'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
čika-Max..kao i obicno..zestoko i na prvu...max123 wrote:koje zagrepcane?onih parstotinjak kroatiziranih slovenaca(kajkavaca),volksdojcera,ugara,slovaka i zidova.ili onih 90% etnickih Hrvata iz bosne srebrene i dalmatinske zagore.zagreb,tj.agram, je bio do dolaska Hrvata iz bosne srebrene, nista do slovenacki etnicki prostor, naseljen sa vama svapskim govnima,slovencima(kajkavcima)zidovima i ugrima...veber wrote:a kolegi eri, ti ćeš za nas zagrepčane uvijek biti bosančeros. uvijek. tako da ti je sudba kleta jer su slovenci gori od nas.
i ti nikada nisi svoj na svome. sančo u sloveniji, sančo u hr, udbaš u svom selu.
Guest- Guest
Re: 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
Kud baš među oči čarne...max123 wrote:koje zagrepcane?onih parstotinjak kroatiziranih slovenaca(kajkavaca),volksdojcera,ugara,slovaka i zidova.ili onih 90% etnickih Hrvata iz bosne srebrene i dalmatinske zagore.zagreb,tj.agram, je bio do dolaska Hrvata iz bosne srebrene, nista do slovenacki etnicki prostor, naseljen sa vama svapskim govnima,slovencima(kajkavcima)zidovima i ugrima...veber wrote:a kolegi eri, ti ćeš za nas zagrepčane uvijek biti bosančeros. uvijek. tako da ti je sudba kleta jer su slovenci gori od nas.
i ti nikada nisi svoj na svome. sančo u sloveniji, sančo u hr, udbaš u svom selu.
pazi molim te,volksdojcer na "Hrvatskom" forumu docira ko i ca je Hrvat...?!mislim,picka mu materina,dokle ide taj svapski bezobrazluk...pismejker wrote:čika-Max..kao i obicno..zestoko i na prvu...max123 wrote:koje zagrepcane?onih parstotinjak kroatiziranih slovenaca(kajkavaca),volksdojcera,ugara,slovaka i zidova.ili onih 90% etnickih Hrvata iz bosne srebrene i dalmatinske zagore.zagreb,tj.agram, je bio do dolaska Hrvata iz bosne srebrene, nista do slovenacki etnicki prostor, naseljen sa vama svapskim govnima,slovencima(kajkavcima)zidovima i ugrima...veber wrote:a kolegi eri, ti ćeš za nas zagrepčane uvijek biti bosančeros. uvijek. tako da ti je sudba kleta jer su slovenci gori od nas.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:pazi molim te,volksdojcer na "Hrvatskom" forumu docira ko i ca je Hrvat...?!mislim,picka mu materina,dokle ide taj svapski bezobrazluk...pismejker wrote:čika-Max..kao i obicno..zestoko i na prvu...max123 wrote:koje zagrepcane?onih parstotinjak kroatiziranih slovenaca(kajkavaca),volksdojcera,ugara,slovaka i zidova.ili onih 90% etnickih Hrvata iz bosne srebrene i dalmatinske zagore.zagreb,tj.agram, je bio do dolaska Hrvata iz bosne srebrene, nista do slovenacki etnicki prostor, naseljen sa vama svapskim govnima,slovencima(kajkavcima)zidovima i ugrima...veber wrote:a kolegi eri, ti ćeš za nas zagrepčane uvijek biti bosančeros. uvijek. tako da ti je sudba kleta jer su slovenci gori od nas.
ne zamaram se bedastocama..svak o sebi govori vise nego sto drugi mogu reci..nego jesil cuo novost..
Mortalka je u nekoj funny raspravi rekla da je Weber Židov koji se maskirao iza svapskog prezimena,a da je samo potvrda tome,sto se stalno jamra da su mu na balkanu sve pooduzimali..tocku na i,stavlja zahtjeva da mu se sve to vrati..ja sam se upisao od smijeha..
Guest- Guest
by max123 Today at 12:05
pazi molim te,volksdojcer na "Hrvatskom" forumu docira ko i ca je Hrvat...?!mislim,picka mu materina,dokle ide taj svapski bezobrazluk...
Jest da lupas ko Maxo po diviziji al tko moze reci da nisi u pravu::))))))
Schwabe na tarabe..pa ja..sta fali..pas mater Hitlerovsku::)))
pazi molim te,volksdojcer na "Hrvatskom" forumu docira ko i ca je Hrvat...?!mislim,picka mu materina,dokle ide taj svapski bezobrazluk...
Jest da lupas ko Maxo po diviziji al tko moze reci da nisi u pravu::))))))
Schwabe na tarabe..pa ja..sta fali..pas mater Hitlerovsku::)))
Guest- Guest
nemam ja s tim problema.svak ima pravo na svoje misljenje i teorije zavijere.mortalka je kao i najveci dio ercegovaca zaludjen vjerom i crkvom.s tim nas kljukaju prije majcinog mlika.vjera nas je odrzala al nas nazalost drzi u srednjem vijeku..pismejker wrote:max123 wrote:pazi molim te,volksdojcer na "Hrvatskom" forumu docira ko i ca je Hrvat...?!mislim,picka mu materina,dokle ide taj svapski bezobrazluk...pismejker wrote:čika-Max..kao i obicno..zestoko i na prvu...max123 wrote:koje zagrepcane?onih parstotinjak kroatiziranih slovenaca(kajkavaca),volksdojcera,ugara,slovaka i zidova.ili onih 90% etnickih Hrvata iz bosne srebrene i dalmatinske zagore.zagreb,tj.agram, je bio do dolaska Hrvata iz bosne srebrene, nista do slovenacki etnicki prostor, naseljen sa vama svapskim govnima,slovencima(kajkavcima)zidovima i ugrima...veber wrote:a kolegi eri, ti ćeš za nas zagrepčane uvijek biti bosančeros. uvijek. tako da ti je sudba kleta jer su slovenci gori od nas.
ne zamaram se bedastocama..svak o sebi govori vise nego sto drugi mogu reci..nego jesil cuo novost..
Mortalka je u nekoj funny raspravi rekla da je Weber Židov koji se maskirao iza svapskog prezimena,a da je samo potvrda tome,sto se stalno jamra da su mu na balkanu sve pooduzimali..tocku na i,stavlja zahtjeva da mu se sve to vrati..ja sam se upisao od smijeha..
2015-10-28
..e jebat ga...nish nije idealno..ma oke je meni Mortalka,nije zla u dusi niti pokvarena..max123 wrote:nemam ja s tim problema.svak ima pravo na svoje misljenje i teorije zavijere.mortalka je kao i najveci dio ercegovaca zaludjen vjerom i crkvom.s tim nas kljukaju prije majcinog mlika.vjera nas je odrzala al nas nazalost drzi u srednjem vijeku..pismejker wrote:max123 wrote:pazi molim te,volksdojcer na "Hrvatskom" forumu docira ko i ca je Hrvat...?!mislim,picka mu materina,dokle ide taj svapski bezobrazluk...pismejker wrote:čika-Max..kao i obicno..zestoko i na prvu...max123 wrote:
koje zagrepcane?onih parstotinjak kroatiziranih slovenaca(kajkavaca),volksdojcera,ugara,slovaka i zidova.ili onih 90% etnickih Hrvata iz bosne srebrene i dalmatinske zagore.zagreb,tj.agram, je bio do dolaska Hrvata iz bosne srebrene, nista do slovenacki etnicki prostor, naseljen sa vama svapskim govnima,slovencima(kajkavcima)zidovima i ugrima...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Imas kurac laznjakYehudim wrote:Više od tebe 100%Eroo wrote:Koje p. materine se ti javljaš? Kakve veze ti imaš s HR? Imaš, koliko i Sora, Yehudi...Terajte se k svojima.veber wrote:a temu objavi slovenski bosančero. ili bosančero iz slovenije.
di su vjesti iz novog mesta?
Kure moje ovlaš obrezano nije lažnjak
i nebi bilo dobro da je sve idealno.morti je ljudina,ima prejak vjerski prefiks i preko njega sve cilja.al je neiskvarena...pismejker wrote:
..e jebat ga...nish nije idealno..ma oke je meni Mortalka,nije zla u dusi niti pokvarena..
2015-10-28
max123 wrote:i nebi bilo dobro da je sve idealno.morti je ljudina,ima prejak vjerski prefiks i preko njega sve cilja.al je neiskvarena...pismejker wrote:
..e jebat ga...nish nije idealno..ma oke je meni Mortalka,nije zla u dusi niti pokvarena..
Guest- Guest
mi, autentični purgeri zovemo se tako jer imenica dolazi od burger, građanin. čovjek koji je slobodan, što je kmetskom društvu bilo jako bitno.max123 wrote:koje zagrepcane?onih parstotinjak kroatiziranih slovenaca(kajkavaca),volksdojcera,ugara,slovaka i zidova.ili onih 90% etnickih Hrvata iz bosne srebrene i dalmatinske zagore.zagreb,tj.agram, je bio do dolaska Hrvata iz bosne srebrene, nista do slovenacki etnicki prostor, naseljen sa vama svapskim govnima,slovencima(kajkavcima)zidovima i ugrima...veber wrote:a kolegi eri, ti ćeš za nas zagrepčane uvijek biti bosančeros. uvijek. tako da ti je sudba kleta jer su slovenci gori od nas.
ti kao ero i slična kompanija, i dalje ste kmetovi. po ponašanju, razmišljanju i društvenom položaju.
jedini stvarni hrvati žive na području današnjeg zagorja.
svi mi ostali smo doseljenici.
a najgora stvar koja se desila hrvatskoj su govna ercegovačka. poharali državu uzduž o poprek, ali uvijek ste više voljeli tursku nego zemlju za koju sada pričate da vam je domovina.
a da ste sančosi, činjenica je nepromjenjiva. sančosi bili, sančosi ostali.
veber-
2014-12-30
tkalac,reci ti mene,onako ljucki,jel ti neki ero/sancho skinuo bivsu?ja mislim da je tu tvoja osobna boljka.neki sanscho ti jebo zenu i ti umisto da to podneses sportski,pizdis i kmecis ko neko srpce...veber wrote:mi, autentični purgeri zovemo se tako jer imenica dolazi od burger, građanin. čovjek koji je slobodan, što je kmetskom društvu bilo jako bitno.max123 wrote:koje zagrepcane?onih parstotinjak kroatiziranih slovenaca(kajkavaca),volksdojcera,ugara,slovaka i zidova.ili onih 90% etnickih Hrvata iz bosne srebrene i dalmatinske zagore.zagreb,tj.agram, je bio do dolaska Hrvata iz bosne srebrene, nista do slovenacki etnicki prostor, naseljen sa vama svapskim govnima,slovencima(kajkavcima)zidovima i ugrima...veber wrote:a kolegi eri, ti ćeš za nas zagrepčane uvijek biti bosančeros. uvijek. tako da ti je sudba kleta jer su slovenci gori od nas.
ti kao ero i slična kompanija, i dalje ste kmetovi. po ponašanju, razmišljanju i društvenom položaju.
jedini stvarni hrvati žive na području današnjeg zagorja.
svi mi ostali smo doseljenici.
a najgora stvar koja se desila hrvatskoj su govna ercegovačka. poharali državu uzduž o poprek, ali uvijek ste više voljeli tursku nego zemlju za koju sada pričate da vam je domovina.
a da ste sančosi, činjenica je nepromjenjiva. sančosi bili, sančosi ostali.
2015-10-28
Dobro ero zaista nista nije napisao sto bi izazvalo ovo vrijedanje..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa nisi, nisam vidjela.pismejker wrote:a ja..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
htjedoh reci.. a da...ne diram nikog tko mene ne dira..cist logika..kaya wrote:Pa nisi, nisam vidjela.pismejker wrote:a ja..
Guest- Guest
ma znaš kaj? ma neka se nosi u tri pm. kojim pravom si uzima pljuvat po nekom i jebat mater nekom?kaya wrote:Dobro ero zaista nista nije napisao sto bi izazvalo ovo vrijedanje..
nisam ga vrijeđao, da je ograničenog uma to znamo.
konstantno mi jebe mater, a kic to ne "vidi" kada ja nekom spomenem užu obitelj popušim ban.
ali sve je to ok.
čekam objašnjenje zakaj je pal most u sarajevu i stručnjak nam ni do danas ne zna.
veber-
2014-12-30
Šta si navalio, vidiš da te ne šljive ni 2%?veber wrote:ma znaš kaj? ma neka se nosi u tri pm. kojim pravom si uzima pljuvat po nekom i jebat mater nekom?kaya wrote:Dobro ero zaista nista nije napisao sto bi izazvalo ovo vrijedanje..
nisam ga vrijeđao, da je ograničenog uma to znamo.
To znamo.
Taman posla da bi me mogao uvrijediti.kaya wrote:Dobro ero zaista nista nije napisao sto bi izazvalo ovo vrijedanje..
Istresa vlastite frustracije, šta mu nije loše...Tako kaže i psihijatrija.
koji si ti komad govedine, to je za ne bilivit.
2014-12-30
lijepo joj je bilo za posjetiti ali bas da ce tu ostati zivjeti,cisto sumnjamEroo wrote:'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
Foto: Ashley ColburnAmerikanka koja je odabrala Hrvatsku za život.
Ostalo i VIDEO: https://www.croexpress.eu/vijest.php?vijest=18648
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Internet će za 15-ak godina u potpunosti promijeniti život
» "Za život, obitelj i Hrvatsku"
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» KOS agentura jos uvijek zivi.Bivsi KOS-ovac:'Nobilo mi je rekao da ne dolazim u Hrvatsku,da ce me uhapsiti.'
» Internet će za 15-ak godina u potpunosti promijeniti život
» "Za život, obitelj i Hrvatsku"
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» KOS agentura jos uvijek zivi.Bivsi KOS-ovac:'Nobilo mi je rekao da ne dolazim u Hrvatsku,da ce me uhapsiti.'
Page 2 of 4