Kvalifikacije za EP u nogometu 2020.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 37
Page 5 of 37 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 37
Re: Kvalifikacije za EP u nogometu 2020.
amper kad si zadnji put gledao hajdukaAndreas Goldberger wrote:Roland Deschain wrote:Preblizu mi je Maksimir, a i dosadio mi je ove sezone.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Nije nikad, izgubio bi se do stadiona.vuksadinare wrote:amper kad si zadnji put gledao hajdukaAndreas Goldberger wrote:Roland Deschain wrote:Preblizu mi je Maksimir, a i dosadio mi je ove sezone.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
evo ja sam zadnji susret gledao u koprivnici sad nedavno..inace sam tatticarRoland Deschain wrote:Nije nikad, izgubio bi se do stadiona.vuksadinare wrote:amper kad si zadnji put gledao hajdukaAndreas Goldberger wrote:Roland Deschain wrote:Preblizu mi je Maksimir, a i dosadio mi je ove sezone.
2015-09-08
Roland Deschain wrote:
Nije nikad, izgubio bi se do stadiona.
Tebe bum zval da me vodiš.
Sigurno nikad nisam sjedio i visio na forumu u gradu gdje igra.
Lani kad sam bija u Hrvatskoj, u nediju krštenje kćeri, a ja kasno noći s subote na nedilju (točnije već ujutro) vraćam se iz Splita s 4 luđaka doma.
Guest- Guest
koje godine je to biloAndreas Goldberger wrote:Roland Deschain wrote:
Nije nikad, izgubio bi se do stadiona.
Tebe bum zval da me vodiš.
Sigurno nikad nisam sjedio i visio na forumu u gradu gdje igra.
Lani kad sam bija u Hrvatskoj, u nediju krštenje kćeri, a ja kasno noći s subote na nedilju (točnije već ujutro) vraćam se iz Splita s 4 luđaka doma.
2015-09-08
U pravu si triba iz svih reprezentacija istjerati sve sto nije rodjeno u zagrebu. Iz nogometa tenisa rukometa kosarke odbojke vaterpola itd. Sve sto je van Luckoga nesmi igrati za hrvatsku. Ove se retorike ni seselj nebi posramio. Oh wait.Roland Deschain wrote:Lakrdija je što brani Kalinić, a ne Livaković.
Livakovic je dalmatinac
Modric
Perisic
Mandzukic slavonac.
Oh wait nasa kosarka je ba ziva dok su u njoj igrali fetivi zagrebcani petrovic vrankivic radja kukoc..
Kao i rukomet
Cavar
Metlicic
Goluza
Sola
Matosevic
Balic.
Tenis
Fetuvi zagrebcani
Cilic coric ljubicic
Cekaj malo ispada da slavonije hercegovine dalmacije kvarnera mi niti u jednom sportu nebi uspili. Barem sto se tice zagreba.
Pa najveci igraci dinama su dalmatinci
Rora Zambata Boban Modric
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pa kad uzmemo u obzir koliko je trofeja i medalja osvojeno za hrvatski sport od strane dalmatinaca onda i necudi. Najvise para ta hrvatsku stize iz dalmacije. A svaka cast svima tu nebi smilo biti dijeljenja i najveci vukovarski heroji su porijeklom dalmatinci i hercegovcifridrih_niche wrote:Dalmacija uber alles?
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Šta se tiče sporta, naravno da je Dalmacija iznad svih...
;)
;)
Guest- Guest
A bogami i medicine ...fridrih_niche wrote:Šta se tiče sporta, naravno da je Dalmacija iznad svih...
;)
Pa ja sam 15 godina navigava na kruzerima. Kad cujes da su barba ili kapo makinje iz splita i dubrovnika svak ti se klanja
2015-09-13
U biti zavrsimo ovu pricu sa imenom Drazen a prezimenom Petrovic
2015-09-13
Zlato sa baldekina nase
2015-09-13
sve pet..ali bogami smo i sampioni za napraviti stetu samom sebi citaj pod zadruga NH..prije toga vidosevic,fiorentini..a da sad ne pricam o kk split...tu nam bas i nije kriv zagreb i dinamo...PABLO ESCOBAR wrote:U pravu si triba iz svih reprezentacija istjerati sve sto nije rodjeno u zagrebu. Iz nogometa tenisa rukometa kosarke odbojke vaterpola itd. Sve sto je van Luckoga nesmi igrati za hrvatsku. Ove se retorike ni seselj nebi posramio. Oh wait.Roland Deschain wrote:Lakrdija je što brani Kalinić, a ne Livaković.
Livakovic je dalmatinac
Modric
Perisic
Mandzukic slavonac.
Oh wait nasa kosarka je ba ziva dok su u njoj igrali fetivi zagrebcani petrovic vrankivic radja kukoc..
Kao i rukomet
Cavar
Metlicic
Goluza
Sola
Matosevic
Balic.
Tenis
Fetuvi zagrebcani
Cilic coric ljubicic
Cekaj malo ispada da slavonije hercegovine dalmacije kvarnera mi niti u jednom sportu nebi uspili. Barem sto se tice zagreba.
2015-09-08
kazu splicani i zadrani da su sibencani purgeri tj sibenik dinamova i cibonina fijala oduvijek...PABLO ESCOBAR wrote:Zlato sa baldekina nase
2015-09-08
PABLO ESCOBAR wrote:A bogami i medicine ...fridrih_niche wrote:Šta se tiče sporta, naravno da je Dalmacija iznad svih...
;)
Pa ja sam 15 godina navigava na kruzerima. Kad cujes da su barba ili kapo makinje iz splita i dubrovnika svak ti se klanja
A tu je Rijeka jaka, moran priznat...
;)
Guest- Guest
Pa cujes zna se da je Kostrena majka Kapetana. Rijeka je cudo od skolefridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:A bogami i medicine ...fridrih_niche wrote:Šta se tiče sporta, naravno da je Dalmacija iznad svih...
;)
A tu je Rijeka jaka, moran priznat...
;)
2015-09-13
Vidosevic je bio dovoljan samom sebi. Lik je krimos teski.kk split je proslo svrseno vrijeme. Niko tu ne krivi ni zagreb ni dinamo. Pobrka si lonce. Steta najveceg europskog kluba nekadavuksadinare wrote:sve pet..ali bogami smo i sampioni za napraviti stetu samom sebi citaj pod zadruga NH..prije toga vidosevic,fiorentini..a da sad ne pricam o kk split...tu nam bas i nije kriv zagreb i dinamo...PABLO ESCOBAR wrote:U pravu si triba iz svih reprezentacija istjerati sve sto nije rodjeno u zagrebu. Iz nogometa tenisa rukometa kosarke odbojke vaterpola itd. Sve sto je van Luckoga nesmi igrati za hrvatsku. Ove se retorike ni seselj nebi posramio. Oh wait.Roland Deschain wrote:Lakrdija je što brani Kalinić, a ne Livaković.
Livakovic je dalmatinac
Modric
Perisic
Mandzukic slavonac.
Kao i rukomet
Cavar
Metlicic
Goluza
Sola
Matosevic
Balic.
Tenis
Fetuvi zagrebcani
Cilic coric ljubicic
2015-09-13
Ma gluposti.vuksadinare wrote:kazu splicani i zadrani da su sibencani purgeri tj sibenik dinamova i cibonina fijala oduvijek...PABLO ESCOBAR wrote:Zlato sa baldekina nase
2015-09-13
naravno da su gluposti...oni funcuti isprebijali onog torcidasa iz vodica gore nego sto bi ga prebili boysi ili grobari...zato kazem gori smo prema sebi nego sto su nam drugi....a najvise druge krivimo...eto ja kazem ne valja ovakav model za hajduk jer ne donosi rezultate na travnjaku,u novcu,opcenito u atmosferi...pa onaj debilni pamflet 'da bog da sve izgubili'..pa si docekan na noz u drugim hrvatskim sredinama sjeverno o sv.roka...onda sam ja tatticar,izdajnik..a ja zbog hajduka koji je sad igrao u koprivnici nisam isao na krstenje kumovog unuka makar i takav hajduk ne stoji sjajno i pod vlasti je zadrugara..PABLO ESCOBAR wrote:Ma gluposti.vuksadinare wrote:kazu splicani i zadrani da su sibencani purgeri tj sibenik dinamova i cibonina fijala oduvijek...PABLO ESCOBAR wrote:Zlato sa baldekina nase
2015-09-08
Bože dragi koliko si ti glup to nije istina. Favorit za najglupljeg forumaša ovim postom. Kakve veze ima tko je otkuda? Kalinić je rezerva u engleskom drugoligašu nakon što je primao u prosjeku 3 po utakmici. Licemjeri se propeli na zadnje noge jer igra Petković, a ne smeta im što brani golman van forme i narušenog samopouzdanja.PABLO ESCOBAR wrote:U pravu si triba iz svih reprezentacija istjerati sve sto nije rodjeno u zagrebu. Iz nogometa tenisa rukometa kosarke odbojke vaterpola itd. Sve sto je van Luckoga nesmi igrati za hrvatsku.Roland Deschain wrote:Lakrdija je što brani Kalinić, a ne Livaković.
2018-11-10
Glupane ti prvi dijeliš ljude sa svojim glupostima iz vukojebine. Vrati se svojim kravicama, bolje ti je.PABLO ESCOBAR wrote:Pa kad uzmemo u obzir koliko je trofeja i medalja osvojeno za hrvatski sport od strane dalmatinaca onda i necudi. Najvise para ta hrvatsku stize iz dalmacije. A svaka cast svima tu nebi smilo biti dijeljenja i najveci vukovarski heroji su porijeklom dalmatinci i hercegovcifridrih_niche wrote:Dalmacija uber alles?
;)
2018-11-10
Page 5 of 37 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 37
Similar topics
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI