ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

srbija ce zauzeti sever kosova !?

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

srbija ce zauzeti sever kosova !? - Page 4 Empty Re: srbija ce zauzeti sever kosova !?

Post by Serbinho-3 Mon 11 Mar - 6:03

Sto se Kosova tiče, plata u Albaniji je 100 eura i to ako nadjes posao preko veze.

Kosovo finansira Zapad, ali bi da se izvuku.

Njima ova situacija vise ne odgovara, ali, sledeci put neka uključe mozak kada Bil Klinton pipka Moniku u Beloj Kuci.

Skupo ce ih koštati sisa Monike.

Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

srbija ce zauzeti sever kosova !? - Page 4 Empty Re: srbija ce zauzeti sever kosova !?

Post by Guest Mon 11 Mar - 6:10

The Republic of Dream wrote:
pizzon wrote:
pizzon wrote:
pa po mom skromnom misljenju Ruska federacija bi najlogicnije morala biti nasljednica Vizantije a ujedinjenje pravoslavnih zemalja bi bilo logican potez kao i ulazak Srbije u odkb,time Srbija nebi izgubila nezavisnost a dobila bi na polju bezbjednosti

to je boljsevisko misljenje
karakteristicno za srbe iz bih i hr.
bez uvrede
nema problema,nisam se uvrijedio,nego cisto logicki razmisljam i strpljiv sam,a sa vremenom ces vidjeti da sam i bio u pravu.bez odkb nema bezbjednosti za srbiju,amerikancima nismo dorasli ni u kom pogledu,znaci za njih nam treba stariji brat,Rusi sjever kosova je u bozijim rukama,a bome ako se ameri odluce destabilizirati srbiju,bujanovac ,presevo i medvjedja su plodno tlo za to,srbija se nije ni priblizno naoruzala koliko to ovaj rezim zeli prikazati,svi ti migovi,ajde dobro ali to neznaci nista bez obuke pilota,koja ce bojim se izostati kao i dosad,a oruzje za te avione je itekako skupo,a ako cemo govoriti cak i o nekom kratkom ratu,to su potrebne hrpe oruzja a ono sto je nabavljeno je nesto simbolicno,nedovoljno,sa sipce pomlatiti sasvim dovoljno i bez avijacije ali nato skinuti sa vrata bez pomoci sa strane nece ici.bojim se da premijer ne nasjedne na ovu americku igru sa onim 100% taksama koje kao ameri innzistrijau da kosovo ukine,vrlo lukava igra,da se na taj racun srbiji znude jos neki dodatni ustupci i kompromisi na njezinu statu,ako pemijer nebude dobro ovo odigrao...bojim se da ce mu se zaljuljati tlo pod nogama.kad su sljedeci izbori?

malo se raspitaj.
koliki je procenat srba
u srbiji spremno da prihvati
integraciju sa rusijom.
ako si primetio, te stranke
na izborima dozive brodolom.
ali, to se naoravi pod maskama.
pricom o eu, da bi nakon izbora
isplivali cudni kadrovi. koji o eu
uglavnom imaju negativan stav.
pa toma nikolic je pjevao potpuno drugu pjemu o eu pred izbore,premijer isto,kasnije se sve to promjenilo,neka ljudi odluce na izborima za sta su

izbore dobija prica o eu
nakon izbora isplivaju ruski favoriti
to je sustina problema
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 11 Mar - 6:16

Yehudim wrote:
vuksadinare wrote:Moj savjet haradinaju i taciju...nemojte se orjentirat samo na sjever kosova ojacati bokove..ojacati gerilu unutar sjevernog kosova..srbi ce pokusati preko bokova ubaciti pjesastvo a oklopom ce pokusati napad klinasto tj kao klin..nece odstupati puno od klisea..gerilu opskrbiti protuoklopnim sredstvima..ako im unistis prve oklope po obicaju nastat ce kod njih panika..i raspad napadne formacije...

:^0 lol! :aw

hahahahahahahahahahahahaaaaa koji strateg

pa šta ne odeš tamo i postaneš djeneral uck.................HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA
pa da..tu sam..iskustva imam..znam mentos protivnika...dobar financijski ugovor...o to je to..od mene je... :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics