Prelijepa Hrvatica zaludila Italijane gostavanjen u tv šou
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Prelijepa Hrvatica zaludila Italijane gostavanjen u tv šou
Parkovi i plaže i ti kažeš nema mista
To je lungomare , ništa drugo ni nema nego plaže i šumarci ispod uz more
To je lungomare , ništa drugo ni nema nego plaže i šumarci ispod uz more
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a apartmani kad su puni? pa nije Copacabana...kad se sleti 10.000 ljudi na tu plazicu...sad je prazno, znam i ja, kako je u sezoni?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
To ti je lungo mare , samo plaže i šumarci uu more.
2014-04-11
Kaštela su duga. Ne brini se. Ima plaža koliko oš. 20 kilometara plaža.flumen wrote:a apartmani kad su puni? pa nije Copacabana...kad se sleti 10.000 ljudi na tu plazicu...sad je prazno, znam i ja, kako je u sezoni?
2014-04-11
RayMabus wrote:Kaštela su duga. Ne brini se. Ima plaža koliko oš. 20 kilometara plaža.flumen wrote:a apartmani kad su puni? pa nije Copacabana...kad se sleti 10.000 ljudi na tu plazicu...sad je prazno, znam i ja, kako je u sezoni?
dobro da znam preporucit. jer meni je dobro i u Rijeci, odmah sam do mora, ali Svabe vise vole manja mjesta.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Nije ovo baš malo misto. Kaštela su 12 grad u državi po broju stanovnika ...samo su razdužena uz obalu.flumen wrote:RayMabus wrote:Kaštela su duga. Ne brini se. Ima plaža koliko oš. 20 kilometara plaža.flumen wrote:a apartmani kad su puni? pa nije Copacabana...kad se sleti 10.000 ljudi na tu plazicu...sad je prazno, znam i ja, kako je u sezoni?
dobro da znam preporucit. jer meni je dobro i u Rijeci, odmah sam do mora, ali Svabe vise vole manja mjesta.
Ovo su ti sve plaže , 20 kilometara plaža.
2014-04-11
kic wrote:
izgleda super, gdje je to točno ono?
setaliste miljenka i dobrile / plaza sumica...
flumen-
2015-08-21
Između Kaštel Lukšića i Kaštel Starikic wrote:
izgleda super, gdje je to točno ono?
2014-04-11
Ova droca bi bila korisnija Hrvatskoj kad bi rodila nekoliko malih Hrvata umjesto sto gologuza defilira po Italiji i raspaljuje erotske mastarije talijanskih adolescentskih drkadzija.
Nikakvog tu razloga za nekakav nacionalni ponos i hvalisanje nema. Na kraju se uhvatit nekog talijanskog lovatora ili kriminalca, onda se razvest i udat jos tri cetiri puta, rodit dva tri Talijana i to je sva prica.
Nikakvog tu razloga za nekakav nacionalni ponos i hvalisanje nema. Na kraju se uhvatit nekog talijanskog lovatora ili kriminalca, onda se razvest i udat jos tri cetiri puta, rodit dva tri Talijana i to je sva prica.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
lik glumi viši nivoepikur37 wrote:veber wrote:ženo božja i ti ga neki put natipkaškaya wrote:Tu si sigurno pripremio sok nekoj i pravio se da citas al ona nije dosla jer je emancipirana i odjurila je na posao.RayMabus wrote:Uopće neiden u te stanove a 500 metara su mi poviše kuće. Iman ih već deset godina , nikad u životu nisan niti jednu noć tamo prispava a u životu bija dvadesetak puta u njima.mortal wrote:
voliš sebe i svoje stanove
Eto koliko me zanimaju. To ženske zanima ne mene.
knjiga iz jutarnjeg, čaše lidl, a sok od pet kuna :D
apartman uz cestu, a more u pizdi materinoj.
Šta fali knjigama iz Jutarnjeg?
immortal-
2014-04-16
Ringo10 wrote:Ova droca bi bila korisnija Hrvatskoj kad bi rodila nekoliko malih Hrvata umjesto sto gologuza defilira po Italiji i raspaljuje erotske mastarije talijanskih adolescentskih drkadzija.
No ima ih puno koje ovako odsele , nedoguraju nigdje i ostanu anonimusi.
Ova je bar nešto napravila.
2014-04-11
Napravila je ona jedno veliko nista.RayMabus wrote:Ringo10 wrote:Ova droca bi bila korisnija Hrvatskoj kad bi rodila nekoliko malih Hrvata umjesto sto gologuza defilira po Italiji i raspaljuje erotske mastarije talijanskih adolescentskih drkadzija.
Za dva mjeseca niko se nje nece ni sjecati.
2015-09-24
A eto bar je zaslužila temu i malo okice da napasamo.
PS : Psiholozi preporučuju gledanje plavuša muškima da im dignu raspoloženje.
Nemogu sve teme bit crnjaci i politika.
PS : Psiholozi preporučuju gledanje plavuša muškima da im dignu raspoloženje.
Nemogu sve teme bit crnjaci i politika.
2014-04-11
Pogrijesio sam kad sam rekao da se nje za dva dana niko nece sjecati ...
Za DVA DANA je se niko nece sjecati.
Za DVA DANA je se niko nece sjecati.
2015-09-24
@Ringo10 wrote:
Ova droca bi bila korisnija Hrvatskoj kad bi rodila nekoliko malih Hrvata umjesto sto gologuza defilira po Italiji i raspaljuje erotske mastarije talijanskih adolescentskih drkadzija.
:tu
by RayMabus Today at 12:45
==============================================
A Melanija ...a ona srpkinja sto je smotala Rusa..
Kada naidjes na pravu zenu takvu moze samo da rodi Balkanu...ali kada naidjes na rospiju...kuravu..drolju e takvu mozes samo da nadjes na Balkanu.Nigdje na svijetu nema boljih majki i vecih kurava nego sto je Balkan...Zato moras biti oprezan pa se ne druziti sa onima koje imaju dobro dupe ili velike sise..Jer previse zgodna zena je tudja zena..Posto nema neosvojivih tvrdjava nego ima samo losih napadaca..::)))Moras prvenstveno gledati kakav je covjek pa tek onda kakva je zena..a najvaznije ti je kakva ce biti majka,,,Gledaj kakva joj je matera pa ces vidjeti i njenu kcerku kakva ce biti u tim godinama..Velike sise ko i veliki kurac narastu od navlacenja,,,kuzis:::))))
:tu
by RayMabus Today at 12:45
==============================================
A Melanija ...a ona srpkinja sto je smotala Rusa..
Kada naidjes na pravu zenu takvu moze samo da rodi Balkanu...ali kada naidjes na rospiju...kuravu..drolju e takvu mozes samo da nadjes na Balkanu.Nigdje na svijetu nema boljih majki i vecih kurava nego sto je Balkan...Zato moras biti oprezan pa se ne druziti sa onima koje imaju dobro dupe ili velike sise..Jer previse zgodna zena je tudja zena..Posto nema neosvojivih tvrdjava nego ima samo losih napadaca..::)))Moras prvenstveno gledati kakav je covjek pa tek onda kakva je zena..a najvaznije ti je kakva ce biti majka,,,Gledaj kakva joj je matera pa ces vidjeti i njenu kcerku kakva ce biti u tim godinama..Velike sise ko i veliki kurac narastu od navlacenja,,,kuzis:::))))
Guest- Guest
epi šikni mi iban da ti pošaljem gnojivo.
2014-12-30
Opusti se i uživaj , vidiš po prvim mojim postovima da sam otvorio temu da se malo opustimo
2014-04-11
RayMabus wrote:Nije ovo baš malo misto. Kaštela su 12 grad u državi po broju stanovnika ...samo su razdužena uz obalu.
Kaštela danas su prigradska vlajland favella :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nažalost al uređuje se. Jbga kad doselilo sa svih strana u zadnjih pola stoljeća a svak gradija kako je tija.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Nije ovo baš malo misto. Kaštela su 12 grad u državi po broju stanovnika ...samo su razdužena uz obalu.
Kaštela danas su prigradska vlajland favella :D
Sad se to malo dovodi u red.
2014-04-11
Naseljavanje obale nakon ww2 no bez prostornog plana , onda tu je još cementara pa betona ima , ima ledina , onda ovi ode kuću ovi ode , nikakvog reda , nema prostornog plana , pa rat pa nitko ništa nepita svak gradi kako oče.
Ja iman kamenu kuću u selu i nisan ništa prodava ni gradija osim ovo prije deset godina uz cestu al san to napravija uredno , dvi zgrade sa parkinzima.
Sad se to sve uređuje radi turizma , čak se ruše starije beton kockica kuće i rade nove lipše i tako.
Upicanit će se to sve pomalo.
Ja iman kamenu kuću u selu i nisan ništa prodava ni gradija osim ovo prije deset godina uz cestu al san to napravija uredno , dvi zgrade sa parkinzima.
Sad se to sve uređuje radi turizma , čak se ruše starije beton kockica kuće i rade nove lipše i tako.
Upicanit će se to sve pomalo.
2014-04-11
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Prelijepa navijačica sa SP u Rusiji traži muškarca za karantenu
» Hrvatica u Beogradu
» HRVATICA UBILA ČETNIKA
» hrvatica na stubu srama !?
» Hrvatica merka gajbu u BGD
» Hrvatica u Beogradu
» HRVATICA UBILA ČETNIKA