Srbin ima 74, a njegova zaručnica 21 godinu
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Srbin ima 74, a njegova zaručnica 21 godinu
RayMabus wrote:Pa normalno da jesam. Ti bi sad uvela zakon da partneri mogu bit deset godina razlike a ne više. Meni je otac 15 godina stariji od matere.kaya wrote:Je, prozreo si me.RayMabus wrote:Pusti je , pere je kriza , mislila se ona uvalit starkelji a kad ono mlada kokica uklizala.pismejker wrote:kaya wrote:
Pa sto ne bi...medutim ta cura bi u njegovom slucaju trebala imati 70 a ne 20 :)
Nemere draga moja tako kako ste vi u svojoj emanicipaciji zamislile da će muški podilazit vama. Neki oće a neki neće. Zavisi o kom je riječ. Dal on ima fakultet ili ne. Šta on oće. Šta očekuje od žene....i tako to. Ja ne očekujen da mi ti soliš pamet u kući. Neženimo se mi radi toga znaš.
Bravo Longi..zene zele nametnuti okove i ogranicenja Muškima...na sve moguce nacine...
Guest- Guest
zamisli sranja, kolegica forumašica radi, ejjjj radi, nije doma niti ne kuha. žžena radi.RayMabus wrote:Pa normalno da jesam. Ti bi sad uvela zakon da partneri mogu bit deset godina razlike a ne više. Meni je otac 15 godina stariji od matere.kaya wrote:Je, prozreo si me.RayMabus wrote:Pusti je , pere je kriza , mislila se ona uvalit starkelji a kad ono mlada kokica uklizala.pismejker wrote:kaya wrote:
Pa sto ne bi...medutim ta cura bi u njegovom slucaju trebala imati 70 a ne 20 :)
Nemere draga moja tako kako ste vi u svojoj emanicipaciji zamislile da će muški podilazit vama. Neki oće a neki neće. Zavisi o kom je riječ. Dal on ima fakultet ili ne. Šta on oće. Šta očekuje od žene....i tako to. Ja ne očekujen da mi ti soliš pamet u kući. Neženimo se mi radi toga znaš.
a, tvoj podatak da ti je otac starii od majke 15 godina puno objašnjava.
veber-
2014-12-30
Da, a cura ti ima sigurno sto godina. I onda kuhate. Njoj nesto mekanije.pismejker wrote:neka zajednicka aktivnost je pozeljna..recimo obozavam pripremati hranu i kolac,torte,kuhati..i onda sa curom to i upraznjavam,zezamo se neutralno,nema neke pretjerano umne price..
Msm.. nirmalno bi bilo da si covjek nade neku penzionerku a ona normalnog tipa od 25.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nish Longi..u inat ovim tzv.Čistuncima i Moralistima cemo kad omatorimo privesti nes u staroti od 36 godina..SKUPA..jedna tebi jedna meni od 18...sad nek ovi rezu vene..
Guest- Guest
Pa kad se sama zalipila za njega , ima fakultet a izgleda deset godina mlađe , arijevski tip , plave oći , vaterpolista , markantan , visok.veber wrote:zamisli sranja, kolegica forumašica radi, ejjjj radi, nije doma niti ne kuha. žžena radi.RayMabus wrote:Pa normalno da jesam. Ti bi sad uvela zakon da partneri mogu bit deset godina razlike a ne više. Meni je otac 15 godina stariji od matere.kaya wrote:Je, prozreo si me.RayMabus wrote:Pusti je , pere je kriza , mislila se ona uvalit starkelji a kad ono mlada kokica uklizala.pismejker wrote:
a, tvoj podatak da ti je otac starii od majke 15 godina puno objašnjava.
Sama se upecala.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa ne znam gdje ti zivis..stoput sam rekao da ima 32 godine..kaya wrote:Da, a cura ti ima sigurno sto godina. I onda kuhate. Njoj nesto mekanije.pismejker wrote:neka zajednicka aktivnost je pozeljna..recimo obozavam pripremati hranu i kolac,torte,kuhati..i onda sa curom to i upraznjavam,zezamo se neutralno,nema neke pretjerano umne price..
Msm.. nirmalno bi bilo da si covjek nade neku penzionerku a ona normalnog tipa od 25.
i ovo boldano ima i postoji...
Guest- Guest
aha, hocete :)pismejker wrote:nish Longi..u inat ovim tzv.Čistuncima i Moralistima cemo kad omatorimo privesti nes u staroti od 36 godina..SKUPA..jedna tebi jedna meni od 18...sad nek ovi rezu vene..
2015-08-15
Pa zasto ne..pogleči Kayo,ove danasnje generacije na Instagramu..samo cekaju dobru ponudu..Meni i Longiju to ide u korist..nek rastu i razvijaju se...kaya wrote:aha, hocete :)pismejker wrote:nish Longi..u inat ovim tzv.Čistuncima i Moralistima cemo kad omatorimo privesti nes u staroti od 36 godina..SKUPA..jedna tebi jedna meni od 18...sad nek ovi rezu vene..
Guest- Guest
pa znam , nisam ni mislila da zbilja ima sto godina. Nego kada vec tvrdis da je to ok..pismejker wrote:Pa ne znam gdje ti zivis..stoput sam rekao da ima 32 godine..kaya wrote:Da, a cura ti ima sigurno sto godina. I onda kuhate. Njoj nesto mekanije.pismejker wrote:neka zajednicka aktivnost je pozeljna..recimo obozavam pripremati hranu i kolac,torte,kuhati..i onda sa curom to i upraznjavam,zezamo se neutralno,nema neke pretjerano umne price..
2015-08-15
Ja neplaniran ništa. Već me život naučio da kod ovakvih stvari nemoš ništa planirat. Uopće se nezamaran. Mogu samo planirat sebe a zato san se i maka od žena dok nepadne emanicipacija ili ja neuđen u godine kad san pred penziju pa kad joj opalin plesku a ona meni prijavu da me boli kiki za tu prijavu jer nemsilin nigdje više ić radit.kaya wrote:aha, hocete :)pismejker wrote:nish Longi..u inat ovim tzv.Čistuncima i Moralistima cemo kad omatorimo privesti nes u staroti od 36 godina..SKUPA..jedna tebi jedna meni od 18...sad nek ovi rezu vene..
2014-04-11
laku noć djuštvo!!
2014-04-16
Kayo,ja tvrdim u slucaju drugih ljudi da ima tih stvari i smatram ih oke..sto se tice teme,tu je u pitanju stariji lik i mlada cura..dakle,isti odnos je u pitanju..ne stara baka i mladji lik..kaya wrote:pa znam , nisam ni mislila da zbilja ima sto godina. Nego kada vec tvrdis da je to ok..pismejker wrote:Pa ne znam gdje ti zivis..stoput sam rekao da ima 32 godine..kaya wrote:Da, a cura ti ima sigurno sto godina. I onda kuhate. Njoj nesto mekanije.pismejker wrote:neka zajednicka aktivnost je pozeljna..recimo obozavam pripremati hranu i kolac,torte,kuhati..i onda sa curom to i upraznjavam,zezamo se neutralno,nema neke pretjerano umne price..
Guest- Guest
Aha to cekas, da emancipacija padne ..:)RayMabus wrote:Ja neplaniran ništa. Već me život naučio da kod ovakvih stvari nemoš ništa planirat. Uopće se nezamaran. Mogu samo planirat sebe a zato san se i maka od žena dok nepadne emanicipacija ili ja neuđen u godine kad san pred penziju pa kad joj opalin plesku a ona meni prijavu da me boli kiki za tu prijavu jer nemsilin nigdje više ić radit.kaya wrote:aha, hocete :)pismejker wrote:nish Longi..u inat ovim tzv.Čistuncima i Moralistima cemo kad omatorimo privesti nes u staroti od 36 godina..SKUPA..jedna tebi jedna meni od 18...sad nek ovi rezu vene..
Sretno
2015-08-15
Laku noć Morti.. slip vel..mortal wrote:laku noć djuštvo!!
Guest- Guest
Laku nocmortal wrote:laku noć djuštvo!!
2015-08-15
tnxpismejker wrote:Laku noć Morti.. slip vel..mortal wrote:laku noć djuštvo!!
2014-04-16
mortal wrote:tnxpismejker wrote:Laku noć Morti.. slip vel..mortal wrote:laku noć djuštvo!!
Guest- Guest
Ili da ja uvatin 55 il tako šta kad me nije brige oću li zaradit kaznenu kad joj plesku opalin.kaya wrote:Aha to cekas, da emancipacija padne ..:)RayMabus wrote:Ja neplaniran ništa. Već me život naučio da kod ovakvih stvari nemoš ništa planirat. Uopće se nezamaran. Mogu samo planirat sebe a zato san se i maka od žena dok nepadne emanicipacija ili ja neuđen u godine kad san pred penziju pa kad joj opalin plesku a ona meni prijavu da me boli kiki za tu prijavu jer nemsilin nigdje više ić radit.kaya wrote:aha, hocete :)pismejker wrote:nish Longi..u inat ovim tzv.Čistuncima i Moralistima cemo kad omatorimo privesti nes u staroti od 36 godina..SKUPA..jedna tebi jedna meni od 18...sad nek ovi rezu vene..
Sretno
Ja san ti od onih koji kad vide govno na ulici neugaze u njega nego ga fino kulturno zaobiđu.
To ti se inače zove inteligencija.
Šta bi ja usra život sebi i nekoj te djeci ako vidin da je ona lajava i emanicipirana a ja znam da takvima dilin il pleske il rastave braka pošto ja netrpin ničija sranja a niti ih moran trpit.
Zato i postoji rastava ili jednostavno u slučaji roditelja odrekneš se ko ti nepaše ko ja vlastite matere.
Nigdi nepiše da te netko MORA trpit.
2014-04-11
Istina jest da svi idu po nekim pravilima koje je Kaya navela,i u glavno se takvi brakovi katastrofom zavrsavaju sve vise,a djeca ostaju bez roditelja..pa sto je sad bolje za sve..Kako rekosmo Longi,ovakav recept,kako sui ovo dvoje napravili osigurava sigurnost za sve..
Guest- Guest
Dobro meni je 74 godine stvarno prekasna dob, ja ću nakon pedesete o tome razmišljat. Još san mlad da se dan nekoj ludi u kanđe. To ću posli kad me bude bolija kurac šta one seru a to dođe s godinama.pismejker wrote:Istina jest da svi idu po nekim pravilima koje je Kaya navela,i u glavno se takvi brakovi katastrofom zavrsavaju sve vise,a djeca ostaju bez roditelja..pa sto je sad bolje za sve..Kako rekosmo Longi,ovakav recept,kako sui ovo dvoje napravili osigurava sigurnost za sve..
2014-04-11
odoh sad neki umak za spagete napraviti i malo serija gledati..nesh mi se ne spava..
Guest- Guest
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Orban i njegova stranka ipak napustaju europsku pucku stranku
» Vojvoda i njegova keva
» Peternel hvali bujanca:Ovo je njegova godina
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Orban i njegova stranka ipak napustaju europsku pucku stranku
» Vojvoda i njegova keva
» Peternel hvali bujanca:Ovo je njegova godina
Page 5 of 9