nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?
Page 18 of 24
Page 18 of 24 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24
Re: nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?
daj ga daj gaMaggie19 wrote:evo, levi kaze da njega ne, pa mogu tebe ;-Ddzango wrote:Mogu ja?Maggie19 wrote:Idemo, koji ce bit zrtva..
Jezikove juhe ;-D
Dragovoljac? ;-))
on je dobrovoljac :)
Re: nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?
'ko zna sto ti mislis da njega ceka kad ga tako velikodusno nudis B-)Leviathan2 wrote:daj ga daj gaMaggie19 wrote:evo, levi kaze da njega ne, pa mogu tebe ;-Ddzango wrote:Mogu ja?Maggie19 wrote:Idemo, koji ce bit zrtva..
Jezikove juhe ;-D
Dragovoljac? ;-))
Pusti njega, njemu je samo do mešalice.Maggie19 wrote:evo, levi kaze da njega ne, pa mogu tebe ;-Ddzango wrote:Mogu ja?Maggie19 wrote:Idemo, koji ce bit zrtva..
Jezikove juhe ;-D
Dragovoljac? ;-))
nemrem popratiti ovaj sex. mislim da bum kavu popio.
2014-12-30
e, sad, ima mjesalica i mjesalica..mozda nas samo bezocno mulja igrom rijeci ;-))dzango wrote:Pusti njega, njemu je samo do mešalice.Maggie19 wrote:evo, levi kaze da njega ne, pa mogu tebe ;-Ddzango wrote:Mogu ja?Maggie19 wrote:Idemo, koji ce bit zrtva..
Jezikove juhe ;-D
Dragovoljac? ;-))
popiješ ti dosta kavica na dan ??veber wrote:nemrem popratiti ovaj sex. mislim da bum kavu popio.
2014-04-16
Ne znam ni ja, ali sam rad da rizikujem. A imam i pokvarenu maštu.Maggie19 wrote:'ko zna sto ti mislis da njega ceka kad ga tako velikodusno nudis B-)Leviathan2 wrote:daj ga daj gaMaggie19 wrote:evo, levi kaze da njega ne, pa mogu tebe ;-Ddzango wrote:Mogu ja?Maggie19 wrote:Idemo, koji ce bit zrtva..
Jezikove juhe ;-D
Dragovoljac? ;-))
puno ti riskiras, sigurno igras texas holdem ;-Ddzango wrote:Ne znam ni ja, ali sam rad da rizikujem. A imam i pokvarenu maštu.Maggie19 wrote:'ko zna sto ti mislis da njega ceka kad ga tako velikodusno nudis B-)Leviathan2 wrote:daj ga daj gaMaggie19 wrote:evo, levi kaze da njega ne, pa mogu tebe ;-Ddzango wrote:
Mogu ja?
Pazi, kazu da rijeci najvise zabole 8-)
Ono jeste da ima, ali on je umeo da priču začini cementom. Sumnjam da je to ona mešalica na koju ti i ja mislimo.Maggie19 wrote:e, sad, ima mjesalica i mjesalica..mozda nas samo bezocno mulja igrom rijeci ;-))dzango wrote:Pusti njega, njemu je samo do mešalice.Maggie19 wrote:evo, levi kaze da njega ne, pa mogu tebe ;-Ddzango wrote:Mogu ja?Maggie19 wrote:Idemo, koji ce bit zrtva..
Jezikove juhe ;-D
Dragovoljac? ;-))
Igrao sam. Došao do nekih 130 i kusur miliona i zaključio da nema smisla.Maggie19 wrote:puno ti riskiras, sigurno igras texas holdem ;-Ddzango wrote:Ne znam ni ja, ali sam rad da rizikujem. A imam i pokvarenu maštu.Maggie19 wrote:'ko zna sto ti mislis da njega ceka kad ga tako velikodusno nudis B-)Leviathan2 wrote:daj ga daj gaMaggie19 wrote:
evo, levi kaze da njega ne, pa mogu tebe ;-D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
sad se hvalis i da mi misli citas, tstststs A, levi je toliko opcinjen mjesalicama i dizalicama da je svaki scenarij moguc (ubit ce me) ;-Ddzango wrote:Ono jeste da ima, ali on je umeo da priču začini cementom. Sumnjam da je to ona mešalica na koju ti i ja mislimo.Maggie19 wrote:e, sad, ima mjesalica i mjesalica..mozda nas samo bezocno mulja igrom rijeci ;-))dzango wrote:Pusti njega, njemu je samo do mešalice.Maggie19 wrote:evo, levi kaze da njega ne, pa mogu tebe ;-Ddzango wrote:
Mogu ja?
ja se uvijek vracam tom pokeru..opominje me da nikad ne probam za ozbiljno ;-)dzango wrote:Igrao sam. Došao do nekih 130 i kusur miliona i zaključio da nema smisla.Maggie19 wrote:puno ti riskiras, sigurno igras texas holdem ;-Ddzango wrote:Ne znam ni ja, ali sam rad da rizikujem. A imam i pokvarenu maštu.Maggie19 wrote:'ko zna sto ti mislis da njega ceka kad ga tako velikodusno nudis B-)Leviathan2 wrote:
daj ga daj ga
Čitam i misli i sve drugo. Sama si rekla da postoje mešalice i mešalice. Što je istina doduše.Maggie19 wrote:sad se hvalis i da mi misli citas, tstststs A, levi je toliko opcinjen mjesalicama i dizalicama da je svaki scenarij moguc (ubit ce me) ;-Ddzango wrote:Ono jeste da ima, ali on je umeo da priču začini cementom. Sumnjam da je to ona mešalica na koju ti i ja mislimo.Maggie19 wrote:e, sad, ima mjesalica i mjesalica..mozda nas samo bezocno mulja igrom rijeci ;-))dzango wrote:Pusti njega, njemu je samo do mešalice.Maggie19 wrote:
evo, levi kaze da njega ne, pa mogu tebe ;-D
2014-04-19
Naprotiv, jak ego je itekako potreban za dobru vezu. Naravno, uvažavanje se samo po sebi razumije.mortal wrote:ego s obje strane i kad nestane uvažavanja, obzira, ljubavi pogotovo, a ostane potreba za zadovoljavanje fizičkih potreba s jedne i druge strane ....Eroo wrote:Ako ćemo o detaljima, oda bih samo dodao da psihićkog nasilja(inovativnog za popizdit)aben wrote:Eroo wrote:Nerado se miješam u vaše razgovore. Moram priznati da su mi komentari jako zanimljivi.
No, rekao bih vam ih par, koje možete uzeti u obzir, ali nisu ni sveta krava.
Kao prvo bih naveo -licemjerje, ili naprosto lažno predstavljanje u početku veze,
koje se kad-tad razgolići i veza počinje pucat. Najbolje odmah, čim se to prvi put objelodani.
Kao drugo, puno benignije, ali je itekako važno, je neujednačena "rast" partnera.
To je ono kad jedan od partnera shvati da nemaju o čemu razgovarati. Nema svađe, ali je tišina...
Prekid veze onoj "sporijoj" strani teško pada, jer je "uvrjedljiva".
Muke su to, ali je razlaz neminovan.
Treće? Totalno promašene veze već u startu, koje ja nikad nisam mogao razumjeti
kako su se uopće mogle dogoditi. Reako bih da u ovima ima najviše nasilja, ali nisam
baš siguran u ovu tvrdnju, odnosno mišljenje.
Što bi rekla moja pokojna mama, ostanite na kojoj ste...
sve točno, još bi dodo da
nasilja imo nojviše di je pameti nojmanje
ima najviše među populacijom s magisterijem ili više nagore.
Uvažavamo i one koje ne poznajemo, a kamo li partnericu/partnera. Ljubav? Ne treba zaljubljenost
miješati s ljubavi. Ako zaljubljenost nije podržana prijateljstvom to može biti pogubno za vezu.
Zadovoljavanje fizičkih potreba? Hja...i tu se situacija s vremenom mijenja. Ne da može nego je i prirodno.
Tada je partnersko razumijevanje situacije itekako potrebno.Prijateljstvo je lijek.
Last edited by Eroo on 10/3/2019, 22:55; edited 1 time in total
U skidanje?Maggie19 wrote:ja se uvijek vracam tom pokeru..opominje me da nikad ne probam za ozbiljno ;-)dzango wrote:Igrao sam. Došao do nekih 130 i kusur miliona i zaključio da nema smisla.Maggie19 wrote:puno ti riskiras, sigurno igras texas holdem ;-Ddzango wrote:Ne znam ni ja, ali sam rad da rizikujem. A imam i pokvarenu maštu.Maggie19 wrote:
'ko zna sto ti mislis da njega ceka kad ga tako velikodusno nudis B-)
2014-04-19
Eroo wrote:Ako ćemo o detaljima, oda bih samo dodao da psihićkog nasilja(inovativnog za popizdit)aben wrote:Eroo wrote:Nerado se miješam u vaše razgovore. Moram priznati da su mi komentari jako zanimljivi.
Kao prvo bih naveo -licemjerje, ili naprosto lažno predstavljanje u početku veze,
koje se kad-tad razgolići i veza počinje pucat. Najbolje odmah, čim se to prvi put objelodani.
Kao drugo, puno benignije, ali je itekako važno, je neujednačena "rast" partnera.
To je ono kad jedan od partnera shvati da nemaju o čemu razgovarati. Nema svađe, ali je tišina...
kako su se uopće mogle dogoditi. Reako bih da u ovima ima najviše nasilja, ali nisam
ne postoji psihičko nasilje
2014-04-16
vidis da samo istinu govorim..daj bibliju, stavit cu i ruku ako treba ;-Pdzango wrote:Čitam i misli i sve drugo. Sama si rekla da postoje mešalice i mešalice. Što je istina doduše.Maggie19 wrote:sad se hvalis i da mi misli citas, tstststs A, levi je toliko opcinjen mjesalicama i dizalicama da je svaki scenarij moguc (ubit ce me) ;-Ddzango wrote:Ono jeste da ima, ali on je umeo da priču začini cementom. Sumnjam da je to ona mešalica na koju ti i ja mislimo.Maggie19 wrote:e, sad, ima mjesalica i mjesalica..mozda nas samo bezocno mulja igrom rijeci ;-))dzango wrote:
Pusti njega, njemu je samo do mešalice.
Pitanje je sad sto sa dizalicama :-D
aha...s kartice..;-@dzango wrote:U skidanje?Maggie19 wrote:ja se uvijek vracam tom pokeru..opominje me da nikad ne probam za ozbiljno ;-)dzango wrote:Igrao sam. Došao do nekih 130 i kusur miliona i zaključio da nema smisla.Maggie19 wrote:puno ti riskiras, sigurno igras texas holdem ;-Ddzango wrote:
Ne znam ni ja, ali sam rad da rizikujem. A imam i pokvarenu maštu.
desetak sigurno. ovdje valja samo prodomo dalmayrmortal wrote:popiješ ti dosta kavica na dan ??veber wrote:nemrem popratiti ovaj sex. mislim da bum kavu popio.
veber-
2014-12-30
Nemoj na Bibliju. Pokvarićeš je.Maggie19 wrote:vidis da samo istinu govorim..daj bibliju, stavit cu i ruku ako treba ;-Pdzango wrote:Čitam i misli i sve drugo. Sama si rekla da postoje mešalice i mešalice. Što je istina doduše.Maggie19 wrote:sad se hvalis i da mi misli citas, tstststs A, levi je toliko opcinjen mjesalicama i dizalicama da je svaki scenarij moguc (ubit ce me) ;-Ddzango wrote:Ono jeste da ima, ali on je umeo da priču začini cementom. Sumnjam da je to ona mešalica na koju ti i ja mislimo.Maggie19 wrote:
e, sad, ima mjesalica i mjesalica..mozda nas samo bezocno mulja igrom rijeci ;-))
Pitanje je sad sto sa dizalicama :-D
Ko će mu ga znati sa tim njegovim dizalicama. Izgleda da je mnogo pokvaren.
Ljubomora (posebno bolesna) je jedan vid psihičkog nasilja.aben wrote:Eroo wrote:Ako ćemo o detaljima, oda bih samo dodao da psihićkog nasilja(inovativnog za popizdit)aben wrote:Eroo wrote:Nerado se miješam u vaše razgovore. Moram priznati da su mi komentari jako zanimljivi.
ne postoji psihičko nasilje
Može biti s ralogom ili bezrazložno.
Ako je s razlogom, razlaz i to je u redu. Jebena je ona bezrazložna.
Kontrola uma i vida...bljak...
Page 18 of 24 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24
Similar topics
» Inzko : Nije dobro što Federacija BiH nema svoju vladu i zato idući put treba majorizirat Hrvate na toj razini
» Nema više biljega za vozačku i putovnicu
» Tolušić: 'Netko iz bivše Vlade treba kazneno odgovarati za nepravilne i nepoštene natječaje!'
» Karamarko o Milanoviću: Na njegovu prostačku retoriku nema smisla odgovarati. Volio bih da pobijedi u SDP-u
» CRKVA NEMA PA JOJ TREBA
» Nema više biljega za vozačku i putovnicu
» Tolušić: 'Netko iz bivše Vlade treba kazneno odgovarati za nepravilne i nepoštene natječaje!'
» Karamarko o Milanoviću: Na njegovu prostačku retoriku nema smisla odgovarati. Volio bih da pobijedi u SDP-u
» CRKVA NEMA PA JOJ TREBA
Page 18 of 24