Hrvatska kao vojna krajina nove "renesansne" Europe
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hrvatska kao vojna krajina nove "renesansne" Europe
Ne ide. U tome i je trik. Ne ide.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Pa takva je situacija.Speare Shaker wrote:pismejker wrote:E jebes ti kulturu Šejkeru,ako ti po glavi tanca arapin ili Turcin i ti mu ne smijes nish reci...
znaci,zatvori se u 4 zida i budi ponosan sto si..hrvat,srbin,svabo....
Takvo stanje je neodrživo na dulji rok, što si uostalom ilustrirao i svojom pričom iz prethodnog posta na primjeru zbivanja u Njemačkoj.
Potpuno ti je promakao onaj dio priče koji govori da ipak ide na bolje. Da baš ne kažem eppur si muove.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:A ti nevidiš najobičniju istinu i očito misliš da ljudi izlaze iz ormara ili ih jednostavno donese roda.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Nacionalne države će nestat a zamjenit će ih multikulti država. I to je to.
Neinformiran si i dosadan. I to je to.
No nema veze , nisi ti jedini koji tako misli....evo čekam da Marseile postane islamski grad pa mi onda pričaj o francuskoj naciji.
Marseille nije Francuska. Ali će ostati u Francuskoj. E sad, sa kojim etničkim sastavom stanovništva, to je druga priča.
No, Francuzi su si i sami krivi zato što oni kao političke Francuze odnosno pripadnike francuskog političkog naroda ustavno određuju sve francuske građane i to još od vremena Francuske revolucije.
To čak i nije tako loš model, jer bi u brojnim drugim državama.nacijama sasvim dobro funkcionirao, pa tako i u Hrvatskoj, no u Francuskoj nosi sa sobom ogromne rizike iz razloga koji su dobro poznati.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ne ide. U tome i je trik. Ne ide.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Pa takva je situacija.Speare Shaker wrote:pismejker wrote:E jebes ti kulturu Šejkeru,ako ti po glavi tanca arapin ili Turcin i ti mu ne smijes nish reci...
Takvo stanje je neodrživo na dulji rok, što si uostalom ilustrirao i svojom pričom iz prethodnog posta na primjeru zbivanja u Njemačkoj.
Potpuno ti je promakao onaj dio priče koji govori da ipak ide na bolje. Da baš ne kažem eppur si muove.
Hoćeš reći da pis ili laže ili nema pojma o čemu govori kada je stanje u Njemačkoj u pitanju?
Guest- Guest
Türkisch statt Englisch in der Grundschule?
evo - pocelo sa prijedlogom da se umjesto engleskog pocinje ucit turski
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Spear dva + dva = 4
2014-04-11
RayMabus wrote:Spear dva + dva = 4
I kad će tebi ta činjenica doći do svijesti?
Guest- Guest
To šta nevidiš Arape neznači da nisu tu i da se nekote.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Ne ide. U tome i je trik. Ne ide.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Pa takva je situacija.Speare Shaker wrote:
Hoćeš reći da pis ili laže ili nema pojma o čemu govori kada je stanje u Njemačkoj u pitanju?
Ja vidim da se kote ( pogledaj grafikon i porast beba od kako su uselili Arape ).
2014-04-11
Pa ok prijedlog. Podržavam.flumen wrote:Türkisch statt Englisch in der Grundschule?
2014-04-11
RayMabus wrote:
To šta nevidiš Arape neznači da nisu tu i da se nekote.
Ja vidim da se kote ( pogledaj grafikon i porast beba od kako su uselili Arape ).
Izračunaj kada će tim tempom dostići broj Nijemaca u Njemačkoj i postati većina. I to ako im Nijemci dopuste, a svi su znakovi da neće.
Mogu samo isprovocirati jačanje njemačkog (u ovom slučaju antiarapskog i antiislamskog) nacionalističkog šovinizma sa posljedicama kakve smo već gledali u prošlosti.
Guest- Guest
I šta kad to naprave ? Oću ja onda ako živim u Njemačkoj postat Nijemac ili šta ?Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Izračunaj kada će tim tempom dostići broj Nijemaca u Njemačkoj i postati većina. I to ako im Nijemci dopuste, a svi su znakovi da neće.
Mogu samo isprovocirati jačanje njemačkog (u ovom slučaju antiarapskog i antiislamskog) nacionalističkog šovinizma sa posljedicama kakve smo već gledali u prošlosti.
2014-04-11
RayMabus wrote:I šta kad to naprave ? Oću ja onda ako živim u Njemačkoj postat Nijemac ili šta ?Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:
Ovisi želiš li to ili ne. U Njemačkoj možeš posve uredno živjeti i kao stranac. Pitaj fiumena i pisa kako to ide. Prvi je već desetljećima u Njemačkoj.
Guest- Guest
A šta ako san Azijat ili crnac ? Jel onda isto postajem Švabo ?
2014-04-11
Ide Longi,vidim da ide...pogledaj onaj moj post...samo treba zakonima onemoguciti trpacinu,i to je to..ovima postojecima toliko otezati,da ce pozeljeti da sami se vrate u svoje fukojebine i to je to...RayMabus wrote:Ne ide. U tome i je trik. Ne ide.Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Pa takva je situacija.Speare Shaker wrote:pismejker wrote:E jebes ti kulturu Šejkeru,ako ti po glavi tanca arapin ili Turcin i ti mu ne smijes nish reci...
svabi su prilicno efikasni,no bed je sto jako slusaju svoju vlast,pa tako sve ovisi tko je na vlasti..ako bi ljevica ponovno imala apsolutnu vlast,ucas bi se trpacina nastavila..
Guest- Guest
Kako ćeš zakonima onemogućiti trpačinu da ih svake godine bude manje a Nijemaca etničkih više ?
Strancima ćeš podvezat jajnike i muda a Švabicama plaćat masne porodiljne ?
2014-04-11
evo sto vec svabi rade...na 100 000 Kozojeba,odobravaju samo 7 azila..ostali idu doma svojem..u B_Wu mojoj regiji ih je toliko bilo,a sada,kako rekoh jedva ih vidjas..Razlog je sto su iswpod radara poslali najveci broj hizama svojim,a sto nisu makli su iz gradova,u neke svapske pustopoljine..OBAVEZNO moraju naci posao u 6 mjeseci ili gube sva prava do extradikcije..ako rade,rade za sitnis od oko 2 i nes ojra po satu..za europljane je minimum 8.50 zakonski,a cak i za to vise eurtopljani nece da rade...RayMabus wrote:Kako ćeš zakonima onemogućiti trpačinu da ih svake godine bude manje a Nijemaca etničkih više ?
Kujis situaciju..toliko su im svabi otezali,da je to ludilo..
JOB-Centar je nekad dijelio sakom i kapom lovu kozojebima,kozojebi visili u njemu kao u svojoj privatnoj banci..NEMA VISE TOGA...
jos koliko toliko svabija placa obiteljima koje provjeravaju genetski..
Nema vise longi,nadjes neku slampu arapsku i uz put pokupis 10oro djece od bilo kuda i dobijes 7000 ojrova..nema toga vise..
Guest- Guest
Da samo ti nisi Švabo kao ni ja. Ja podržavam učenje turskog umjesto engleskog jezika u Njemačkoj jer sam i ja stranac kao i Turčin pa ćemo surađivati.
2014-04-11
flumen wrote:triba svakog naoruzat i pustit da zastiti svoju imovinu.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vojna krajina Hrvatska
» IMOTSKA KRAJINA NOVA HRVATSKA TOSKANA
» Druga vojna sila demonstrirala nove stvari u svom arsenalu
» Rusko-hrvatska vojna razmjena
» Dva hrvatska vojna aviona nadletela Republiku Srpsku
» IMOTSKA KRAJINA NOVA HRVATSKA TOSKANA
» Druga vojna sila demonstrirala nove stvari u svom arsenalu
» Rusko-hrvatska vojna razmjena
» Dva hrvatska vojna aviona nadletela Republiku Srpsku
Page 4 of 4