srbija ce zauzeti sever kosova !?
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
srbija ce zauzeti sever kosova !?
https://informer.rs/vesti/politika/424523/obavestajci-sad-preko-ambasade-beogradu-upozorili-vasington-srbija-blefira-vojska-zauzeti-sever-kosova
Guest- Guest
Re: srbija ce zauzeti sever kosova !?
to je neminovno
na to siptari moraju da racunaju
ne samo oni
u slucaju napada
na to siptari moraju da racunaju
ne samo oni
u slucaju napada
Guest- Guest
Ostaćete i bez juga srbije...
Niste nikad ništa zauzeli u istoriji jbt. ...
Samo se smanjujete, ko kita u ladnoj vodi...
Mislim da bu Srbija tribala imati vojsku za tak nešt. A pizzon?
e baš bi to volio da vidim da srbija u ravnopravnoj borbi nekoga pobjedi
ajmo za moral, crveni znaš ovu
2014-04-15
tacno, nikad nismo osvajaliT. wrote:Ostaćete i bez juga srbije...
od topole di jedrena
od soluna do rijeke, via spalato i ljubljane. janezi su zaustavili voz
sa nasim zarobljenicima, da porade
oko italijana.
zatim, od šida do trsta !
toliko
Guest- Guest
Molimtre wrote:e baš bi to volio da vidim da srbija u ravnopravnoj borbi nekoga pobjedi
ako turske jedinice nisu bile ravnopravne
ili au, ili proboj solunskog
fronta, o cemu postoje komentari
nemackog kajzera. ili sremski front.
Guest- Guest
za siptare nam ne treba vojskaAlfaOmega wrote:Mislim da bu Srbija tribala imati vojsku za tak nešt. A pizzon?
dosta su zandari i panduri
vojsku imamo, bolju nego region
zeli ili pretpostavlja. zato ima ko to zna.
Guest- Guest
Dobro je..po obicaju podcjenjuju zabrinuo bi se da je suprotno..inace ovim americkim i inim medjunarodnim izvjescima puno ne vjerujem kao da ih je lazanski sam smisljao..tako prije agresije na sloveniju i rh-a 1991 cia pise 'jna ce zauzeti sloveniju za tjedan dana a srpske paravojne formacije uz pomoc jna hrvatsku od 15 do 30 dana'...pa smo vidjeli kako su takve 'prognoze' zavrsile
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nece Srbija slati vojsku na Kosovo, to znaci i sukob sa NATO.
Doduse Ako Shiptari udare na srpske enklave svasta je moguce , ali malo je vjerojatno ...
Doduse i udar NATO na Srbiju bi danas bi nesto mnogo drukcije nego 1999te.
Doduse Ako Shiptari udare na srpske enklave svasta je moguce , ali malo je vjerojatno ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
potpuno pogrešnu sliku imate o tome. Vas je audtrougarska sjebala do ibera, u direktnom srazu sa njima ste izgubili 60% vojske, još 15% se posmrzavalo i vi ste onda sa preostalim četama bez kurca pobjedili tu istu vojsku? ma hajde molim te. Splet okolnosti i sve ono što su briti, rusi, francuzi i ameri napravili dovelo je do toga da ste dobili svo naoružanje od njih i tako oslabljenu vojsku uspjeli pobjediti, što bi se reklo ujahali ste u pobjedu pod repovima konja gore nabrojanih sila.pizzon wrote:Molimtre wrote:e baš bi to volio da vidim da srbija u ravnopravnoj borbi nekoga pobjedi
pa mi i navijamo da vratite svoje samo godine idu a vi kurcom da mrdnete po tom pitanju. Zato kažem piši kući propalo. Nemate vi muda za sukob sa šiptarima sad kad imaju oružja ko blatapizzon wrote:za siptare nam ne treba vojskaAlfaOmega wrote:Mislim da bu Srbija tribala imati vojsku za tak nešt. A pizzon?
dosta su zandari i panduri
vojsku imamo, bolju nego region
zeli ili pretpostavlja. zato ima ko to zna.
Da danas bi ih rokali mozda vise dronovima nego krstarecim raketama. I ne bi Jeljcin udario ljut sakom u stol nego Putin ali sve su to nijanse.Ringo10 wrote:Nece Srbija slati vojsku na Kosovo, to znaci i sukob sa NATO.
omni-
2014-04-12
tre wrote:potpuno pogrešnu sliku imate o tome. Vas je audtrougarska sjebala do ibera, u direktnom srazu sa njima ste izgubili 60% vojske, još 15% se posmrzavalo i vi ste onda sa preostalim četama bez kurca pobjedili tu istu vojsku? ma hajde molim te. Splet okolnosti i sve ono što su briti, rusi, francuzi i ameri napravili dovelo je do toga da ste dobili svo naoružanje od njih i tako oslabljenu vojsku uspjeli pobjediti, što bi se reklo ujahali ste u pobjedu pod repovima konja gore nabrojanih sila.pizzon wrote:Molimtre wrote:e baš bi to volio da vidim da srbija u ravnopravnoj borbi nekoga pobjedi
Daj malo pročitaj povijest, pa neé[ lupetati. Srbija je potukla austrougarsku vojsku na poćetku. Mađutim, poslije, kad je došla njemačka vojska. onda su popušili i morali bježati preko Albanije.
crvenkasti-
2014-04-17
Istina. Imali su nekog generala koji imao dobru taktiku , na ceru mislim, medutim kasnije su popusili ali opet su se vratili u kontraof . 1 svjetski im je bio svjetilija tocka.crvenkasti wrote:tre wrote:potpuno pogrešnu sliku imate o tome. Vas je audtrougarska sjebala do ibera, u direktnom srazu sa njima ste izgubili 60% vojske, još 15% se posmrzavalo i vi ste onda sa preostalim četama bez kurca pobjedili tu istu vojsku? ma hajde molim te. Splet okolnosti i sve ono što su briti, rusi, francuzi i ameri napravili dovelo je do toga da ste dobili svo naoružanje od njih i tako oslabljenu vojsku uspjeli pobjediti, što bi se reklo ujahali ste u pobjedu pod repovima konja gore nabrojanih sila.pizzon wrote:Molimtre wrote:e baš bi to volio da vidim da srbija u ravnopravnoj borbi nekoga pobjedi
Daj malo pročitaj povijest, pa neé[ lupetati. Srbija je potukla austrougarsku vojsku na poćetku. Mađutim, poslije, kad je došla njemačka vojska. onda su popušili i morali bježati preko Albanije.
Nego jucer sam cula top od jednog tvog ( mislim bivseg, sad si hrvat).
Da su ih nakon nato bombardiranja i 70 ak dana uvjerili da su pobjedili i da su ljudi izasli slaviti pobjedu.
Pa hebote .. :) tog nema nigdje.
Last edited by kaya on 10/3/2019, 11:08; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Istina. Imali su nekog generala koji imao dobru taktiku , na ceru mislim, medutim kasnije su popusili ali opet su se vratili u kontraof . 1 svjetski im je bio svjetilija tocka.crvenkasti wrote:tre wrote:potpuno pogrešnu sliku imate o tome. Vas je audtrougarska sjebala do ibera, u direktnom srazu sa njima ste izgubili 60% vojske, još 15% se posmrzavalo i vi ste onda sa preostalim četama bez kurca pobjedili tu istu vojsku? ma hajde molim te. Splet okolnosti i sve ono što su briti, rusi, francuzi i ameri napravili dovelo je do toga da ste dobili svo naoružanje od njih i tako oslabljenu vojsku uspjeli pobjediti, što bi se reklo ujahali ste u pobjedu pod repovima konja gore nabrojanih sila.pizzon wrote:Molimtre wrote:e baš bi to volio da vidim da srbija u ravnopravnoj borbi nekoga pobjedi
Da su ih nakon nato bombardiranja i 70 ak dana uvjerili da su pobjedili i da su ljudi izasli slaviti pobjedu.
Možda su slavili jer su ih prestali bombardirati, a izgubili su samo Kosovo?
crvenkasti-
2014-04-17
Ma jok, tko slavi prestanak bombardiranja. Slavili jer su im rekli pobjedili smo , izadite slaviti. :)crvenkasti wrote:kaya wrote:Istina. Imali su nekog generala koji imao dobru taktiku , na ceru mislim, medutim kasnije su popusili ali opet su se vratili u kontraof . 1 svjetski im je bio svjetilija tocka.crvenkasti wrote:tre wrote:potpuno pogrešnu sliku imate o tome. Vas je audtrougarska sjebala do ibera, u direktnom srazu sa njima ste izgubili 60% vojske, još 15% se posmrzavalo i vi ste onda sa preostalim četama bez kurca pobjedili tu istu vojsku? ma hajde molim te. Splet okolnosti i sve ono što su briti, rusi, francuzi i ameri napravili dovelo je do toga da ste dobili svo naoružanje od njih i tako oslabljenu vojsku uspjeli pobjediti, što bi se reklo ujahali ste u pobjedu pod repovima konja gore nabrojanih sila.pizzon wrote:
Molim
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Ma jok, tko slavi prestanak bombardiranja. Slavili jer su im rekli pobjedili smo , izadite slaviti. :)crvenkasti wrote:kaya wrote:Istina. Imali su nekog generala koji imao dobru taktiku , na ceru mislim, medutim kasnije su popusili ali opet su se vratili u kontraof . 1 svjetski im je bio svjetilija tocka.crvenkasti wrote:tre wrote:
potpuno pogrešnu sliku imate o tome. Vas je audtrougarska sjebala do ibera, u direktnom srazu sa njima ste izgubili 60% vojske, još 15% se posmrzavalo i vi ste onda sa preostalim četama bez kurca pobjedili tu istu vojsku? ma hajde molim te. Splet okolnosti i sve ono što su briti, rusi, francuzi i ameri napravili dovelo je do toga da ste dobili svo naoružanje od njih i tako oslabljenu vojsku uspjeli pobjediti, što bi se reklo ujahali ste u pobjedu pod repovima konja gore nabrojanih sila.
Mi Hrvati smo još luđi. Predali smo se i izgubili sve i slavili, a Ameri nas nisu ni trebali bombardirat. Oni samo Kosovo.
crvenkasti-
2014-04-17
U jebote drastiĆne razlike, I u čemu je uopće poanta mog upisa, de sam malo skoncentiraj iako si srbo. srpska vojska je razbijena do jaja i onda su kao oni ostatci ostataka bez kurca potukli austrougarsku. Smješni ste do bola sa svojom mitomanijom.crvenkasti wrote:tre wrote:potpuno pogrešnu sliku imate o tome. Vas je audtrougarska sjebala do ibera, u direktnom srazu sa njima ste izgubili 60% vojske, još 15% se posmrzavalo i vi ste onda sa preostalim četama bez kurca pobjedili tu istu vojsku? ma hajde molim te. Splet okolnosti i sve ono što su briti, rusi, francuzi i ameri napravili dovelo je do toga da ste dobili svo naoružanje od njih i tako oslabljenu vojsku uspjeli pobjediti, što bi se reklo ujahali ste u pobjedu pod repovima konja gore nabrojanih sila.pizzon wrote:Molimtre wrote:e baš bi to volio da vidim da srbija u ravnopravnoj borbi nekoga pobjedi
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» OPET POBEDA!Sever Kosova je Srbija
» Ratoborni Lazanski:'Ako nas Albanci napadnu,Vojska Srbije da zauzme sever Kosova'!
» Srbija je srce Kosova
» Pita li se šta Srbija oko demarkacije između Kosova i CG? :)
» Sto se to kuha?Srbija se sprema za vojno rjesenje pitanja Kosova?
» Ratoborni Lazanski:'Ako nas Albanci napadnu,Vojska Srbije da zauzme sever Kosova'!
» Srbija je srce Kosova
» Pita li se šta Srbija oko demarkacije između Kosova i CG? :)
» Sto se to kuha?Srbija se sprema za vojno rjesenje pitanja Kosova?
Page 1 of 4