bila njihova ozbijna opcija.
To polako izlazi na vidjelo...Hrvati forsiraju, a bošnjačka politika uvijek prikoči kad god se došlo blizu barem dobijanja kandidature.
Irance su istjerali Ameri, ostali su samo još Turci i Saudijsci. Turska se u zadnje vrijeme također klima. Saudi su sila samo u
petro dolarima...Ukratko, naoblačilo se i u daljini se već čuje grmljavina. Očekuje se pljusak u svakom trenutku, a nema se kabanice...
Ukratko, što bi rekli Srbi, situacija je veoma složena...
2016-07-22
Latini protiv starosjedilačke muhamedanske religije!Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hrvatska opet ide na razbijanje BiH i prisvajanje dijela teritorija....tuđmanska politika uvijek iznova.
Latini nikad ne miruju
Tuđmanovski trag....nika ne odustaje UZP ide dalje protiv bosanaca i hercegovaca i ostalih.
1000 godina latinske agresije protiv bosne i bošnjana
PS:
I inače je islamski svijet podijeljen na 3 "koalicije", koje predvode
Iranci-šiiti , te Turci i Saudi, koji predvode podijeljene sunite.
Zanimljivo je da su si Iranci i Turci bliži, ako ne i neprijateljski raspoloženi spram Sauda
pa i Egipćana, na primjer.Bošnje to teško razumiju, ako ikako...
I inače je islamski svijet podijeljen na 3 "koalicije", koje predvode
Iranci-šiiti , te Turci i Saudi, koji predvode podijeljene sunite.
Zanimljivo je da su si Iranci i Turci bliži, ako ne i neprijateljski raspoloženi spram Sauda
pa i Egipćana, na primjer.Bošnje to teško razumiju, ako ikako...
Last edited by Eroo on Sat 23 Mar - 21:00; edited 1 time in total
2016-07-22
pismejker wrote:Pa sto nije rekla MI SMO..?'ehhhh Regi..zna cura do koje granice smije ici..kad se iskomplicira ode ona na neku turneju po svitu,a Hrvati Ubosni ostadose tamo gdje jesu..Politicari i pripadajuce im podgoozne moohe su ghovna..uglavnom gledaju svoj interes 2iz podrske2 koju "pruze"...Regoč wrote:Ovu Kolinu izjavu trjeba shvatiti kano potvrdu da Hrvatska stoji uz bosherske Hrvate. Zato bi ta potvrda bila još jača da je rekla "mi smo", a ne "vi ste".pismejker wrote:Regoč wrote:Previše i predugo smo se pitali "što će drugi reći", "što će drugi napraviti"! Boli nas kurac, vrieme je da kažemo slobodno i glasno sve što želimo!!!pismejker wrote:
Porucila ona kuratz..samo ih raspizdila a balije ce sad aktivno krenuti u jos podmuklija zastrasivanja hrvata Ubosni..
To je posvuda u svijetu tako...
Bitno je uviek i svugdje govoriti "mi Hrvati" jer se s ovim "vi ste" perpetuira dojam o njeka dva hrvatska naroda, jednom hrvatskom narodu u Hrvatskoj i drugom hrvatskom narodu u Bosheru. Oblik "mi Hrvati" jasno naglašava jedinstvo svih Hrvatah (pa i onoga što se prijavil za preseljenje na Mars kad tamo i ode) i iskazuje podršku Hrvatske svim Hrvatom. Vrieme je da se prekine s unutarnacijskom rasističkom podjelom na Hrvate prvoga reda i Hrvate drugoga reda, moramo snažiti osjećaj nacijskoga jedinstva i međuhrvatske uzajamnosti. A ostali njek se naviknu ili njek pate!
tre wrote:Latini protiv starosjedilačke muhamedanske religije!Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hrvatska opet ide na razbijanje BiH i prisvajanje dijela teritorija....tuđmanska politika uvijek iznova.
Latini nikad ne miruju
Tuđmanovski trag....nika ne odustaje UZP ide dalje protiv bosanaca i hercegovaca i ostalih.
Starosjedilačka religija u BiH je katolička denominacija kršćanstva.
To ne kažem ja, to kaže dr Nedim Filipović i to oslanjajući se na izvore u vidu turskih popisnih deftera o stanju religijske pripadnosti u Bosni, a kasnije i u Hercegovini nakon što je ta zemlja pala u turske ruke.
Dakle, muhamedanci po tom pitanju mogu biti samo došljaci pa i uzurpatori.
Guest- Guest
moja tvrdnja je čisti sarkazam, jasno mi je ovo što pišeš.Speare Shaker wrote:tre wrote:Latini protiv starosjedilačke muhamedanske religije!Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:
Latini nikad ne miruju
Starosjedilačka religija u BiH je katolička denominacija kršćanstva.
To ne kažem ja, to kaže dr Nedim Filipović i to oslanjajući se na izvore u vidu turskih popisnih deftera o stanju religijske pripadnosti u Bosni, a kasnije i u Hercegovini nakon što je ta zemlja pala u turske ruke.
Dakle, muhamedanci po tom pitanju mogu biti samo došljaci pa i uzurpatori.
2016-07-22
PS:
Nigdje se , u cijelom dokumentu, ne spominju Bošnjaci,
a današnji Srbi isključivo kao pravoslavci.
Koinda je ipak u pravu.
Nigdje se , u cijelom dokumentu, ne spominju Bošnjaci,
a današnji Srbi isključivo kao pravoslavci.
Koinda je ipak u pravu.
2016-07-22
Ovo je jedina istina (dokumentirale Osmanlije), a sve ostalo je preseravanje nepismene talibanske sirotinje.Eroo wrote:
2016-07-22
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Ukrajinci su najstariji narod na svijetu i začetnici civilizacije
» SPUTNIK: Srbi narod najstariji — brutalni pokušaj falsifikovanja istorije
» "Srbi i Hrvati su isti narod"
» Hrvati,Srbi i Bošnjaci su isti narod
» Hrvati ubedljivo najdeblji narod u Evropi
» SPUTNIK: Srbi narod najstariji — brutalni pokušaj falsifikovanja istorije
» "Srbi i Hrvati su isti narod"
» Hrvati,Srbi i Bošnjaci su isti narod