Srbin ima 74, a njegova zaručnica 21 godinu
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Srbin ima 74, a njegova zaručnica 21 godinu
Bolje nemoj,meni koji imam jaku selbeuntenkontrole doslo mi da razbijem veliki 4K monitor..
Koje gazenje muskog roda,to nije normalno..naravno sve moskije izginu u prvih nekoliko epizoda,a sve pozicije bitne pokupe bahate zenske..uzas...ogadilo mi se..velica se pederluk,jebanje sa drugim vrstama,i naravno sveprisutni multikulti do bestijalnosti...
Koje gazenje muskog roda,to nije normalno..naravno sve moskije izginu u prvih nekoliko epizoda,a sve pozicije bitne pokupe bahate zenske..uzas...ogadilo mi se..velica se pederluk,jebanje sa drugim vrstama,i naravno sveprisutni multikulti do bestijalnosti...
Guest- Guest
Pa to ti je Evropa , prvo ukrca miljon Arapa i traži još a posli mi ginemo a one lade pičku.
Matrijahalna imoerija.
Matrijahalna imoerija.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ti si muško a ona je žensko i ono šta bi tebi bilo da je ušlo miljon arapčica mladih od 20 godina to je njima ova trpačina no očito su mislile da ćemo se mi sad tuč ko pjetlovi s njima a one birat jačega.
Drkan ja kurac doma i ležin , nisan glup da plešen kako one sviraju , eto van Arapi , ima da van šakama i nogama izlupaju i prebiju tu emanicipaciju u vama.
A onda ću ja pobit nečistu djecu koju vi sa njima izrodite.
Drkan ja kurac doma i ležin , nisan glup da plešen kako one sviraju , eto van Arapi , ima da van šakama i nogama izlupaju i prebiju tu emanicipaciju u vama.
2014-04-11
Ja sam ipak general galaktičke federacije s pet zvjezdicaRayMabus wrote:Ti si muško a ona je žensko i ono šta bi tebi bilo da je ušlo miljon arapčica mladih od 20 godina to je njima ova trpačina no očito su mislile da ćemo se mi sad tuč ko pjetlovi s njima a one birat jačega.
Nije mi taj čin nitko poklonija a gornji upis ti pokazuje zašto sam general gf s pet zvjezdica.
Rasizam , isterat ćemo vašu kopilad iz Evrope.
2014-04-11
A pogledao ovo..prvo izginu moski i sve pozicije zene zauzmu,metrici,pederi i druge vrste ih slave,a ova kuja jos govori kako je ST D offensiv prema zenama..a irud te iebo..luda kutja..
Guest- Guest
Nenerviraj se jer se pecaš upravo na ono šta one oće a to je da se muški tuču za njihovu naklonost.
To ti je matrijahalna imperija , odjebi ih , pokloni ih Arapima.
To ti je matrijahalna imperija , odjebi ih , pokloni ih Arapima.
2014-04-11
Ma jebe me se za njihovu paznju brajo moj..hoće neće ima ih i previse na planeti..
Nedavno Rujki pokupio njene rezervne stvari(uglavnom donji ves i trenirke) koje nosi po stanu kad je vodje i stavio pred vrata..malo se bila pobahatila,pa htjela reda zavoditi u mom stanu..
da vish panike..Sad je mirna i pitoma,poslusna..podatna..sve radi kako joj se kaze...
nemre kod ove Zvijeri u njegovu brlogu ona voditi glavnu rijec...
Nedavno Rujki pokupio njene rezervne stvari(uglavnom donji ves i trenirke) koje nosi po stanu kad je vodje i stavio pred vrata..malo se bila pobahatila,pa htjela reda zavoditi u mom stanu..
da vish panike..Sad je mirna i pitoma,poslusna..podatna..sve radi kako joj se kaze...
nemre kod ove Zvijeri u njegovu brlogu ona voditi glavnu rijec...
Guest- Guest
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Orban i njegova stranka ipak napustaju europsku pucku stranku
» Vojvoda i njegova keva
» Peternel hvali bujanca:Ovo je njegova godina
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Orban i njegova stranka ipak napustaju europsku pucku stranku
» Vojvoda i njegova keva
» Peternel hvali bujanca:Ovo je njegova godina
Page 9 of 9