Prelijepa Hrvatica zaludila Italijane gostavanjen u tv šou
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Prelijepa Hrvatica zaludila Italijane gostavanjen u tv šou
e, a znaš kaj?
da li volim male sise ili male žene. to mi je sada tek palo napamet ;P:
da li volim male sise ili male žene. to mi je sada tek palo napamet ;P:
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Žali Bože te emanicipacije danas , umisto da već s 18 godina vataju momke od 25 godina one su sve na karijera i lako čemo i onda dođe u 27 gleda tko će se zaljubit u nju.
Neće nitko ženska glavo osin ako neizgledaš ko avion ko ova iz teme.
Dakle da rezimirao : tada ( s 25 pa naviše ) vata monke koji se nemogu istinski zaljubit u nju , kojima samim tim nije do braka nego samo seksa a ćim ova spomene udaju oni dižu sidro jer nisu istinski zaljubljeni u nju ( čitaj nemaju s njom namjeru provest ostatak života ) i nemaju namjeru njoj pravit djecu ( nisu zaljubljeni u nju , nemaju namjeru d njom provest ostatak života dakle nemaju namjeru pravit djecu ).
I onda fino sad čekaj daj dođe u 45 i neku godina kad mu je vrime za ženidbu jer stari.
Koji će ti kurac žena dok si mlađi a nisi istinski zaljubljen u nju ?
Eto pa lovi. A nećeš. A onda znači da ti je bitnije dignit se u pet i po ujutro nego to. Njemu kapitalistu se dižeš ujutro a od mene očekuješ da te vatan. Smiješno.
Neće nitko ženska glavo osin ako neizgledaš ko avion ko ova iz teme.
Dakle da rezimirao : tada ( s 25 pa naviše ) vata monke koji se nemogu istinski zaljubit u nju , kojima samim tim nije do braka nego samo seksa a ćim ova spomene udaju oni dižu sidro jer nisu istinski zaljubljeni u nju ( čitaj nemaju s njom namjeru provest ostatak života ) i nemaju namjeru njoj pravit djecu ( nisu zaljubljeni u nju , nemaju namjeru d njom provest ostatak života dakle nemaju namjeru pravit djecu ).
I onda fino sad čekaj daj dođe u 45 i neku godina kad mu je vrime za ženidbu jer stari.
Koji će ti kurac žena dok si mlađi a nisi istinski zaljubljen u nju ?
Eto pa lovi. A nećeš. A onda znači da ti je bitnije dignit se u pet i po ujutro nego to. Njemu kapitalistu se dižeš ujutro a od mene očekuješ da te vatan. Smiješno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mabus aj ne seri više
kako možeš toliko pljuvati po ženama
immortal-
2014-04-16
RayMabus wrote:
A lipi naš čovik -
Uopće neiden u te stanove a 500 metara su mi poviše kuće. Iman ih već deset godina , nikad u životu nisan niti jednu noć tamo prispava a u životu bija dvadesetak puta u njima.mortal wrote:voliš sebe i svoje stanoveRayMabus wrote:A eto vidiš , samo pokazujen primjere. To danas imaš svega i svačega. On stari jarac , nemože mu se više ni dignit a ona ovako neloša , ja bi je jeba , a štaš ti to više neznaš ništa ...samo gluplji postaješ šta te žene višd pratiš.mortal wrote:hoće li i stariji stričeki vidjeti svojim mladim suprugama u očima predaju kad im se pokažu?? ili i novac postiže istu stvar.. uvjerena sam da ne
ti ne bi trebao tražiti uzor u ovakvim slučajevima
Ja san se maka od toga odavno , lipo uživan u samome sebi i gledan nogomet.
Eto koliko me zanimaju. To ženske zanima ne mene.
Iman svoju kuću ispod , vrtal , terasa , netriba mi stan tj dva su jedan do drugoga s pogledom na jug , sunčana strana
2014-04-11
Pa mogu kad mogu. Nezanimaju me. Njihove ćari kod mene ne funkcioniraju. Pročitana su knjiga.mortal wrote:mabus aj ne seri više
2014-04-11
pa, dobro. znamo da si derpe.RayMabus wrote:Pa mogu kad mogu. Nezanimaju me. Njihove ćari kod mene ne funkcioniraju. Pročitana su knjiga.mortal wrote:mabus aj ne seri više
jebeš stanove.
veber-
2014-12-30
Nije to nego prirodno je da se muški u kasnim dvadesetima oženi a ona uda u ranim dvadesetima dakle imaš ljubav muškog prema ženskoj , ono ići ćeš na kraj svijeta za nju ....no karijerizam, emanicipacija , rano jd njima , one će kasnije pa prc ništa.veber wrote:pa, dobro. znamo da si derpe.RayMabus wrote:Pa mogu kad mogu. Nezanimaju me. Njihove ćari kod mene ne funkcioniraju. Pročitana su knjiga.mortal wrote:mabus aj ne seri više
jebeš stanove.
Zašto bit neiskren prema ikome ? Nemogu se zaljubit više dakle nevidin se s tobom do kraja života dakle nemislin ti pravit djecu.
Zašto je sad tu čudno to da bi one mene tribale vatat i to rukama i nogama a ne ja njih ?
Mislim nemora ta neka koja neće , ima neka druga. Šta to mene brige koja će. Ionako ih neću volit a ovako ću je cijenit jer se znala izborit za sebe a to znači da će se znat izborit i za našu djecu dakle dajem sjeme u sigurne ruke.
2014-04-11
gle, ti se nisi pomirio sa svojom seksualnom orjentacijom.
život dvoje ljudi se svodi na suživot, zajedničko poštivanje, hetero imaju nekaj kaj se zove djeca. to te veže uvijek.
ti si derpe, mrziš si mater, htio bi da te mrkne nektko.
to su činjenice.
samo ti se ne želiš pomiriti s tim da si derpe. ili duplonka.
boli kurac žene za tvoje stanove, ali ih zanima tvoja orjentacija. seksualna.
život dvoje ljudi se svodi na suživot, zajedničko poštivanje, hetero imaju nekaj kaj se zove djeca. to te veže uvijek.
to su činjenice.
2014-12-30
Odgovorio bi ti al nemogu se više zaljubit pa nevidim smisao da odgovaram bilo šta.veber wrote:gle, ti se nisi pomirio sa svojom seksualnom orjentacijom.
to su činjenice.
A šta ću in ja : nek se udaju mlade il posli nek trče za muškima jer neće oni za njima osim ženskaroša.
Hrvatska Azerbejdžan 2:1
Već san mislija da ćemo ispušit kako smo primili onaj prvi gol.
2014-04-11
pa ljudi se ne žene niti osnivaju zajednicu ako su zaljubljeni. dolazi na tvoju teoriju.
zaljubljuju se djeca, no odrasli ljudi se vole. velika razlika.
2014-12-30
Pa ista stvar , nemoš se zaljubit nemoš iskreno volit.veber wrote:pa ljudi se ne žene niti osnivaju zajednicu ako su zaljubljeni. dolazi na tvoju teoriju.
Da djeca pa ok tko in smeta , nepružan ja otpor samo izvoli pa trći.
2014-04-11
moras se malo hvaliti slikamaRayMabus wrote:Uopće neiden u te stanove a 500 metara su mi poviše kuće. Iman ih već deset godina , nikad u životu nisan niti jednu noć tamo prispava a u životu bija dvadesetak puta u njima.mortal wrote:voliš sebe i svoje stanoveRayMabus wrote:A eto vidiš , samo pokazujen primjere. To danas imaš svega i svačega. On stari jarac , nemože mu se više ni dignit a ona ovako neloša , ja bi je jeba , a štaš ti to više neznaš ništa ...samo gluplji postaješ šta te žene višd pratiš.mortal wrote:hoće li i stariji stričeki vidjeti svojim mladim suprugama u očima predaju kad im se pokažu?? ili i novac postiže istu stvar.. uvjerena sam da ne
Iman svoju kuću ispod , vrtal , terasa , netriba mi stan tj dva su jedan do drugoga s pogledom na jug , sunčana strana
nemoj ih javno pokazivati.. da ti netko ne bi štetio
immortal-
2014-04-16
Ček da vidiš šta dobiješ u kompletu sa stanovimamortal wrote:moras se malo hvaliti slikamaRayMabus wrote:Uopće neiden u te stanove a 500 metara su mi poviše kuće. Iman ih već deset godina , nikad u životu nisan niti jednu noć tamo prispava a u životu bija dvadesetak puta u njima.mortal wrote:voliš sebe i svoje stanoveRayMabus wrote:A eto vidiš , samo pokazujen primjere. To danas imaš svega i svačega. On stari jarac , nemože mu se više ni dignit a ona ovako neloša , ja bi je jeba , a štaš ti to više neznaš ništa ...samo gluplji postaješ šta te žene višd pratiš.mortal wrote:hoće li i stariji stričeki vidjeti svojim mladim suprugama u očima predaju kad im se pokažu?? ili i novac postiže istu stvar.. uvjerena sam da ne
nemoj ih javno pokazivati.. da ti netko ne bi štetio
2014-04-11
Nevatan ženske na stanove , mogu to izgledom i fizičkom pojavom
2014-04-11
Sad fino odmaran , uopće se nezamarn , i onako se same nude kad vide mene pa onda još vide stanove
A triba to i upecat znaš. Nije to lako znaš.
Nek se oznoje malo. Neće još ništa bit ako se malo zatrči.
A triba to i upecat znaš. Nije to lako znaš.
Nek se oznoje malo. Neće još ništa bit ako se malo zatrči.
2014-04-11
Zgodni muški nepate za lipoticama. Za njima pate samo oni ružni. Zato
san ti i reka da je moje jedino pravilo da ona mene osvoji i uspije probit taj zid.
Ta šta neće iz xy razloga npr jer je lipa pa misli da nju triba netko vatat a ćuj i ja san lip , nepatin za lipoticama....to ti pali kod onih ćelavih , šepavih , grbavih i ružnih.
Meni to nemoš prodavat.
san ti i reka da je moje jedino pravilo da ona mene osvoji i uspije probit taj zid.
Ta šta neće iz xy razloga npr jer je lipa pa misli da nju triba netko vatat a ćuj i ja san lip , nepatin za lipoticama....to ti pali kod onih ćelavih , šepavih , grbavih i ružnih.
Meni to nemoš prodavat.
2014-04-11
RayMabus wrote:Zgodni muški nepate za lipoticama. Za njima pate samo oni ružni. Zato
Meni to nemoš prodavat.
samo Brad ima slika na kojima je bolje izgledao
immortal-
2014-04-16
meni je jos uvijek najbolja ona kosarkasica..kax se zove..
Guest- Guest
Tu si sigurno pripremio sok nekoj i pravio se da citas al ona nije dosla jer je emancipirana i odjurila je na posao.RayMabus wrote:Uopće neiden u te stanove a 500 metara su mi poviše kuće. Iman ih već deset godina , nikad u životu nisan niti jednu noć tamo prispava a u životu bija dvadesetak puta u njima.mortal wrote:voliš sebe i svoje stanoveRayMabus wrote:A eto vidiš , samo pokazujen primjere. To danas imaš svega i svačega. On stari jarac , nemože mu se više ni dignit a ona ovako neloša , ja bi je jeba , a štaš ti to više neznaš ništa ...samo gluplji postaješ šta te žene višd pratiš.mortal wrote:hoće li i stariji stričeki vidjeti svojim mladim suprugama u očima predaju kad im se pokažu?? ili i novac postiže istu stvar.. uvjerena sam da ne
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne. To su slike od stanova poviše. Lik se bavi apartmanima. Moji su kat niže. Isti su ko i ti poviše. Novogradnja , ključ u ruke.kaya wrote:Tu si sigurno pripremio sok nekoj i pravio se da citas al ona nije dosla jer je emancipirana i odjurila je na posao.RayMabus wrote:Uopće neiden u te stanove a 500 metara su mi poviše kuće. Iman ih već deset godina , nikad u životu nisan niti jednu noć tamo prispava a u životu bija dvadesetak puta u njima.mortal wrote:voliš sebe i svoje stanoveRayMabus wrote:A eto vidiš , samo pokazujen primjere. To danas imaš svega i svačega. On stari jarac , nemože mu se više ni dignit a ona ovako neloša , ja bi je jeba , a štaš ti to više neznaš ništa ...samo gluplji postaješ šta te žene višd pratiš.mortal wrote:hoće li i stariji stričeki vidjeti svojim mladim suprugama u očima predaju kad im se pokažu?? ili i novac postiže istu stvar.. uvjerena sam da ne
2014-04-11
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Prelijepa navijačica sa SP u Rusiji traži muškarca za karantenu
» Hrvatica u Beogradu
» HRVATICA UBILA ČETNIKA
» hrvatica na stubu srama !?
» Hrvatica merka gajbu u BGD
» Hrvatica u Beogradu
» HRVATICA UBILA ČETNIKA
» hrvatica na stubu srama !?