invazija kozojeba diže švabama cijenu najma
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: invazija kozojeba diže švabama cijenu najma
nakon nekog vremena vani postaješ svjestan koja je naša hrvatska tragikomedija od države.A propaganda jača nego za jugoslavije.veber wrote:ma pun mi je kurac rvacke. jebote ja sam kao stručna osoba konkurirao u Krašu za voditelja proizvodnje, 6 mj trajala selekcija i onda erina plavuša zaposli svog netjaka i kraš raspiše natječaj za zamjenika. steral sam ih u kurac i otišao postavljat robote.vili40 wrote:znači otisnuo se i ti Ja bio 15 dana u Poljskoj a danas u 8 krećem u Hannover u VW.veber wrote:trenutno u landau, postavljamo mjerne robote za ... do 11.03 sam tu onda gibam u švicu preuzet novu liniju.vili40 wrote:veber di si ti?
najbolji potez života. firma mi plaća stan i hranu i prijevoz. a gotovan sam pa spavam u hotelu i jebe mi se da na smještaju ušićarim.
već sam im rekao da sam spreman i za US otići.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
istina. najbolji mi je vuk s pričama o 1500€ i kontejnerima. moj kontejner s doručkom i večerom košta 150€/ noć. kako je rezervirano na 60 dana i još dio ekipe spava i jede tu cijena je 120€/noć. čim se stabiliziram mislim povući sve žive koje znam gore.
s bivšom dogovorio da i špeceraj kupujem u njemačkoj tako da ni pdv ne ide stoci.
s bivšom dogovorio da i špeceraj kupujem u njemačkoj tako da ni pdv ne ide stoci.
2014-12-30
ja spavam u istoj sobi sa dvadeset rumunja i bjelorusaveber wrote:istina. najbolji mi je vuk s pričama o 1500€ i kontejnerima. moj kontejner s doručkom i večerom košta 150€/ noć. kako je rezervirano na 60 dana i još dio ekipe spava i jede tu cijena je 120€/noć. čim se stabiliziram mislim povući sve žive koje znam gore.
Ne zamjeram jer ne znaju.Doduše nije lako ali je bolje nego moljakati da te netko zaposli za crkavicu ili postati isti koji su i uništili državu za svoj obilati tanjur pa lagati i krasti vlastiti narod.Ne moga ja to jer mi se gadi.
vili40-
2015-08-02
poslat ću cvijeće, bombonjeru i butelju rajnskog rizlinga gospođi predsjednici jer mi je učinila veliku uslugu zaposlivši netjaka.
idem u kontejner doručkovat.
idem u kontejner doručkovat.
veber-
2014-12-30
Ne znam za tvoj slučaj Veberu, ali svakako nažalost se gleda samo podobnost i političke linije i tko je čiji. Osobno sam imao mnogo takvih iskustava da mi se dosta toga zgadilo, stoga krećem i ja za dojčland skoro. Je da idem na mnogo teži posao nego ovdje ali neke se stvari trebaju probati. A s vremenom će se ako ostanem tamo i njemački svladati onda tražiti posao u struci.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
jah
baustelica moja, kad slusam ove srcedrapajuce price, odmah se raznjezin prema mojoj mjesalici
koliko sam ja sranja izbjegao zahvaljujuci mjesalici,
zamisljam kako bi bilo gadno da sam ostao i yug.. ovaj hrvatskoj :)
baustelica moja, kad slusam ove srcedrapajuce price, odmah se raznjezin prema mojoj mjesalici
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
vili40 wrote:ja spavam u istoj sobi sa dvadeset rumunja i bjelorusaveber wrote:istina. najbolji mi je vuk s pričama o 1500€ i kontejnerima. moj kontejner s doručkom i večerom košta 150€/ noć. kako je rezervirano na 60 dana i još dio ekipe spava i jede tu cijena je 120€/noć. čim se stabiliziram mislim povući sve žive koje znam gore.
Ne zamjeram jer ne znaju.Doduše nije lako ali je bolje nego moljakati da te netko zaposli za crkavicu ili postati isti koji su i uništili državu za svoj obilati tanjur pa lagati i krasti vlastiti narod.Ne moga ja to jer mi se gadi.
20 ljudi
bome
hvala bogu, pa zivim u prosjeku puno bolje nego 80% svaba.
iako ne lupam brojkama od kojih vam se vrti u glavi.
nije nikakav Problem izracunati bilo kakvu statistiku preko GFK...(tko u Njemackoj zivi zna sto je to)
sve sto mi je palo na pamet sam tokom godina postepeno i ostvarivao iako zivim u jednom od najskupljih dijelova Njemacke...
tko zeli normalan zivot - sa mentalitetom nasih Primoraca -toplo preporucujem Rheinland (potez od Bad Godesberga do Düsseldorfa i na zapad do nizozemske granice - a najdalje na sjever do Krefelda)
Domaci su ljudi odlicni za druzenje i zajebanciju. Najbolje se to sad vidi u vrijeme karnevala. Danas u 11:11 pocinje ludnica i ne staje do Aschermittwoch - odnosno do 06.03.2019.
Cijeli ovaj kraj je u maskama, Vesel i pijan... Die Jecken sind loooos! Helau! und Alaaf!
nije nikakav Problem izracunati bilo kakvu statistiku preko GFK...(tko u Njemackoj zivi zna sto je to)
sve sto mi je palo na pamet sam tokom godina postepeno i ostvarivao iako zivim u jednom od najskupljih dijelova Njemacke...
tko zeli normalan zivot - sa mentalitetom nasih Primoraca -toplo preporucujem Rheinland (potez od Bad Godesberga do Düsseldorfa i na zapad do nizozemske granice - a najdalje na sjever do Krefelda)
Domaci su ljudi odlicni za druzenje i zajebanciju. Najbolje se to sad vidi u vrijeme karnevala. Danas u 11:11 pocinje ludnica i ne staje do Aschermittwoch - odnosno do 06.03.2019.
Cijeli ovaj kraj je u maskama, Vesel i pijan... Die Jecken sind loooos! Helau! und Alaaf!
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Weberu,kad se pocnes baviti ovakvim robotima,eto i Menea..
Guest- Guest
https://abcnews.go.com/Nightline/video/buy-sex-robot-equipped-artificial-intelligence-20000-54712355
Guest- Guest
ono kaj mi ugrađujemo jedinica košta milju ojra, a idu dvije.pismejker wrote:Weberu,kad se pocnes baviti ovakvim robotima,eto i Menea..
a drkanje me baš ne zanima, preko vikenda sam dobio novi elf na probu. jedini uvjet je popunit 52 str upitnika, po njima prevedenog kao " ke mislito o vozilju" elf izlazi 2021e.
veber-
2014-12-30
radili robota pa napravili sise kao palaćinkeveber wrote:ono kaj mi ugrađujemo jedinica košta milju ojra, a idu dvije.pismejker wrote:Weberu,kad se pocnes baviti ovakvim robotima,eto i Menea..
a drkanje me baš ne zanima, preko vikenda sam dobio novi elf na probu. jedini uvjet je popunit 52 str upitnika, po njima prevedenog kao " ke mislito o vozilju" elf izlazi 2021e.
nemaju šlifa
immortal-
2014-04-16
ja sam izabrao i inzistirao isključivo terenski rad. čekam da mi kći završi srednju pa da dođe tu kod mene.flumen wrote:hvala bogu, pa zivim u prosjeku puno bolje nego 80% svaba.
druga stvar nakon odlaska u njemačku je ta, da odem dalje u US. firma ima firmu kći u us.
a, od sutra, sada je 28.02.2019 23:25, znači za 30 minuta AA iz Mostar gradnje doo više ne bu mogao jebat zeme za 10/€ pro stunde jerbo bu zemo mogao direktno radit kao da je član EU.
i svim ercegovcima iz ove firme od zeme Ante Andrića naći ću posao kod njemačkih firmi.
veber-
2014-12-30
moji roboti mjere 512 točaka u sekundi, samo za ovjes. ne dpi da se šejki opet ne uzjebe. samo na felgi mjeri 512 točaka u realnom vremenu u punom gasu, kočenju, zanašanju, mokrom, magli i sl.mortal wrote:radili robota pa napravili sise kao palaćinke
nemaju šlifa
prije bi se upucao nego kupio lutku.
veber-
2014-12-30
veber wrote:moji roboti mjere 512 točaka u sekundi, samo za ovjes. ne dpi da se šejki opet ne uzjebe. samo na felgi mjeri 512 točaka u realnom vremenu u punom gasu, kočenju, zanašanju, mokrom, magli i sl.mortal wrote:radili robota pa napravili sise kao palaćinke
nemaju šlifa
prije bi se upucao nego kupio lutku.
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:radili robota pa napravili sise kao palaćinkeveber wrote:ono kaj mi ugrađujemo jedinica košta milju ojra, a idu dvije.pismejker wrote:Weberu,kad se pocnes baviti ovakvim robotima,eto i Menea..
nemaju šlifa
Ko po obicaju,ne gledas..da ponovim link..pogledaj cijeli video o firmi..ovo je samo dopola sastavljeno,i jos nije finisirano
https://abcnews.go.com/Nightline/video/buy-sex-robot-equipped-artificial-intelligence-20000-54712355
Guest- Guest
jebote, kaj će mi to?
ako ne mogu naći ženu prirodnim putem ne trebam plastiku.
teža debilana, ali svatko ima svoje veselje.
2014-12-30
veber wrote:jebote, kaj će mi to?
Ma Weberu,nije poanta u seksu,nego trendu,gdje sve vise ne samo muskih nego i zena traze NEKOG za druzenje,ne seks,dakle razgovor setnju ovo ili ono..
Nema se vremena uz posao,pa je tesko ostvariti neko kvalitetno druzenje,ovo je kao neki dodatak,a tko moze i hoce,ima mogucnosti da ubode..jel,svakom prema njegovoj zelji.,.
A Mesnate cure,danas su sve vise i vise pune bolestina,i rizicno je uletati u veze neke..
Guest- Guest
sve vise je i cura koje su zadovoljne sa odnosom sa svojim Dildacem,pa niti ne traze muskarca..
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Drama na cesti kraj Vrgorca : Invazija kozojeba
» Krenula invazija kozojeba na čardak -pratimo uživo na indexu
» Emigranti dolovce pišaju po Švabama XVIII dio
» Afganci se vracaju doma - Svabama pun kiki...
» Cijene najma u ovom momentu padaju
» Krenula invazija kozojeba na čardak -pratimo uživo na indexu
» Emigranti dolovce pišaju po Švabama XVIII dio
» Afganci se vracaju doma - Svabama pun kiki...
» Cijene najma u ovom momentu padaju
Page 2 of 3