UN tvrdi da će na svijetu prvi nestati Balkan
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: UN tvrdi da će na svijetu prvi nestati Balkan
Nije moj problem...aben wrote:red wolf wrote:To nije moj problem...Ja ne pripadam tvojoj vrsti...aben wrote:red wolf wrote:Nemoj mi se tako obraćati...Ja ne pripadam tvojoj vrsti...aben wrote:
a, kad pobijete 6 milijardi, kako ćete osigurati nulti prirast?
ok, kad uravnotežite 6 milijardi, kako ćete spriječiti novo prenapučivanje?
kako ni tvoj problijem, kad će brzo nakon ča nas uravnotežite, problijem ponovo dojti u pedeset godin?
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
red wolf wrote:Nije moj problem...aben wrote:red wolf wrote:To nije moj problem...Ja ne pripadam tvojoj vrsti...aben wrote:red wolf wrote:
Nemoj mi se tako obraćati...Ja ne pripadam tvojoj vrsti...
kako ni tvoj problijem, kad će brzo nakon ča nas uravnotežite, problijem ponovo dojti u pedeset godin?
pa unda ni 7 milijardi ni problijem.
2014-04-16
Problem je za Zemlju...No ona će odraditi svoje da Vas svede na optimalan broj...aben wrote:red wolf wrote:Nije moj problem...aben wrote:red wolf wrote:To nije moj problem...Ja ne pripadam tvojoj vrsti...aben wrote:
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Problem je za Zemlju...No ona će odraditi svoje da Vas svede na optimalan broj...aben wrote:red wolf wrote:Nije moj problem...aben wrote:red wolf wrote:
To nije moj problem...Ja ne pripadam tvojoj vrsti...
a tako, jo sun misli da ti oćeš proširiti svoj lebensraum,
ako je to perspektiva zemlje, unda ko je jebe- moremo dati pravo glasa životinjami, možda čak i biljkami, ali tlo nemo šanse
2014-04-16
Jebat će ona tebe govno ljudsko...aben wrote:red wolf wrote:Problem je za Zemlju...No ona će odraditi svoje da Vas svede na optimalan broj...aben wrote:red wolf wrote:Nije moj problem...aben wrote:
ako je to perspektiva zemlje, unda ko je jebe- moremo dati pravo glasa životinjami, možda čak i biljkami, ali tlo nemo šanse
red wolf-
2016-02-10
aben wrote:koliko ljudi triba ostati, sokrate?
Carrying capacity
https://en.wikipedia.org/wiki/Carrying_capacity
to se lako izračuna
Guest- Guest
red wolf wrote:Jebat će ona tebe govno ljudsko...aben wrote:red wolf wrote:Problem je za Zemlju...No ona će odraditi svoje da Vas svede na optimalan broj...aben wrote:red wolf wrote:
Nije moj problem...
nema tlo svijest
2014-04-16
Ljudi su obične štetočine u eko sustavu Zemlje.Zemlja bez ljudi može,a ne nikako obratno.
Jedan kvalitetan virus i lako se dođe do optimalnog,održivog broja.
Last edited by סמאל on 7/3/2019, 21:37; edited 1 time in total
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ljudi su samo postupili po Božjoj zapovjedi: plodite se i množite i napučite kuglu zemaljsku. Tko si ti da ideš kontra Boga i nazivaš njegovu kreaciju smradovima ljudskim koji su usmrdili zemlju? jel tebi dana vlast da odrediš kojih 6 milijardi ćeš usmrtiti?red wolf wrote:Meni ste svi isti...Smrad koji je usmrdio Zemlju...tre wrote:pa reci to mujagama, hindusima i kinezima a ne nama. Kina i Indija ti imaju skoro tri milijarde ljudi pa je red da njima držiš oredavanja a ne nama kojih ima ukupno ko u većem kineskom selu.red wolf wrote:Ne shaćaš da je za sve potrebna ravnoteža...tre wrote:oko mene stane 10 milijuna ljudi bez problema i a vjerojatno i više i pravo da ti kažem da mi je pun kufer tih gluposti o prenapučenoj zemlji. Te spike prodajite mujagama, hindusima i kinezima koji se množe ko štakori a ne nama kojih ima ko jedno jebeno selo u kinired wolf wrote:
Pogledaj oko sebe...Što se čudiš?...
hahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Ljudi su obične štetočine u eko sustavu Zemlje.Zemlja bez ljudi može,a ne nikako obratno.
red wolf-
2016-02-10
To je Demijurg...Ne Bog...tre wrote:ljudi su samo postupili po Božjoj zapovjedi: plodite se i množite i napučite kuglu zemaljsku. Tko si ti da ideš kontra Boga i nazivaš njegovu kreaciju smradovima ljudskim koji su usmrdili zemlju? jel tebi dana vlast da odrediš kojih 6 milijardi ćeš usmrtiti?red wolf wrote:Meni ste svi isti...Smrad koji je usmrdio Zemlju...tre wrote:pa reci to mujagama, hindusima i kinezima a ne nama. Kina i Indija ti imaju skoro tri milijarde ljudi pa je red da njima držiš oredavanja a ne nama kojih ima ukupno ko u većem kineskom selu.red wolf wrote:Ne shaćaš da je za sve potrebna ravnoteža...tre wrote:
oko mene stane 10 milijuna ljudi bez problema i a vjerojatno i više i pravo da ti kažem da mi je pun kufer tih gluposti o prenapučenoj zemlji. Te spike prodajite mujagama, hindusima i kinezima koji se množe ko štakori a ne nama kojih ima ko jedno jebeno selo u kini
red wolf-
2016-02-10
die antwoord wrote:aben wrote:koliko ljudi triba ostati, sokrate?
Carrying capacity
to se lako izračuna
pa izračunoj unda
2014-04-16
Imam prilično,kristalno jasno viđenje nečega,što bi se moglo u dogledno vrijeme dogodit.I ti bi se lako prilagodio Novom Svjetskom Poretku.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Ljudi su obične štetočine u eko sustavu Zemlje.Zemlja bez ljudi može,a ne nikako obratno.
2015-07-23
סמאל wrote:Ljudi su obične štetočine u eko sustavu Zemlje.Zemlja bez ljudi može,a ne nikako obratno.
ča konkretno zemlja more bez ljudi? i zoč bi zemlji bilo bitno da je bilokakova?
kad je oderemo ko zeca, ča se zemlji tote imo ne sviđati?
2014-04-16
Ja ne pripadam Novom svjetskom poretku...Dapače, gadi mi se takva ideja...סמאל wrote:Imam prilično,kristalno jasno viđenje nečega,što bi se moglo u dogledno vrijeme dogodit.I ti bi se lako prilagodio Novom Svjetskom Poretku.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Ljudi su obične štetočine u eko sustavu Zemlje.Zemlja bez ljudi može,a ne nikako obratno.
Last edited by red wolf on 7/3/2019, 21:42; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
die antwoord wrote:aben wrote:koliko ljudi triba ostati, sokrate?
Carrying capacity
to se lako izračuna
LOGISTIČKI MODEL
Veličina populacije P koja se mijenja s vremenom t ne može rasti konstantnom stopom rasta. Eksponencijalni model je prikladan kada u sustavu nema nikakvog ograničenja. Pri razmatranju populacije u zatvorenoj sredini uzima se u obzir postojanje određenog limita. Stopa rađanja populacije s vremenom počinje opadati, a stopa umiranja rasti.
Najjednostavniji model smanjenja stope rađanja i povećanja stope umiranja predložio je 1838. godine Pierre-Francois Verhulst koji uključuje stopu rađanja te stopu umiranja. Stopa rađanja pada proporcionalno napučenosti, a stopa umiranja raste proporcionalno napučenosti.
Modeliranje rasta populacije u ekologiji
Česta primjena logističke funkcije je upravo za modeliranje rasta populacije, za što ju je izvorno koristio i Pierre-Francois Verhulst 1838. godine, pri čemu je stopa razmnožavanja razmjerna postojećoj populaciji i količini raspoloživih resursa. Verhulstova jednadžba je objavljena nakon što je Verhulst pročitao djelo Thomasa Malthusa Esej o principima populacije. Verhulst je izveo svoju logističku jednadžbu kako bi opisao samoograničavajući rast biološke populacije. Jednadžba se ponekad naziva Verhulst – Perlovom jednadžbom. Alfred J. Lotka je 1920. godine ponovno izveo izraz nazvavši ga zakonom o rastu populacije.
http://matematika.fkit.hr/novo/izborni/referati/Morana%20Cesnik%20-%20Logisticki%20model.pdf
vidim neki naši fakulteti se bave time, mladi uče metode, uče logistiku
Guest- Guest
aben wrote:die antwoord wrote:aben wrote:koliko ljudi triba ostati, sokrate?
Carrying capacity
to se lako izračuna
pa izračunoj unda
80%
Guest- Guest
Pa donekle si upravu.Zemlja može biti i kao Venera,Mars,potpuno negostoljubljiva za život ovakav,kakav ga poznajemo.aben wrote:סמאל wrote:Ljudi su obične štetočine u eko sustavu Zemlje.Zemlja bez ljudi može,a ne nikako obratno.
ča konkretno zemlja more bez ljudi? i zoč bi zemlji bilo bitno da je bilokakova?
kad je oderemo ko zeca, ča se zemlji tote imo ne sviđati?
No više vrijedi biljni i životinjski svijet,jer svaka biljka i životinja ima svoju svrhu u ekosustavu,dok je čovjek obični maligno tkivo.
2015-07-23
die antwoord wrote:die antwoord wrote:aben wrote:koliko ljudi triba ostati, sokrate?
Carrying capacity
to se lako izračuna
LOGISTIČKI MODEL
Veličina populacije P koja se mijenja s vremenom t ne može rasti konstantnom stopom rasta. Eksponencijalni model je prikladan kada u sustavu nema nikakvog ograničenja. Pri razmatranju populacije u zatvorenoj sredini uzima se u obzir postojanje određenog limita. Stopa rađanja populacije s vremenom počinje opadati, a stopa umiranja rasti.
Najjednostavniji model smanjenja stope rađanja i povećanja stope umiranja predložio je 1838. godine Pierre-Francois Verhulst koji uključuje stopu rađanja te stopu umiranja. Stopa rađanja pada proporcionalno napučenosti, a stopa umiranja raste proporcionalno napučenosti.
Modeliranje rasta populacije u ekologiji
Česta primjena logističke funkcije je upravo za modeliranje rasta populacije, za što ju je izvorno koristio i Pierre-Francois Verhulst 1838. godine, pri čemu je stopa razmnožavanja razmjerna postojećoj populaciji i količini raspoloživih resursa. Verhulstova jednadžba je objavljena nakon što je Verhulst pročitao djelo Thomasa Malthusa Esej o principima populacije. Verhulst je izveo svoju logističku jednadžbu kako bi opisao samoograničavajući rast biološke populacije. Jednadžba se ponekad naziva Verhulst – Perlovom jednadžbom. Alfred J. Lotka je 1920. godine ponovno izveo izraz nazvavši ga zakonom o rastu populacije.
http://matematika.fkit.hr/novo/izborni/referati/Morana%20Cesnik%20-%20Logisticki%20model.pdf
vidim neki naši fakulteti se bave time, mladi uče metode, uče logistiku
ma, to je prije izuma kapitalizma.
2014-04-16
Onda vjerojatno imaš pogrešnu predodžbu.Novi svjetski poredak je utopijsko društvo za prosvjetljene.red wolf wrote:Ja ne pripadam Novom svjetskom poretku...Dapače, gadi mi se takva ideja...סמאל wrote:Imam prilično,kristalno jasno viđenje nečega,što bi se moglo u dogledno vrijeme dogodit.I ti bi se lako prilagodio Novom Svjetskom Poretku.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Ljudi su obične štetočine u eko sustavu Zemlje.Zemlja bez ljudi može,a ne nikako obratno.
2015-07-23
promjeni dilera, ovaj ti uvaljuje drogu u heroinred wolf wrote:To je Demijurg...Ne Bog...tre wrote:ljudi su samo postupili po Božjoj zapovjedi: plodite se i množite i napučite kuglu zemaljsku. Tko si ti da ideš kontra Boga i nazivaš njegovu kreaciju smradovima ljudskim koji su usmrdili zemlju? jel tebi dana vlast da odrediš kojih 6 milijardi ćeš usmrtiti?red wolf wrote:Meni ste svi isti...Smrad koji je usmrdio Zemlju...tre wrote:pa reci to mujagama, hindusima i kinezima a ne nama. Kina i Indija ti imaju skoro tri milijarde ljudi pa je red da njima držiš oredavanja a ne nama kojih ima ukupno ko u većem kineskom selu.red wolf wrote:
Ne shaćaš da je za sve potrebna ravnoteža...
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vladimir Putin je najbogatiji čovjek na svijetu, tvrdi bivši ruski bankar
» Crnogorac tvrdi tko se ne osveti ne posveti se.Bio sam najsretniji covjek na svijetu tog trenutka kad sam osvetio sina.
» Prvi gay par na svijetu dobio je trojke: 'Ovo je pravi blagoslov'
» Prvi rulet jedanaesteraca na svijetu odigran je 1952. u Rijeci
» Ako je od debelog Račana previše je, naime on tvrdi da je Turudić politički obojen dok tvrdi za Mladena Bajića tvrdi da nije.
» Crnogorac tvrdi tko se ne osveti ne posveti se.Bio sam najsretniji covjek na svijetu tog trenutka kad sam osvetio sina.
» Prvi gay par na svijetu dobio je trojke: 'Ovo je pravi blagoslov'
» Prvi rulet jedanaesteraca na svijetu odigran je 1952. u Rijeci
» Ako je od debelog Račana previše je, naime on tvrdi da je Turudić politički obojen dok tvrdi za Mladena Bajića tvrdi da nije.
Page 3 of 6