'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
da Dolac hah,isao sam i sa onim busom,oko grada,moram viditi botanicki vrt drugi put
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Re: 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
to si išao kada si dolazio u posjet ili još kao klinac prije rata
2014-04-16
pa ima negdje 5-6 godinamortal wrote:to si išao kada si dolazio u posjet ili još kao klinac prije rata
2018-03-12
lijepo je otići bilo gdje promjeniti malo mjesto boravka, vidjeti nešto novo, ali treba imati i vremena i love, najviše volja i odlukaThe Republic of Dream wrote:pa ima negdje 5-6 godinamortal wrote:to si išao kada si dolazio u posjet ili još kao klinac prije rata
zadnjih godina sam obišla dosta toga, najviše crkve i svetišta, svugdje bi se vratila ponovo
immortal-
2014-04-16
tkalčaThe Republic of Dream wrote:mislim da je ovo to mjesto,otprilike,bar lici,slika je sa neta
veber-
2014-12-30
da,to volim kad je tako sve na otvorenom,dobro mozes biti i unutra ako hoces ali vani je ljepse,to ameri npr nemaju tu naviku,oni su skloni zatvarati se u neke cumezeveber wrote:tkalčaThe Republic of Dream wrote:mislim da je ovo to mjesto,otprilike,bar lici,slika je sa neta
2018-03-12
je i ovdje nema prometa.. šetnicaThe Republic of Dream wrote:da,to volim kad je tako sve na otvorenom,dobro mozes biti i unutra ako hoces ali vani je ljepse,to ameri npr nemaju tu naviku,oni su skloni zatvarati se u neke cumezeveber wrote:tkalčaThe Republic of Dream wrote:mislim da je ovo to mjesto,otprilike,bar lici,slika je sa neta
meni je cijeli Zg ok, ali kad nema velike gužve
immortal-
2014-04-16
ja volim guzvu,jebiga ovdje toga nema,skupe se dva covjeka odma doalzi policija pa pita jel ima neki problemmortal wrote:je i ovdje nema prometa.. šetnicaThe Republic of Dream wrote:da,to volim kad je tako sve na otvorenom,dobro mozes biti i unutra ako hoces ali vani je ljepse,to ameri npr nemaju tu naviku,oni su skloni zatvarati se u neke cumezeveber wrote:tkalčaThe Republic of Dream wrote:mislim da je ovo to mjesto,otprilike,bar lici,slika je sa neta
2018-03-12
svaštaThe Republic of Dream wrote:ja volim guzvu,jebiga ovdje toga nema,skupe se dva covjeka odma doalzi policija pa pita jel ima neki problemmortal wrote:je i ovdje nema prometa.. šetnicaThe Republic of Dream wrote:da,to volim kad je tako sve na otvorenom,dobro mozes biti i unutra ako hoces ali vani je ljepse,to ameri npr nemaju tu naviku,oni su skloni zatvarati se u neke cumezeveber wrote:tkalčaThe Republic of Dream wrote:mislim da je ovo to mjesto,otprilike,bar lici,slika je sa neta
immortal-
2014-04-16
pa da,plus ameri su jako gadan i ruzan narod,sve neke karikature i goblini,na starom kontinentu je sve ljepsemortal wrote:svaštaThe Republic of Dream wrote:ja volim guzvu,jebiga ovdje toga nema,skupe se dva covjeka odma doalzi policija pa pita jel ima neki problemmortal wrote:je i ovdje nema prometa.. šetnicaThe Republic of Dream wrote:da,to volim kad je tako sve na otvorenom,dobro mozes biti i unutra ako hoces ali vani je ljepse,to ameri npr nemaju tu naviku,oni su skloni zatvarati se u neke cumezeveber wrote:
tkalča
2018-03-12
Da te odmah upozorim, to ti je gay okupljalište pa ako ti se njetko ljubazno obrati, nije nužno samo dobar domaćin.The Republic of Dream wrote:moram viditi botanicki vrt drugi put
Regoč wrote:Da te odmah upozorim, to ti je gay okupljalište pa ako ti se njetko ljubazno obrati, nije nužno samo dobar domaćin.The Republic of Dream wrote:moram viditi botanicki vrt drugi put
immortal-
2014-04-16
cuj od svih tih ljudi,da su svi gejevi,nema sanse,nema ih sigurno visenego u americiRegoč wrote:Da te odmah upozorim, to ti je gay okupljalište pa ako ti se njetko ljubazno obrati, nije nužno samo dobar domaćin.The Republic of Dream wrote:moram viditi botanicki vrt drugi put
2018-03-12
mortal wrote:Regoč wrote:Da te odmah upozorim, to ti je gay okupljalište pa ako ti se njetko ljubazno obrati, nije nužno samo dobar domaćin.The Republic of Dream wrote:moram viditi botanicki vrt drugi put
Tko zna zna
Nisu svi, ali u Botaničkom guzu prema zidu da ne prođeš kao Plenky kod Junckera.The Republic of Dream wrote:cuj od svih tih ljudi,da su svi gejevi,nema sanse,nema ih sigurno visenego u americiRegoč wrote:Da te odmah upozorim, to ti je gay okupljalište pa ako ti se njetko ljubazno obrati, nije nužno samo dobar domaćin.The Republic of Dream wrote:moram viditi botanicki vrt drugi put
Svašta čovjek nauči.Yehudim wrote:mortal wrote:Regoč wrote:Da te odmah upozorim, to ti je gay okupljalište pa ako ti se njetko ljubazno obrati, nije nužno samo dobar domaćin.The Republic of Dream wrote:moram viditi botanicki vrt drugi put
Tko zna zna
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Internet će za 15-ak godina u potpunosti promijeniti život
» "Za život, obitelj i Hrvatsku"
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» KOS agentura jos uvijek zivi.Bivsi KOS-ovac:'Nobilo mi je rekao da ne dolazim u Hrvatsku,da ce me uhapsiti.'
» Internet će za 15-ak godina u potpunosti promijeniti život
» "Za život, obitelj i Hrvatsku"
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» KOS agentura jos uvijek zivi.Bivsi KOS-ovac:'Nobilo mi je rekao da ne dolazim u Hrvatsku,da ce me uhapsiti.'
Page 4 of 4