nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?
Page 12 of 24
Page 12 of 24 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24
Re: nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?
Noor wrote:a to mislis...pa ja, vikendom :)aben wrote:Noor wrote:nit skrbim za muza, jer zarađuje skoro duplo od mene, nit sam feminist...dapace, jebem im mater retardiranu
a ki mu onda kuvo, ljubavnica?
eto, ko ča sun reko, skrbiš zonje,
ali ka bi počeli čačkati, vjerojatno je da bi ispala feministica
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Re: nema vozacku i nije prilagodila brzinu uvjetima na cesti , treba li odgovarati ?
ma zguzvano mi u zadnje vrijeme, dođem i preletim :)veber wrote:pa đes ba bona. imamo ovdje tri žene. ti, kaya i megi ponekad upadne neka ali nije članNoor wrote:nit skrbim za muza, jer zarađuje skoro duplo od mene, nit sam feminist...dapace, jebem im mater retardiranu
veber wrote:preko tjedna i pekara ok.Noor wrote:a to mislis...pa ja, vikendom :)aben wrote:Noor wrote:nit skrbim za muza, jer zarađuje skoro duplo od mene, nit sam feminist...dapace, jebem im mater retardiranu
ni bitno je li vikend ili svaki sun. modunte i bičve moru čekati laundry day.
2014-04-16
skrbiti je jedno, a kuhati drugo...aben wrote:Noor wrote:a to mislis...pa ja, vikendom :)aben wrote:Noor wrote:nit skrbim za muza, jer zarađuje skoro duplo od mene, nit sam feminist...dapace, jebem im mater retardiranu
pa, čačkaj :)
i to je vikendom, heheaben wrote:veber wrote:preko tjedna i pekara ok.Noor wrote:a to mislis...pa ja, vikendom :)aben wrote:Noor wrote:nit skrbim za muza, jer zarađuje skoro duplo od mene, nit sam feminist...dapace, jebem im mater retardiranu
ni bitno je li vikend ili svaki sun. modunte i bičve moru čekati laundry day.
Noor wrote:skrbiti je jedno, a kuhati drugo...aben wrote:Noor wrote:a to mislis...pa ja, vikendom :)aben wrote:Noor wrote:nit skrbim za muza, jer zarađuje skoro duplo od mene, nit sam feminist...dapace, jebem im mater retardiranu
postoji li glass ceiling?
2014-04-16
još dolje?Noor wrote:ma zguzvano mi u zadnje vrijeme, dođem i preletim :)veber wrote:pa đes ba bona. imamo ovdje tri žene. ti, kaya i megi ponekad upadne neka ali nije članNoor wrote:nit skrbim za muza, jer zarađuje skoro duplo od mene, nit sam feminist...dapace, jebem im mater retardiranu
veber-
2014-12-30
ne :)aben wrote:Noor wrote:skrbiti je jedno, a kuhati drugo...aben wrote:Noor wrote:a to mislis...pa ja, vikendom :)aben wrote:
jeste li ploćene manje od muških za isti poso?Noor wrote:ne :)aben wrote:Noor wrote:skrbiti je jedno, a kuhati drugo...aben wrote:Noor wrote:
a to mislis...pa ja, vikendom :)
2014-04-16
MUP smo pitali, naime - što je ostalo neodgovoreno - kad je ministrici Žalac istekla vozačka dozvola, je li bila obavezna za produljenje dozvole obaviti i liječnički pregled, odnosno je li to, s obzirom na istek dozvole, propustila napraviti te kojom je brzinom vozila u trenutku nesreće.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/PITALI-SMO-MUP-nam-nije-odgovorio-kojom-brzinom-je-ministrica-vozila-niti-kad-joj-je-istekla-vozacka
lijepa i pravilna pitanja
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
nego sto...jos se kraj ni ne nazireveber wrote:još dolje?Noor wrote:ma zguzvano mi u zadnje vrijeme, dođem i preletim :)veber wrote:pa đes ba bona. imamo ovdje tri žene. ti, kaya i megi ponekad upadne neka ali nije članNoor wrote:nit skrbim za muza, jer zarađuje skoro duplo od mene, nit sam feminist...dapace, jebem im mater retardiranu
i? kbk.debotoijusto wrote:MUP smo pitali, naime - što je ostalo neodgovoreno - kad je ministrici Žalac istekla vozačka dozvola, je li bila obavezna za produljenje dozvole obaviti i liječnički pregled, odnosno je li to, s obzirom na istek dozvole, propustila napraviti te kojom je brzinom vozila u trenutku nesreće.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/PITALI-SMO-MUP-nam-nije-odgovorio-kojom-brzinom-je-ministrica-vozila-niti-kad-joj-je-istekla-vozacka
čekamo tvoju objavu da nisi smio ići u crkvu niti da si smio oblačiti haljine.
veber-
2014-12-30
ne, bar u mojoj bransi, a ni za druge nisam čula da je tako...a imam šarolikih poznanstavaaben wrote:jeste li ploćene manje od muških za isti poso?Noor wrote:ne :)aben wrote:Noor wrote:skrbiti je jedno, a kuhati drugo...aben wrote:
Noor wrote:ne, bar u mojoj bransi, a ni za druge nisam čula da je tako...a imam šarolikih poznanstavaaben wrote:jeste li ploćene manje od muških za isti poso?Noor wrote:ne :)aben wrote:Noor wrote:
skrbiti je jedno, a kuhati drugo...
domestic violence,
ko je nasilniji, muški ili žinske?
2014-04-16
onda bi te mogao iskoristitNoor wrote:nego sto...jos se kraj ni ne nazireveber wrote:još dolje?Noor wrote:ma zguzvano mi u zadnje vrijeme, dođem i preletim :)veber wrote:pa đes ba bona. imamo ovdje tri žene. ti, kaya i megi ponekad upadne neka ali nije članNoor wrote:nit skrbim za muza, jer zarađuje skoro duplo od mene, nit sam feminist...dapace, jebem im mater retardiranu
znaš one razmjene džemova. nekaj takvog.
veber-
2014-12-30
na koji vid nasilja mislis?aben wrote:Noor wrote:ne, bar u mojoj bransi, a ni za druge nisam čula da je tako...a imam šarolikih poznanstavaaben wrote:jeste li ploćene manje od muških za isti poso?Noor wrote:ne :)aben wrote:
domestic violence,
fizicki muski, verbalno zene
ma putujem u 5 ujutro...prerano za bilo staveber wrote:onda bi te mogao iskoristitNoor wrote:nego sto...jos se kraj ni ne nazireveber wrote:još dolje?Noor wrote:ma zguzvano mi u zadnje vrijeme, dođem i preletim :)veber wrote:
pa đes ba bona. imamo ovdje tri žene. ti, kaya i megi ponekad upadne neka ali nije član
znaš one razmjene džemova. nekaj takvog.
ali reci, mozda u povratu :)
Noor wrote:na koji vid nasilja mislis?aben wrote:Noor wrote:ne, bar u mojoj bransi, a ni za druge nisam čula da je tako...a imam šarolikih poznanstavaaben wrote:jeste li ploćene manje od muških za isti poso?Noor wrote:
ne :)
domestic violence,
there, a feminist
2014-04-16
veber wrote:i? kbk.debotoijusto wrote:MUP smo pitali, naime - što je ostalo neodgovoreno - kad je ministrici Žalac istekla vozačka dozvola, je li bila obavezna za produljenje dozvole obaviti i liječnički pregled, odnosno je li to, s obzirom na istek dozvole, propustila napraviti te kojom je brzinom vozila u trenutku nesreće.
čekamo tvoju objavu da nisi smio ići u crkvu niti da si smio oblačiti haljine.
opsjednut si menom malim u ministrantskoj odjeci , o fetisima se ne raspravlja
no dobro tema je zalac , vratimo se... poslusajmo par zabrinutih gradjana
"Nevjerojatno je da ste odlučili ne preuzeti odgovornost za ovo. Bilo koji ministar ili ministrica u nekoj razvijenoj demokraciji ne bi dvaput razmislio prije nego bi podnio ostavku. Nesreća se može dogoditi svakome, ali vi danas niste smjeli upravljati automobilom. Jeste li svjesni da do nesreće ne bi ni došlo da vi niste sjeli za volan unatoč tome što niste smjeli?"
"Javnost ne prihvaća vašu ispriku, jer ste kao javni djelatnik i ministar dužni poštivati zakone ove zemlje i služiti svima kao pozitivan primjer. Ugledajte se na kolege iz drugih zemalja koji su i radi manjih stvari podnosili ostavke iz moralnih razloga."
"Misli i molitve?
Daj ne drobi gluposti. Prekršila si 10 zakona barem i izvoli dat ostavku. Ćao i doviđenja"
"U kojoj to državi ministrica koje bez valjane vozačke dozvole prouzroči nesreću i ne podnese ostavku??? U Kanadi je ministar dao ostavku jer je službenim autom otišao po pelene djetetu u dućan. Sram Vas može bit!"
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
ti onda nemaš pojma što je feministaben wrote:Noor wrote:na koji vid nasilja mislis?aben wrote:Noor wrote:ne, bar u mojoj bransi, a ni za druge nisam čula da je tako...a imam šarolikih poznanstavaaben wrote:
jeste li ploćene manje od muških za isti poso?
domestic violence,
there, a feminist
a ne znaš ni što je nasilje, jer ono ne mora biti samo fizičko, dakle...zaključak ti je smiješan
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 12 of 24 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24
Similar topics
» Inzko : Nije dobro što Federacija BiH nema svoju vladu i zato idući put treba majorizirat Hrvate na toj razini
» Nema više biljega za vozačku i putovnicu
» Tolušić: 'Netko iz bivše Vlade treba kazneno odgovarati za nepravilne i nepoštene natječaje!'
» Karamarko o Milanoviću: Na njegovu prostačku retoriku nema smisla odgovarati. Volio bih da pobijedi u SDP-u
» CRKVA NEMA PA JOJ TREBA
» Nema više biljega za vozačku i putovnicu
» Tolušić: 'Netko iz bivše Vlade treba kazneno odgovarati za nepravilne i nepoštene natječaje!'
» Karamarko o Milanoviću: Na njegovu prostačku retoriku nema smisla odgovarati. Volio bih da pobijedi u SDP-u
» CRKVA NEMA PA JOJ TREBA
Page 12 of 24