ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?

Page 21 of 24 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24  Next

Go down

nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ? - Page 21 Empty Re: nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?

Post by Yehudim 11/3/2019, 11:50

nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ? - Page 21 9260e8b8c357acf0b8fd

Yehudim

2018-03-06

Back to top Go down

nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ? - Page 21 Empty Re: nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?

Post by Eroo 11/3/2019, 12:07

Noor wrote:Mehanizam prilagodbe na zlostavljanje

U određenim slučajevima emocionalnog zlostavljanja, čak i kada ne postoje tjelesni dokazi koji to potkrjepljuju, posljedice mogu biti vrlo ozbiljne.

Budući da su taktike kojima se zlostavljač koristi puno suptilnije i dvosmislenije od tjelesnog zlostavljanja, ni žrtva ni zlostavljač nisu u potpunosti svjesni učinjene štete. Ako se ovakvo ponašanje često ponavlja u vezi, postoji mogućnost da će žrtva razviti mehanizam prilagodbe na zlostavljanje kako bi se lakše nosila s boli, a s vremenom će vrlo vjerojatno pokazivati simptome depresije, anksioznosti, a čak i PTSP-a.

Emocionalno zlostavljanje definirano je kao čin koji izolira ili ograničava pojedinca, koristeći se zastrašivanjem, ponižavanjem ili bilo kojim drugim načinom umanjivanja žrtvinog samopouzdanja.

Ovo su neke stvari koje zlostavljači čine u vezama. Ako na vrijeme prepoznate ove načine ponašanja, lakše ćete ponovno preuzeti kormilo nad svojim emocionalnim zdravljem.

1. Ismijavaju vas ili vam se rugaju kada ste u društvu drugih ljudi.

2. Ignoriraju vaše potrebe i želje, odbacuju vaše mišljenje i umanjuju vaša uvjerenja.

3. Upućuju vam prezrive i često sarkastične opaske kako bi vas posramili ili natjerali da osjećate samosažaljenje.

4. Pokušavaju na vas svaliti krivnju za svoje zlostavljačko ponašanje s isprikom da ste “preosjetljivi“.

5. Tretiraju vas kao dijete.

6. Koriste opskurne načine kažnjavanja za svaku sitnicu koju učinite.

7. Smatraju da vam uvijek treba njihov pristanak kad želite negdje ići ili nešto učiniti.

8. Smatraju da moraju imati kontrolu nad vašim financijama i nad svime na što ćete trošiti novac.

9. Uništavaju vaše želje i snove, ne odobravaju vaša postignuća i kritiziraju vas zbog svega.

10. Nikada neće priznati da ste u pravu, jer je njihova riječ zakon i uvijek ste vi ti koji su u krivu.

11. Njihov je neverbalni stav snishodljiv i nikad vas ne tretiraju kao ravnopravnu osobu.

12. Često vam nabijaju na nos vaše nesavršenosti i podsjećaju vas na vaše mane.

13. Bez posebnog razloga pronalaze lažne optužbe za koje ste sigurni da nisu istinite.

14. Ne podnose kritiku jer su obično oni ti koji kritiziraju.

15. Ako slučajno smatraju da ste pokazali nepoštovanje prema njima, stalno će vam to predbacivati.

16. Smišljaju isprike za svoje ponašanje, pokušavaju svoje pogreške prebaciti na druge i nikada se ne kaju.

17. Namjerno vas izazivaju i odbacuju sve što tražite od njih.

18. Pokušavaju vas uvjeriti da ste vi uzrok svih njihovih problema i razlog neslaganja.

19. Nazivaju vas pogrdnim imenima i daju vam podrugljive, jedva čujne komentare.

20. Često su suzdržani ili potpuno emocionalno nedostupni.

21. Kako bi pridobili vašu pažnju, često se dure ili ne žele razgovarati s vama.

22. Njihov je stav prema vama potpuno apatičan i nemaju nimalo suosjećanja.

23. Često sami glume žrtvu kako bi vas uvjerili da ste vi zlostavljač.

24. Prijete da će vas ostaviti kako biste povjerovali da ih trebate.

25. U potpunosti negiraju vaše osjećaje.

26. Oduzimaju vam individualnost uvjeravajući vas da ste dio njih.

27. Važne informacije zadržavaju za sebe kako bi vas mogli kontrolirati.

28. Ne mare za povjerljivost i često pred drugima govore o vašim privatnim stvarima.

29. Nikada neće priznati da je njihovo ponašanje zlostavljačko.

30. Jedan od načina na koji vas pokušavaju kontrolirati su nejasne prijetnje i nepravedne opaske.

Gdje je tu prijateljstvo? Ni P od prijateljstva. Nema li ga, bježi što dalje iz takve veze.
Djeca ne mogu niti smiju biti razlog za nastavak veze. Ustvari, ona trebaju biti razlog za prekid takve veze.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Yehudim 11/3/2019, 12:13

'Jutros sam premijeru ponudila svoj mandat na raspolaganje'

Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/ocekuju-se-izjave-premijera-i-ministrice-o-voznji-bez-vozacke-618448 - 24sata.hr

2018-03-06

Back to top Go down

Post by Noor 11/3/2019, 12:24

vozačka istekla 9.6.2016.
i nije znala! :facepalm

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Maggie19 11/3/2019, 12:42

Noor wrote:
Maggie19 wrote:
Noor wrote:
veber wrote:
Noor wrote:
95/100 su takve
umjesto da glupače uživaju sve čari ženstvenosti
postoje čari. recimo rej i slični ih ne poznaju.

recimo ženski vrat, lagano g a dodirneš. usnama.

ženski miris, nenadjebivo. na vratiću umirišeš taj miris. prekriven parfemom, ali miris žene. longi  nema pojma kaj gubi, kao i dobar dio ekipe, die duft der frau.
dobro, nisam ja na to mislila...nego na na neke druge stvari, neve i megi znaju na što mislim :)
znam ja sve, ali sto si sad konkretno mislila? ;-P
na povratne reakcije muškobanjastog nasuprot ženstvenog ponašanja, a posebno na razvoj samosvijesti i čitavog niza osobnih osjećaja
bila je jednom davno neka tema zaspamana u tom smislu, sjećam se neve i ti ste to fantastično prezentirale :)
ah, dobra stara vremena..postat cu nostalgicna B-)
Kako su se nekad znale razvit te teme, da...;-))

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Maggie19 11/3/2019, 12:44

Noor wrote: vozačka istekla 9.6.2016.
malo je pretjerala..barem je ona mogla poslat neku tajnicu/pomocnicu ili vozaca/tjelohranitelja da joj produze vozacku..

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Eroo 11/3/2019, 12:57

Smanjite malo, vozačka je tu najmanji problem. Važno je da se dijete dobro oporavlja.
Ministrica je dovoljno traumatizirana dogotkom i ne treba joj dodavati sol na ranu.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 11/3/2019, 13:14

Gledam video razgovora sa gospođom, gdje novinari (zna se koji i s kojim razlogom) naprosto lešinare.
Prometne nezgode i greške se događaju, to je tako u životu. 
Dva puta sam u životu proletio kroz crveno, a jedan put od toga s djetetom na zadnjem sjedalu.
U jednom slučaju sam pred raskrižjem ustavio na zeleno svjetlo  i krenuo kroz
raskrižje na crveno... Ono s djetetom je bila posebna priča. Krenuo sam na crveno
kroz raskršće pravo, kad se otvorilo zeleno za one koji zavijaju desno.Sve je to promatrao
policajac  na motoru i sustigao me...Očigledno je bio iskusan i znao je da se službeni
probblemi ne mogu tako lako isključiti...Reče mi "Kolega, Ero, skoncentrirajte se na vožnju!. Ajd..., zdravo!":D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by debotoijusto 11/3/2019, 14:15

ANDREJ PLENKOVIĆ nije prihvatio ostavku ministrice Gabrijele Žalac.

igrokaz ide dalje , plenky je otkupio grijehe zalac
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 11/3/2019, 14:25

debotoijusto wrote:
ANDREJ PLENKOVIĆ nije prihvatio ostavku ministrice Gabrijele Žalac.

igrokaz ide dalje , plenky je otkupio grijehe zalac

SHITHOLE septička jama zvana RH-NDH tone dublje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by catabbath 11/3/2019, 14:26

debotoijusto wrote:igrokaz ide dalje , plenky je otkupio grijehe zalac

Anemio: "Ajde Gabi ti kao spontano ponudi ostavku koju ću ja odbiti"

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by catabbath 11/3/2019, 14:26

Daleko smo mi od demokratskih standarda zapada.
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by debotoijusto 11/3/2019, 14:29

catabbath wrote:
debotoijusto wrote:igrokaz ide dalje , plenky je otkupio grijehe zalac

Anemio: "Ajde Gabi ti kao spontano ponudi ostavku koju ću ja odbiti"

bude se ovo obilo o glavu plenky/plutace , novinari sad nece dat disat
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Noor 11/3/2019, 14:35

Eroo wrote:Smanjite malo, vozačka je tu najmanji problem. Važno je da se dijete dobro oporavlja.
Ministrica je dovoljno traumatizirana dogotkom i ne treba joj dodavati sol na ranu.

desilo bi se to i da je imala važeću vozačku, slažem se...ali to što je nije imala je samo odraz nemara, a savjesni vozač si to ne smije dopustiti, pogotovo ne dužnosnik koji bi trebao biti uzor
ja sam uvjerena da ti vodiš brigu oko toga i da ne dopuštaš da se desi da ti istekne vozačka, a da pojma o tome nemaš pune 3 godine, dok istovremeno bezbrižno voziš  :)
i da, svakako...najvažnije je da je malena dobro :tu

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Noor 11/3/2019, 14:37

kad meni istekne 2020. u travnju, i ako me policija zaustavi..jel mogu reć ako može Gaby, mogu i ja?

2017-10-06

Back to top Go down

Post by dijagram 11/3/2019, 14:41

Ne znam kakve su to dozvole.
Ja imam staru od mislim 93 godine i vrijedi 35 godina, znaci negdje do 2028  :)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by catabbath 11/3/2019, 14:42

Noor wrote:kad meni istekne 2020. u travnju, i ako me policija zaustavi..jel mogu reć ako može Gaby, mogu i ja?

Pa nisi gledala video, rekao je Plenki da to ne vrijiedi za ostale građane.
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by catabbath 11/3/2019, 14:43

dijagram wrote:Ne znam kakve su to dozvole.

Moja vrijedi do 2045 ili tako nešto ali vjerojatno neće toliko izdržati jer ću morati napraviti europsku u nekom điru...
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by dijagram 11/3/2019, 14:45

catabbath wrote:

Moja vrijedi do 2045 ili tako nešto ali vjerojatno neće toliko izdržati jer ću morati napraviti europsku u nekom điru...
Znali su me pitati kakva je ovo dozvola, a kakvu bi ti, takvu sam dobio od PU vinkovci i nemam je namjeru mijenjati a lipo pise rok valjanosti.
Srecom me jos prepoznaju s fotografije :)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Noor 11/3/2019, 14:48

catabbath wrote:
Noor wrote:kad meni istekne 2020. u travnju, i ako me policija zaustavi..jel mogu reć ako može Gaby, mogu i ja?

Pa nisi gledala video, rekao je Plenki da to ne vrijiedi za ostale građane.
nisam, šta je stvarno to rekao?? a majke ti, pa gdje toga ima

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Noor 11/3/2019, 14:50

dijagram wrote:
catabbath wrote:

Znali su me pitati kakva je ovo dozvola, a kakvu bi ti, takvu sam dobio od PU vinkovci i nemam je namjeru mijenjati a lipo pise rok valjanosti.
Srecom me jos prepoznaju s fotografije :)
pa šta nije ona klasična...roza?

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 24 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24  Next

Back to top

- Similar topics