Prelijepa Hrvatica zaludila Italijane gostavanjen u tv šou
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Prelijepa Hrvatica zaludila Italijane gostavanjen u tv šou
Ma uglavnom ja se više zaljubit nemogu no nisan izgubija osobnost , još uvik mogu poštivat osobu koja mene poštuje a to je jedino u braku i bitno.
Ove šta misle da ću ih vatat te neka dignu stambeni kredit pa nek otplaćuju cili život same to skupa sa svojin mužem.
Nevatan ja ništa , ona šta meni triba doć će ga sama jer neće ispustir priliku kad ju nanjuši a baš takva koja zna šta oče meni triba a ne ove izgubljene lipotice.
Ove šta misle da ću ih vatat te neka dignu stambeni kredit pa nek otplaćuju cili život same to skupa sa svojin mužem.
Nevatan ja ništa , ona šta meni triba doć će ga sama jer neće ispustir priliku kad ju nanjuši a baš takva koja zna šta oče meni triba a ne ove izgubljene lipotice.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nish..valja u krpe...koma sam..ajd laku noc..
Guest- Guest
A ovo je ujedno i razlog zašto ja svojoj ženi a to će bit samo ona koja mene uvati a ne ja nju mislin dat taj jedan stan na korištenje kako god okrenešRayMabus wrote:Ma uglavnom ja se više zaljubit nemogu no nisan izgubija osobnost , još uvik mogu poštivat osobu koja mene poštuje a to je jedino u braku i bitno.
Tako ću se narugat svin tin lipoticama , em uvatila lovaša , em je zgodan, em je brižan , em donosi pare doma ...a ja uvatila ovoga ( ili nije ništa ) a lipotica san i sad moran rintat i otplačivat stambeni kredit.
Ima sve svoje zašto.
Duboko u meni ćući anđeoska hijerarhjija.
Plas.....pleska ( šamar ) egu.
2014-04-11
Najbitnije je svrgnit ovu Merkel s vlasti , zato ja odmaran doma , ležin i kraden Bogu dane , dok se baba neukloni sa čela Evrope ništa.
Najbitnija stvar mi je skidanje emanicipacije a posli toga će žene dolazit ko na traci.
Već se vidi da su ove nove generacije konzervativnije i nisu toliko sex i grad ko one prije. To će bit bolje žene za ženit jer kuže da svijet može biti i gori a da je princ na bijelom konju i meni nitko ništa nemože , ja ću sama ( emanicipacija ) jedna velika laž i obmana.
Najbitnija stvar mi je skidanje emanicipacije a posli toga će žene dolazit ko na traci.
Već se vidi da su ove nove generacije konzervativnije i nisu toliko sex i grad ko one prije. To će bit bolje žene za ženit jer kuže da svijet može biti i gori a da je princ na bijelom konju i meni nitko ništa nemože , ja ću sama ( emanicipacija ) jedna velika laž i obmana.
2014-04-11
ženo božja i ti ga neki put natipkaškaya wrote:Tu si sigurno pripremio sok nekoj i pravio se da citas al ona nije dosla jer je emancipirana i odjurila je na posao.RayMabus wrote:Uopće neiden u te stanove a 500 metara su mi poviše kuće. Iman ih već deset godina , nikad u životu nisan niti jednu noć tamo prispava a u životu bija dvadesetak puta u njima.mortal wrote:voliš sebe i svoje stanoveRayMabus wrote:A eto vidiš , samo pokazujen primjere. To danas imaš svega i svačega. On stari jarac , nemože mu se više ni dignit a ona ovako neloša , ja bi je jeba , a štaš ti to više neznaš ništa ...samo gluplji postaješ šta te žene višd pratiš.mortal wrote:hoće li i stariji stričeki vidjeti svojim mladim suprugama u očima predaju kad im se pokažu?? ili i novac postiže istu stvar.. uvjerena sam da ne
ti ne bi trebao tražiti uzor u ovakvim slučajevima
Ja san se maka od toga odavno , lipo uživan u samome sebi i gledan nogomet.
Eto koliko me zanimaju. To ženske zanima ne mene.
knjiga iz jutarnjeg, čaše lidl, a sok od pet kuna :D
apartman uz cestu, a more u pizdi materinoj.
veber-
2014-12-30
veber wrote:ženo božja i ti ga neki put natipkaškaya wrote:Tu si sigurno pripremio sok nekoj i pravio se da citas al ona nije dosla jer je emancipirana i odjurila je na posao.RayMabus wrote:Uopće neiden u te stanove a 500 metara su mi poviše kuće. Iman ih već deset godina , nikad u životu nisan niti jednu noć tamo prispava a u životu bija dvadesetak puta u njima.mortal wrote:voliš sebe i svoje stanoveRayMabus wrote:
A eto vidiš , samo pokazujen primjere. To danas imaš svega i svačega. On stari jarac , nemože mu se više ni dignit a ona ovako neloša , ja bi je jeba , a štaš ti to više neznaš ništa ...samo gluplji postaješ šta te žene višd pratiš.
Ja san se maka od toga odavno , lipo uživan u samome sebi i gledan nogomet.
Eto koliko me zanimaju. To ženske zanima ne mene.
knjiga iz jutarnjeg, čaše lidl, a sok od pet kuna :D
apartman uz cestu, a more u pizdi materinoj.
Šta fali knjigama iz Jutarnjeg?
Onomad kao nadobudni mladi idiot u sumraku papirnate knjige pokupovao sam sve povijesti msm 21 komad.
Sutra nosim prodati, samo mi smetaju po kući, dobit ću 200 kn. Taman za jedan novi bokobran :D ilči 10 vreća ovčijeg stajskog gnojiva za vrt.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jebote, ja odkupim ali trebam od srednjeg vijeka. prvih osam ili deset imam, moram ex pitat. povjest se ne mijenja.
sada odoh spat. ovaj kapitalizam me ubija. mislim da prije ponedjeljka ne bum išao radit.
čekaj s prodajom. ja bi htio kompletirat povjest, ali sada odoh spat.
sada odoh spat. ovaj kapitalizam me ubija. mislim da prije ponedjeljka ne bum išao radit.
2014-12-30
veber wrote:jebote, ja odkupim ali trebam od srednjeg vijeka. prvih osam ili deset imam, moram ex pitat. povjest se ne mijenja.
Aj javi sutra, meni treba stajsko gnojivo u zamjenu dajem knjige ili za pare...:D
ln
2015-08-06
Kavica pa tjeram auto na brijeg i gledam svitanje i budjenje Sunca...
Opet čekam Policiju..ta neotesana mladez nikad da prestane bacati opuške po dobrim autima..
opet jednog patosiro..
Opet čekam Policiju..ta neotesana mladez nikad da prestane bacati opuške po dobrim autima..
opet jednog patosiro..
Guest- Guest
samo da obavjestim javnost
pišao sam pa idem dalje odspavat.
epi kada odspava još koju vuru bum zval ex pa da vidi do koje knjige imam pa ti javim. za trampu ti mogu ponudit recimo siemensov ekran, profi. imam jedan viška.
javim ti se kasnije, tokom dana.
svetoje, ti si za nebilivit, prosto sam začuđen i inenađen tvojom snagom.
(opet sereš ko grlica)
pišao sam pa idem dalje odspavat.
epi kada odspava još koju vuru bum zval ex pa da vidi do koje knjige imam pa ti javim. za trampu ti mogu ponudit recimo siemensov ekran, profi. imam jedan viška.
svetoje, ti si za nebilivit, prosto sam začuđen i inenađen tvojom snagom.
(opet sereš ko grlica)
2014-12-30
Webber meni su stanovi točno 200 metara od mora , ovo mi je ispod stanova.
Pogledaj gore u kut pa ćeš nać zgradu sa onom fasadom koju san ti posta , more mi je ispod i ogromne plaže.
Pogledaj gore u kut pa ćeš nać zgradu sa onom fasadom koju san ti posta , more mi je ispod i ogromne plaže.
2014-04-11
Jbga zasralo mi se na ljubavnim planu prije više od deset godina , šta ću se ja sad ženiti zato šta roditelji oće ? Šta iman od toga ? Ništa.
Sad to tako stoji , jedan se iznajmljuje ( manji ) a ovaj veći koji je odma do njega ( vrata do vrata ) ne i tamo stari prispava svako treći dan.
Ja uopće neiden tamo , nisan u životu tamo prispava a 500 metara mi od kuće.
Jednostavno te nezanima kad se neoženiš.
Sad to tako stoji , jedan se iznajmljuje ( manji ) a ovaj veći koji je odma do njega ( vrata do vrata ) ne i tamo stari prispava svako treći dan.
Ja uopće neiden tamo , nisan u životu tamo prispava a 500 metara mi od kuće.
Jednostavno te nezanima kad se neoženiš.
2014-04-11
Kad upadne neka normalna koja neće ganjat karijeru nego mene onda će nešto i bit.
Štaš ti s ovin ženskim danas ? Prepotentne , gonja karijeru , gleda sebe , misli da će netko puzat za njom zato šta je pokaza interes.
Aj bježi. Strava od psihe. Nezrelo u glavi , da je to radilo od malih nogu a ne ono gotovanke onda bi nešto i bilo jer takve trče a ne čekaju da in padne s neba.
Štaš ti s ovin ženskim danas ? Prepotentne , gonja karijeru , gleda sebe , misli da će netko puzat za njom zato šta je pokaza interes.
Aj bježi. Strava od psihe. Nezrelo u glavi , da je to radilo od malih nogu a ne ono gotovanke onda bi nešto i bilo jer takve trče a ne čekaju da in padne s neba.
2014-04-11
Bolje bit sam nego u lošem braku. Najbolje je bit u dobrom braku samo vidiš po rastavama da to nije baš tako. Kad ti vidiš na ženskoj po njenom ponašanju da ćeš se rastavit za deset godina onda ti je bolje maknit se. Ja neman ni žene ni dice , slobodan san i neopterećen. Neman repova. Nesmeta mi nitko da se oženim na način da nađen neku koja je privržena. Šta će ti ove emanicioirane ( ona i samo ona i njeni interesi ) ? To su samo proboemi a iman i svojih , koliko god ti volija neku takvu ispravna odluka je :: bježi glavom bez obzira koliko te noge nose od takve osobe.
2014-04-11
Sad će van lipo krahirat natalitet pa ćete morat razmišljat zašto Nijemci koji imaju para il ja koji imam para neće da se ženi ? A nije u parama stvar znaš. U nećem drugome je. I sad fino nema ljudi i poništen je efekt da žene rade i uzimaju poslove muškima umisto da se bave obitelji jer in je to svrha. I idemo dalje. Sad uvozi muslimane neke jer nema radne snage pa onda čekaj napade. Ko ovi u Njemačkoj. Ista stvar.
2014-04-11
veber wrote:
Primam stajsko đubre ili bokobrane...ako želiš knjige u naturi...inače lovica :D
2015-08-06
Nezaposlenost 7,7% , manje od 150 tisuća nezaposlenih
https://www.google.com/amp/s/m.24sata.hr/amp/news/nezaposlenost-u-hrvatskoj-je-u-padu-98-tisuca-ljudi-bez-posla-611924
Eto ti sad trpaj , 65 tisuća radnih dozvola samo ove godine
A šta ću ti ja.
https://www.google.com/amp/s/m.24sata.hr/amp/news/nezaposlenost-u-hrvatskoj-je-u-padu-98-tisuca-ljudi-bez-posla-611924
Eto ti sad trpaj , 65 tisuća radnih dozvola samo ove godine
A šta ću ti ja.
2014-04-11
Sad će fino i Austrija 2020 otvorit svoje tržište rada pa će otić još malo pa će to past na 5% nezaposlenih a to ti je u praksi nemaš ih.
E pa eto uvozi.
E pa eto uvozi.
2014-04-11
RayMabus wrote:Webber meni su stanovi točno 200 metara od mora , ovo mi je ispod stanova.
nema tu mista liti ni za sugaman... inace lijepo izgleda...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Parkovi i plaže i ti kažeš nema mista
To je lungomare , ništa drugo ni nema nego plaže i šumarci ispod uz more
To je lungomare , ništa drugo ni nema nego plaže i šumarci ispod uz more
2014-04-11
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Prelijepa navijačica sa SP u Rusiji traži muškarca za karantenu
» Hrvatica u Beogradu