nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?
Page 11 of 24
Page 11 of 24 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24
Re: nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?
Jo sun spomenu kaju jer je militantna feministica koja ne će napasti debota ki se rugo debeloj da je kavical a jer je iz hdza.
Koga sun tribo drugo spomenuti? Mogo sun još jedino nevistu, ali nje nemo.
I da, želin je pojebati. naravski da želin, wtf man
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Re: nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?
pismejker wrote:naravno da ziuvimo..ja sam svoj Boss,a ti najamnik,i kolikogod ti drugi placali krevet,ostajes samo najamnik..puno ti pricas i neke brojke spominjes,a to je znak da nisi u sustini zadovoljan,nego pokusavas dojmiti druge i prikazati se kao netko tko mlati velike pare...veber wrote:svetoje, ne bulazni. drži se ru(j)ke.pismejker wrote:prckov wrote:ti ono bas navalioveber wrote:
pa konstantno se napikavaš na nju. pošalji joj pp možda ti žena odgovori.
da napiše da je baltazar super crtić ti bi se pojavio i upisao da joj je komentar nekakav.
ako te zanima, pp i sve pet.
dobro, sta mi onda ti kao iskusan zavodnik savjetujes, jel da prvo krenem sa pozivom na veceru il da joj se uvucem u guzcu
Ne budi cicija Čika-Prckoff,prikazi sve svoje materijalne i financijske assete...
obojica radimo u njemačkoj no živimo u različitim svjetovima.
za prošli mjesec moja firma platila samo za spavanje u hotelu 3360€.
mi smo drugi svjetovi. dodirne su nam točke jezik.
a, ako želite pojebat kayu, pošaljite joj pp. možda odgovori. ovako sve je na razini pubertetlija.
cinjenica jest...prvo si vozio neke nabrijace od auta,pa onda "spao" na hjundaia..sto po meni nije pad..auto je auto..potom si malo krenuo vanka,pa se opet spominje neki Elfer,a hjundai ne...
dakle,to je ta psihologija nesigurnosti,i vjecitog dokazivanja drugima/sebi..ukratko, situacvija u kojoj se trenutno nalazis je promjenjiva,ali uvijek dobra,ovisno u tijeku cega jesi..
Mozda sam nejasan..da pojasnim...Imam frenda doli,koji dijeli tvoju filozofiju..odmah da kazem,nije lik losh karakterom,nego je debelo iskompleksiran,a glavni stav mu je da je bolji od svih drugih u svemu..kao lovas,kao jebac,kao otac,kao sve moguce na svijetu..
E onda je vozio BMW-a M5,i niti Bog nije bio povr njega...onda se dogodio Zivot i spao je na Daciu..
Poantwa..lik nikad niti nije bio neki taj sVIJET koji spominjes,a nisi ni ti u sustini..lovis se u biti na svoju ostavstinu,koju su stekli tvoji predaci,a s kojima si ti malo meshtario..po brojnim rupama u prici se vidi ,da grcevito pokusavas biti Netko..
ajde nmea zamjerki..slobodno nastavi..davno sam te isprofilirao,pa su se ljudi dobro nasmijali..uglavnom lik pun kompleksa,nesposoban za neku kvalitetnu vezu,vjecito u nekom samodokazivanju i ostalom,pun gorcine i frustracija,da ne nabrajam dalje..
Kakogod weberu,ti moras mamiti ljude lovom,hranom,otuznim partijima,i slicno..nitko u sustini bas i ne tezi tebi kao tebi..obavezno se moraju asseti spomenuti..
Moras ljude kupovati..to je tuzno..
Na kraju krajeva..Meni je Rujka bas zavrsila pecenje kruha,jucer napravila čobanac od divljaci i starovinsku tortu od oraha,i sad polako sjedamo za stol..
Ti sjedi sam,zamisljaj da si najbolji,najveci,najbogatiji,sa najboljim autom,.....nemam nish protiv...supljinu u tebi niti bog ne moze popuniti.
ajd zdravo Weberu..
dobar tekst za zapalit trubicu od uha do uha , ima sve
od patetike brzih vozila do zavrsne vecerevecere
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kaja je sve, ali nije feministica.aben wrote:Jo sun spomenu kaju jer je militantna feministica koja ne će napasti debota ki se rugo debeloj da je kavical a jer je iz hdza.
nevista je taman za tebe.
a, tko ne želi pojebat kaju je peder. ubit će me.
veber-
2014-12-30
Da, nisam sa zumberka al ubit cu te . :)veber wrote:kaja je sve, ali nije feministica.aben wrote:Jo sun spomenu kaju jer je militantna feministica koja ne će napasti debota ki se rugo debeloj da je kavical a jer je iz hdza.
Daj pusti ih da misle da sam sarnavka , vis da su ljudi u filmu..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
činjenica je ta da meni poslodavac plaća više nego što naš lovac, inžinjer i ženskaroš zaradi u brutu. samo spavanja.debotoijusto wrote:pismejker wrote:naravno da ziuvimo..ja sam svoj Boss,a ti najamnik,i kolikogod ti drugi placali krevet,ostajes samo najamnik..puno ti pricas i neke brojke spominjes,a to je znak da nisi u sustini zadovoljan,nego pokusavas dojmiti druge i prikazati se kao netko tko mlati velike pare...veber wrote:svetoje, ne bulazni. drži se ru(j)ke.pismejker wrote:prckov wrote:
ti ono bas navalio
dobro, sta mi onda ti kao iskusan zavodnik savjetujes, jel da prvo krenem sa pozivom na veceru il da joj se uvucem u guzcu
Ne budi cicija Čika-Prckoff,prikazi sve svoje materijalne i financijske assete...
obojica radimo u njemačkoj no živimo u različitim svjetovima.
za prošli mjesec moja firma platila samo za spavanje u hotelu 3360€.
mi smo drugi svjetovi. dodirne su nam točke jezik.
a, ako želite pojebat kayu, pošaljite joj pp. možda odgovori. ovako sve je na razini pubertetlija.
cinjenica jest...prvo si vozio neke nabrijace od auta,pa onda "spao" na hjundaia..sto po meni nije pad..auto je auto..potom si malo krenuo vanka,pa se opet spominje neki Elfer,a hjundai ne...
dakle,to je ta psihologija nesigurnosti,i vjecitog dokazivanja drugima/sebi..ukratko, situacvija u kojoj se trenutno nalazis je promjenjiva,ali uvijek dobra,ovisno u tijeku cega jesi..
Mozda sam nejasan..da pojasnim...Imam frenda doli,koji dijeli tvoju filozofiju..odmah da kazem,nije lik losh karakterom,nego je debelo iskompleksiran,a glavni stav mu je da je bolji od svih drugih u svemu..kao lovas,kao jebac,kao otac,kao sve moguce na svijetu..
E onda je vozio BMW-a M5,i niti Bog nije bio povr njega...onda se dogodio Zivot i spao je na Daciu..
Poantwa..lik nikad niti nije bio neki taj sVIJET koji spominjes,a nisi ni ti u sustini..lovis se u biti na svoju ostavstinu,koju su stekli tvoji predaci,a s kojima si ti malo meshtario..po brojnim rupama u prici se vidi ,da grcevito pokusavas biti Netko..
ajde nmea zamjerki..slobodno nastavi..davno sam te isprofilirao,pa su se ljudi dobro nasmijali..uglavnom lik pun kompleksa,nesposoban za neku kvalitetnu vezu,vjecito u nekom samodokazivanju i ostalom,pun gorcine i frustracija,da ne nabrajam dalje..
Kakogod weberu,ti moras mamiti ljude lovom,hranom,otuznim partijima,i slicno..nitko u sustini bas i ne tezi tebi kao tebi..obavezno se moraju asseti spomenuti..
Moras ljude kupovati..to je tuzno..
Na kraju krajeva..Meni je Rujka bas zavrsila pecenje kruha,jucer napravila čobanac od divljaci i starovinsku tortu od oraha,i sad polako sjedamo za stol..
Ti sjedi sam,zamisljaj da si najbolji,najveci,najbogatiji,sa najboljim autom,.....nemam nish protiv...supljinu u tebi niti bog ne moze popuniti.
ajd zdravo Weberu..
dobar tekst za zapalit trubicu od uha do uha , ima sve
od patetike brzih vozila do zavrsne vecerevecere
činjenica je da većina vas smatra paljenje compa pod naprednom uporabom računala.
činjenica da većina vas ne zna složit jednostvnu formulu u exelu
i da ne govorite jezike niti znate programe.
svetoje se hvali na stopedeset strana kako je kupio auto. meni je firma dala auto na korištenje. malo skuplji od svetojevog.
gledate svijet kakav bi po vašem mišljenju trebao biti.
ja jedem u restoranu, svetoje kupuje u aldiju.
ako je on zadovoljan time, i ja sam.
veber-
2014-12-30
eto rješili smo veberov nestanakkaya wrote:Da, nisam sa zumberka al ubit cu te . :)veber wrote:kaja je sve, ali nije feministica.aben wrote:Jo sun spomenu kaju jer je militantna feministica koja ne će napasti debota ki se rugo debeloj da je kavical a jer je iz hdza.
Daj pusti ih da misle da sam sarnavka , vis da su ljudi u filmu..
od sada te zovem rugoba
veber-
2014-12-30
Šta si tek Kaya misli kad čita ove komentare...
Mislim da si je najprije ošla kavu skuvat.
Kaya kuva kavu.
Mislim da si je najprije ošla kavu skuvat.
Kaya kuva kavu.
bosanac možeš na kavu s nama. ne bumo te tukli.
2014-12-30
veber wrote:kaja je sve, ali nije feministica.aben wrote:Jo sun spomenu kaju jer je militantna feministica koja ne će napasti debota ki se rugo debeloj da je kavical a jer je iz hdza.
čuješ,
nemo šanse da ni feministica. pitoj je jesu li žene manje ploćene za isti poso. go ahead, ask.
2014-04-16
danas su retke žene ke nisu feministkinje. nešto ko ča su retki ljudi nesocijalisti.
čak i noor koja skrbi za muža je feminist.
na ovin forumu jedino možda frakciju ni zarozila ota bolest.
čak i noor koja skrbi za muža je feminist.
na ovin forumu jedino možda frakciju ni zarozila ota bolest.
2014-04-16
ne bum ulazio dalje.aben wrote:veber wrote:kaja je sve, ali nije feministica.aben wrote:Jo sun spomenu kaju jer je militantna feministica koja ne će napasti debota ki se rugo debeloj da je kavical a jer je iz hdza.
čuješ,
nemo šanse da ni feministica. pitoj je jesu li žene manje ploćene za isti poso. go ahead, ask.
kaja je sve, ali nije feministica. vjeruj mi.
ero da ju upozna prostata bi mu otkazala.
veber-
2014-12-30
Meni Kaja baca na onu iz Petog dana, onu Radu, tako je nekako zamišljam, samo oblajhanu peroksidom...
darth_vader-
2014-04-17
veber wrote:ne bum ulazio dalje.aben wrote:veber wrote:kaja je sve, ali nije feministica.aben wrote:Jo sun spomenu kaju jer je militantna feministica koja ne će napasti debota ki se rugo debeloj da je kavical a jer je iz hdza.
čuješ,
kaja je sve, ali nije feministica. vjeruj mi.
ero da ju upozna prostata bi mu otkazala.
zamisli ti da je upozno erina zakonita; ča bi ona rekla za kaju?
2014-04-16
nit skrbim za muza, jer zarađuje skoro duplo od mene, nit sam feminist...dapace, jebem im mater retardiranu
jasambrend wrote:Meni Kaja baca na onu iz Petog dana, onu Radu, tako je nekako zamišljam, samo oblajhanu peroksidom...
jo kod kaje zamišljun samo noge,
a sad si mi je ti utjelovio :/
2014-04-16
Noor wrote:nit skrbim za muza, jer zarađuje skoro duplo od mene, nit sam feminist...dapace, jebem im mater retardiranu
a ki mu onda kuvo, ljubavnica?
2014-04-16
zamišljat osobu s druge strane ekrana je vrlo nezahvalno. svi imamo neke projekcije i različito mislimo.jasambrend wrote:Meni Kaja baca na onu iz Petog dana, onu Radu, tako je nekako zamišljam, samo oblajhanu peroksidom...
ekipa je stvorila mišljenje, koje nema veze sa stvarnošću.
prednosti i mane interneta.
veber-
2014-12-30
pa đes ba bona. imamo ovdje tri žene. ti, kaya i megi ponekad upadne neka ali nije članNoor wrote:nit skrbim za muza, jer zarađuje skoro duplo od mene, nit sam feminist...dapace, jebem im mater retardiranu
veber-
2014-12-30
a to mislis...pa ja, vikendom :)aben wrote:Noor wrote:nit skrbim za muza, jer zarađuje skoro duplo od mene, nit sam feminist...dapace, jebem im mater retardiranu
preko tjedna i pekara ok.Noor wrote:a to mislis...pa ja, vikendom :)aben wrote:Noor wrote:nit skrbim za muza, jer zarađuje skoro duplo od mene, nit sam feminist...dapace, jebem im mater retardiranu
veber-
2014-12-30
Noor wrote:a to mislis...pa ja, vikendom :)aben wrote:Noor wrote:nit skrbim za muza, jer zarađuje skoro duplo od mene, nit sam feminist...dapace, jebem im mater retardiranu
eto, ko ča sun reko, skrbiš zonje,
ali ka bi počeli čačkati, vjerojatno je da bi ispala feministica
2014-04-16
Page 11 of 24 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24
Similar topics
» Inzko : Nije dobro što Federacija BiH nema svoju vladu i zato idući put treba majorizirat Hrvate na toj razini
» Nema više biljega za vozačku i putovnicu
» Tolušić: 'Netko iz bivše Vlade treba kazneno odgovarati za nepravilne i nepoštene natječaje!'
» Karamarko o Milanoviću: Na njegovu prostačku retoriku nema smisla odgovarati. Volio bih da pobijedi u SDP-u
» CRKVA NEMA PA JOJ TREBA
» Nema više biljega za vozačku i putovnicu
» Tolušić: 'Netko iz bivše Vlade treba kazneno odgovarati za nepravilne i nepoštene natječaje!'
» Karamarko o Milanoviću: Na njegovu prostačku retoriku nema smisla odgovarati. Volio bih da pobijedi u SDP-u
» CRKVA NEMA PA JOJ TREBA
Page 11 of 24