nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?
Page 20 of 24
Page 20 of 24 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Re: nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?
Nema sreće od ostajanja u pidžami. Bolje je bez pidžame, mešalica i to.Maggie19 wrote:ta pidzama mi donosi srecu na pokeru..nemas srece, kupi sebi svoju ;-@dzango wrote:Skidaj pidžamu, imam poker u rukama. Kapica i maska mogu da ostanu, ne smetaju mi.Maggie19 wrote:gola? Flanelska pidzama i kapica na glavi, maska od krastavaca na licu..:-Ddzango wrote:Ja ne pominjem platu kada me skidaju, ali nemam ništa protiv sve dok si ti gola. Pustila si kosu?Maggie19 wrote:
mogu ti reci da si me vec uspio ogolit..pocela sam spominjat placu, naime..haha
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?
najbolja dizalica, ako ne patis od akrofobije;-Ddzango wrote:Nema sreće od ostajanja u pidžami. Bolje je bez pidžame, mešalica i to.Maggie19 wrote:ta pidzama mi donosi srecu na pokeru..nemas srece, kupi sebi svoju ;-@dzango wrote:Skidaj pidžamu, imam poker u rukama. Kapica i maska mogu da ostanu, ne smetaju mi.Maggie19 wrote:gola? Flanelska pidzama i kapica na glavi, maska od krastavaca na licu..:-Ddzango wrote:
Ja ne pominjem platu kada me skidaju, ali nemam ništa protiv sve dok si ti gola. Pustila si kosu?
A, pidzama glavu cuva..ti svoju mozes dobit za rodjendan..doduse, nacekat ces se ;-))
Patim. Ne treba mi pidžama a ne treba ni tebi. Ona neka čuva glavu i dalje a ti dođi ovamoMaggie19 wrote:najbolja dizalica, ako ne patis od akrofobije;-Ddzango wrote:Nema sreće od ostajanja u pidžami. Bolje je bez pidžame, mešalica i to.Maggie19 wrote:ta pidzama mi donosi srecu na pokeru..nemas srece, kupi sebi svoju ;-@dzango wrote:Skidaj pidžamu, imam poker u rukama. Kapica i maska mogu da ostanu, ne smetaju mi.Maggie19 wrote:
gola? Flanelska pidzama i kapica na glavi, maska od krastavaca na licu..:-D
A, pidzama glavu cuva..ti svoju mozes dobit za rodjendan..doduse, nacekat ces se ;-))
2014-04-19
onda ne mozes s levijem u dizalicu ;-Pdzango wrote:Patim. Ne treba mi pidžama a ne treba ni tebi. Ona neka čuva glavu i dalje a ti dođi ovamoMaggie19 wrote:najbolja dizalica, ako ne patis od akrofobije;-Ddzango wrote:Nema sreće od ostajanja u pidžami. Bolje je bez pidžame, mešalica i to.Maggie19 wrote:ta pidzama mi donosi srecu na pokeru..nemas srece, kupi sebi svoju ;-@dzango wrote:
Skidaj pidžamu, imam poker u rukama. Kapica i maska mogu da ostanu, ne smetaju mi.
Vidim da ne biras sredstva kako bi se dokopao moje pidzame..crvena je ;-D
Ne dam, hladno je, ne pali mi se klima ;-))
Crveno bela? Odmah ću da ti je pocepam. Ja ću da te zagrejem, ne treba ti glupa klima.Maggie19 wrote:onda ne mozes s levijem u dizalicu ;-Pdzango wrote:Patim. Ne treba mi pidžama a ne treba ni tebi. Ona neka čuva glavu i dalje a ti dođi ovamoMaggie19 wrote:najbolja dizalica, ako ne patis od akrofobije;-Ddzango wrote:Nema sreće od ostajanja u pidžami. Bolje je bez pidžame, mešalica i to.Maggie19 wrote:
ta pidzama mi donosi srecu na pokeru..nemas srece, kupi sebi svoju ;-@
2014-04-19
presvuc cu je kad te toliko iritira..:-Ddzango wrote:Crveno bela? Odmah ću da ti je pocepam. Ja ću da te zagrejem, ne treba ti glupa klima.Maggie19 wrote:onda ne mozes s levijem u dizalicu ;-Pdzango wrote:Patim. Ne treba mi pidžama a ne treba ni tebi. Ona neka čuva glavu i dalje a ti dođi ovamoMaggie19 wrote:najbolja dizalica, ako ne patis od akrofobije;-Ddzango wrote:
Nema sreće od ostajanja u pidžami. Bolje je bez pidžame, mešalica i to.
Pocni puhat, i to jako. Pritom i intenzivno razmisljaj o tome. Mozda nesto i osjetim. ;-))
Samo se ti presvlači. Čekam te u pola posla. Po svoj logici u jednom trenutku moraš da ostaneš gola.Maggie19 wrote:presvuc cu je kad te toliko iritira..:-Ddzango wrote:Crveno bela? Odmah ću da ti je pocepam. Ja ću da te zagrejem, ne treba ti glupa klima.Maggie19 wrote:onda ne mozes s levijem u dizalicu ;-Pdzango wrote:Patim. Ne treba mi pidžama a ne treba ni tebi. Ona neka čuva glavu i dalje a ti dođi ovamoMaggie19 wrote:
najbolja dizalica, ako ne patis od akrofobije;-D
Pocni puhat, i to jako. Pritom i intenzivno razmisljaj o tome. Mozda nesto i osjetim. ;-))
2014-04-19
Šta je tu za koristiti, kćerce draga? Da te partner iza neke busije vreba s kim piješ kavu, bi li uživala u tome?Maggie19 wrote:to je pasivno-agresivna manipulacija..i muskarci to znaju koristit..Eroo wrote:Mislim da je Noor navela primjer kad žena napravi scenu partneru u kafiću...To je prvi korak.aben wrote:Eroo wrote:Ljubomora (posebno bolesna) je jedan vid psihičkog nasilja.aben wrote:
ne postoji psihičko nasilje
Može biti s ralogom ili bezrazložno.
Ako je s razlogom, razlaz i to je u redu. Jebena je ona bezrazložna.
Kontrola uma i vida...bljak...
ne postoji psihičko nasilje, ljubomora je samo bolest, vrlo privatna bolest koja razara bolesnika i njegovu okolinu.
Partner će joj svaki put u kafić sjesti u isčekivanju iste scene. Navodim kao banalan primjer...
Pao mi na pamet onaj lijek s čašom čiste H2O, koja liječi sve, ali pod uvjetom da za vrijeme
konzumiranja ne pomisliš na nilskog konja...Probaj ga popiti, pa ćeš razumjeti šta ti hoću reći.
bojim se samo da ti nisi Goya, a ja Gola Maja.dzango wrote:Samo se ti presvlači. Čekam te u pola posla. Po svoj logici u jednom trenutku moraš da ostaneš gola.Maggie19 wrote:presvuc cu je kad te toliko iritira..:-Ddzango wrote:Crveno bela? Odmah ću da ti je pocepam. Ja ću da te zagrejem, ne treba ti glupa klima.Maggie19 wrote:onda ne mozes s levijem u dizalicu ;-Pdzango wrote:
Patim. Ne treba mi pidžama a ne treba ni tebi. Ona neka čuva glavu i dalje a ti dođi ovamo
.;-D
Nemam ja mira za poziranje ;-))
Last edited by Maggie19 on 11/3/2019, 00:00; edited 1 time in total
ne koristim i ne uzivam, ali ima nas svakakvih..Eroo wrote:Šta je tu za koristiti, kćerce draga? Da te partner iza neke busije vreba s kim piješ kavu, bi li uživala u tome?Maggie19 wrote:to je pasivno-agresivna manipulacija..i muskarci to znaju koristit..Eroo wrote:Mislim da je Noor navela primjer kad žena napravi scenu partneru u kafiću...To je prvi korak.aben wrote:Eroo wrote:
Ljubomora (posebno bolesna) je jedan vid psihičkog nasilja.
ne postoji psihičko nasilje, ljubomora je samo bolest, vrlo privatna bolest koja razara bolesnika i njegovu okolinu.
Partner će joj svaki put u kafić sjesti u isčekivanju iste scene. Navodim kao banalan primjer...
Pao mi na pamet onaj lijek s čašom čiste H2O, koja liječi sve, ali pod uvjetom da za vrijeme
konzumiranja ne pomisliš na nilskog konja...Probaj ga popiti, pa ćeš razumjeti šta ti hoću reći.
Biću taj Goya ako te to pali. Ne bi ni valjalo da imaš mira. Bolje da si nemirna.Maggie19 wrote:bojim se samo da ti nisi Goya, a ja Gola Maja..;-Ddzango wrote:Samo se ti presvlači. Čekam te u pola posla. Po svoj logici u jednom trenutku moraš da ostaneš gola.Maggie19 wrote:presvuc cu je kad te toliko iritira..:-Ddzango wrote:Crveno bela? Odmah ću da ti je pocepam. Ja ću da te zagrejem, ne treba ti glupa klima.Maggie19 wrote:
onda ne mozes s levijem u dizalicu ;-P
kako bi ta slika ispala, auuuu..dzango wrote:Biću taj Goya ako te to pali. Ne bi ni valjalo da imaš mira. Bolje da si nemirna.Maggie19 wrote:bojim se samo da ti nisi Goya, a ja Gola Maja..;-Ddzango wrote:Samo se ti presvlači. Čekam te u pola posla. Po svoj logici u jednom trenutku moraš da ostaneš gola.Maggie19 wrote:presvuc cu je kad te toliko iritira..:-Ddzango wrote:
Crveno bela? Odmah ću da ti je pocepam. Ja ću da te zagrejem, ne treba ti glupa klima.
Ok, odsad te zovem Goya..samo nemoj da vrdas i negiras poslije, kao oni put kad si pristao biti Hrvat..najprije rek'o, pa porek'o..8-)
mortal wrote:šta imaš od toga što ti neve i megi znaju što misliš ako oni kojima se predaješ nemaju pojma o čem govorišn_razbojnik wrote:veber wrote:Noor wrote:dobro, nisam ja na to mislila...nego na na neke druge stvari, neve i megi znaju na što mislim:):veber wrote:
postoje čari. recimo rej i slični ih ne poznaju.
recimo ženski vrat, lagano g a dodirneš. usnama.
ženski miris, nenadjebivo. na vratiću umirišeš taj miris. prekriven parfemom, ali miris žene. longi nema pojma kaj gubi, kao i dobar dio ekipe, die duft der frau.
tko tu na kraju ispada glup
niti su sve žene iste, niti svi muškarci a bome ni veze
pa je glupo nametati nekome što i kako treba
ako si s pravim muškarcem možeš se osjećati kao žena, ali pokraj "konja" je to nemoguće
dobro, kakvo je tebe "predavanje" i nametanje napalo ženo
moj post s nikakvim predavanjem nema veze, ni u bukvalnom, ni kontekstualnom smislu..
tko tu ispada glup? na to pitanje si odgovorila sama
na povratne reakcije muškobanjastog nasuprot ženstvenog ponašanja, a posebno na razvoj samosvijesti i čitavog niza osobnih osjećajaMaggie19 wrote:znam ja sve, ali sto si sad konkretno mislila? ;-PNoor wrote:dobro, nisam ja na to mislila...nego na na neke druge stvari, neve i megi znaju na što mislimveber wrote:postoje čari. recimo rej i slični ih ne poznaju.Noor wrote:95/100 su takveaben wrote:
muškarače su žene ke volu preuzimati mušku ulogu, ke volu da su in partneri submisivni
kako ča, pa žrtve.
umjesto da glupače uživaju sve čari ženstvenosti
recimo ženski vrat, lagano g a dodirneš. usnama.
ženski miris, nenadjebivo. na vratiću umirišeš taj miris. prekriven parfemom, ali miris žene. longi nema pojma kaj gubi, kao i dobar dio ekipe, die duft der frau.
bila je jednom davno neka tema zaspamana u tom smislu, sjećam se neve i ti ste to fantastično prezentirale :)
tzv. intelektualno nasilje...ili ti sofisticirano prcanje u mozakEroo wrote:Ako ćemo o detaljima, oda bih samo dodao da psihićkog nasilja(inovativnog za popizdit)aben wrote:Eroo wrote:Nerado se miješam u vaše razgovore. Moram priznati da su mi komentari jako zanimljivi.
No, rekao bih vam ih par, koje možete uzeti u obzir, ali nisu ni sveta krava.
Kao prvo bih naveo -licemjerje, ili naprosto lažno predstavljanje u početku veze,
koje se kad-tad razgolići i veza počinje pucat. Najbolje odmah, čim se to prvi put objelodani.
Kao drugo, puno benignije, ali je itekako važno, je neujednačena "rast" partnera.
To je ono kad jedan od partnera shvati da nemaju o čemu razgovarati. Nema svađe, ali je tišina...
Prekid veze onoj "sporijoj" strani teško pada, jer je "uvrjedljiva".
Muke su to, ali je razlaz neminovan.
Treće? Totalno promašene veze već u startu, koje ja nikad nisam mogao razumjeti
kako su se uopće mogle dogoditi. Reako bih da u ovima ima najviše nasilja, ali nisam
baš siguran u ovu tvrdnju, odnosno mišljenje.
Što bi rekla moja pokojna mama, ostanite na kojoj ste...
sve točno, još bi dodo da
nasilja imo nojviše di je pameti nojmanje
ima najviše među populacijom s magisterijem ili više nagore.
istina, a to je prikriveni oblik zlostavljanja, pri čemu se često igra uloga žrtveMaggie19 wrote:to je pasivno-agresivna manipulacija..i muskarci to znaju koristit..Eroo wrote:Mislim da je Noor navela primjer kad žena napravi scenu partneru u kafiću...To je prvi korak.aben wrote:Eroo wrote:Ljubomora (posebno bolesna) je jedan vid psihičkog nasilja.aben wrote:
ne postoji psihičko nasilje
Noor wrote:istina, a to je prikriveni oblik zlostavljanja, pri čemu se često igra uloga žrtveMaggie19 wrote:to je pasivno-agresivna manipulacija..i muskarci to znaju koristit..Eroo wrote:Mislim da je Noor navela primjer kad žena napravi scenu partneru u kafiću...To je prvi korak.aben wrote:Eroo wrote:
Ljubomora (posebno bolesna) je jedan vid psihičkog nasilja.
Pa zene uvijek vicu da su zrtve..moškije guthaju ghovna i onda eksplodiraju..i etoc zla..
bijo sa jednom qujom,koja je bila na granici ..ma ludo ko kupus..grintalo,mocalo,svima prigovara,no kad se to na nju primjeni,onda pocne unjkati,cmoljiti i samosazaljevati se...ispa na kraju dobrica koja cini sve za sve,a njoj svi samo stetu nanose..ajmo Pis..bjezmo,noste nas noge lagane.. sto dalje..
Guest- Guest
Mehanizam prilagodbe na zlostavljanje
U određenim slučajevima emocionalnog zlostavljanja, čak i kada ne postoje tjelesni dokazi koji to potkrjepljuju, posljedice mogu biti vrlo ozbiljne.
Budući da su taktike kojima se zlostavljač koristi puno suptilnije i dvosmislenije od tjelesnog zlostavljanja, ni žrtva ni zlostavljač nisu u potpunosti svjesni učinjene štete. Ako se ovakvo ponašanje često ponavlja u vezi, postoji mogućnost da će žrtva razviti mehanizam prilagodbe na zlostavljanje kako bi se lakše nosila s boli, a s vremenom će vrlo vjerojatno pokazivati simptome depresije, anksioznosti, a čak i PTSP-a.
Emocionalno zlostavljanje definirano je kao čin koji izolira ili ograničava pojedinca, koristeći se zastrašivanjem, ponižavanjem ili bilo kojim drugim načinom umanjivanja žrtvinog samopouzdanja.
Ovo su neke stvari koje zlostavljači čine u vezama. Ako na vrijeme prepoznate ove načine ponašanja, lakše ćete ponovno preuzeti kormilo nad svojim emocionalnim zdravljem.
1. Ismijavaju vas ili vam se rugaju kada ste u društvu drugih ljudi.
2. Ignoriraju vaše potrebe i želje, odbacuju vaše mišljenje i umanjuju vaša uvjerenja.
3. Upućuju vam prezrive i često sarkastične opaske kako bi vas posramili ili natjerali da osjećate samosažaljenje.
4. Pokušavaju na vas svaliti krivnju za svoje zlostavljačko ponašanje s isprikom da ste “preosjetljivi“.
5. Tretiraju vas kao dijete.
6. Koriste opskurne načine kažnjavanja za svaku sitnicu koju učinite.
7. Smatraju da vam uvijek treba njihov pristanak kad želite negdje ići ili nešto učiniti.
8. Smatraju da moraju imati kontrolu nad vašim financijama i nad svime na što ćete trošiti novac.
9. Uništavaju vaše želje i snove, ne odobravaju vaša postignuća i kritiziraju vas zbog svega.
10. Nikada neće priznati da ste u pravu, jer je njihova riječ zakon i uvijek ste vi ti koji su u krivu.
11. Njihov je neverbalni stav snishodljiv i nikad vas ne tretiraju kao ravnopravnu osobu.
12. Često vam nabijaju na nos vaše nesavršenosti i podsjećaju vas na vaše mane.
13. Bez posebnog razloga pronalaze lažne optužbe za koje ste sigurni da nisu istinite.
14. Ne podnose kritiku jer su obično oni ti koji kritiziraju.
15. Ako slučajno smatraju da ste pokazali nepoštovanje prema njima, stalno će vam to predbacivati.
16. Smišljaju isprike za svoje ponašanje, pokušavaju svoje pogreške prebaciti na druge i nikada se ne kaju.
17. Namjerno vas izazivaju i odbacuju sve što tražite od njih.
18. Pokušavaju vas uvjeriti da ste vi uzrok svih njihovih problema i razlog neslaganja.
19. Nazivaju vas pogrdnim imenima i daju vam podrugljive, jedva čujne komentare.
20. Često su suzdržani ili potpuno emocionalno nedostupni.
21. Kako bi pridobili vašu pažnju, često se dure ili ne žele razgovarati s vama.
22. Njihov je stav prema vama potpuno apatičan i nemaju nimalo suosjećanja.
23. Često sami glume žrtvu kako bi vas uvjerili da ste vi zlostavljač.
24. Prijete da će vas ostaviti kako biste povjerovali da ih trebate.
25. U potpunosti negiraju vaše osjećaje.
26. Oduzimaju vam individualnost uvjeravajući vas da ste dio njih.
27. Važne informacije zadržavaju za sebe kako bi vas mogli kontrolirati.
28. Ne mare za povjerljivost i često pred drugima govore o vašim privatnim stvarima.
29. Nikada neće priznati da je njihovo ponašanje zlostavljačko.
30. Jedan od načina na koji vas pokušavaju kontrolirati su nejasne prijetnje i nepravedne opaske.
U određenim slučajevima emocionalnog zlostavljanja, čak i kada ne postoje tjelesni dokazi koji to potkrjepljuju, posljedice mogu biti vrlo ozbiljne.
Budući da su taktike kojima se zlostavljač koristi puno suptilnije i dvosmislenije od tjelesnog zlostavljanja, ni žrtva ni zlostavljač nisu u potpunosti svjesni učinjene štete. Ako se ovakvo ponašanje često ponavlja u vezi, postoji mogućnost da će žrtva razviti mehanizam prilagodbe na zlostavljanje kako bi se lakše nosila s boli, a s vremenom će vrlo vjerojatno pokazivati simptome depresije, anksioznosti, a čak i PTSP-a.
Emocionalno zlostavljanje definirano je kao čin koji izolira ili ograničava pojedinca, koristeći se zastrašivanjem, ponižavanjem ili bilo kojim drugim načinom umanjivanja žrtvinog samopouzdanja.
Ovo su neke stvari koje zlostavljači čine u vezama. Ako na vrijeme prepoznate ove načine ponašanja, lakše ćete ponovno preuzeti kormilo nad svojim emocionalnim zdravljem.
1. Ismijavaju vas ili vam se rugaju kada ste u društvu drugih ljudi.
2. Ignoriraju vaše potrebe i želje, odbacuju vaše mišljenje i umanjuju vaša uvjerenja.
3. Upućuju vam prezrive i često sarkastične opaske kako bi vas posramili ili natjerali da osjećate samosažaljenje.
4. Pokušavaju na vas svaliti krivnju za svoje zlostavljačko ponašanje s isprikom da ste “preosjetljivi“.
5. Tretiraju vas kao dijete.
6. Koriste opskurne načine kažnjavanja za svaku sitnicu koju učinite.
7. Smatraju da vam uvijek treba njihov pristanak kad želite negdje ići ili nešto učiniti.
8. Smatraju da moraju imati kontrolu nad vašim financijama i nad svime na što ćete trošiti novac.
9. Uništavaju vaše želje i snove, ne odobravaju vaša postignuća i kritiziraju vas zbog svega.
10. Nikada neće priznati da ste u pravu, jer je njihova riječ zakon i uvijek ste vi ti koji su u krivu.
11. Njihov je neverbalni stav snishodljiv i nikad vas ne tretiraju kao ravnopravnu osobu.
12. Često vam nabijaju na nos vaše nesavršenosti i podsjećaju vas na vaše mane.
13. Bez posebnog razloga pronalaze lažne optužbe za koje ste sigurni da nisu istinite.
14. Ne podnose kritiku jer su obično oni ti koji kritiziraju.
15. Ako slučajno smatraju da ste pokazali nepoštovanje prema njima, stalno će vam to predbacivati.
16. Smišljaju isprike za svoje ponašanje, pokušavaju svoje pogreške prebaciti na druge i nikada se ne kaju.
17. Namjerno vas izazivaju i odbacuju sve što tražite od njih.
18. Pokušavaju vas uvjeriti da ste vi uzrok svih njihovih problema i razlog neslaganja.
19. Nazivaju vas pogrdnim imenima i daju vam podrugljive, jedva čujne komentare.
20. Često su suzdržani ili potpuno emocionalno nedostupni.
21. Kako bi pridobili vašu pažnju, često se dure ili ne žele razgovarati s vama.
22. Njihov je stav prema vama potpuno apatičan i nemaju nimalo suosjećanja.
23. Često sami glume žrtvu kako bi vas uvjerili da ste vi zlostavljač.
24. Prijete da će vas ostaviti kako biste povjerovali da ih trebate.
25. U potpunosti negiraju vaše osjećaje.
26. Oduzimaju vam individualnost uvjeravajući vas da ste dio njih.
27. Važne informacije zadržavaju za sebe kako bi vas mogli kontrolirati.
28. Ne mare za povjerljivost i često pred drugima govore o vašim privatnim stvarima.
29. Nikada neće priznati da je njihovo ponašanje zlostavljačko.
30. Jedan od načina na koji vas pokušavaju kontrolirati su nejasne prijetnje i nepravedne opaske.
za @aben
Vrste nasilja
Fizičko nasilje je namjerno nanošenje tjelesnih ozljeda
Emocionalno ili psihičko nasilje je najčešće verbalni (može biti i neverbalni) oblik nanošenja ozljeda nečijoj psihi
Seksualno nasilje je specifičan oblik fizičkog nasilja, čine ga neželjeni seksualni kontakti
https://hr.wikipedia.org/wiki/Nasilje
Vrste nasilja
Fizičko nasilje je namjerno nanošenje tjelesnih ozljeda
Emocionalno ili psihičko nasilje je najčešće verbalni (može biti i neverbalni) oblik nanošenja ozljeda nečijoj psihi
Seksualno nasilje je specifičan oblik fizičkog nasilja, čine ga neželjeni seksualni kontakti
https://hr.wikipedia.org/wiki/Nasilje
Pa po psihi vise boli i dugotrajniju stetu nanosi nego fizicki..
Guest- Guest
Page 20 of 24 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Similar topics
» Inzko : Nije dobro što Federacija BiH nema svoju vladu i zato idući put treba majorizirat Hrvate na toj razini
» Nema više biljega za vozačku i putovnicu
» Tolušić: 'Netko iz bivše Vlade treba kazneno odgovarati za nepravilne i nepoštene natječaje!'
» Karamarko o Milanoviću: Na njegovu prostačku retoriku nema smisla odgovarati. Volio bih da pobijedi u SDP-u
» CRKVA NEMA PA JOJ TREBA
» Nema više biljega za vozačku i putovnicu
» Tolušić: 'Netko iz bivše Vlade treba kazneno odgovarati za nepravilne i nepoštene natječaje!'
» Karamarko o Milanoviću: Na njegovu prostačku retoriku nema smisla odgovarati. Volio bih da pobijedi u SDP-u
» CRKVA NEMA PA JOJ TREBA
Page 20 of 24