Kvalifikacije za EP u nogometu 2020.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 37
Page 31 of 37 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37
Re: Kvalifikacije za EP u nogometu 2020.
Brat Brale wrote:HnS nAmIsTiJa!
Vid ovog... klošara... a onda će prvom prilikom pet dana opet kmečati kad ih Zvezda pokrade...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Nikad Bracala nije kmecala da su ih pokrali Cigani...jasambrend wrote:Brat Brale wrote:HnS nAmIsTiJa!
Vid ovog... klošara... a onda će prvom prilikom pet dana opet kmečati kad ih Zvezda pokrade...
Niti je ikad kmeca da je Junajtida pokralo...
On nije takav...
Guest- Guest
bosna je samo dzeko i pjanic te ostalih 9 igraca...ne dovoljno...svaka cast ostalim momcadima koje daju vise...
EstebanEnrique-
2014-04-16
fridrih_niche wrote:Koje je deblo ovaj Petković...
Skoro je sve zasra šta je moga...
Iskupija se sa golom, al žali Boze igrača...
Tuga...
;)
Pusti ga u kurac dok ga ide gol donekle... je traljav, ali barem zna iskobeljati poneki krumpir, a čak ima i nelošu kombinatoriku za onolikog mazgilja... više me neki put spizdi sebični Kramarić, mada kada krenu neumjereni medijski pangerici prema Petkoviću isto mi dođe da sve porazbacam...
Last edited by jasambrend on 16/11/2019, 23:56; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Krama je sebičan...
Al je avion za ovo deblo...
Mandžukić je van Basten za ovu prevaru...
;)
Al je avion za ovo deblo...
Mandžukić je van Basten za ovu prevaru...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Nikad Bracala nije kmecala da su ih pokrali Cigani...jasambrend wrote:Brat Brale wrote:HnS nAmIsTiJa!
Niti je ikad kmeca da je Junajtida pokralo...
On nije takav...
Nije, nije... samo na Đerdapu panično otvaraju ustave kad ovaj krene revati...
darth_vader-
2014-04-17
Ne bi bas sve razbacal, al jbg ta pozicija nam je trenutno Petkovic maxjasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Koje je deblo ovaj Petković...
Tuga...
;)
Pusti ga u kurac dok ga ide gol donekle... je traljav, ali barem zna iskobeljati poneki krumpir, a čak ima i nelošu kombinatoriku za onolikog mazgilja... više me neki put spizdi sebični Kramarić, mada kada krenu neumjereni medijski pangerici prema Petkoviću isto mi dođe da sve porazbacam...
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
I još nešto...
Rebić ne smi bit niti na klupi, a ne u prvih 11...
Mali Brekalo je čudo od igrača...
;)
Rebić ne smi bit niti na klupi, a ne u prvih 11...
Mali Brekalo je čudo od igrača...
;)
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Kbk za te lojave balije...
brate srbine...jel ti seka punoletna
EstebanEnrique-
2014-04-16
river_jude wrote:Ne bi bas sve razbacal, al jbg ta pozicija nam je trenutno Petkovic maxjasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Koje je deblo ovaj Petković...
Tuga...
;)
A može glumiti mantinelu te donekle dominirati u skok igri u šesnaestercu, solidno zadržava loptu, ali brate udarac mu je ka djetetov... još ono namještanje lopte na pucačku nogu, a za što imaš osjećaj da traje pola minute i onda ga redovito izblokiraju .. protiv britkijih stopera, neće se taj baš naigrati... al, ajd... nemamo boljeg trenutno...a da je baš klasa, e jebi ga...
darth_vader-
2014-04-17
Ja sam se danas uvjerio da je Vlasic trenutno najbolji igrac Hrvatske. Petkovic Bog mu dao sve naj naj. Problem napadaca rjesen. Samo jel veceras igrao bankomat nisam vidio. Mozda je i doda koju prvon do sebe
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Lipo. Mi smo na EP a za sve drugo nas boli kurac.
Nemam posebnih komentara osim šta vidim da su i drugi vidili šta i ja a to je da Rebića nije bilo nigdi osim šta je zaradija žuti karton. Ima on svoje dane kad je ok al to nije bilo danas tako da dobro da ga je izvadija i odma smo proradili.
Nemam posebnih komentara osim šta vidim da su i drugi vidili šta i ja a to je da Rebića nije bilo nigdi osim šta je zaradija žuti karton. Ima on svoje dane kad je ok al to nije bilo danas tako da dobro da ga je izvadija i odma smo proradili.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Čim je Dalić izjurio Rebića van postali smo druga ekipa i sve je krenulo. Kak' ga više nije sram stavljati to drvo u prvih 11, on nije ni među prvih 100 hrvatskih nogometaša. Isto k'o i Perišića bez obzira na gol koji mu je slučajno sjeo. Onu drugu šansu u koju ga je Luka gurnuo bilo je teže promašiti nego zabiti, a on k'o prava seljačina, zažmiri i udari po lopti pa kud ide ide. Pa ono glavom u prvom poluvremenu. Užas. Iako, dečki moji, kad se Luka oprosti jao si ga nama. Izgledali budemo gore nego kaj izgleda Real kad on ne igra.
Zeko-
2015-08-26
i mene to zanima..PABLO ESCOBAR wrote:Samo jel veceras igrao bankomat nisam vidio. Mozda je i doda koju prvon do sebe
cmrljica na poluvremenu i kad je najteze, a cim se pokaze crveni karton bankomat postaje klasa od igraca.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Steta sto ovaj Vlasic nije bio igrac najveceg hrvatskog kluba.
Za godinu dvije taj ce nositi igru Bayerna Juventusa
Za godinu dvije taj ce nositi igru Bayerna Juventusa
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Triba viditi u koju je osnovnu iša... Biće ti i znaš...fridrih_niche wrote:Još nešto...
Vlašić je produkt čije škole?
:D
Glupost je da Vlašić nije produkt Hajdukove škole nogometa. Naravno da u njegovom uspjehu zasluge ima što dolazi iz sportske obitelji i rani počeci s ocem Joškom. No nogomet nije individualni sport, a Joško nije nogometni trener i za uspjeh u nogometu pravilan razvoj i trening je itekako bitan.
Nikola je u Hajduk došao kad je imao 12 godina, a Hajdukova škola nogometa je "dala" toliko kvalitetnih igrača, reprezentativaca, tako da danas pričati da Vlašić nije produkt Hajdukove škole je komično...
Guest- Guest
Loše su igrali, na prevlast a ne rezultat, jedna slovačka kontra je najavila, a druga potvrdila da je u nogometu samo rezultat bitan.
Naravno, nisu znali probiti 2 disciplinirane linije. Srećom, pa je Slovačka imala snage za 50-ak minuta takvog presinga i trke. To se poklopilo sa ulaskom Brekala, smjesta je učinio igru protočnijom. Vlašić se oteo kontroli, Petković mora zabiti :) a lijep gol je dao Perišić (došao je do prostora ulaskom Brekala).
Mislim da je ovo zadnja utakmica Rebiću kako će startati.
Naravno, nisu znali probiti 2 disciplinirane linije. Srećom, pa je Slovačka imala snage za 50-ak minuta takvog presinga i trke. To se poklopilo sa ulaskom Brekala, smjesta je učinio igru protočnijom. Vlašić se oteo kontroli, Petković mora zabiti :) a lijep gol je dao Perišić (došao je do prostora ulaskom Brekala).
Mislim da je ovo zadnja utakmica Rebiću kako će startati.
£otk@-
2019-02-12
I zaboravio sam: moram pohvaliti Perića, za debi sjajna predstava.
£otk@-
2019-02-12
Dakle, Petković je deblo, ali se iskupio golom?
Za razliku od Vlašića ...
Evo ... pa koga zanima stvarno stanje stvari ....
https://www.whoscored.com/Matches/1341491/MatchReport/International-European-Championship-2019-Croatia-Slovakia
Čak je i Oršić za pet minuta igre ovdje ...
https://www.whoscored.com/Matches/1341491/MatchReport/International-European-Championship-2019-Croatia-Slovakia
Top Performers
| ||||||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
|
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Dakle, Petković je deblo, ali se iskupio golom?
https://www.whoscored.com/Matches/1341491/MatchReport/International-European-Championship-2019-Croatia-SlovakiaTop Performers
[th]Rating[/th][th][/th][th][/th] Ivan Perisic (AML) 8.4Luka Modric (DMC) 8.2Bruno Petkovic (FW) 8.2Nikola Vlasic (AMC) 7.9Martin Dubravka (GK) 7.8
[th]Total Shots[/th][th][/th][th][/th] Bruno Petkovic (FW) 6Ivan Perisic (AML) 5Josip Brekalo (Sub) 5Luka Modric (DMC) 2Marcelo Brozovic (DMC) 2
[th]Tackles[/th][th][/th][th][/th] Dino Peric (DC) 3Marcelo Brozovic (DMC) 3Denis Vavro (DC) 3Duje Caleta-Car (DC) 2Borna Barisic (DL) 2
[th]Dribbles[/th][th][/th][th][/th] Stanislav Lobotka (MC) 3Mislav Orsic (Sub) 2Duje Caleta-Car (DC) 1Borna Barisic (DL) 1Ivan Perisic (AML) 1
Di si profa, di si izvukao te podatke?
Nemoj Petkovića u istu rečenicu s Vlašićem,molim te. U ime nogometa...
Guest- Guest
Page 31 of 37 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37
Similar topics
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI