UN tvrdi da će na svijetu prvi nestati Balkan
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: UN tvrdi da će na svijetu prvi nestati Balkan
promjeni dilera, ovaj ti uvaljuje drogu u heroinred wolf wrote:To je Demijurg...Ne Bog...tre wrote:ljudi su samo postupili po Božjoj zapovjedi: plodite se i množite i napučite kuglu zemaljsku. Tko si ti da ideš kontra Boga i nazivaš njegovu kreaciju smradovima ljudskim koji su usmrdili zemlju? jel tebi dana vlast da odrediš kojih 6 milijardi ćeš usmrtiti?red wolf wrote:Meni ste svi isti...Smrad koji je usmrdio Zemlju...tre wrote:pa reci to mujagama, hindusima i kinezima a ne nama. Kina i Indija ti imaju skoro tri milijarde ljudi pa je red da njima držiš oredavanja a ne nama kojih ima ukupno ko u većem kineskom selu.red wolf wrote:
Ne shaćaš da je za sve potrebna ravnoteža...
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
סמאל wrote:Pa donekle si upravu.Zemlja može biti i kao Venera,Mars,potpuno negostoljubljiva za život ovakav,kakav ga poznajemo.aben wrote:סמאל wrote:Ljudi su obične štetočine u eko sustavu Zemlje.Zemlja bez ljudi može,a ne nikako obratno.
Jedan kvalitetan virus i lako se dođe do optimalnog,održivog broja.
ča konkretno zemlja more bez ljudi? i zoč bi zemlji bilo bitno da je bilokakova?
kad je oderemo ko zeca, ča se zemlji tote imo ne sviđati?
No više vrijedi biljni i životinjski svijet,jer svaka biljka i životinja ima svoju svrhu u ekosustavu,dok je čovjek obični maligno tkivo.
pa i čovik je samo de ekosustava. i to uspješni de
2014-04-16
Ja točno znam što žele...No, to je glupost...No to je svijet ljudi i vi ne shvaćate kako stvarnost funkcionira...I to je veliki problem...סמאל wrote:Onda vjerojatno imaš pogrešnu predodžbu.Novi svjetski poredak je utopijsko društvo za prosvjetljene.red wolf wrote:Ja ne pripadam Novom svjetskom poretku...Dapače, gadi mi se takva ideja...סמאל wrote:Imam prilično,kristalno jasno viđenje nečega,što bi se moglo u dogledno vrijeme dogodit.I ti bi se lako prilagodio Novom Svjetskom Poretku.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahaסמאל wrote:Ljudi su obične štetočine u eko sustavu Zemlje.Zemlja bez ljudi može,a ne nikako obratno.
red wolf-
2016-02-10
Stonjani od kamenice napravili zahodsku školjku. Neispranu i smrdljivu. Nataložili su u nju vlastita govna i govna svojih gostiju. U plitkom i mirnom Malostonskom zaljevu izmetom su stvorili nevjerojatno preciznu metaforu Hrvatske. Posrali su se sebi u tanjur - prva je asocijacija.
Skupo je prazniti septičke jame
Stonjani se sada čude i pitaju stručnjake kako je moguće da su im kamenice postale zahodske školjke. A odgovor je jednostavan i nalazi se u kućama u prvom, drugom, trećem i desetom redu do mora. Svaka od njih ima septičku jamu. Na njenom dnu tanak je sloj betona razbijen jednim udarcem čekića nakon što je prošla građevinska inspekcija. Skupo je prazniti septičke jame, isplativije je na njihovom dnu napraviti rupu da vodom razrijeđene govna iscure. Zbog nekoliko stotina kuna uštede napravit će pohlepni Hrvati milijunsku štetu. I jesti govna.
Plitvički govnopadi
Godinama već, pohlepni za novcem turista, Plitvičke slapove pretvaraju u govnopade. Uspjeli su zasrati nacionalni park jedinstven u svijetu, prirodnu baštinu čovječanstva. Ne mare što će oni i njihova djeca prije ili kasnije piti vodu zagađenu fekalijama. Važnije je 50 eura po spavanju japanskog turista koji ionako pije flaširanu vodu.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvati-su-se-doslovce-sami-sebi-posali-u-tanjur/2068530.aspx
Hrvati su go*nima uništili kamenice. Stručnjak objasnio kako
Znanstveni savjetnik u Institutu za more i priobalje Sveučilišta u Dubrovniku Vlado Onofri za Libero portal je objasnio kako su Hrvati uspjeli uništiti gurmansku delikatesu.
Kazao je kako je uzrok u neriješenoj kanalizacijskoj mreži, odnosno septičkim jamama koje su prepune i koje se ne prazne.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvati-su-gonima-unistili-kamenice-strucnjak-objasnio-kako/2068580.aspx
pasi ovce moje
Guest- Guest
Čovjek je isto što i maligna izraslina na ljudskom organizmu,nešto poput raka pluća,jer uništava šumu,koja je pluća planeta,zagađuje tlo i vodu.aben wrote:סמאל wrote:Pa donekle si upravu.Zemlja može biti i kao Venera,Mars,potpuno negostoljubljiva za život ovakav,kakav ga poznajemo.aben wrote:סמאל wrote:Ljudi su obične štetočine u eko sustavu Zemlje.Zemlja bez ljudi može,a ne nikako obratno.
ča konkretno zemlja more bez ljudi? i zoč bi zemlji bilo bitno da je bilokakova?
No više vrijedi biljni i životinjski svijet,jer svaka biljka i životinja ima svoju svrhu u ekosustavu,dok je čovjek obični maligno tkivo.
Depopulacija je nužna,ali bez ratnih razaranja,ali kvalitetan virus,vrlo lako dovede do održivog i optimalnog broja ljudi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ne razumin, zoč misliš da je zemlji potriban kisik i čista voda?סמאל wrote:Čovjek je isto što i maligna izraslina na ljudskom organizmu,nešto poput raka pluća,jer uništava šumu,koja je pluća planeta,zagađuje tlo i vodu.aben wrote:סמאל wrote:Pa donekle si upravu.Zemlja može biti i kao Venera,Mars,potpuno negostoljubljiva za život ovakav,kakav ga poznajemo.aben wrote:סמאל wrote:Ljudi su obične štetočine u eko sustavu Zemlje.Zemlja bez ljudi može,a ne nikako obratno.
Depopulacija je nužna,ali bez ratnih razaranja,ali kvalitetan virus,vrlo lako dovede do održivog i optimalnog broja ljudi.
nakon svake depopulacije će uslijediti repopulacija. jedino socijalizam more održavati optimalni broj
2014-04-16
Misliš da znaš.Vidiš,jedno je ambalaža,a drugo je ono što se nalazi unutra.Baš me zanima što bi ti rekao, kad bi znao za moje prave namjere,i ovakvih kao što sam ja.red wolf wrote:Ja točno znam što žele...No, to je glupost...No to je svijet ljudi i vi ne shvaćate kako stvarnost funkcionira...I to je veliki problem...סמאל wrote:Onda vjerojatno imaš pogrešnu predodžbu.Novi svjetski poredak je utopijsko društvo za prosvjetljene.red wolf wrote:Ja ne pripadam Novom svjetskom poretku...Dapače, gadi mi se takva ideja...סמאל wrote:Imam prilično,kristalno jasno viđenje nečega,što bi se moglo u dogledno vrijeme dogodit.I ti bi se lako prilagodio Novom Svjetskom Poretku.red wolf wrote:
hahahahahahahahahahaha
2015-07-23
A zašto bi joj bio potreban čovjek ?aben wrote:ne razumin, zoč misliš da je zemlji potriban kisik i čista voda?סמאל wrote:Čovjek je isto što i maligna izraslina na ljudskom organizmu,nešto poput raka pluća,jer uništava šumu,koja je pluća planeta,zagađuje tlo i vodu.aben wrote:סמאל wrote:Pa donekle si upravu.Zemlja može biti i kao Venera,Mars,potpuno negostoljubljiva za život ovakav,kakav ga poznajemo.aben wrote:
nakon svake depopulacije će uslijediti repopulacija. jedino socijalizam more održavati optimalni broj
Među ostalim stvorenjima i čovjeku je potreban čist zrak i voda,ali za razliku od ostalih stvorenja koja žive na ovom planetu,čovjek uništava ono što mu je potrebno,dok biljke i životinje ne.Ljudska grabež je uzrok svog zla,jer biljke i životinje uzimaju od prirode tek onoliko,koliko im je potrebno.
2015-07-23
סמאל wrote:A zašto bi joj bio potreban čovjek ?aben wrote:ne razumin, zoč misliš da je zemlji potriban kisik i čista voda?סמאל wrote:Čovjek je isto što i maligna izraslina na ljudskom organizmu,nešto poput raka pluća,jer uništava šumu,koja je pluća planeta,zagađuje tlo i vodu.aben wrote:סמאל wrote:
Pa donekle si upravu.Zemlja može biti i kao Venera,Mars,potpuno negostoljubljiva za život ovakav,kakav ga poznajemo.
Među ostalim stvorenjima i čovjeku je potreban čist zrak i voda,ali za razliku od ostalih stvorenja koja žive na ovom planetu,čovjek uništava ono što mu je potrebno,dok biljke i životinje ne.Ljudska grabež je uzrok svog zla,jer biljke i životinje uzimaju od prirode tek onoliko,koliko im je potrebno.
a, znoči ni zemlji potrivban zrok i voda, nego drugin bićima na zemlji?
e, pa mislin da bi prvo tribalo učiniti nešto sa stablima, na zemlji imo više stabala nego zvizda u našoj galaksiji, ako to ni reći pregaziti zemlju, unda jo ne zun ča je. na svakoga čovika dolazi 400 stabala i dok se ne smanji njihov broj, jo ne ću ni čuti za smanjivanje broja ljudi.
2014-04-16
סמאל wrote:prilagodio Novom Svjetskom Poretku
CIA je odbacila taj projekt, nije uspio, sad ide nešto novo novo
spasitelj Obama je bio promašaj, zato su doveli Trumpa
Guest- Guest
Znam ja što je unutra.סמאל wrote:Misliš da znaš.Vidiš,jedno je ambalaža,a drugo je ono što se nalazi unutra.Baš me zanima što bi ti rekao, kad bi znao za moje prave namjere,i ovakvih kao što sam ja.red wolf wrote:Ja točno znam što žele...No, to je glupost...No to je svijet ljudi i vi ne shvaćate kako stvarnost funkcionira...I to je veliki problem...סמאל wrote:Onda vjerojatno imaš pogrešnu predodžbu.Novi svjetski poredak je utopijsko društvo za prosvjetljene.red wolf wrote:Ja ne pripadam Novom svjetskom poretku...Dapače, gadi mi se takva ideja...סמאל wrote:
Imam prilično,kristalno jasno viđenje nečega,što bi se moglo u dogledno vrijeme dogodit.I ti bi se lako prilagodio Novom Svjetskom Poretku.
red wolf-
2016-02-10
סמאל wrote:
Depopulacija je nužna,ali bez ratnih razaranja
to ti neće nitko prihvaiti, mogli smo imati eugeniku, selektivni pristup, eliminirati nasljende bolesti, mentalne poremećaje, ukloniti ružne i glupe
umjsto toga metode će biti neselektivne
Guest- Guest
Uopće nije bitno kojim putem ići,ako se dolazi do istog cilja.die antwoord wrote:סמאל wrote:prilagodio Novom Svjetskom Poretku
CIA je odbacila taj projekt, nije uspio, sad ide nešto novo novo
spasitelj Obama je bio promašaj, zato su doveli Trumpa
2015-07-23
Dobro ako znaš,onda znaš s kojih usuda nastupam,kako nastupam i zbog čega.red wolf wrote:Znam ja što je unutra.סמאל wrote:Misliš da znaš.Vidiš,jedno je ambalaža,a drugo je ono što se nalazi unutra.Baš me zanima što bi ti rekao, kad bi znao za moje prave namjere,i ovakvih kao što sam ja.red wolf wrote:Ja točno znam što žele...No, to je glupost...No to je svijet ljudi i vi ne shvaćate kako stvarnost funkcionira...I to je veliki problem...סמאל wrote:Onda vjerojatno imaš pogrešnu predodžbu.Novi svjetski poredak je utopijsko društvo za prosvjetljene.red wolf wrote:
Ja ne pripadam Novom svjetskom poretku...Dapače, gadi mi se takva ideja...
2015-07-23
S pogrešnih...סמאל wrote:Dobro ako znaš,onda znaš s kojih usuda nastupam,kako nastupam i zbog čega.red wolf wrote:Znam ja što je unutra.סמאל wrote:Misliš da znaš.Vidiš,jedno je ambalaža,a drugo je ono što se nalazi unutra.Baš me zanima što bi ti rekao, kad bi znao za moje prave namjere,i ovakvih kao što sam ja.red wolf wrote:Ja točno znam što žele...No, to je glupost...No to je svijet ljudi i vi ne shvaćate kako stvarnost funkcionira...I to je veliki problem...סמאל wrote:
Onda vjerojatno imaš pogrešnu predodžbu.Novi svjetski poredak je utopijsko društvo za prosvjetljene.
Last edited by red wolf on 7/3/2019, 22:20; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
S pogrešnih...סמאל wrote:Dobro ako znaš,onda znaš s kojih usuda nastupam,kako nastupam i zbog čega.red wolf wrote:Znam ja što je unutra.סמאל wrote:Misliš da znaš.Vidiš,jedno je ambalaža,a drugo je ono što se nalazi unutra.Baš me zanima što bi ti rekao, kad bi znao za moje prave namjere,i ovakvih kao što sam ja.red wolf wrote:Ja točno znam što žele...No, to je glupost...No to je svijet ljudi i vi ne shvaćate kako stvarnost funkcionira...I to je veliki problem...סמאל wrote:
Onda vjerojatno imaš pogrešnu predodžbu.Novi svjetski poredak je utopijsko društvo za prosvjetljene.
red wolf-
2016-02-10
Ovisno s točke gledišta,što je za nekog ispravno,za nekog je pogrešno,pa tako je oko svake obične sitnice u društvu.
2015-07-23
סמאל wrote:Dobro ako znaš,onda znaš s kojih usuda nastupam,kako nastupam i zbog čega.red wolf wrote:Znam ja što je unutra.סמאל wrote:Misliš da znaš.Vidiš,jedno je ambalaža,a drugo je ono što se nalazi unutra.Baš me zanima što bi ti rekao, kad bi znao za moje prave namjere,i ovakvih kao što sam ja.red wolf wrote:Ja točno znam što žele...No, to je glupost...No to je svijet ljudi i vi ne shvaćate kako stvarnost funkcionira...I to je veliki problem...סמאל wrote:
ne zna ti taj ništa, pričaš s automatonom
Guest- Guest
Ne govorim o ispravnosti...Govorim o pogrešnosti...I to je to...Osjećam gađenje...סמאל wrote:Ovisno s točke gledišta,što je za nekog ispravno,za nekog je pogrešno,pa tako je oko svake obične sitnice u društvu.
red wolf-
2016-02-10
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vladimir Putin je najbogatiji čovjek na svijetu, tvrdi bivši ruski bankar
» Crnogorac tvrdi tko se ne osveti ne posveti se.Bio sam najsretniji covjek na svijetu tog trenutka kad sam osvetio sina.
» Prvi gay par na svijetu dobio je trojke: 'Ovo je pravi blagoslov'
» Prvi rulet jedanaesteraca na svijetu odigran je 1952. u Rijeci
» Ako je od debelog Račana previše je, naime on tvrdi da je Turudić politički obojen dok tvrdi za Mladena Bajića tvrdi da nije.
» Crnogorac tvrdi tko se ne osveti ne posveti se.Bio sam najsretniji covjek na svijetu tog trenutka kad sam osvetio sina.
» Prvi gay par na svijetu dobio je trojke: 'Ovo je pravi blagoslov'
» Prvi rulet jedanaesteraca na svijetu odigran je 1952. u Rijeci
» Ako je od debelog Račana previše je, naime on tvrdi da je Turudić politički obojen dok tvrdi za Mladena Bajića tvrdi da nije.
Page 4 of 6