“Remove kebab” planiran pokret ili slučajni proizvod internetskog nadgornjavana?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: “Remove kebab” planiran pokret ili slučajni proizvod internetskog nadgornjavana?
Re: “Remove kebab” planiran pokret ili slučajni proizvod internetskog nadgornjavana?
Ionako ne volim kebab nikada mi se nije ni svidjalo to jelo. Sto se mene tice nece mi nedostajati.
omni-
2014-04-12
Srbi postadoše alternativa za europsku desnicu kao onomad protiv Turaka.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
omni wrote:Ionako ne volim kebab nikada mi se nije ni svidjalo to jelo. Sto se mene tice nece mi nedostajati.
Nekoliko je ljudi ozlijeđeno nakon što je muškarac otvorio vatru u tramvaju u nizozemskom gradu Utrecht, objavila je policija.
Mjesto događaja osigurala je policija, stigla je i hitna pomoć, piše BBC.
- Došlo je do pucnjave na Trgu 24. listopada u Utrechtu. Incident je prijavljen u 10 i 45 sati. Više je ljudi ozlijeđeno. Policija je osigurala okolicu i istražuje slučaj - napisala je policija na Twitteru.
- Došlo je do pucnjave na Trgu 24. listopada u Utrechtu. Incident je prijavljen u 10 i 45 sati. Više je ljudi ozlijeđeno. Policija je osigurala okolicu i istražuje slučaj - napisala je policija na Twitteru.
E
Zasto su cetnici zaklali Ivana Gorana Kovačića
Kad su isti s partizanima
Ti si kurac konjskimarcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:https://www.quora.com/Can-you-explain-the-concept-of-the-Remove-kebab-joke
“Chetnik” refers to a movement of World War II partisans who in some measures resisted and in (many) other
measures collaborated with Nazi occupiers.
Piše da su četnici partizani.
isti kurac
Ma cudan narod skrozepikur37 wrote:Srbi postadoše alternativa za europsku desnicu kao onomad protiv Turaka.
Ide glavom kroz zidove
Pa i s Turcima su najebali
Kao i puno puta kasnije
Te sad u ovom ratu na Balksnu...
Tu se pokazalo svo njihovo pogresno viđenje povijesti u kpjoj su stradavali
Ali ne mozes to ispraviti na taj nacin : novim nasiljem
Bas cudan narod
Ima jedan isto cudan i samodestruktivan, placipickasti i zato bezopasni narod
A to su Hrvati
Ti su tek cudni .
uz to lijepo more i zemlju plodnu , oni bjeze van
Ha ?
Nesto friskijeYehudim wrote:Nekoliko je ljudi ozlijeđeno nakon što je muškarac otvorio vatru u tramvaju u nizozemskom gradu Utrecht, objavila je policija.
Novosti Crna kronika
DANAS PRIVEDEN NA SUD
09.03.2019. | 15:29[size=44]Brutalno ubojstvo 17-godišnje djevojke šokiralo London, glavni osumnjičeni je mladi državljanin Hrvatske; Žrtvin otac: Uhvatite tog monstruma i dovedite pred lice pravde![/size]
Yehudi
Ne bi li se ti posvetio pojava antisemitizma radje
Nego sto sudjeluješ u islsmofobiji?
Ne bi li se ti posvetio pojava antisemitizma radje
Nego sto sudjeluješ u islsmofobiji?
Zato što su različite i sukobljene antifašističke frakcije,eto zato.Sora wrote:ETi si kurac konjskimarcellus wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:https://www.quora.com/Can-you-explain-the-concept-of-the-Remove-kebab-joke
“Chetnik” refers to a movement of World War II partisans who in some measures resisted and in (many) other
measures collaborated with Nazi occupiers.
Piše da su četnici partizani.
isti kurac
To je isto kao da pitaš,zašto se šijti i suniti međusobno kolju.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A ne znam baš, Turke su na kraju potjerali u balkanskimk ratovima a i u ovim zadnjim su oderali vaše.Sora wrote:Ma cudan narod skrozepikur37 wrote:Srbi postadoše alternativa za europsku desnicu kao onomad protiv Turaka.
Ide glavom kroz zidove
Pa i s Turcima su najebali
Kao i puno puta kasnije
Te sad u ovom ratu na Balksnu...
Od Hrvata su gubili ali muslimane su uvijek trali.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nadgornjavana?
2014-04-15
Ti bi baba kao predstavnik socijalisticke ostarine trebala da osudis Islam koji je uvelio skrenuo s Titovog puta. Cak su i feredze koje su im lijepo skinute pocele nabijati na glavu. Ili se ti samo predstavljas kao socijalist/komunist???
omni-
2014-04-12
omni wrote:Ti bi baba kao predstavnik socijalisticke ostarine trebala da osudis Islam koji je uvelio skrenuo s Titovog puta. Cak su i feredze koje su im lijepo skinute pocele nabijati na glavu. Ili se ti samo predstavljas kao socijalist/komunist???
https://en.wikipedia.org/wiki/Islamo-leftism
Ah pa sad mi je jasnije otkud zar kod podrzavanja svega sa zelenim predznakom. Od sada sam jos veci fasist.marcellus wrote:omni wrote:Ti bi baba kao predstavnik socijalisticke ostarine trebala da osudis Islam koji je uvelio skrenuo s Titovog puta. Cak su i feredze koje su im lijepo skinute pocele nabijati na glavu. Ili se ti samo predstavljas kao socijalist/komunist??? s
omni-
2014-04-12
Kina je nominalno,,ljevičarska'' komunistička,ali po meni ima puno bolji odnos prema islamu,ali i drugim religijam,nego fašisti.omni wrote:Ah pa sad mi je jasnije otkud zar kod podrzavanja svega sa zelenim predznakom. Od sada sam jos veci fasist.marcellus wrote:omni wrote:Ti bi baba kao predstavnik socijalisticke ostarine trebala da osudis Islam koji je uvelio skrenuo s Titovog puta. Cak su i feredze koje su im lijepo skinute pocele nabijati na glavu. Ili se ti samo predstavljas kao socijalist/komunist??? s
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nije isto liberalni leftizam i komunizam kao diktatura. U komunizmu ili ajmo rec socijalizmu se religijama ne dozvoljava da budu konkurencija sistemu dok liberalni ljevicari lizu dupeta arapima a sebe bicuju po ledjima, ok ne sebe nego bi svoje subarodnjake. U komunistickoj drzavi takvima lete glave jer dobijaju stambilj narodnog izdajice i idu po kratkom postupku. Kada kazem da sam fasist naglasavam da sam izricito protiv takvih i njihove politike, da kazem da sam komunist onda bi me pogresno gledali kao svoga ne shvatajuci da bi ih kao komunist poslao u gulag cijelu ekipu.סמאל wrote:Kina je nominalno,,ljevičarska'' komunistička,ali po meni ima puno bolji odnos prema islamu,ali i drugim religijam,nego fašisti.omni wrote:Ah pa sad mi je jasnije otkud zar kod podrzavanja svega sa zelenim predznakom. Od sada sam jos veci fasist.marcellus wrote:omni wrote:Ti bi baba kao predstavnik socijalisticke ostarine trebala da osudis Islam koji je uvelio skrenuo s Titovog puta. Cak su i feredze koje su im lijepo skinute pocele nabijati na glavu. Ili se ti samo predstavljas kao socijalist/komunist??? s
omni-
2014-04-12
omni wrote:Nije isto liberalni leftizam i komunizam kao diktatura. U komunizmu ili ajmo rec socijalizmu se religijama ne dozvoljava da budu konkurencija sistemu dok liberalni ljevicari lizu dupeta arapima a sebe bicuju po ledjima, ok ne sebe nego bi svoje subarodnjake. U komunistickoj drzavi takvima lete glave jer dobijaju stambilj narodnog izdajice i idu po kratkom postupku. Kada kazem da sam fasist naglasavam da sam izricito protiv takvih i njihove politike, da kazem da sam komunist onda bi me pogresno gledali kao svoga ne shvatajuci da bi ih kao komunist poslao u gulag cijelu ekipu.סמאל wrote:Kina je nominalno,,ljevičarska'' komunistička,ali po meni ima puno bolji odnos prema islamu,ali i drugim religijam,nego fašisti.omni wrote:Ah pa sad mi je jasnije otkud zar kod podrzavanja svega sa zelenim predznakom. Od sada sam jos veci fasist.marcellus wrote:omni wrote:Ti bi baba kao predstavnik socijalisticke ostarine trebala da osudis Islam koji je uvelio skrenuo s Titovog puta. Cak su i feredze koje su im lijepo skinute pocele nabijati na glavu. Ili se ti samo predstavljas kao socijalist/komunist??? s
2014-04-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» EU: remove kebab!!!
» ,,Kebab remove'' subkulture art
» Remove kebab Moskva
» svenska demokraterna - remove kebab
» Domovinski pokret = Putinov pokret
» ,,Kebab remove'' subkulture art
» Remove kebab Moskva
» svenska demokraterna - remove kebab