UN tvrdi da će na svijetu prvi nestati Balkan
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: UN tvrdi da će na svijetu prvi nestati Balkan
Ne govorim o ispravnosti...Govorim o pogrešnosti...I to je to...Osjećam gađenje...סמאל wrote:Ovisno s točke gledišta,što je za nekog ispravno,za nekog je pogrešno,pa tako je oko svake obične sitnice u društvu.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
red wolf wrote:
Ja točno znam što žele...
ne znaš, nemaš pojma, a tako treba i biti, samo oni koji imaju oči da vide mogu znati
Last edited by die antwoord on 7/3/2019, 22:28; edited 1 time in total
Guest- Guest
Gluposti...Programi da Vam ovladaju umom...
red wolf-
2016-02-10
Nije --> neznaš...Ispravno je ne znaš...die antwoord wrote:red wolf wrote:
Ja točno znam što žele...
neznaš, nemaš pojma, a tako treba i biti, samo oni koji imaju oči da vide mogu znati
red wolf-
2016-02-10
Opet sve ovisi jeli nastupaš s mjesta pozicije ili opozicije.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ja ne nastupam s nijedne od tih pozicija...Ja Vam ne pripadam...סמאל wrote:Opet sve ovisi jeli nastupaš s mjesta pozicije ili opozicije.
red wolf-
2016-02-10
Onda,uzmi kokice i uživaj u predstavi.red wolf wrote:Ja ne nastupam s nijedne od tih pozicija...Ja Vam ne pripadam...סמאל wrote:Opet sve ovisi jeli nastupaš s mjesta pozicije ili opozicije.
2015-07-23
Pa ne baš...סמאל wrote:Onda,uzmi kokice i uživaj u predstavi.red wolf wrote:Ja ne nastupam s nijedne od tih pozicija...Ja Vam ne pripadam...סמאל wrote:Opet sve ovisi jeli nastupaš s mjesta pozicije ili opozicije.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Gluposti...Programi da Vam ovladaju umom...
nitko ti ne vlada umom, nema magije, magija je iluzija, varka, a opet nekako funkcionira, kako?
ne znaš
Guest- Guest
Što da ne,to ti je kao kad gledaš nogometni susret između timova za koje ne nevijaš,ali gledaš radi dobre igre.red wolf wrote:Pa ne baš...סמאל wrote:Onda,uzmi kokice i uživaj u predstavi.red wolf wrote:Ja ne nastupam s nijedne od tih pozicija...Ja Vam ne pripadam...סמאל wrote:Opet sve ovisi jeli nastupaš s mjesta pozicije ili opozicije.
2015-07-23
Dobar video si uzeo...Puno od njega možeš naučiti ako si spreman na to...die antwoord wrote:red wolf wrote:Gluposti...Programi da Vam ovladaju umom...
nitko ti ne vlada umom, nema magije, magija je iluzija, varka, a opet nekako funkcionira, kako?
ne znaš
red wolf-
2016-02-10
A ne...Ne ide to tako...סמאל wrote:Što da ne,to ti je kao kad gledaš nogometni susret između timova za koje ne nevijaš,ali gledaš radi dobre igre.red wolf wrote:Pa ne baš...סמאל wrote:Onda,uzmi kokice i uživaj u predstavi.red wolf wrote:Ja ne nastupam s nijedne od tih pozicija...Ja Vam ne pripadam...סמאל wrote:Opet sve ovisi jeli nastupaš s mjesta pozicije ili opozicije.
red wolf-
2016-02-10
Nego kako ?red wolf wrote:A ne...Ne ide to tako...סמאל wrote:Što da ne,to ti je kao kad gledaš nogometni susret između timova za koje ne nevijaš,ali gledaš radi dobre igre.red wolf wrote:Pa ne baš...סמאל wrote:Onda,uzmi kokice i uživaj u predstavi.red wolf wrote:
Ja ne nastupam s nijedne od tih pozicija...Ja Vam ne pripadam...
Onda jeli kad gledaš dokumentarac ? Zamisli da gledaš dokumenarac.
2015-07-23
Nije je li, već da li...סמאל wrote:Nego kako ?red wolf wrote:A ne...Ne ide to tako...סמאל wrote:Što da ne,to ti je kao kad gledaš nogometni susret između timova za koje ne nevijaš,ali gledaš radi dobre igre.red wolf wrote:Pa ne baš...סמאל wrote:
Onda,uzmi kokice i uživaj u predstavi.
red wolf-
2016-02-10
uči se od živih, a ne od mrtvacared wolf wrote:
Dobar video si uzeo...Puno od njega možeš naučiti ako si spreman na to...
video je poruka tebi, jer ja sve znam i vidim, ja te poznam, ja sam ti, ja sam svi vi
Guest- Guest
red wolf wrote:Nije je li, već da li...סמאל wrote:Nego kako ?red wolf wrote:A ne...Ne ide to tako...סמאל wrote:Što da ne,to ti je kao kad gledaš nogometni susret između timova za koje ne nevijaš,ali gledaš radi dobre igre.red wolf wrote:
Pa ne baš...
je, ako si srb
2014-04-16
hahahahahahahahahahahahahahahahahadie antwoord wrote:uči se od živih, a ne od mrtvacared wolf wrote:
video je poruka tebi, jer ja sve znam i vidim, ja te poznam, ja sam ti, ja sam svi vi
red wolf-
2016-02-10
Ne.aben wrote:red wolf wrote:Nije je li, već da li...סמאל wrote:Nego kako ?red wolf wrote:A ne...Ne ide to tako...סמאל wrote:
Što da ne,to ti je kao kad gledaš nogometni susret između timova za koje ne nevijaš,ali gledaš radi dobre igre.
je, ako si srb
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahadie antwoord wrote:uči se od živih, a ne od mrtvacared wolf wrote:
'Cause I've got my mind on you
I've got my mind on you
Say yes to heaven
Say yes to me
I've got my eye on you
I've got my eye on you
I've got my eye on you
I've got my eye on you
Guest- Guest
red wolf wrote:Ne.aben wrote:red wolf wrote:Nije je li, već da li...סמאל wrote:Nego kako ?red wolf wrote:
A ne...Ne ide to tako...
je, ako si srb
a po kin pravopisu se ravnoš?
2014-04-16
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vladimir Putin je najbogatiji čovjek na svijetu, tvrdi bivši ruski bankar
» Crnogorac tvrdi tko se ne osveti ne posveti se.Bio sam najsretniji covjek na svijetu tog trenutka kad sam osvetio sina.
» Prvi gay par na svijetu dobio je trojke: 'Ovo je pravi blagoslov'
» Prvi rulet jedanaesteraca na svijetu odigran je 1952. u Rijeci
» Ako je od debelog Račana previše je, naime on tvrdi da je Turudić politički obojen dok tvrdi za Mladena Bajića tvrdi da nije.
» Crnogorac tvrdi tko se ne osveti ne posveti se.Bio sam najsretniji covjek na svijetu tog trenutka kad sam osvetio sina.
» Prvi gay par na svijetu dobio je trojke: 'Ovo je pravi blagoslov'
» Prvi rulet jedanaesteraca na svijetu odigran je 1952. u Rijeci
» Ako je od debelog Račana previše je, naime on tvrdi da je Turudić politički obojen dok tvrdi za Mladena Bajića tvrdi da nije.
Page 5 of 6