Vratite Italiji Istru i Dalmaciju
Page 1 of 1
Vratite Italiji Istru i Dalmaciju
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Vratite-Italiji-Istru-i-Dalmaciju-DORH-ipak-nece-goniti-aktivista-zbog-sarkasticnog-transparenta
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Vratite Italiji Istru i Dalmaciju
lijepo
ne bi volio gledati "tursko" sudstvo kod nas
ne bi volio gledati "tursko" sudstvo kod nas
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
evo oćemo... jel imaju gospoda i muzičku želju pride?
Imsmo. ocemo PRIDE održati u Kninu
a zasto bi ga gonili?? demokracija??sloboda misljenja??
Guest- Guest
A joj kolikomsam puta rekla da je demokracija laz ?
Sora wrote:A joj kolikomsam puta rekla da je demokracija laz ?
Ma serem..provokam one kojima su usta puna demokracije...
Guest- Guest
vratite nam bosnu i ercegovinu,istocni srijem,zapadnu backu i primorsku crnugoru.dalmaciju je poglavnik vratio nakon ca ju je srbo,nikola pasic ,ustupio italiji (1920)....
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Talijani (oni koji imaju para dakle sa sjevera) trenutno se bave mišlju da odjebu čitav dio Italije koji podrazumjevaju pod uteg :) . I sad recimo da to naprave....uzet će reda radi ogromno područje iz Hr koje je u još većim govnima?
Guest- Guest
Uopće niste čitali tekst. Tekst nema veze sa Italijom,i nije riječ o talijanskim aspiracijama na našu obalu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Oni hoće našu obalu, zelene šume, pitureskne gradiće i razvijenu obalnu infrastrukturu.
Ali neće....neće bogme moć jer mali....medvjedi će doć...ko jedan borit će se svi i šumu spasiti :D
Ali neće....neće bogme moć jer mali....medvjedi će doć...ko jedan borit će se svi i šumu spasiti :D
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Oni hoće našu obalu
Čuješ našu, pa realno zločinac Tito osim šta je pobio nevine ustaše i mujage i četnike, oteo je Istru Italiji. Pa ako je već bio zločinac i već kad idemo ispravljati povijesne nepravde, zašto se onda zaustaviti samo na imenima trgova. Tako bi ja bar formulirao da sam taliajnski Hasanbegović
Last edited by catabbath on 5/8/2017, 11:11; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Realno najbolja opcija bi bilo vratiti civilizirane dijelove Hrvatske Austriji a vukojebine Turcima. Vjerujem da bi se Haso i Marčelo složili
Last edited by catabbath on 5/8/2017, 11:13; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
vrlo logicki navedeno..catabbath wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Oni hoće našu obalu
Čuješ našu, pa realno zločinac Tito osim šta je pobio nevine ustaše i mujage i četnike, oteo je Istru Italiji. Pa ako je već bio zločinac i već kad idemo ispravljati povijesne nepravde, zašto se onda zaustaviti samo na imenima trgova. Tako bi ja bar formulirao da sam taliajnski Hasanbegović
Guest- Guest
jebena vam je logika, al ste što haso reče, nebitni...
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Logika je samo jedna,koja govori sto govori..ocito vama ne pase,ali to se vidi i iz stanja u kojem je drzava....e pa CHEERS i nadalje..
Od Haze ce vas prije ili poslije zaboliti glava,ako ne mozag..
Od Haze ce vas prije ili poslije zaboliti glava,ako ne mozag..
Guest- Guest
Similar topics
» Izgubiti Bosnu, Hercegovinu, Boku, Istru, Dalmaciju! Hrvati su šlampava nacija.
» Raspada se stranka Silvija Berlusconija čiji su članovi svojatali Istru i Dalmaciju
» Buduća premijerka Italije Đorđa Meloni: Puši, pije, karta se i želi Istru i Dalmaciju
» "I mi Srbi volimo Istru"
» VRATITE NAM LONGIJA
» Raspada se stranka Silvija Berlusconija čiji su članovi svojatali Istru i Dalmaciju
» Buduća premijerka Italije Đorđa Meloni: Puši, pije, karta se i želi Istru i Dalmaciju
» "I mi Srbi volimo Istru"
» VRATITE NAM LONGIJA
Page 1 of 1