Izgubiti Bosnu, Hercegovinu, Boku, Istru, Dalmaciju! Hrvati su šlampava nacija.
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Izgubiti Bosnu, Hercegovinu, Boku, Istru, Dalmaciju! Hrvati su šlampava nacija.
Ahanewuser wrote:Trebaš navesti nešto što inače ne činiš ili što ti je teško.Sora wrote:flumen wrote:Sora wrote:Eto ti hrvatskoh nacionalista
Da bi rec rekla .
A des bre fijumen ?
Puse li jugo tam u rijeci
Kazu da su ljudi tad prilicno skloni ludilu
I da.
Te politicke konstrukcije. To bre fijumen nije za TITA NIKOM PADALO NA UM.
SAMO ZA PAVELICA. CRNOG TICA .
djes ba glupaco? ima'l stogod sljive od daidze iz tuzle?
Ako si ti rvat eto ja popijem litru šljive na iskap
Eto ne Zajebavam budale na internetu tj forumu
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: Izgubiti Bosnu, Hercegovinu, Boku, Istru, Dalmaciju! Hrvati su šlampava nacija.
Bi radoEroo wrote:Eroo wrote:Sora wrote:Evo.
Ero.
Fiijumen.
Tu dvojicu pred zid.
Ozbiljno.
Kad tad . Doci ce to vrijeme da Hrvati shvate tko im radi o glavi.
Tjo izdaje domovinu i trguje s njom.
Jebt
I onda se cudite bleiburzima i kriznim putovima.
Nije vas dosta izdajica pobilo.
Nije.
Ali govorim vam nesto , ima neka univerzakna pravda.
Ona dolazi na kraju .
Hrvati ce maknuti svoje izdajice . Ili ih nece biti
Sinoć sam NG kanalu pogledao dokumentarac o žvotu i (ne)djelu Musolinija.
Znaš da me podsjećaš na njega. Najprije je osnovao socijalističku stranku (kao i Hitler poslije).
Pošto mu se činila premalo radikalna onda se izdvojio i započeo ratove. Najprije Etiopiju sjeba,
ali je parsto tisuća i Talijana tamo zaleglo. Poslije je gubio sve ratove po redu, dok nije završio
na vješalima sličnih radikala kakav je i sam bio. Najprije je počeo s onim da su svi jednaki (kao i ti),
a onda se izdvoje oni koji misle da su jednakiji(kao i ti), pa počnu pravit pizdarije okolo(kao i ti).
Eto i tebe, pljunuta Musolini...dok ne dođu neki radikali slični tebi, pa završiš na nekom trgu po uzoru na Musolinija.
PS: Mus(o)linka izbjegava ovaj komentar. Nije to slučajno.
Musolini kao moj uzor velis
Nego moram izaci
U teretanu , jeboga
Pa dićete bacat ljude u foibe, jebate, pa sad nas normalne Gnječ grdo gleda.Sora wrote:Ma znas staEroo wrote:Ma jok, tamo istok puše, ustvari više sjever, već preko pola stoljeća, bez nade da smjer promjeni.Sora wrote:Eto ti hrvatskoh nacionalista
Da bi rec rekla .
A des bre fijumen ?
I da.
Reklo bi se tramontana. Hladno zapopizdit. Ne pomaže tu nikakva demokratska obleka...živi sibir.
Jebo vjetar i sunce
Kače vise se nehrvati prestati baviti hrvatskom i tržiti teritorije i ljude
To ti meni reci
a ?
Eroo wrote:Musolini je na vlast došao u Italiju 1922., ako se ne varam. On je i Hitlera učio fašizmu i ne obrnuto, kako se obično pogrešno misli.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Kraljevina Ilirija
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kingdom_of_Illyria_(1816–49)
Slovenci fantaziraju
niti u toj bivšoj Kraljevini Iliriji ne vidim rvacku šahovnicu. prema tome rvati Istru nisu ponovo priključili matici zemlji kako vole sebi i drugima tepati nego su Istru okupirali napravili etničko čišćenje protjerali 300.000 talijana što nisu ni talijanski fašisti kad su došli na vlast napravili da su slavensko stanovništvo protjerali u kraljevinu Jugoslaviju. nije bilo etničkog čišćenja ali rvati su to pod vodstvom Tita napravili talijanima u Istri. i Tuđman je krenuo sa istom politikom sofisticiranog etničkog čišćenja preostalih talijana u Istri i naselio u Istru ljude koji sa Istrom veze sa vezom nemaju niti će ikada imati.
Šta je radio našim istranima to oni najbolje znaju. Tvoje objašnjenje im nije potrebno, fašisto.
deklarirani ustaša mene antifašista naziva fašistom. vrh mentalnog poremećaja deluzije i šizofrenije jednog turčina kopileta turskog psihopatskog ustaškog hercegovačkog govneta.
nemožeš mene muljat jebem ti mater i oca turčina pseto klerofašističko ustaško hercegovačko. a ček ček bio si ti i udbaš zar ne? i tvoj otac je bio udbaš i druker jel?
tipični argumentum ad hitlerum kad te zabijem na zid ko muvu zunzaru pa još malo zujiš a nemaš kamo.
koji vaši istrani? misliš na dio isrtijana imigranata koje smo mi primili koji su prije 500 godina pobjegli od turske sablje? ma puši kurac ustašo ti "tvoji" "vaši" istrijani vas ne jebu pol posto.
stavio si zemljovid habsburške monarhije bez unutarnjih administrativnig granica ito namjerno da time dovedeš u zabludu čitatelje jelda krme ustaško hercegovačko. namjerno si to napravio jer da si stavio zemljovid sa administrativnim granicama tvoje podle perfidne laži bile bi odmah provaljene.
a sad mrš kurbin sine ustaški tursko kopile odi muljati nekog drugog.
Guest- Guest
Sora wrote:A des bre fijumenflumen wrote:Sora wrote:Eto ti hrvatskoh nacionalista
Da bi rec rekla .
A des bre fijumen ?
I da.
djes ba glupaco? ima'l stogod sljive od daidze iz tuzle?
Ako si ti rvat eto ja popijem litru šljive na iskap
I ne zahebavaj tu dječicu na forumu s pizdarijama
Pozdrav iz srca HRVATSKE salje ti Titova pionirka
rvat si ti.
Hrvat - to sam ja i moji djedovi i pradjedovi. Ima grobnice na kojima sve pise, a i u crkvenim knjigama nasega grada.
Hvala Bogu, ne stidim se biti Hrvat, nego se stidim kakvih sve glupana i seronja ima, a pisu se Hrvati.
Takvih kao ti stidio sam se i u Jugoslaviji. Vi ste sramota dotepenaca i pljackasa koji su nahrlili iz pripizdina u nasu prelijepu Hrvatsku. Protjerali ste pitome i naselili divlje. Horda komunistickog, bezvjernickog zla.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Na temi sve popizdelo.
Istrani su naši, a istrIJani su kurbini sinovi kao i ti.Krijete porodično drvo kao zmija noge, a smradu fašistički? .Gnječ wrote:
koji vaši istrani? misliš na dio isrtijana imigranata koje smo mi primili koji su prije 500 godina pobjegli od turske sablje? ma puši kurac ustašo ti "tvoji" "vaši" istrijani vas ne jebu pol posto.
Eroo wrote:Istrani su naši, a istrIJani su kurbini sinovi kao i ti.Krijete porodično drvo kao zmija noge, a smradu fašistički? .Gnječ wrote:
troll alert.
Guest- Guest
Samo "antifašisti", kao i obično.dzango wrote:Na temi sve popizdelo.
cekaj sad, jesi li ti na strani "antifasista" na celu s titom sto su bacali Istrijane i Fiumane u fojbe ili si na strani antifasista kao sto su bili hrvatski narodnjaci iz Istre i nas nikad prezaljeni predsjednik Zanella?Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:
deklarirani ustaša mene antifašista naziva fašistom.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
fašizam u istri nikad nije prolazio. mussolini je probao 1920. i onda je dobio šamarčinu
Last edited by bepobavulin on 27/2/2019, 12:42; edited 1 time in total
Guest- Guest
ne kaže se ni istrani ni istrijani nego IstrianiEroo wrote:Istrani su naši, a istrIJani su kurbini sinovi kao i ti.Krijete porodično drvo kao zmija noge, a smradu fašistički? .Gnječ wrote:
Guest- Guest
bepobavulin wrote:fašizam u istri nikad nije prolazio. mussolini je probao 1920. i onda je dobio šamarčinu, al tko mu je opalio tu šamarčinu? koje je nacionalnosti bila ta osoba? PA TALIJANSKE.
pa i D'Anunzia (prvog fasistu) su ispratili Fiumani...
Ili sto je s Labinskom republikom? a titinih koljaca ni blizu...
flumen-
2015-08-21
Aj dobro, ispravno bi bilo istranci. Nekako mi je više u duhu hr jezika.bepobavulin wrote:ne kaže se ni istrani ni istrijani nego IstrianiEroo wrote:Istrani su naši, a istrIJani su kurbini sinovi kao i ti.Krijete porodično drvo kao zmija noge, a smradu fašistički? .Gnječ wrote:
Doduše, to bi onda moglo bacat na ezule.
Last edited by Eroo on 27/2/2019, 12:57; edited 1 time in total
flumen wrote:cekaj sad, jesi li ti na strani "antifasista" na celu s titom sto su bacali Istrijane i Fiumane u fojbe ili si na strani antifasista kao sto su bili hrvatski narodnjaci iz Istre i nas nikad prezaljeni predsjednik Zanella?Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:
odmah da razjasnimo da je prvi ili jedan od prvih antifašističkih pokreta nastao u Istri i antifašisti su bili svi a ne samo komunisti. to što je Tito dao likvidirati sve antifašiste koji nisu bili komunisti i prigrabio si je monopol da su samo komunisti antifašisti to je već priča za neku drugu temu.
Guest- Guest
Eroo wrote:Aj dobro, ispravno bi bilo istranci. Nekako mi je više u duhu hr jezika.bepobavulin wrote:ne kaže se ni istrani ni istrijani nego IstrianiEroo wrote:Istrani su naši, a istrIJani su kurbini sinovi kao i ti.Krijete porodično drvo kao zmija noge, a smradu fašistički? .Gnječ wrote:
nemaš ti sančo pravo pričati o Istri. drž se ti turskih kurčina.
Guest- Guest
Gnječ wrote:flumen wrote:cekaj sad, jesi li ti na strani "antifasista" na celu s titom sto su bacali Istrijane i Fiumane u fojbe ili si na strani antifasista kao sto su bili hrvatski narodnjaci iz Istre i nas nikad prezaljeni predsjednik Zanella?Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:
odmah da razjasnimo da je prvi ili jedan od prvih antifašističkih pokreta nastao u Istri i antifašisti su bili svi a ne samo komunisti. to što je Tito dao likvidirati sve antifašiste koji nisu bili komunisti i prigrabio si je monopol da su samo komunisti antifašisti to je već priča za neku drugu temu.
Najeba si kad te sad Sora dovati.
Nego, je li to radila ona brigada šta nan je pratre i pratarske studente pobila u Širokom i dalje po ercegovini?
Pribaci se ti megju istrance, tako ti je sigurnije.Gnječ wrote:Eroo wrote:Aj dobro, ispravno bi bilo istranci. Nekako mi je više u duhu hr jezika.bepobavulin wrote:ne kaže se ni istrani ni istrijani nego IstrianiEroo wrote:Istrani su naši, a istrIJani su kurbini sinovi kao i ti.Krijete porodično drvo kao zmija noge, a smradu fašistički? .Gnječ wrote:
nemaš ti sančo pravo pričati o Istri. drž se ti turskih kurčina.
mermer je serbo sto nije imo muda da ode u sabac na slobodnu teritoriju kad je juga osla u tri pizde materneEroo wrote:Istrani su naši, a istrIJani su kurbini sinovi kao i ti.Krijete porodično drvo kao zmija noge, a smradu fašistički? .Gnječ wrote:
a ufuro se da je njaki kurac iz istre
I jos histerican ko kakva pizda
komedija od debila
2014-04-19
jel znaju hrvati neki drugi jezik osim hrvatskog? ne znaju, znaju samo loše engleski i ponešto njemački
a istriani pričaju talijanski kao materinji jezik od malena, i po venecijanskom dijalektu i na književnom talijanskom. i to govore točno s pravim venecijanskim naglaskom.
a istriani pričaju talijanski kao materinji jezik od malena, i po venecijanskom dijalektu i na književnom talijanskom. i to govore točno s pravim venecijanskim naglaskom.
Guest- Guest
prckov wrote:mermer je serbo sto nije imo muda da ode u sabac na slobodnu teritoriju kad je juga osla u tri pizde materneEroo wrote:Istrani su naši, a istrIJani su kurbini sinovi kao i ti.Krijete porodično drvo kao zmija noge, a smradu fašistički? .Gnječ wrote:
a ufuro se da je njaki kurac iz istre
I jos histerican ko kakva pizda
komedija od debila
Kladio bih se da je pohađao scuola elementare.
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» SAFF: Hrvati i Srbi uvijek udruženo napadaju Bosnu i Hercegovinu
» Vratite Italiji Istru i Dalmaciju
» Burger King dolazi u Bosnu i Hercegovinu
» Raspada se stranka Silvija Berlusconija čiji su članovi svojatali Istru i Dalmaciju
» Buduća premijerka Italije Đorđa Meloni: Puši, pije, karta se i želi Istru i Dalmaciju
» Vratite Italiji Istru i Dalmaciju
» Burger King dolazi u Bosnu i Hercegovinu
» Raspada se stranka Silvija Berlusconija čiji su članovi svojatali Istru i Dalmaciju
» Buduća premijerka Italije Đorđa Meloni: Puši, pije, karta se i želi Istru i Dalmaciju
Page 5 of 10