Sirija
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Sirija
Što je tebi?...Koji moji?...Imaš li ti svoje dolje?...Koji je vama kurac ovdje, da oprostite na rječniku?asilovski wrote:hahaha pa da nekja budu sretni što ih umjereno nisu pojeli ko onomad onaj tvoj umjerenired wolf wrote:Ali ne pričam pizdarije...Shvaćaš?...Jesi li neki dan stavio video s onim jadnim ljudima u kavezima...Pa to ti se dogodilo u jednom od gradova koje su pobunjenici povratili...Yehudi wrote:U svemu šta govoriš. Pričaš pizdarije jednostavno, lipo sam
ti rekao u gornjem postu.
Guest- Guest
O stvarno imaju problema...Assad gubi tenkove k'o na traci, a tako i gradove...mutava baštarda wrote:Ne samo bombardiraju nego i deratiziraju, a ovi dolje na zemlji ako se uskoro ne počnu pretvarati u zombije imati će velikih problema...red wolf wrote:
...Ovi bombardiraju, a Assad je izgubio pet grada...
Guest- Guest
Tvoj otac, tvoj brat i sve one koje smo pobili i one koji su uspeli da pobegnu.Kada ste videli da mi ne mozete nista, i da sam izvukao zivu glavu, onda ste me zatvarali, nije vam odgovaralo da svi budemo jednaki, i da nema ovakvih razlika medju ljudima.Nije se rat ni zavrsio, a ti si se vratio sa posteno zaradjenim kapitalom, pre tebe njih hiljadu, posle tebe jos hiljadu, da ponovo zidate dvorce i zamkove, da ponovo tlacite i unistavate ljude, je lired wolf wrote:Što je tebi?...Koji moji?...Imaš li ti svoje dolje?...Koji je vama kurac ovdje, da oprostite na rječniku?asilovski wrote:hahaha pa da nekja budu sretni što ih umjereno nisu pojeli ko onomad onaj tvoj umjerenired wolf wrote:Ali ne pričam pizdarije...Shvaćaš?...Jesi li neki dan stavio video s onim jadnim ljudima u kavezima...Pa to ti se dogodilo u jednom od gradova koje su pobunjenici povratili...Yehudi wrote:U svemu šta govoriš. Pričaš pizdarije jednostavno, lipo sam
Kermit-
2014-04-17
Syria #Aleppo #SAA
An army unit ambushed a terrorist group belonging to the Islamic State in Iraq and Syria (ISIS) on the road between al-Rahmania and al-Taana to the northeast of Aleppo city.
The army spokesman said that units of the army dealt blows on terrorists in more than a route in Homs countryside, destroying a large number of vehicles and killing more than 40 terrorists in Tadmour area, al-Bayarat in addition to killing tens of terrorists in Rahoum, Um Sharshouh, south of al-Rastan, ghantu and Talbeisah.
An army unit ambushed a terrorist group belonging to the Islamic State in Iraq and Syria (ISIS) on the road between al-Rahmania and al-Taana to the northeast of Aleppo city.
The army spokesman said that units of the army dealt blows on terrorists in more than a route in Homs countryside, destroying a large number of vehicles and killing more than 40 terrorists in Tadmour area, al-Bayarat in addition to killing tens of terrorists in Rahoum, Um Sharshouh, south of al-Rastan, ghantu and Talbeisah.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
heheheh voliš kad se režu glave, voliš kad se šire vehabije, sigurno voliš i mučenje životinja, onanišeš na dječjem igralištu sve nam reci Zeko mojred wolf wrote:O stvarno imaju problema...Assad gubi tenkove k'o na traci, a tako i gradove...mutava baštarda wrote:Ne samo bombardiraju nego i deratiziraju, a ovi dolje na zemlji ako se uskoro ne počnu pretvarati u zombije imati će velikih problema...red wolf wrote:
Kermit-
2014-04-17
red wolf wrote:Ali ne pričam pizdarije...Shvaćaš?...Jesi li neki dan stavio video s onim jadnim ljudima u kavezima...Pa to ti se dogodilo u jednom od gradova koje su pobunjenici povratili...Yehudi wrote:U svemu šta govoriš. Pričaš pizdarije jednostavno, lipo sam
Adra je još 2013 okupirana. Dara provincija. Dobro ti asila govori.
Čim pratiš samo pokrete žderača leševa, jasne su simpatije i vjerojatno potajna
želja za samodestrukcijom.
Last edited by Yehudi on 3/11/2015, 18:46; edited 1 time in total
2014-04-20
Ma daj prošeći...Imam ti prijedlog, stavi onaj avatar sa propalog bloga...Ti misliš da se njima izruguješ...Ne, oni se izruguju s tobom...asilovski wrote:Tvoj otac, tvoj brat i sve one koje smo pobili i one koji su uspeli da pobegnu.Kada ste videli da mi ne mozete nista, i da sam izvukao zivu glavu, onda ste me zatvarali, nije vam odgovaralo da svi budemo jednaki, i da nema ovakvih razlika medju ljudima.Nije se rat ni zavrsio, a ti si se vratio sa posteno zaradjenim kapitalom, pre tebe njih hiljadu, posle tebe jos hiljadu, da ponovo zidate dvorce i zamkove, da ponovo tlacite i unistavate ljude, je lired wolf wrote:Što je tebi?...Koji moji?...Imaš li ti svoje dolje?...Koji je vama kurac ovdje, da oprostite na rječniku?asilovski wrote:hahaha pa da nekja budu sretni što ih umjereno nisu pojeli ko onomad onaj tvoj umjerenired wolf wrote:Ali ne pričam pizdarije...Shvaćaš?...Jesi li neki dan stavio video s onim jadnim ljudima u kavezima...Pa to ti se dogodilo u jednom od gradova koje su pobunjenici povratili...Yehudi wrote:U svemu šta govoriš. Pričaš pizdarije jednostavno, lipo sam
Guest- Guest
Gledaj, u tom dolje ludilu, zaboli me tko s kime ratuje...Imaš šest gradova ovdje navedenih, pa provjeri...Ako imam pogrešne informacije, reći ću ti - u pravu si...Može tako?Yehudi wrote:red wolf wrote:Ali ne pričam pizdarije...Shvaćaš?...Jesi li neki dan stavio video s onim jadnim ljudima u kavezima...Pa to ti se dogodilo u jednom od gradova koje su pobunjenici povratili...Yehudi wrote:U svemu šta govoriš. Pričaš pizdarije jednostavno, lipo sam
Adra je još 2013 okupirana. Dara provincija.
Guest- Guest
Ne. Znaš, kad netko nešto želi prišiti drugome, često sam sebe izda...Ja da sam na tvom mjestu, ja bih se itekako zamislio...asilovski wrote:heheheh voliš kad se režu glave, voliš kad se šire vehabije, sigurno voliš i mučenje životinja, onanišeš na dječjem igralištu sve nam reci Zeko mojred wolf wrote:O stvarno imaju problema...Assad gubi tenkove k'o na traci, a tako i gradove...mutava baštarda wrote:Ne samo bombardiraju nego i deratiziraju, a ovi dolje na zemlji ako se uskoro ne počnu pretvarati u zombije imati će velikih problema...red wolf wrote:
Guest- Guest
Di šest gradova, koji.
Rekao sam ti već, di bij ja stigao kad bih provjeravao svakakve
pizdarije koje netko ustvrdi.
Onaj koji tvrdi nešto, na njemu je da predoči dokaze!
Uostalom tamo sela svako malo idu iz ruke u ruku tako da....
smanji malo euforiju.
smanji malo euforiju.
2014-04-20
Svi su nabrojani na ovoj temi...Ne trebaš ići daleko...Prošli tjedan i danas...Yehudi wrote:Di šest gradova, koji.
smanji malo euforiju.
Guest- Guest
Aj okani me se.
-Onaj koji tvrdi nešto, na njemu je da predoči dokaze!-
2014-04-20
Evo, kad padne opet koji, javim ti...Yehudi wrote:Aj okani me se.
Guest- Guest
Ili mi se čini ili se malo nešt u zadnje vrijeme priča o masovnim bombardovanjima Ruja iz zraka? Kaj je reći?
red wolf wrote:Evo, kad padne opet koji, javim ti...Yehudi wrote:Aj okani me se.
Koji ti je kurac. Koji dio ne razumiješ u
okani me se..............-odjebi-
šta ti meni imaš javljati.
2014-04-20
Kaj pjeniš yeho, pa jel ovo javni forum, jest... ovo i jest da se diskutuje. Nego odgovori meni na pitanje, jel rusko bombardiranje idalje intenzivno ili kaj?
AlfaOmegaIli mi se čini ili se malo nešt u zadnje vrijeme priča o masovnim bombardovanjima Ruja iz zraka? Kaj je reći?
Ma radi se i to pojačano
Минобороны России
✔@mod_russia
[ltr]#SYRIA #Kartapolov: Since the start of operation, Russian aircraft carried out 1631 combat sorties engaging 2084 terrorist objects[/ltr]
6:12 PM - 3 Nov 2015
3030 Retweets
1515 likes
2014-04-20
Ok, pretpostavimo da je tak. Ali onda će biti da su se ovi dole malo prilagodili tim udarima. Naučili se bolje skrivati.
Contacts With Syrian Opposition
The Russian Defense Ministry has established contacts with leaders and field commanders of a number of patriotic Syrian opposition groups, which prioritize the country's integrity despite being opposed to Syrian President Bashar Assad, Kartapolov said, adding that Moscow hopes that this would help to resolve the Syrian conflict.
Минобороны России
@mod_russia
[ltr]#SYRIA #Kartapolov Within the wide international coalition on counter-terrorism we've established contacts with leaders of Syrian opposition.[/ltr]
[ltr]"In the framework of a broader international coalition on the fight against terrorism in the Middle East, we have established contacts with leaders and field commanders of several opposition units. These patriotic groups which, despite fighting government forces for four years, hold the idea of preserving Syria as a united sovereign state, free from ISIL and other terrorists of all sorts, higher than their political ambitions. We hope that this step will become a turning point in the resolution of the Syrian conflict."[/ltr]
[ltr]- Ministarstvo obrane Rusije uspostavilo kontakte sa nekim opozicionim grupama i[/ltr]
[ltr]dogovoril da ovi napadaju isis.
[/ltr]
The Russian Defense Ministry has established contacts with leaders and field commanders of a number of patriotic Syrian opposition groups, which prioritize the country's integrity despite being opposed to Syrian President Bashar Assad, Kartapolov said, adding that Moscow hopes that this would help to resolve the Syrian conflict.
Минобороны России
@mod_russia
[ltr]#SYRIA #Kartapolov Within the wide international coalition on counter-terrorism we've established contacts with leaders of Syrian opposition.[/ltr]
[ltr]"In the framework of a broader international coalition on the fight against terrorism in the Middle East, we have established contacts with leaders and field commanders of several opposition units. These patriotic groups which, despite fighting government forces for four years, hold the idea of preserving Syria as a united sovereign state, free from ISIL and other terrorists of all sorts, higher than their political ambitions. We hope that this step will become a turning point in the resolution of the Syrian conflict."[/ltr]
[ltr]- Ministarstvo obrane Rusije uspostavilo kontakte sa nekim opozicionim grupama i[/ltr]
[ltr]dogovoril da ovi napadaju isis.
[/ltr]
2014-04-20
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Page 31 of 50