“Remove kebab” planiran pokret ili slučajni proizvod internetskog nadgornjavana?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: “Remove kebab” planiran pokret ili slučajni proizvod internetskog nadgornjavana?
omni wrote:Nije isto liberalni leftizam i komunizam kao diktatura. U komunizmu ili ajmo rec socijalizmu se religijama ne dozvoljava da budu konkurencija sistemu dok liberalni ljevicari lizu dupeta arapima a sebe bicuju po ledjima, ok ne sebe nego bi svoje subarodnjake. U komunistickoj drzavi takvima lete glave jer dobijaju stambilj narodnog izdajice i idu po kratkom postupku. Kada kazem da sam fasist naglasavam da sam izricito protiv takvih i njihove politike, da kazem da sam komunist onda bi me pogresno gledali kao svoga ne shvatajuci da bi ih kao komunist poslao u gulag cijelu ekipu.סמאל wrote:Kina je nominalno,,ljevičarska'' komunistička,ali po meni ima puno bolji odnos prema islamu,ali i drugim religijam,nego fašisti.omni wrote:Ah pa sad mi je jasnije otkud zar kod podrzavanja svega sa zelenim predznakom. Od sada sam jos veci fasist.marcellus wrote:omni wrote:Ti bi baba kao predstavnik socijalisticke ostarine trebala da osudis Islam koji je uvelio skrenuo s Titovog puta. Cak su i feredze koje su im lijepo skinute pocele nabijati na glavu. Ili se ti samo predstavljas kao socijalist/komunist??? s
https://en.wikipedia.org/wiki/Islamo-leftism
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Re: “Remove kebab” planiran pokret ili slučajni proizvod internetskog nadgornjavana?
סמאל wrote:Kina je nominalno,,ljevičarska'' komunistička,ali po meni ima puno bolji odnos prema islamu,ali i drugim religijam,nego fašisti.omni wrote:Ah pa sad mi je jasnije otkud zar kod podrzavanja svega sa zelenim predznakom. Od sada sam jos veci fasist.marcellus wrote:omni wrote:Ti bi baba kao predstavnik socijalisticke ostarine trebala da osudis Islam koji je uvelio skrenuo s Titovog puta. Cak su i feredze koje su im lijepo skinute pocele nabijati na glavu. Ili se ti samo predstavljas kao socijalist/komunist??? s
ovaj... kinezi totalno zabranjuju islam, kuran i to... pisao sam ponešto o tome. Ni katolike ne šmekaju previše.
nisi objektivan..Kinezi ne mogu smisliti Islam..סמאל wrote:Kina je nominalno,,ljevičarska'' komunistička,ali po meni ima puno bolji odnos prema islamu,ali i drugim religijam,nego fašisti.omni wrote:Ah pa sad mi je jasnije otkud zar kod podrzavanja svega sa zelenim predznakom. Od sada sam jos veci fasist.marcellus wrote:omni wrote:Ti bi baba kao predstavnik socijalisticke ostarine trebala da osudis Islam koji je uvelio skrenuo s Titovog puta. Cak su i feredze koje su im lijepo skinute pocele nabijati na glavu. Ili se ti samo predstavljas kao socijalist/komunist??? s
Guest- Guest
Japanci idealnu poziciju imaju..otok..nema tamo da bude ilegalaca,a Zakonom je Islam zabranjen..i kraj price..
Guest- Guest
Za islam je znano,ali katolike nije da ne šmekaju poradi same vjere u Krista(Biblija je u Kini najprodavanija knjiga i knjiga sa najvećim brojem tiskanih primjeraka) već ne odobravaju kineskim katolicima tješnju povezanost sa Vatikanom i inzistiraju na samostalnoj kineskoj katoličkoj crkvi.marcellus wrote:סמאל wrote:Kina je nominalno,,ljevičarska'' komunistička,ali po meni ima puno bolji odnos prema islamu,ali i drugim religijam,nego fašisti.omni wrote:Ah pa sad mi je jasnije otkud zar kod podrzavanja svega sa zelenim predznakom. Od sada sam jos veci fasist.marcellus wrote:omni wrote:Ti bi baba kao predstavnik socijalisticke ostarine trebala da osudis Islam koji je uvelio skrenuo s Titovog puta. Cak su i feredze koje su im lijepo skinute pocele nabijati na glavu. Ili se ti samo predstavljas kao socijalist/komunist??? s
ovaj... kinezi totalno zabranjuju islam, kuran i to... pisao sam ponešto o tome. Ni katolike ne šmekaju previše.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
DA zašto tamo ne uspijeva masovna imigracija i trpačina a nitko ih ne proziva za fašizam...i UK je otok/ci pa imaš osjećaj kao da jedino što na njega osim sirovina dolazi su imigranti, većinom muslimanskipismejker wrote:Japanci idealnu poziciju imaju..otok..nema tamo da bude ilegalaca,a Zakonom je Islam zabranjen..i kraj price..
2014-04-15
zato jer su zakonom to zabranili i kraj price...kom krivo kom pravo..vjerovatno ih kozojebi i oni koji ih podrzavaju tu i tamo nazovu fasistima,ali posto je zakon jasan,nema sanse da netko raznoraznim udrugama to pocne ugrozavati..razlog tome jest sto su japanci casni i nece ici protiv svoje nacije..nece naciju isvoju drzavu prodati za saku dolara nikome..toliko su se odvojili od ostalih,da cak niti ne privlace pozornost u medijima..n_razbojnik wrote:DA zašto tamo ne uspijeva masovna imigracija i trpačina a nitko ih ne proziva za fašizam...i UK je otok/ci pa imaš osjećaj kao da jedino što na njega osim sirovina dolazi su imigranti, većinom muslimanskipismejker wrote:Japanci idealnu poziciju imaju..otok..nema tamo da bude ilegalaca,a Zakonom je Islam zabranjen..i kraj price..
u svabiji primjer Japanci su neprimjetni..posel-kuca-krevet i tako svaki dan..Ne komuniciraju ni sa kime drugima,osim po pitanju posla i drustvenih obaveza..mirni su i povuceni,ne sudjeluju u plemenskim i divljackim ritualima balkanaca i islamdžija..
ŽJapansko je drustvo toliko kohezivno i homogeno,da djeluje kao gusta masa ,koj bi zagusila bilo kavu trpacinu bilo kojih entiteta ili grupa islamskih..
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» EU: remove kebab!!!
» ,,Kebab remove'' subkulture art
» Remove kebab Moskva
» svenska demokraterna - remove kebab
» Domovinski pokret = Putinov pokret
» ,,Kebab remove'' subkulture art
» Remove kebab Moskva
» svenska demokraterna - remove kebab
» Domovinski pokret = Putinov pokret