Izgubiti Bosnu, Hercegovinu, Boku, Istru, Dalmaciju! Hrvati su šlampava nacija.
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Izgubiti Bosnu, Hercegovinu, Boku, Istru, Dalmaciju! Hrvati su šlampava nacija.
prckov wrote:mermer je serbo sto nije imo muda da ode u sabac na slobodnu teritoriju kad je juga osla u tri pizde materneEroo wrote:Istrani su naši, a istrIJani su kurbini sinovi kao i ti.Krijete porodično drvo kao zmija noge, a smradu fašistički? .Gnječ wrote:
koji vaši istrani? misliš na dio isrtijana imigranata koje smo mi primili koji su prije 500 godina pobjegli od turske sablje? ma puši kurac ustašo ti "tvoji" "vaši" istrijani vas ne jebu pol posto.
a ufuro se da je njaki kurac iz istre
I jos histerican ko kakva pizda
komedija od debila
Kladio bih se da je pohađao scuola elementare.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Re: Izgubiti Bosnu, Hercegovinu, Boku, Istru, Dalmaciju! Hrvati su šlampava nacija.
pogledaj popis stanovnistva istre iz 1800-ih 1700-ih, 1600-ih itd.flumen wrote:bepobavulin wrote:fašizam u istri nikad nije prolazio. mussolini je probao 1920. i onda je dobio šamarčinu, al tko mu je opalio tu šamarčinu? koje je nacionalnosti bila ta osoba? PA TALIJANSKE.
pa i D'Anunzia (prvog fasistu) su ispratili Fiumani...
Ili sto je s Labinskom republikom? a titinih koljaca ni blizu...
Guest- Guest
ja, pa stabepobavulin wrote:jel znaju hrvati neki drugi jezik osim hrvatskog? ne znaju, znaju samo loše engleski i ponešto njemački
a istriani pričaju talijanski kao materinji jezik od malena, i po venecijanskom dijalektu i na književnom talijanskom. i to govore točno s pravim venecijanskim naglaskom.
jesi ti ovo sceo nesto pametno trec
2014-04-19
Tamo di je dvojezično i triba tako. Govore i Talijanci hrvatski, odnosno slovenski. Sve je to iz potrebe.bepobavulin wrote:jel znaju hrvati neki drugi jezik osim hrvatskog? ne znaju, znaju samo loše engleski i ponešto njemački
a istriani pričaju talijanski kao materinji jezik od malena, i po venecijanskom dijalektu i na književnom talijanskom. i to govore točno s pravim venecijanskim naglaskom.
U mojoj užoj obitelji možemo voditi konverzaciju na 4 jezika, plus par dijalekata, da ih sad ne spominjem. Sve iz potrebe.
Inače, koji bi mi kqratz venecijanski dijalekt? Znam sve hrvatske i poneki srpski, leba da nemam.
Gnječ wrote:Eroo wrote:Musolini je na vlast došao u Italiju 1922., ako se ne varam. On je i Hitlera učio fašizmu i ne obrnuto, kako se obično pogrešno misli.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Kraljevina Ilirija
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kingdom_of_Illyria_(1816–49)
Slovenci fantaziraju
niti u toj bivšoj Kraljevini Iliriji ne vidim rvacku šahovnicu. prema tome rvati Istru nisu ponovo priključili matici zemlji kako vole sebi i drugima tepati nego su Istru okupirali napravili etničko čišćenje protjerali 300.000 talijana što nisu ni talijanski fašisti kad su došli na vlast napravili da su slavensko stanovništvo protjerali u kraljevinu Jugoslaviju. nije bilo etničkog čišćenja ali rvati su to pod vodstvom Tita napravili talijanima u Istri. i Tuđman je krenuo sa istom politikom sofisticiranog etničkog čišćenja preostalih talijana u Istri i naselio u Istru ljude koji sa Istrom veze sa vezom nemaju niti će ikada imati.
Šta je radio našim istranima to oni najbolje znaju. Tvoje objašnjenje im nije potrebno, fašisto.
deklarirani ustaša mene antifašista naziva fašistom. vrh mentalnog poremećaja deluzije i šizofrenije jednog turčina kopileta turskog psihopatskog ustaškog hercegovačkog govneta.
nemožeš mene muljat jebem ti mater i oca turčina pseto klerofašističko ustaško hercegovačko. a ček ček bio si ti i udbaš zar ne? i tvoj otac je bio udbaš i druker jel?
tipični argumentum ad hitlerum kad te zabijem na zid ko muvu zunzaru pa još malo zujiš a nemaš kamo.
koji vaši istrani? misliš na dio isrtijana imigranata koje smo mi primili koji su prije 500 godina pobjegli od turske sablje? ma puši kurac ustašo ti "tvoji" "vaši" istrijani vas ne jebu pol posto.
stavio si zemljovid habsburške monarhije bez unutarnjih administrativnig granica ito namjerno da time dovedeš u zabludu čitatelje jelda krme ustaško hercegovačko. namjerno si to napravio jer da si stavio zemljovid sa administrativnim granicama tvoje podle perfidne laži bile bi odmah provaljene.
a sad mrš kurbin sine ustaški tursko kopile odi muljati nekog drugog.
hahahahaha,Gnječ je u full formi...
Guest- Guest
Ma sve su to
I taj ero i taj fijumen desnicari po svjetonazoru
To znaci da puno galame o rvackpj a rade sve za svoj dzep
Ili bar za tu neku slavu domoljuba
Oni kpjo nisu uopce hrbati
Taj ero kpji je tursko kopile i taj neki crna ovca riječka koja ne smije mrdnut kurcom u rijeci pa se ovdje izdrkava
Kladim se da je taj fijumen isto neko talijansko kopile
Toliko tuli za Italijom i musolinijem
Da smrdi do Zagreba
E pa izrodi rvacki Ero i Fijumen. crknite
Dok vam narod ne presudi
I taj ero i taj fijumen desnicari po svjetonazoru
To znaci da puno galame o rvackpj a rade sve za svoj dzep
Ili bar za tu neku slavu domoljuba
Oni kpjo nisu uopce hrbati
Taj ero kpji je tursko kopile i taj neki crna ovca riječka koja ne smije mrdnut kurcom u rijeci pa se ovdje izdrkava
Kladim se da je taj fijumen isto neko talijansko kopile
Toliko tuli za Italijom i musolinijem
Da smrdi do Zagreba
E pa izrodi rvacki Ero i Fijumen. crknite
Dok vam narod ne presudi
GNJECO I PIS
Odjrbite lažnjake i izdajice
Ma veleizdajnici
Seru o Titu i jugi vec 39 godina
Ti bogmater
Ni kosti ni mesa u tih 39 godina a oni se drze ko pijsn plota
Mars govna izdajnička
Odjrbite lažnjake i izdajice
Ma veleizdajnici
Seru o Titu i jugi vec 39 godina
Ti bogmater
Ni kosti ni mesa u tih 39 godina a oni se drze ko pijsn plota
Mars govna izdajnička
Jeprckov wrote:ja, pa stabepobavulin wrote:jel znaju hrvati neki drugi jezik osim hrvatskog? ne znaju, znaju samo loše engleski i ponešto njemački
Za razliku od tebe
Meee
Stigla i mus(o)linka za ispomoć "antifašistima". Kako im Musolini i antifašizam ide skupa
meni nije jasno. Ima samo jedna bolest s kojom se to može objasnit.
a eto,vidim i teta-Sora je u kondiciji...
Guest- Guest
Eroo wrote:Stigla i mus(o)linka za ispomoć "antifašistima". Kako im Musolini i antifašizam ide skupa
gledaj ti svog ćaleta ustašu i kako ti je ćale od ustaše odjednom 45.te postao antifašista udbaš sa knjižicom KPJ. jebo te bog koji si ti travestit to svijet nije vidio.
Guest- Guest
Sora wrote:Jeprckov wrote:ja, pa stabepobavulin wrote:jel znaju hrvati neki drugi jezik osim hrvatskog? ne znaju, znaju samo loše engleski i ponešto njemački
Za razliku od tebe
Meee
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ona je svoju dozu već popila, a Gnječ očigledno nije. Ti si u svom odelu i bez toga.pismejker wrote:a eto,vidim i teta-Sora je u kondiciji...
Eroo wrote:Ona je svoju dozu već popila, a Gnječ očigledno nije. Ti si u svom odelu i bez toga.pismejker wrote:a eto,vidim i teta-Sora je u kondiciji...
popit ćeš ti metak ja sam te davno upozorio da si mi na ciljniku ti i tvoja familija.
Guest- Guest
Ajd kad ti nije jasno da ti razjasnimEroo wrote:Stigla i mus(o)linka za ispomoć "antifašistima". Kako im Musolini i antifašizam ide skupa
Badave cu to ,,bez place
Prvo .
Bolest zaborava Kuzis tebe jebe
Alzheimer
Drugo :
Fasizam i antifasizam kaj to je ?
To ti je na priliku
Kao kurac i pucka kobasica
Oboje se moze gurat u picku ali je kurac kurac i kobasica kobasica
Tako i fasizam i antifasizam
Imaju neku POJMOVNU ODREDNICU KOJA IH RAZLIKUJE
KUIZS KAMENOGLSVI .
sto ja sad kriv,jeboteIrud ero...samo konstatiram stanje Gnječa i teta-Sore...S njima je covjek bar na cistac,jerbo su ono sto jesu..zato i postivam teta-Soru,iako se dijametralno suprotno razilazimo u svemu...jbtg..ne odma na straznje skakatiEroo wrote:Ona je svoju dozu već popila, a Gnječ očigledno nije. Ti si u svom odelu i bez toga.pismejker wrote:a eto,vidim i teta-Sora je u kondiciji...
Guest- Guest
Ma daj,imati probleme sa "zakonom" radi takvih...to usesa malo potegnuti i nos zavrnuti,ako se pobuni,koju trisku edukacijsku i to je to...Gnječ wrote:Eroo wrote:Ona je svoju dozu već popila, a Gnječ očigledno nije. Ti si u svom odelu i bez toga.pismejker wrote:a eto,vidim i teta-Sora je u kondiciji...
popit ćeš ti metak ja sam te davno upozorio da si mi na ciljniku ti i tvoja familija.
Guest- Guest
Ajd sad neke argumente u vezi tebeEroo wrote:Ona je svoju dozu već popila, a Gnječ očigledno nije. Ti si u svom odelu i bez toga.pismejker wrote:a eto,vidim i teta-Sora je u kondiciji...
Ti si fini Gospon iz Slovenije a Inace hercegovac
Rečeni rvat
Pokusava rvativat ali .. naleti na Soru
E jebga ero
Lose si srece sta cu ti ja
Mene nisu jebalo ni sto puta bolje inpametnijo
A htjeli su
treba te tuzit za ove prijetnje pa da konacno saznamo koji siGnječ wrote:Eroo wrote:Ona je svoju dozu već popila, a Gnječ očigledno nije. Ti si u svom odelu i bez toga.pismejker wrote:a eto,vidim i teta-Sora je u kondiciji...
steta takvog junaka ne upoznat
jelde
2014-04-19
Jespismejker wrote:Ma daj,imati probleme sa "zakonom" radi takvih...to usesa malo potegnuti i nos zavrnuti,ako se pobuni,koju trisku edukacijsku i to je to...Gnječ wrote:Eroo wrote:Ona je svoju dozu već popila, a Gnječ očigledno nije. Ti si u svom odelu i bez toga.pismejker wrote:a eto,vidim i teta-Sora je u kondiciji...
Ja bi jos nogu u guzicu
Ali da prije svuku gace
Da vidimo sirotinju
teta-Sora,tebe je izgleda uhvati proljetni Wrbopuc,iliti ga..hormoni se bude..Sora wrote:Jespismejker wrote:Ma daj,imati probleme sa "zakonom" radi takvih...to usesa malo potegnuti i nos zavrnuti,ako se pobuni,koju trisku edukacijsku i to je to...Gnječ wrote:Eroo wrote:Ona je svoju dozu već popila, a Gnječ očigledno nije. Ti si u svom odelu i bez toga.pismejker wrote:a eto,vidim i teta-Sora je u kondiciji...
Ja bi jos nogu u guzicu
Ali da prije svuku gace
Da vidimo sirotinju
Guest- Guest
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» SAFF: Hrvati i Srbi uvijek udruženo napadaju Bosnu i Hercegovinu
» Vratite Italiji Istru i Dalmaciju
» Burger King dolazi u Bosnu i Hercegovinu
» Raspada se stranka Silvija Berlusconija čiji su članovi svojatali Istru i Dalmaciju
» Buduća premijerka Italije Đorđa Meloni: Puši, pije, karta se i želi Istru i Dalmaciju
» Vratite Italiji Istru i Dalmaciju
» Burger King dolazi u Bosnu i Hercegovinu
» Raspada se stranka Silvija Berlusconija čiji su članovi svojatali Istru i Dalmaciju
» Buduća premijerka Italije Đorđa Meloni: Puši, pije, karta se i želi Istru i Dalmaciju
Page 6 of 10