nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?
Page 19 of 24
Page 19 of 24 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24
Re: nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?
Ljubomora (posebno bolesna) je jedan vid psihičkog nasilja.aben wrote:Eroo wrote:Ako ćemo o detaljima, oda bih samo dodao da psihićkog nasilja(inovativnog za popizdit)aben wrote:Eroo wrote:Nerado se miješam u vaše razgovore. Moram priznati da su mi komentari jako zanimljivi.
No, rekao bih vam ih par, koje možete uzeti u obzir, ali nisu ni sveta krava.
Kao prvo bih naveo -licemjerje, ili naprosto lažno predstavljanje u početku veze,
koje se kad-tad razgolići i veza počinje pucat. Najbolje odmah, čim se to prvi put objelodani.
Kao drugo, puno benignije, ali je itekako važno, je neujednačena "rast" partnera.
To je ono kad jedan od partnera shvati da nemaju o čemu razgovarati. Nema svađe, ali je tišina...
Prekid veze onoj "sporijoj" strani teško pada, jer je "uvrjedljiva".
Muke su to, ali je razlaz neminovan.
Treće? Totalno promašene veze već u startu, koje ja nikad nisam mogao razumjeti
kako su se uopće mogle dogoditi. Reako bih da u ovima ima najviše nasilja, ali nisam
baš siguran u ovu tvrdnju, odnosno mišljenje.
Što bi rekla moja pokojna mama, ostanite na kojoj ste...
sve točno, još bi dodo da
nasilja imo nojviše di je pameti nojmanje
ima najviše među populacijom s magisterijem ili više nagore.
ne postoji psihičko nasilje
Može biti s ralogom ili bezrazložno.
Ako je s razlogom, razlaz i to je u redu. Jebena je ona bezrazložna.
Kontrola uma i vida...bljak...
Eroo- Posts : 79092
2016-07-22
Re: nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?
Ja nemam ništa na kartici...Maggie19 wrote:aha...s kartice..;-@dzango wrote:U skidanje?Maggie19 wrote:ja se uvijek vracam tom pokeru..opominje me da nikad ne probam za ozbiljno ;-)dzango wrote:Igrao sam. Došao do nekih 130 i kusur miliona i zaključio da nema smisla.Maggie19 wrote:
puno ti riskiras, sigurno igras texas holdem ;-D
Pazi, kazu da rijeci najvise zabole 8-)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
hahahaha..a, ja mislila romantican..'ko ce s vama znat ;-Ddzango wrote:Nemoj na Bibliju. Pokvarićeš je.Maggie19 wrote:vidis da samo istinu govorim..daj bibliju, stavit cu i ruku ako treba ;-Pdzango wrote:Čitam i misli i sve drugo. Sama si rekla da postoje mešalice i mešalice. Što je istina doduše.Maggie19 wrote:sad se hvalis i da mi misli citas, tstststs A, levi je toliko opcinjen mjesalicama i dizalicama da je svaki scenarij moguc (ubit ce me) ;-Ddzango wrote:
Ono jeste da ima, ali on je umeo da priču začini cementom. Sumnjam da je to ona mešalica na koju ti i ja mislimo.
Pitanje je sad sto sa dizalicama :-D
Ko će mu ga znati sa tim njegovim dizalicama. Izgleda da je mnogo pokvaren.
imam ja...dosla placa u petak :-)dzango wrote:Ja nemam ništa na kartici...Maggie19 wrote:aha...s kartice..;-@dzango wrote:U skidanje?Maggie19 wrote:ja se uvijek vracam tom pokeru..opominje me da nikad ne probam za ozbiljno ;-)dzango wrote:
Igrao sam. Došao do nekih 130 i kusur miliona i zaključio da nema smisla.
Pusti platu, bolje skini svilenu spavaćicu i veš kada bacim poker na sto.Maggie19 wrote:imam ja...dosla placa u petak :-)dzango wrote:Ja nemam ništa na kartici...Maggie19 wrote:aha...s kartice..;-@dzango wrote:U skidanje?Maggie19 wrote:
ja se uvijek vracam tom pokeru..opominje me da nikad ne probam za ozbiljno ;-)
2014-04-19
Eroo wrote:Ljubomora (posebno bolesna) je jedan vid psihičkog nasilja.aben wrote:Eroo wrote:Ako ćemo o detaljima, oda bih samo dodao da psihićkog nasilja(inovativnog za popizdit)aben wrote:Eroo wrote:Nerado se miješam u vaše razgovore. Moram priznati da su mi komentari jako zanimljivi.
No, rekao bih vam ih par, koje možete uzeti u obzir, ali nisu ni sveta krava.
Kao prvo bih naveo -licemjerje, ili naprosto lažno predstavljanje u početku veze,
koje se kad-tad razgolići i veza počinje pucat. Najbolje odmah, čim se to prvi put objelodani.
Kao drugo, puno benignije, ali je itekako važno, je neujednačena "rast" partnera.
To je ono kad jedan od partnera shvati da nemaju o čemu razgovarati. Nema svađe, ali je tišina...
Prekid veze onoj "sporijoj" strani teško pada, jer je "uvrjedljiva".
Muke su to, ali je razlaz neminovan.
Treće? Totalno promašene veze već u startu, koje ja nikad nisam mogao razumjeti
kako su se uopće mogle dogoditi. Reako bih da u ovima ima najviše nasilja, ali nisam
baš siguran u ovu tvrdnju, odnosno mišljenje.
Što bi rekla moja pokojna mama, ostanite na kojoj ste...
ne postoji psihičko nasilje, ljubomora je samo bolest, vrlo privatna bolest koja razara bolesnika i njegovu okolinu.
2014-04-16
Pošto je muško, možda je stvarno mislio na dizalice i građevinu, što je najgore.Maggie19 wrote:hahahaha..a, ja mislila romantican..'ko ce s vama znat ;-Ddzango wrote:Nemoj na Bibliju. Pokvarićeš je.Maggie19 wrote:vidis da samo istinu govorim..daj bibliju, stavit cu i ruku ako treba ;-Pdzango wrote:Čitam i misli i sve drugo. Sama si rekla da postoje mešalice i mešalice. Što je istina doduše.Maggie19 wrote:
sad se hvalis i da mi misli citas, tstststs A, levi je toliko opcinjen mjesalicama i dizalicama da je svaki scenarij moguc (ubit ce me) ;-D
Last edited by dzango on 10/3/2019, 23:09; edited 1 time in total
ne pokusavaj me dekoncentrirat, nece ti uspjeti...ovo je ozbiljna igra ;-Pdzango wrote:Pusti platu, bolje skini svilenu spavaćicu i veš kada bacim poker na sto.Maggie19 wrote:imam ja...dosla placa u petak :-)dzango wrote:Ja nemam ništa na kartici...Maggie19 wrote:aha...s kartice..;-@dzango wrote:
U skidanje?
samo nagadjamo..nikad se s njim ne zna..;-))dzango wrote:Pošto je muško, možda je stvarno mislio nabdizalice i građevinu, što je najgore.Maggie19 wrote:hahahaha..a, ja mislila romantican..'ko ce s vama znat ;-Ddzango wrote:Nemoj na Bibliju. Pokvarićeš je.Maggie19 wrote:vidis da samo istinu govorim..daj bibliju, stavit cu i ruku ako treba ;-Pdzango wrote:
Čitam i misli i sve drugo. Sama si rekla da postoje mešalice i mešalice. Što je istina doduše.
Meni i jeste cilj da te dekoncentrišem i skinem golu. Ja ću da se skinem i ovako i onako.Maggie19 wrote:ne pokusavaj me dekoncentrirat, nece ti uspjeti...ovo je ozbiljna igra ;-Pdzango wrote:Pusti platu, bolje skini svilenu spavaćicu i veš kada bacim poker na sto.Maggie19 wrote:imam ja...dosla placa u petak :-)dzango wrote:Ja nemam ništa na kartici...Maggie19 wrote:
aha...s kartice..;-@
2014-04-19
Mislim da je Noor navela primjer kad žena napravi scenu partneru u kafiću...To je prvi korak.aben wrote:Eroo wrote:Ljubomora (posebno bolesna) je jedan vid psihičkog nasilja.aben wrote:Eroo wrote:Ako ćemo o detaljima, oda bih samo dodao da psihićkog nasilja(inovativnog za popizdit)aben wrote:
ne postoji psihičko nasilje, ljubomora je samo bolest, vrlo privatna bolest koja razara bolesnika i njegovu okolinu.
Partner će joj svaki put u kafić sjesti u isčekivanju iste scene. Navodim kao banalan primjer...
Pao mi na pamet onaj lijek s čašom čiste H2O, koja liječi sve, ali pod uvjetom da za vrijeme
konzumiranja ne pomisliš na nilskog konja...Probaj ga popiti, pa ćeš razumjeti šta ti hoću reći.
mogu ti reci da si me vec uspio ogolit..pocela sam spominjat placu, naime..hahadzango wrote:Meni i jeste cilj da te dekoncentrišem i skinem golu. Ja ću da se skinem i ovako i onako.Maggie19 wrote:ne pokusavaj me dekoncentrirat, nece ti uspjeti...ovo je ozbiljna igra ;-Pdzango wrote:Pusti platu, bolje skini svilenu spavaćicu i veš kada bacim poker na sto.Maggie19 wrote:imam ja...dosla placa u petak :-)dzango wrote:
Ja nemam ništa na kartici...
to je pasivno-agresivna manipulacija..i muskarci to znaju koristit..Eroo wrote:Mislim da je Noor navela primjer kad žena napravi scenu partneru u kafiću...To je prvi korak.aben wrote:Eroo wrote:Ljubomora (posebno bolesna) je jedan vid psihičkog nasilja.aben wrote:Eroo wrote:
Ako ćemo o detaljima, oda bih samo dodao da psihićkog nasilja(inovativnog za popizdit)
Partner će joj svaki put u kafić sjesti u isčekivanju iste scene. Navodim kao banalan primjer...
Pao mi na pamet onaj lijek s čašom čiste H2O, koja liječi sve, ali pod uvjetom da za vrijeme
konzumiranja ne pomisliš na nilskog konja...Probaj ga popiti, pa ćeš razumjeti šta ti hoću reći.
Ja ne pominjem platu kada me skidaju, ali nemam ništa protiv sve dok si ti gola. Pustila si kosu?Maggie19 wrote:mogu ti reci da si me vec uspio ogolit..pocela sam spominjat placu, naime..hahadzango wrote:Meni i jeste cilj da te dekoncentrišem i skinem golu. Ja ću da se skinem i ovako i onako.Maggie19 wrote:ne pokusavaj me dekoncentrirat, nece ti uspjeti...ovo je ozbiljna igra ;-Pdzango wrote:Pusti platu, bolje skini svilenu spavaćicu i veš kada bacim poker na sto.Maggie19 wrote:
imam ja...dosla placa u petak :-)
2014-04-19
gola? Flanelska pidzama i kapica na glavi, maska od krastavaca na licu..:-Ddzango wrote:Ja ne pominjem platu kada me skidaju, ali nemam ništa protiv sve dok si ti gola. Pustila si kosu?Maggie19 wrote:mogu ti reci da si me vec uspio ogolit..pocela sam spominjat placu, naime..hahadzango wrote:Meni i jeste cilj da te dekoncentrišem i skinem golu. Ja ću da se skinem i ovako i onako.Maggie19 wrote:ne pokusavaj me dekoncentrirat, nece ti uspjeti...ovo je ozbiljna igra ;-Pdzango wrote:
Pusti platu, bolje skini svilenu spavaćicu i veš kada bacim poker na sto.
Eroo wrote:Mislim da je Noor navela primjer kad žena napravi scenu partneru u kafiću...To je prvi korak.aben wrote:Eroo wrote:Ljubomora (posebno bolesna) je jedan vid psihičkog nasilja.aben wrote:Eroo wrote:
Ako ćemo o detaljima, oda bih samo dodao da psihićkog nasilja(inovativnog za popizdit)
ok, ne govorin da mu je lako, nego da ne trpi nasilje
2014-04-16
Skidaj pidžamu, imam poker u rukama. Kapica i maska mogu da ostanu, ne smetaju mi.Maggie19 wrote:gola? Flanelska pidzama i kapica na glavi, maska od krastavaca na licu..:-Ddzango wrote:Ja ne pominjem platu kada me skidaju, ali nemam ništa protiv sve dok si ti gola. Pustila si kosu?Maggie19 wrote:mogu ti reci da si me vec uspio ogolit..pocela sam spominjat placu, naime..hahadzango wrote:Meni i jeste cilj da te dekoncentrišem i skinem golu. Ja ću da se skinem i ovako i onako.Maggie19 wrote:
ne pokusavaj me dekoncentrirat, nece ti uspjeti...ovo je ozbiljna igra ;-P
2014-04-19
ta pidzama mi donosi srecu na pokeru..nemas srece, kupi sebi svoju ;-@dzango wrote:Skidaj pidžamu, imam poker u rukama. Kapica i maska mogu da ostanu, ne smetaju mi.Maggie19 wrote:gola? Flanelska pidzama i kapica na glavi, maska od krastavaca na licu..:-Ddzango wrote:Ja ne pominjem platu kada me skidaju, ali nemam ništa protiv sve dok si ti gola. Pustila si kosu?Maggie19 wrote:mogu ti reci da si me vec uspio ogolit..pocela sam spominjat placu, naime..hahadzango wrote:
Meni i jeste cilj da te dekoncentrišem i skinem golu. Ja ću da se skinem i ovako i onako.
U navedenom slučaju bi upalilo da je partner "objasnio" ženi da s konobaricom ima 4 godišnjeg sina i daaben wrote:Eroo wrote:Mislim da je Noor navela primjer kad žena napravi scenu partneru u kafiću...To je prvi korak.aben wrote:Eroo wrote:Ljubomora (posebno bolesna) je jedan vid psihičkog nasilja.aben wrote:
veoma žali što joj je to prikrio.... Ustvari, objasni joj da i do nje ima obaveze. Naravo, to je laž, ali bi pomoglo.
Eroo wrote:U navedenom slučaju bi upalilo da je partner "objasnio" ženi da s konobaricom ima 4 godišnjeg sina i daaben wrote:Eroo wrote:Mislim da je Noor navela primjer kad žena napravi scenu partneru u kafiću...To je prvi korak.aben wrote:Eroo wrote:
Ljubomora (posebno bolesna) je jedan vid psihičkog nasilja.
veoma žali što joj je to prikrio.... Ustvari, objasni joj da i do nje ima obaveze. Naravo, to je laž, ali bi pomoglo.
laži nemaju budućnost,
jedino rješenje je omoh prekinuti suradnju jer se takove stvori ne rješavaju na licu mesta, nego ujutro, za stolun.
2014-04-16
Nema sreće od ostajanja u pidžami. Bolje je bez pidžame, mešalica i to.Maggie19 wrote:ta pidzama mi donosi srecu na pokeru..nemas srece, kupi sebi svoju ;-@dzango wrote:Skidaj pidžamu, imam poker u rukama. Kapica i maska mogu da ostanu, ne smetaju mi.Maggie19 wrote:gola? Flanelska pidzama i kapica na glavi, maska od krastavaca na licu..:-Ddzango wrote:Ja ne pominjem platu kada me skidaju, ali nemam ništa protiv sve dok si ti gola. Pustila si kosu?Maggie19 wrote:
mogu ti reci da si me vec uspio ogolit..pocela sam spominjat placu, naime..haha
Page 19 of 24 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24
Similar topics
» Inzko : Nije dobro što Federacija BiH nema svoju vladu i zato idući put treba majorizirat Hrvate na toj razini
» Nema više biljega za vozačku i putovnicu
» Tolušić: 'Netko iz bivše Vlade treba kazneno odgovarati za nepravilne i nepoštene natječaje!'
» Karamarko o Milanoviću: Na njegovu prostačku retoriku nema smisla odgovarati. Volio bih da pobijedi u SDP-u
» CRKVA NEMA PA JOJ TREBA
» Nema više biljega za vozačku i putovnicu
» Tolušić: 'Netko iz bivše Vlade treba kazneno odgovarati za nepravilne i nepoštene natječaje!'
» Karamarko o Milanoviću: Na njegovu prostačku retoriku nema smisla odgovarati. Volio bih da pobijedi u SDP-u
» CRKVA NEMA PA JOJ TREBA
Page 19 of 24