ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prelijepa Hrvatica zaludila Italijane gostavanjen u tv šou

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

Prelijepa Hrvatica zaludila Italijane gostavanjen u tv šou - Page 7 Empty Re: Prelijepa Hrvatica zaludila Italijane gostavanjen u tv šou

Post by RayMabus 22/3/2019, 18:30

Naseljavanje obale nakon ww2 no bez prostornog plana , onda tu je još cementara pa betona ima , ima ledina , onda ovi ode kuću ovi ode , nikakvog reda , nema prostornog plana , pa rat pa nitko ništa nepita svak gradi kako oče.

Ja iman kamenu kuću u selu  i nisan ništa prodava ni gradija osim ovo prije deset godina uz cestu al san to napravija uredno , dvi zgrade sa parkinzima.

Sad se to sve uređuje radi turizma , čak se ruše starije beton kockica kuće i rade nove lipše i tako.

Upicanit će se to sve pomalo.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Prelijepa Hrvatica zaludila Italijane gostavanjen u tv šou - Page 7 Empty Re: Prelijepa Hrvatica zaludila Italijane gostavanjen u tv šou

Post by RayMabus 22/3/2019, 18:34

A opet kad pogledaš draže mi je u Kaštelima nego Splitu iako i tamo mogu živit jer ima baba dva stana. Split je nekako ono zatvoren u stanu , nemaš di parkirat a ovo ode ono sad kad ima ova cesta s četiri trake za pet minuta si u gradu , ima prirorde , parkinga , more , šume , šetnice.....neusporediva kvaliteta života u Kaštelima i u Splitu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/3/2019, 18:43

Sad ti nemoš više nać ni ledinu uz more jer se sve izgradilo , doslovno te beton kockice se ruše jer se grade zgrade.

Recimo ova ledina di je meni zgrada to je uz cestu , ja da zemlju i dobiia dva stana u zgradi. Teta dala parcelu do pa dobila dva stana u Trogiru i tu mi sad rodica i rođak žive.

Tako da ima dvi zgrade odnosno jedna stambena zgrada i do nje poslovna.

Evo kafić ispred te poslovne i to meni s balkona nezaklanja pogled jer je ispred dosta prostora.

Ma ludilo , baš pogođeno.

Prelijepa Hrvatica zaludila Italijane gostavanjen u tv šou - Page 7 Images?q=tbn%3AANd9GcTjzrOjYTsekUAEkn9IeXOL2g8qG58_VtgG7mR3JfkK0g-h9tDZ
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/3/2019, 18:50

Nema nekih slika pa onda priko kafića po internetu tražim , to mi drži prijatelj moje godište. Fino napravija kafić dole.

Sve upicanija , na cesti je i ima veliki parking.

Prelijepa Hrvatica zaludila Italijane gostavanjen u tv šou - Page 7 Sensation_brazil_hrvatska_4
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/3/2019, 19:08

Sad su dovršili terminal na aerodromu , ipak je to tri miljuna putnika a tko god ide za Split mora proć Kaštela

Prelijepa Hrvatica zaludila Italijane gostavanjen u tv šou - Page 7 921538

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/tportal-je-prvi-zavirio-u-novi-splitski-aerodrom-mocno-zdanje-u-lipnju-otvara-svoja-vrata-foto-20190202

Nema ti više uz more prvih dvista metara ni u Kaštelima slobodnih parcela a te kuće kocka beton to se ruši i grade zgrade sa apartmanima.

Samo bageri ravnaju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Back to top

- Similar topics