Kvalifikacije za EP u nogometu 2020.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 37
Page 21 of 37 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37
Re: Kvalifikacije za EP u nogometu 2020.
Čim ne igra ona pička Rakitić, rapsodija od igre. Odjebat sve pičke i gurat mlađe snage plus ove starije kojima je čast igrat za reprezentaciju.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
dobro je, jos samo kad se vrati rakitic ovu zatonsku prevaru izbacit iz prve postave i mozemo po SP
End- Posts : 21177
2015-08-25
al bankomat ima jaci i bolji sut ljevicom nego desnom nogom, nit njemu samome nije jasno kakva je prevara
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:al bankomat ima jaci i bolji sut ljevicom nego desnom nogom, nit njemu samome nije jasno kakva je prevara
Guest- Guest
Ajde razguli. Ujutro da se izdrkotino nadjes pred vojarnom. Bit ces strijeljanEroo wrote:Slovenija vodi protiv Poljske 1:0.
Zadnje sto nam trebaju ovde ste vi bolesnici sa politike
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kakvi budući? Već sad je najbolji...fridrih_niche wrote:Budući najbolji igrač Hrvatske...End wrote:player to watch- nixa vlašić
<3
Ne znam zašto nosi broj 13, umisto da mu daju da bira koji će broj...
Guest- Guest
Evo, javio se debil koji pere tanjure negdje vani za crkavicu. Još samo fali da je rekao kako je Hajduk stvorio Vlašića. Da je po Hajduku nikad ništa od njega nebi bilo.
2 : 0 Slovenci iznenadili.Eroo wrote:Slovenija vodi protiv Poljske 1:0.
...
A kad Slovaci kažu da smo ih pomeli a šta ću ja sad tu dodat više
https://m.24sata.hr/sport/slovacki-mediji-hrvati-su-nas-ucili-nogometu-pomeli-su-nase-647524
Utakmica odlična , rezultat isto , sve pohvale , svaka čast. Super.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Disi tominjo kako si.. kako je dalmatinkaRoland Deschain wrote:Evo, javio se debil koji pere tanjure negdje vani za crkavicu. Još samo fali da je rekao kako je Hajduk stvorio Vlašića. Da je po Hajduku nikad ništa od njega nebi bilo.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Pripliva priko Save,a? Ili si nam se dokotrlja priko Plješevice?PABLO ESCOBAR wrote:Ajde razguli. Ujutro da se izdrkotino nadjes pred vojarnom. Bit ces strijeljanEroo wrote:Slovenija vodi protiv Poljske 1:0.
Taj s tvog avatara reče jednom prilikom:fridrih_niche wrote:Oprala kriza, nema ViP-a...Eroo wrote:Slovenija vodi protiv Poljske 1:0.
Vozi odavde...
;)
- ljudi se dijele na one šta pišu i one koji čitaju.
Čitaj sve što pišem i uči.
PABLO ESCOBAR wrote:Ajde razguli. Ujutro da se izdrkotino nadjes pred vojarnom. Bit ces strijeljanEroo wrote:Slovenija vodi protiv Poljske 1:0.
Guest- Guest
Ti ni ne znaš ko mi je na avataru...Eroo wrote:Taj s tvog avatara reče jednom prilikom:fridrih_niche wrote:Oprala kriza, nema ViP-a...Eroo wrote:Slovenija vodi protiv Poljske 1:0.
Vozi odavde...
;)
Manje piši, bolje ti pase...
;)
Guest- Guest
Kek je to.RayMabus wrote:2 : 0 Slovenci iznenadili.Eroo wrote:Slovenija vodi protiv Poljske 1:0.
Taj bi uspio bilo gdje u svijetu, jedino nisam 100 % siguran da bi uspio u najvećem klubu-splitskom Hajduku.
Valjda će jednog dana ostvariti svoj davni san, pa da ga vidimo...
Guest- Guest
Ajd odjebi sa ovog foruma hdzenjara smrdljiva. Ponosan sam sin oca imocanina i majke hercegovke.Eroo wrote:Pripliva priko Save,a? Ili si nam se dokotrlja priko Plješevice?PABLO ESCOBAR wrote:Ajde razguli. Ujutro da se izdrkotino nadjes pred vojarnom. Bit ces strijeljanEroo wrote:Slovenija vodi protiv Poljske 1:0.
A ti odjebi kretenu bolesni nepismeni. Uostalom neznam koji kurac na ovon casnom i kulturnom pdf rade cigancad sa sa Vipa.
Samo odskakutaj i pozdravi kevu smrdljivi cigane
2015-09-13
Baci se pod vlak seljacino nekulturnoEroo wrote:Taj s tvog avatara reče jednom prilikom:fridrih_niche wrote:Oprala kriza, nema ViP-a...Eroo wrote:Slovenija vodi protiv Poljske 1:0.
Vozi odavde...
;)
2015-09-13
Kad Slovaci sami kažu da smo ih pomeli onda ja neman šta dodat. Oduševljen sam. Posebno činjenicom da je vatrene iz Rusije nasljedila nova generacija mladih koja izgleda nastavlja di i ovi dakle nema pada u igri i kvaliteti.
https://sportske.jutarnji.hr/euro2020/slovaci-se-naklonili-vatrenima-javio-se-i-skupi-branic-koji-ce-jos-jako-dugo-pamtiti-petkovica-hrvati-su-mocni-zasluzili-smo-takvu-pljusku/9328586/
Sad 9.09 igramo sa Azerbajdžanom pa ćemo vidit i to šta je i kako je a na isti dan igraju i Slovačka i Malarska pa ćemo vidit sve. Bitno da smo mi ove Slovake dobili i dda nismo sami sebi zakomplicirali skupinu. Ako će ovako igrat kako su igrali u Slovačkoj onda nema straja da se neće kvalificirat na EP.
Danas ima dosta utakmkca no jedino ova Srbija Portugal navečer je eto nešto zanimljivija da vidimo oče se komšije plasirat direktno ili će tražit prolaz na EP priko lige nacija.
https://sportske.jutarnji.hr/euro2020/slovaci-se-naklonili-vatrenima-javio-se-i-skupi-branic-koji-ce-jos-jako-dugo-pamtiti-petkovica-hrvati-su-mocni-zasluzili-smo-takvu-pljusku/9328586/
Sad 9.09 igramo sa Azerbajdžanom pa ćemo vidit i to šta je i kako je a na isti dan igraju i Slovačka i Malarska pa ćemo vidit sve. Bitno da smo mi ove Slovake dobili i dda nismo sami sebi zakomplicirali skupinu. Ako će ovako igrat kako su igrali u Slovačkoj onda nema straja da se neće kvalificirat na EP.
Danas ima dosta utakmkca no jedino ova Srbija Portugal navečer je eto nešto zanimljivija da vidimo oče se komšije plasirat direktno ili će tražit prolaz na EP priko lige nacija.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
A ti više čitaj, pa se eventualno nađemo na sredini.fridrih_niche wrote:Ti ni ne znaš ko mi je na avataru...Eroo wrote:Taj s tvog avatara reče jednom prilikom:fridrih_niche wrote:Oprala kriza, nema ViP-a...Eroo wrote:Slovenija vodi protiv Poljske 1:0.
Vozi odavde...
;)
Manje piši, bolje ti pase...
;)
Page 21 of 37 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 37
Similar topics
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI