invazija kozojeba diže švabama cijenu najma
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
invazija kozojeba diže švabama cijenu najma
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/trziste-nekretnina-u-berlinu-munjevito-raste-a-cijene-su-skocile-vise-od-100-posto/8424884/
Kod Menea u HN je Kozojebija naprasena iz grada najvecim dijelom..radilo se ispod radara i efikasno..
Cijen se stabilizirale,iako su zadnje dvije godine,godisnje porasle za 13% prosjek,sluzbeno,nesluzbeno, bar 80%
Poslije je dosao onaj Audijev fijasko,pa su mnogi cisto otisli iz grada u potrazi za drugim poslom..rezultat je da je cijena rada skocilau prosjeku od 8.50 Ojra na 10.50 po satu za najnizu placu..
Podosta stambenih kapaciteta zjali upraznjeno,a val izgradnje sto je krenuo prije 3 godine,sad je nesh posustao..bit ce investiciona pushiona..
Cijen se stabilizirale,iako su zadnje dvije godine,godisnje porasle za 13% prosjek,sluzbeno,nesluzbeno, bar 80%
Poslije je dosao onaj Audijev fijasko,pa su mnogi cisto otisli iz grada u potrazi za drugim poslom..rezultat je da je cijena rada skocilau prosjeku od 8.50 Ojra na 10.50 po satu za najnizu placu..
Podosta stambenih kapaciteta zjali upraznjeno,a val izgradnje sto je krenuo prije 3 godine,sad je nesh posustao..bit ce investiciona pushiona..
Guest- Guest
Re: invazija kozojeba diže švabama cijenu najma
Inace,gade mi se ti ogromni gradovi..ljucki mravinjaci,a svako malo prometni kolaps..uzas...
selo majka..
selo majka..
Guest- Guest
HN to je Hannover?Ako je,sutra idem tamo u VW,ne daj bog da se sretnemo.pismejker wrote:Kod Menea u HN je Kozojebija naprasena iz grada najvecim dijelom..radilo se ispod radara i efikasno..
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:
HN to je Hannover?
Prije Heilbronn.
Guest- Guest
jok..hajlbrun,ne hanofervili40 wrote:HN to je Hannover?Ako je,sutra idem tamo u VW,ne daj bog da se sretnemo.pismejker wrote:Kod Menea u HN je Kozojebija naprasena iz grada najvecim dijelom..radilo se ispod radara i efikasno..
Guest- Guest
Ne sviđa mi se niti invazija kozoheba niti dizanje cijene najma :/
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Idi na selo...ja sam pored stana,uzeo jos i jednu kucu na selu,stara goticka gradnja,pa je polako renoviram..kontrola statike je prosla i to je jedino bitno..
Guest- Guest
jebote napiše "novinarka" tekst o temi o kojoj nema pojma pa onda se marc zaleti pa prenese tekst kao da je propao svijet i da kozojebi opsjedaju berlin kao rusi 45e.
a, činjenicu su slijedeće;
-bavarska je najskuplja
-minhen je najskuplji
-vanjski prsten 50-30km od marinplatza 5-15/m2
-uži prsten 30-15 km od marienplatza 15-50/m2
-centar 1500m od marienplatza 50-300/m2
-marienplatz, lepoldstrasee, belgradstrasse, sendligertor i taj uski centar, ako nemaš par milja na računu zaboravi.
cijene smo digli svi mi koji dolazimo u njemačku radit, a ne inžinjeri koje nijemci jako obožavaju.
tko misli ići radit u njemačku par natuknica;
-erini, epijevi i pižonovi rade stvarno za 10€/h pa im je plaća stvarno 1600€. (Mostar gradnja, doo, Vl. Ante Andrić) Ljeti ljudi natuku po 250h, a antiša ih nagurao u kontejnere i naplaćuje im 200€ spavanje i 200€ topli obrok. no od 1og ožujka BiH ima status u njemačkoj kao i svaka druga članica Eu, ali samo na teritoriju SRNj. Tako da će ovi od AA moći normalno radit u njemačkoj kao i ostali građani EU.
-svakako s poslodavcem ugovorit noćenje o njegovom trošku, ali ne fukara na buljuk i topli obrok koji iznosi 24-35/€ dnevno, ovisno o firmi, ali dok si na teritoriju SR Nj.
-obavezna prijava na zdravstveno, mirovinsko (na umu imat da tek nakon 5 godina ostvaruje se pravo na njemačku mirovinu, ako odeš prije 1 dan nijemci ti daju izbor. ili će ti na račun isplatiti sav iznos ili će to proslijedit hrvatskom mirovinskom.
-uz betonažu iz BiH (još dva dana i nema više), prosjek plaća na baustellama je oko 4000€
nijemci i našu ugradnju robota smatraju bauštelom. bauštela je dok se facility ne preda investitoru.
radit za 8-10 €/h bolje ostat u Hr. to nije život.
a, činjenicu su slijedeće;
-bavarska je najskuplja
-minhen je najskuplji
-vanjski prsten 50-30km od marinplatza 5-15/m2
-uži prsten 30-15 km od marienplatza 15-50/m2
-centar 1500m od marienplatza 50-300/m2
-marienplatz, lepoldstrasee, belgradstrasse, sendligertor i taj uski centar, ako nemaš par milja na računu zaboravi.
cijene smo digli svi mi koji dolazimo u njemačku radit, a ne inžinjeri koje nijemci jako obožavaju.
tko misli ići radit u njemačku par natuknica;
-erini, epijevi i pižonovi rade stvarno za 10€/h pa im je plaća stvarno 1600€. (Mostar gradnja, doo, Vl. Ante Andrić) Ljeti ljudi natuku po 250h, a antiša ih nagurao u kontejnere i naplaćuje im 200€ spavanje i 200€ topli obrok. no od 1og ožujka BiH ima status u njemačkoj kao i svaka druga članica Eu, ali samo na teritoriju SRNj. Tako da će ovi od AA moći normalno radit u njemačkoj kao i ostali građani EU.
-svakako s poslodavcem ugovorit noćenje o njegovom trošku, ali ne fukara na buljuk i topli obrok koji iznosi 24-35/€ dnevno, ovisno o firmi, ali dok si na teritoriju SR Nj.
-obavezna prijava na zdravstveno, mirovinsko (na umu imat da tek nakon 5 godina ostvaruje se pravo na njemačku mirovinu, ako odeš prije 1 dan nijemci ti daju izbor. ili će ti na račun isplatiti sav iznos ili će to proslijedit hrvatskom mirovinskom.
-uz betonažu iz BiH (još dva dana i nema više), prosjek plaća na baustellama je oko 4000€
nijemci i našu ugradnju robota smatraju bauštelom. bauštela je dok se facility ne preda investitoru.
radit za 8-10 €/h bolje ostat u Hr. to nije život.
2014-12-30
tekst je o tome da su se cijene u berlinu zduplale, minken je druga priča
ne, tekst je da "novinarka" nema pojma, a ti mutavac "novinar" potegneš temu.marcellus wrote:tekst je o tome da su se cijene u berlinu zduplale, minken je druga priča
cijena stana u njemačkoj je 20€/m2 pristojni prosjek ako želiš živjet u blizini centra.
odi 30km dalje i cijena pada na 5-10, jeftinije nego u zg prstenu.
i ako imaš dobar ugovor boli te onaj mali koji ti služi za pišanje jer ti firma sve pokriva.
osnovna greška ekipe našeg mentaliteta je da će s tri lopate i jednom mješalicom u pušći donjoj kupit bmw7.
bez poznavanja jezika, u ovom slučaju njemačkog, poznavanja rada na računalu, ne kao vuk koji misli da ako je upalio PC u vrtiću da je to napredni rad, zaboravi dojćland.
tko ima veće plaće 4-8k€ samo oni koji znadu radit na računalima, govore engleski i poznaju najobičniji ISO-CODE, moja L je sa 5g pisala jednostavne preograme.
U njemačkoj čovjek radi da bi trošio. U Hrvatskoj da bi preživio.
veber-
2014-12-30
alo ti nisi u berlinu
tekst je o berlinu
tekst je o berlinu
to je opravdanje ili nabijanje slova?marcellus wrote:alo ti nisi u berlinu
tekst je o berlinu
a tvoja "kolegica" nije provjerila stvarno stanje.
priče o kontejnerima i 12 €/m2 su za malu djecu.
berlin je jeftikaner.
ti
vuk,
ostala ekipa odite za dojčland.
postoji problem. nitko od vas ne poznaje strojni jezik, a jezik tako ajnfah.
zato, ili otići probat ili srat o tome kako ekipa radi za 1800€/mj
veber-
2014-12-30
koliko treba vremena recimo da ja načim taj neki strojni jezik i kojem pričaš?
nije problem, ako je moja kći s tri godine pokretala cnc strojeve...
2014-12-30
trenutno u landau, postavljamo mjerne robote za ... do 11.03 sam tu onda gibam u švicu preuzet novu liniju.vili40 wrote:veber di si ti?
veber-
2014-12-30
znači otisnuo se i ti Ja bio 15 dana u Poljskoj a danas u 8 krećem u Hannover u VW.veber wrote:trenutno u landau, postavljamo mjerne robote za ... do 11.03 sam tu onda gibam u švicu preuzet novu liniju.vili40 wrote:veber di si ti?
vili40-
2015-08-02
ma pun mi je kurac rvacke. jebote ja sam kao stručna osoba konkurirao u Krašu za voditelja proizvodnje, 6 mj trajala selekcija i onda erina plavuša zaposli svog netjaka i kraš raspiše natječaj za zamjenika. steral sam ih u kurac i otišao postavljat robote.vili40 wrote:znači otisnuo se i ti Ja bio 15 dana u Poljskoj a danas u 8 krećem u Hannover u VW.veber wrote:trenutno u landau, postavljamo mjerne robote za ... do 11.03 sam tu onda gibam u švicu preuzet novu liniju.vili40 wrote:veber di si ti?
najbolji potez života. firma mi plaća stan i hranu i prijevoz. a gotovan sam pa spavam u hotelu i jebe mi se da na smještaju ušićarim.
već sam im rekao da sam spreman i za US otići.
veber-
2014-12-30
nakon nekog vremena vani postaješ svjestan koja je naša hrvatska tragikomedija od države.A propaganda jača nego za jugoslavije.veber wrote:ma pun mi je kurac rvacke. jebote ja sam kao stručna osoba konkurirao u Krašu za voditelja proizvodnje, 6 mj trajala selekcija i onda erina plavuša zaposli svog netjaka i kraš raspiše natječaj za zamjenika. steral sam ih u kurac i otišao postavljat robote.vili40 wrote:znači otisnuo se i ti Ja bio 15 dana u Poljskoj a danas u 8 krećem u Hannover u VW.veber wrote:trenutno u landau, postavljamo mjerne robote za ... do 11.03 sam tu onda gibam u švicu preuzet novu liniju.vili40 wrote:veber di si ti?
najbolji potez života. firma mi plaća stan i hranu i prijevoz. a gotovan sam pa spavam u hotelu i jebe mi se da na smještaju ušićarim.
već sam im rekao da sam spreman i za US otići.
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Drama na cesti kraj Vrgorca : Invazija kozojeba
» Krenula invazija kozojeba na čardak -pratimo uživo na indexu
» Emigranti dolovce pišaju po Švabama XVIII dio
» Afganci se vracaju doma - Svabama pun kiki...
» Cijene najma u ovom momentu padaju
» Krenula invazija kozojeba na čardak -pratimo uživo na indexu
» Emigranti dolovce pišaju po Švabama XVIII dio
» Afganci se vracaju doma - Svabama pun kiki...
» Cijene najma u ovom momentu padaju
Page 1 of 3