Srbin ima 74, a njegova zaručnica 21 godinu
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Srbin ima 74, a njegova zaručnica 21 godinu
RayMabus wrote:Pa poanta je da nikakve pare ni stanove nećeš odnit na onaj svijet dakle činiš i njoj ako ona to oće , dobro dijelo a i sebi a i na kraju krajeva i to dite će bit situirano , neće bit sirotinja.pismejker wrote:RayMabus wrote:
Kakva moralnost ? Šta je ovdje nemoralno ? Ovako i ja planiram jer imam par stanova. Neću ih odnit u grob i kad se makne ova emanicipacija pa makar čekao još dvajst godina ono 60 godina fino nać ovako jednu kokicu mladu i čist račun duga ljubav , seks , zatrudni , ženidba i eto to je to.
Pajdo pa neću stanove i ostalo odnit u grob.
Longi,pametno zboris ..tako cu i ja pod stare dane,neku kujicu finu i jedru privesti,oporukom joj ostaviti nekretnine i lovu,a dotad uzivati u njoj..Nije da mi je sad lose,ali nekom nesh treba i ostaviti..
Šta je tu loše uopće ? Ja ništa nevidin tu nemoralno ? Sve najnormalnije kako i triba bit.
Ma bravo..,otvoreni i nesputani um bez glupih predrasuda..10000+
Guest- Guest
Tko normalan s 21 godinu ide na fakultet ili radi u dućanu za tri tisuće kuna ? Ova je našla sebi posal koji će dobro unovčit a vi lupajte po fakultetima i dućanima za kikiriki.kaya wrote:Daj ne serite, tko normalan od 21 godinu kuha juhu starcu od 74 na bajpasu u kucici umjesto da ima frajera od isto 21.
Zenska nije zdrava, ili ovaj ima lovu pa ceka da umre, to malo plazenja i pipkanja po njoj ce nekako prezivjeti ili mu dati tabletu da spava.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Jel to moj ili tvoj problem??..kaya wrote:a tko ce joj djecu napraviti, on?pismejker wrote:RayMabus wrote:Pa malo je sponzoruša.
Šta ju brige , umisto da radi za kikiriki di će je svak jebavat u zdrav mozak ona fino našla situiranog i fućka joj se za sve živo. Nek je oženi a ona njemu rodi dite boli kurac i nju i njega , neće on pare i kuće odnit u grob pa prema tome jel.
U prosjeku to je normalna zena.,koja brine za sebe i svoje potomstvo..Bit ce osigurana i ona i njena djeca..Lik opet ne treba bolje traziti,jer je dobio jack-pot..
svi sretni i zadovoljni..osim luzera,koji bi tako neshto imali,a takve cure ih ne jebu 5%...
Lik je Alfa,a ostali nek placu..respect..
Guest- Guest
ne, nikada ih nisu privlacili. Jedino bi eventualno istrpile malo plazenja za lovu nadajuci se da nece dugo trajati . Kroz povijest su bile prisiljene , ugovoreno.pismejker wrote:Prestrasno ti Kayo reagiras...zasto to tebe mori,da je tako osudjujes..??kaya wrote:Daj ne serite, tko normalan od 21 godinu kuha juhu starcu od 74 na bajpasu u kucici umjesto da ima frajera od isto 21.
Zenska nije zdrava, ili ovaj ima lovu pa ceka da umre, to malo plazenja i pipkanja po njoj ce nekako prezivjeti ili mu dati tabletu da spava.
Ako pogledamo i kroz povijest davnu,MOĆNI,JAKI I UTICAJNI muskarci su uvijek privlacili mlade cure,zrele zene i ostale..i zenili ih,i nije bas bilo da nije funkcioniralo..
Lik djeluje ocuvano..a curi nece nish faliti..
Zao mi je sto vam razbijam iluziju ali tako je..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ova 3-4 stara momka na temi ce sigurno docekat jednu ovakvu.
Nada umire zadnja. :-D
Sa 60 godina muški nije dite , netraži on ljubav nego malo maženja. Iluzije su davno nestale. Nitko neočekuje da se ona u njega zaljubi do ušijuđ. Nismo baš pali s Marsa. Malo će mu grijat postelju , dobro njoj dobro njemu.kaya wrote:ne, nikada ih nisu privlacili. Jedino bi eventualno istrpile malo plazenja za lovu nadajuci se da nece dugo trajati . Kroz povijest su bile prisiljene , ugovoreno.pismejker wrote:Prestrasno ti Kayo reagiras...zasto to tebe mori,da je tako osudjujes..??kaya wrote:Daj ne serite, tko normalan od 21 godinu kuha juhu starcu od 74 na bajpasu u kucici umjesto da ima frajera od isto 21.
Ako pogledamo i kroz povijest davnu,MOĆNI,JAKI I UTICAJNI muskarci su uvijek privlacili mlade cure,zrele zene i ostale..i zenili ih,i nije bas bilo da nije funkcioniralo..
2014-04-11
nije moj, samo pitam. Mislis da ljudi od 74 mogu napraviti dijete ? I da se potrefi ali tesko, i da bude zdravo ali tesko sto ce on s djetetom od 1 godinu? Trcati za njim?pismejker wrote:Jel to moj ili tvoj problem??..kaya wrote:a tko ce joj djecu napraviti, on?pismejker wrote:RayMabus wrote:Pa malo je sponzoruša.
Šta ju brige , umisto da radi za kikiriki di će je svak jebavat u zdrav mozak ona fino našla situiranog i fućka joj se za sve živo. Nek je oženi a ona njemu rodi dite boli kurac i nju i njega , neće on pare i kuće odnit u grob pa prema tome jel.
U prosjeku to je normalna zena.,koja brine za sebe i svoje potomstvo..Bit ce osigurana i ona i njena djeca..Lik opet ne treba bolje traziti,jer je dobio jack-pot..
svi sretni i zadovoljni..osim luzera,koji bi tako neshto imali,a takve cure ih ne jebu 5%...
2015-08-15
mogu ja. 25g je ipak razlikekaya wrote:a tko ce joj djecu napraviti, on?pismejker wrote:RayMabus wrote:Pa malo je sponzoruša.
veber-
2014-12-30
Uvazavam tvoje misljenje,ali kako sad komentiras sa gadjenjem,priznaj da nisu niti sve zene iste..Doista postoje cure kojima su stariji likovi napetiji...kaya wrote:ne, nikada ih nisu privlacili. Jedino bi eventualno istrpile malo plazenja za lovu nadajuci se da nece dugo trajati . Kroz povijest su bile prisiljene , ugovoreno.pismejker wrote:Prestrasno ti Kayo reagiras...zasto to tebe mori,da je tako osudjujes..??kaya wrote:Daj ne serite, tko normalan od 21 godinu kuha juhu starcu od 74 na bajpasu u kucici umjesto da ima frajera od isto 21.
Ima i toga kroz povijest,ali i onoga sto sm ja rekao..
Guest- Guest
Ja ih trenutno nit ne tražim ima već deset godina a niti ću još deset godina.Maggie19 wrote:Ova 3-4 stara momka na temi ce sigurno docekat jednu ovakvu.
Vidin Jelena Veljača kod Plenkovica i sad će pooštrit nasilje nad ženama a ja doživljava maltretiranje i još me lažno na policiju prijavljivale. I sad ću ja vas ženit pa il vas trpit il rastava il plesnit pa čete me na policiju a ja zaradit prijavu. Ajd odjebite. Čekam pad emanicupacije. Znam ja s kim iman posla.
2014-04-11
Kayo budimo realni...ne mislim ja nish umjesto drugih ljudi...a danas,kako znas i mnogi mladi ljudi moraju ici na umjetnu oplodnju..epruvetica..jel..nema pravila..cak kartu stavljam na te starije macane,nego ove metroseksualcic koji su aktualni,jerbo su to jake i zdrave generacije..odrasle na zdravom..kaya wrote:nije moj, samo pitam. Mislis da ljudi od 74 mogu napraviti dijete ? I da se potrefi ali tesko, i da bude zdravo ali tesko sto ce on s djetetom od 1 godinu? Trcati za njim?pismejker wrote:Jel to moj ili tvoj problem??..kaya wrote:a tko ce joj djecu napraviti, on?pismejker wrote:RayMabus wrote:Pa malo je sponzoruša.
sve opcije su otvorene..
Guest- Guest
evolucija nas je odredila. da muškarac sa 103 može napravit dijete.dijete će biti zdravo.kaya wrote:nije moj, samo pitam. Mislis da ljudi od 74 mogu napraviti dijete ? I da se potrefi ali tesko, i da bude zdravo ali tesko sto ce on s djetetom od 1 godinu? Trcati za njim?pismejker wrote:Jel to moj ili tvoj problem??..kaya wrote:a tko ce joj djecu napraviti, on?pismejker wrote:RayMabus wrote:Pa malo je sponzoruša.
no upitno je sa stanovišta roditelja imat dijete u toj nekoj dobi.
znamo otprilike rok trajanja tijela.
nije isto biti roditelj s 20 ili 50.
veber-
2014-12-30
Ponudi se :)veber wrote:mogu ja. 25g je ipak razlikekaya wrote:a tko ce joj djecu napraviti, on?pismejker wrote:RayMabus wrote:Pa malo je sponzoruša.
On nece ziher
2015-08-15
Misliš gerontofilka ?kaya wrote:Ako nije sponzurusa onda je poremecena.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
na tvojoj sam strani, longi ;-))RayMabus wrote:Ja ih trenutno nit ne tražim ima već deset godina a niti ću još deset godina.Maggie19 wrote:Ova 3-4 stara momka na temi ce sigurno docekat jednu ovakvu.
Vidin Jelena Veljača kod Plenkovica i sad će pooštrit nasilje nad ženama a ja doživljava maltretiranje i još me lažno na policiju prijavljivale. I sad ću ja vas ženit pa il vas trpit il rastava il plesnit pa čete me na policiju a ja zaradit prijavu. Ajd odjebite. Čekam pad emanicupacije. Znam ja s kim iman posla.
Ili čekat 60 godina pa kad joj plesku opalin nek zove koga god oće jer iman penziju i boli me kurac za kaznene prijave. A ovako s 40 godina il pedeset pa ti kuja lupi prijavu zbog pleske pa se posli nemoš nigdi zaposlit zbog nje. Aj šetaj.RayMabus wrote:Ja ih trenutno nit ne tražim ima već deset godina a niti ću još deset godina.Maggie19 wrote:Ova 3-4 stara momka na temi ce sigurno docekat jednu ovakvu.
2014-04-11
ono, budimo realni. sve unutar deset godina je ok.kaya wrote:Ponudi se :)veber wrote:mogu ja. 25g je ipak razlikekaya wrote:a tko ce joj djecu napraviti, on?pismejker wrote:RayMabus wrote:Pa malo je sponzoruša.
On nece ziher
van tih granica nije generacijski normalno. fizički, nije tu sex u pitanju.
veber-
2014-12-30
pa stariji , al deset godina stariji a ne 50:)pismejker wrote:Uvazavam tvoje misljenje,ali kako sad komentiras sa gadjenjem,priznaj da nisu niti sve zene iste..Doista postoje cure kojima su stariji likovi napetiji...kaya wrote:ne, nikada ih nisu privlacili. Jedino bi eventualno istrpile malo plazenja za lovu nadajuci se da nece dugo trajati . Kroz povijest su bile prisiljene , ugovoreno.pismejker wrote:Prestrasno ti Kayo reagiras...zasto to tebe mori,da je tako osudjujes..??kaya wrote:Daj ne serite, tko normalan od 21 godinu kuha juhu starcu od 74 na bajpasu u kucici umjesto da ima frajera od isto 21.
Sa 20 ti moze biti napet netko od 30, sa 30 od 40 sa 40 od 50 i tu je kraj.
Sa 50 ti je napet netko od 40 , ide obrnuto :)
Kao kod muskaraca.
E sad sto ste vi umislili da ste napeti sa 70 .. jebiga niste.
Mozda nekoj umirovljenici ..
2015-08-15
Ono,ajmo realno..Zenama je cilj imati potomstvo i da ono i ona same budu zbrinute..jel..
Lik moze pozivjeti,karikirajmo jos 10-15 godina..lova je osigurana za sve...
Taj tip ne gaji iluzije da ga cura voli,glupo bi bilo,ali da joj moze biti sarmantan i muzevno privlacan,to je istina...kad umre,sve zeni i djetetu ostaje..ona i djete su osigurani,a to je jedino bitno..naci ce ona sebi nekog poslije,normalna stvar,ali je taj dripac nece moci nicim ucjenjivati..i to je dobro i za nju i za dijete..
Rockeri koji prodaju mooda pod boobrege curama u srednoj,obicno poslije padnu na nivo fizikalija,jerbo su u skoli bili cool i nisu ucili,a cure su pozeljele sigurnost..i sebi i djetetu..jer je to jedino bitno sa zenskog aspekta..
sveg je to svjestan i ovaj lik,no to ga ne jebe..jer nije bitno...
Lik moze pozivjeti,karikirajmo jos 10-15 godina..lova je osigurana za sve...
Taj tip ne gaji iluzije da ga cura voli,glupo bi bilo,ali da joj moze biti sarmantan i muzevno privlacan,to je istina...kad umre,sve zeni i djetetu ostaje..ona i djete su osigurani,a to je jedino bitno..naci ce ona sebi nekog poslije,normalna stvar,ali je taj dripac nece moci nicim ucjenjivati..i to je dobro i za nju i za dijete..
Rockeri koji prodaju mooda pod boobrege curama u srednoj,obicno poslije padnu na nivo fizikalija,jerbo su u skoli bili cool i nisu ucili,a cure su pozeljele sigurnost..i sebi i djetetu..jer je to jedino bitno sa zenskog aspekta..
sveg je to svjestan i ovaj lik,no to ga ne jebe..jer nije bitno...
Guest- Guest
da, to je to.kaya wrote:pa stariji , al deset godina stariji a ne 50:)pismejker wrote:Uvazavam tvoje misljenje,ali kako sad komentiras sa gadjenjem,priznaj da nisu niti sve zene iste..Doista postoje cure kojima su stariji likovi napetiji...kaya wrote:ne, nikada ih nisu privlacili. Jedino bi eventualno istrpile malo plazenja za lovu nadajuci se da nece dugo trajati . Kroz povijest su bile prisiljene , ugovoreno.pismejker wrote:Prestrasno ti Kayo reagiras...zasto to tebe mori,da je tako osudjujes..??kaya wrote:Daj ne serite, tko normalan od 21 godinu kuha juhu starcu od 74 na bajpasu u kucici umjesto da ima frajera od isto 21.
Sa 20 ti moze biti napet netko od 30, sa 30 od 40 sa 40 od 50 i tu je kraj.
Sa 50 ti je napet netko od 40 , ide obrnuto :)
Kao kod muskaraca.
E sad sto ste vi umislili da ste napeti sa 70 .. jebiga niste.
Mozda nekoj umirovljenici ..
taj neki raspon od deset godina.
veber-
2014-12-30
catabbath wrote:A gle muški i ženske stare različito, muškarci su kao kvalitetno vino ili skupi whiskey. Žene s druge strane, lijep cvijet koji vidljivo vene nakon 25.
2014-04-16
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Orban i njegova stranka ipak napustaju europsku pucku stranku
» Vojvoda i njegova keva
» Peternel hvali bujanca:Ovo je njegova godina
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Orban i njegova stranka ipak napustaju europsku pucku stranku
» Vojvoda i njegova keva
» Peternel hvali bujanca:Ovo je njegova godina
Page 2 of 9