UN tvrdi da će na svijetu prvi nestati Balkan
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: UN tvrdi da će na svijetu prvi nestati Balkan
סמאל wrote:Ljudi se previše nakotilo,treba to svesti na neku razumnu brojku.
Osim toga,ima milijarde Kineza,Indijaca,Arapa,tak da se vrlo lako nadoknadi demografska rupa.
Iceland Eurovision 2019
Hate will prevail
Europe will crumble
Guest- Guest
סמאל wrote:Ljudi se previše nakotilo,treba to svesti na neku razumnu brojku.
Osim toga,ima milijarde Kineza,Indijaca,Arapa,tak da se vrlo lako nadoknadi demografska rupa.
treba kineze arape i crnce svest na neku razumnu brojku jer se njih nakotilo ko žohara, ne nas
i radit da bude više bijelaca
svijet bi svakako bio bolje mjesto
Pa to i govorim, ali radi političke korektnosti i moje antifašističke reputacije,ne mogu tako neprimjereno.marcellus wrote:סמאל wrote:Ljudi se previše nakotilo,treba to svesti na neku razumnu brojku.
treba kineze arape i crnce svest na neku razumnu brojku jer se njih nakotilo ko žohara, ne nas
i radit da bude više bijelaca
svijet bi svakako bio bolje mjesto
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ljudsku vrstu treba svesti na optimalan broj koji će biti u ravnoteži s prirodom...Ovaj broj je doveo Zemlju na rub kataklizme...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ljudsku vrstu treba svesti na optimalan broj koji će biti u ravnoteži s prirodom...Ovaj broj je doveo Zemlju na rub kataklizme...
Pogledaj oko sebe...Što se čudiš?...tre wrote:red wolf wrote:Ljudsku vrstu treba svesti na optimalan broj koji će biti u ravnoteži s prirodom...Ovaj broj je doveo Zemlju na rub kataklizme...
red wolf-
2016-02-10
koliko ljudi triba ostati, sokrate?
2014-04-16
Milijardu će Zemlja izdržati...Ne više od toga...aben wrote:koliko ljudi triba ostati, sokrate?
red wolf-
2016-02-10
oko mene stane 10 milijuna ljudi bez problema i a vjerojatno i više i pravo da ti kažem da mi je pun kufer tih gluposti o prenapučenoj zemlji. Te spike prodajite mujagama, hindusima i kinezima koji se množe ko štakori a ne nama kojih ima ko jedno jebeno selo u kinired wolf wrote:Pogledaj oko sebe...Što se čudiš?...tre wrote:red wolf wrote:Ljudsku vrstu treba svesti na optimalan broj koji će biti u ravnoteži s prirodom...Ovaj broj je doveo Zemlju na rub kataklizme...
red wolf wrote:Milijardu će Zemlja izdržati...Ne više od toga...aben wrote:koliko ljudi triba ostati, sokrate?
a, kad pobijete 6 milijardi, kako ćete osigurati nulti prirast?
2014-04-16
a ti ćeš odrediti ko je ta milijarda ili ćeš se mrknuti i pokazati svojim primjerom kako se voli majčica zemljared wolf wrote:Milijardu će Zemlja izdržati...Ne više od toga...aben wrote:koliko ljudi triba ostati, sokrate?
hm, zanimljivo
un je jedan od zescih promasaja medjunarodnih odnosa
Ne shaćaš da je za sve potrebna ravnoteža...tre wrote:oko mene stane 10 milijuna ljudi bez problema i a vjerojatno i više i pravo da ti kažem da mi je pun kufer tih gluposti o prenapučenoj zemlji. Te spike prodajite mujagama, hindusima i kinezima koji se množe ko štakori a ne nama kojih ima ko jedno jebeno selo u kinired wolf wrote:Pogledaj oko sebe...Što se čudiš?...tre wrote:red wolf wrote:Ljudsku vrstu treba svesti na optimalan broj koji će biti u ravnoteži s prirodom...Ovaj broj je doveo Zemlju na rub kataklizme...
red wolf-
2016-02-10
Nemoj mi se tako obraćati...Ja ne pripadam tvojoj vrsti...aben wrote:red wolf wrote:Milijardu će Zemlja izdržati...Ne više od toga...aben wrote:koliko ljudi triba ostati, sokrate?
red wolf-
2016-02-10
On će uskoro imati veliku ulogu u novom svijetu i poretku...Leviathan2 wrote:hm, zanimljivo
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Nemoj mi se tako obraćati...Ja ne pripadam tvojoj vrsti...aben wrote:red wolf wrote:Milijardu će Zemlja izdržati...Ne više od toga...aben wrote:koliko ljudi triba ostati, sokrate?
ok, kad uravnotežite 6 milijardi, kako ćete spriječiti novo prenapučivanje?
2014-04-16
To nije moj problem...Ja ne pripadam tvojoj vrsti...aben wrote:red wolf wrote:Nemoj mi se tako obraćati...Ja ne pripadam tvojoj vrsti...aben wrote:red wolf wrote:Milijardu će Zemlja izdržati...Ne više od toga...aben wrote:koliko ljudi triba ostati, sokrate?
red wolf-
2016-02-10
pa reci to mujagama, hindusima i kinezima a ne nama. Kina i Indija ti imaju skoro tri milijarde ljudi pa je red da njima držiš oredavanja a ne nama kojih ima ukupno ko u većem kineskom selu.red wolf wrote:Ne shaćaš da je za sve potrebna ravnoteža...tre wrote:oko mene stane 10 milijuna ljudi bez problema i a vjerojatno i više i pravo da ti kažem da mi je pun kufer tih gluposti o prenapučenoj zemlji. Te spike prodajite mujagama, hindusima i kinezima koji se množe ko štakori a ne nama kojih ima ko jedno jebeno selo u kinired wolf wrote:Pogledaj oko sebe...Što se čudiš?...tre wrote:red wolf wrote:Ljudsku vrstu treba svesti na optimalan broj koji će biti u ravnoteži s prirodom...Ovaj broj je doveo Zemlju na rub kataklizme...
Meni ste svi isti...Smrad koji je usmrdio Zemlju...tre wrote:pa reci to mujagama, hindusima i kinezima a ne nama. Kina i Indija ti imaju skoro tri milijarde ljudi pa je red da njima držiš oredavanja a ne nama kojih ima ukupno ko u većem kineskom selu.red wolf wrote:Ne shaćaš da je za sve potrebna ravnoteža...tre wrote:oko mene stane 10 milijuna ljudi bez problema i a vjerojatno i više i pravo da ti kažem da mi je pun kufer tih gluposti o prenapučenoj zemlji. Te spike prodajite mujagama, hindusima i kinezima koji se množe ko štakori a ne nama kojih ima ko jedno jebeno selo u kinired wolf wrote:Pogledaj oko sebe...Što se čudiš?...tre wrote:
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:To nije moj problem...Ja ne pripadam tvojoj vrsti...aben wrote:red wolf wrote:Nemoj mi se tako obraćati...Ja ne pripadam tvojoj vrsti...aben wrote:red wolf wrote:
Milijardu će Zemlja izdržati...Ne više od toga...
kako ni tvoj problijem, kad će brzo nakon ča nas uravnotežite, problijem ponovo dojti u pedeset godin?
2014-04-16
Nije moj problem...aben wrote:red wolf wrote:To nije moj problem...Ja ne pripadam tvojoj vrsti...aben wrote:red wolf wrote:Nemoj mi se tako obraćati...Ja ne pripadam tvojoj vrsti...aben wrote:
kako ni tvoj problijem, kad će brzo nakon ča nas uravnotežite, problijem ponovo dojti u pedeset godin?
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vladimir Putin je najbogatiji čovjek na svijetu, tvrdi bivši ruski bankar
» Crnogorac tvrdi tko se ne osveti ne posveti se.Bio sam najsretniji covjek na svijetu tog trenutka kad sam osvetio sina.
» Prvi gay par na svijetu dobio je trojke: 'Ovo je pravi blagoslov'
» Prvi rulet jedanaesteraca na svijetu odigran je 1952. u Rijeci
» Ako je od debelog Račana previše je, naime on tvrdi da je Turudić politički obojen dok tvrdi za Mladena Bajića tvrdi da nije.
» Crnogorac tvrdi tko se ne osveti ne posveti se.Bio sam najsretniji covjek na svijetu tog trenutka kad sam osvetio sina.
» Prvi gay par na svijetu dobio je trojke: 'Ovo je pravi blagoslov'
» Prvi rulet jedanaesteraca na svijetu odigran je 1952. u Rijeci
» Ako je od debelog Račana previše je, naime on tvrdi da je Turudić politički obojen dok tvrdi za Mladena Bajića tvrdi da nije.
Page 2 of 6