Izgubiti Bosnu, Hercegovinu, Boku, Istru, Dalmaciju! Hrvati su šlampava nacija.
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Izgubiti Bosnu, Hercegovinu, Boku, Istru, Dalmaciju! Hrvati su šlampava nacija.
pa djes ba Komso?Ringo10 wrote: A ja precesto proklinjem sudbinu sto sam se rodio ko Hrvat.
flumen- Posts : 3221
2015-08-21
Re: Izgubiti Bosnu, Hercegovinu, Boku, Istru, Dalmaciju! Hrvati su šlampava nacija.
Pa Istru i Vojka triba poklonit fašistima iz Italije da se konačno rješimo tog libearlnog gey antifašističkog odrona koji truje ostatak Hrvatske. Ja bi im to poklonio odma da oče. Viva Mussolini.
Sad će fino izbori u Basilici , Kalabriji , Pijemontu i Emili Romanga a sve ljevičari na vlasti a samo ove godine skinili smo ih već u Abruzzu i Sardiniji.
Ave Benito.
Sad će fino izbori u Basilici , Kalabriji , Pijemontu i Emili Romanga a sve ljevičari na vlasti a samo ove godine skinili smo ih već u Abruzzu i Sardiniji.
Ave Benito.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ringo10 wrote:Ovo je klasicno ustasko sranje i zoran pokazatelj ko su Hrvati, sta su Hrvati i kakva su sorta Hrvati.flumen wrote:Svima bi nam danas bilo bolje u Italiji koja bi se prostirala do Drave i do Morave. Da sam mogao birati između Velike Italije i partizanskog "oslobađanja" Istre i Dalmacije, odabrao bih Veliku Italiju. Partizanske fojbe za Talijane i Hrvate nisu bile sloboda, nego smrt.
Prodali bi rodjenu mater za Alfa Romeo i za Fiat i za Pizzu. I bilo kakvu materijalnu korist.
A najgori su upravo ovi takozvani ustaski domoljubi koji su zapravo gomila najmizernijih mentalnih sluga i robova koji bi sa Srbima ratovali dovijeka a Talijanima Nijemcima Englezima ili Amerima pusili kurac dovijeka. Za Ajfon i Audi.
Svo njihovo domoljublje pocinje i zavrsava sa Srbima i protiv Srba a svima na Zapadu bi se naguzili i lizali muda.
Pocinjem shvacati ovoga sa nickom GNJEC. Istrijani treba da bjeze glaviom bez obzira od ove bagre preko Ucke.
Jer ta bagra drzavu niti zasluzuje niti treba da ima. A ja precesto proklinjem sudbinu sto sam se rodio ko Hrvat.
Gnječ ili Esco negdasnji je ljudina i postenjacina,do te mjere da mu se džigera grci na nepostenje i sve ono sto se u RH dogadja..Zato je onako zivopisan u svojim komentarima..ja mu ne zamjeram....Prvi Covjek Foruma sa kojim bi istinski i sa gustom popio piffo..
Guest- Guest
Hrvati su slugani bez ikakvog dostojanstva. Svo njihovo hrvatstvo pocinje i zavrsava sa antisrpstvom.flumen wrote:pa djes ba Komso?Ringo10 wrote: A ja precesto proklinjem sudbinu sto sam se rodio ko Hrvat.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nije to samo Istra.RayMabus wrote:Pa Istru i Vojka triba poklonit fašistima iz Italije da se konačno rješimo tog libearlnog gey antifašističkog odrona koji truje ostatak Hrvatske. Ja bi im to poklonio odma da oče. Viva Mussolini.
Ave Benito.
Cijelu Hrvatsku treba razdiljeliti pravim vlasnicima a Hrvatska ukoliko treba da opstane onda je to od Zagreba do KArlovca odprilike. I na Istok do Virovitice. Mozda.
Hrvate u svim otpisanim krajevima asimilirati u Talijane, Madjare i Svabe i tad bi bili najsretniji jer bi se otarasili samih sebe a sami sebi su najveci teret.
2015-09-24
Imaš još koju pametnu ?Ringo10 wrote:Nije to samo Istra.RayMabus wrote:Pa Istru i Vojka triba poklonit fašistima iz Italije da se konačno rješimo tog libearlnog gey antifašističkog odrona koji truje ostatak Hrvatske. Ja bi im to poklonio odma da oče. Viva Mussolini.
Ave Benito.
Cijelu Hrvatsku treba razdiljeliti pravim vlasnicima a Hrvatska ukoliko treba da opstane onda je to od Zagreba do KArlovca odprilike. I na Istok do Virovitice. Mozda.
Hrvate u svim otpisanim krajevima asimilirati u Talijane, Madjare i Svabe i tad bi bili najsretniji jer bi se otarasili samih sebe a sami sebi su najveci teret.
Neprimječuješ da sam sarkastičan ?
2014-04-11
JA sarkastican nisam. Samo sam razocaran.RayMabus wrote:Imaš još koju pametnu ?Ringo10 wrote:Nije to samo Istra.RayMabus wrote:Pa Istru i Vojka triba poklonit fašistima iz Italije da se konačno rješimo tog libearlnog gey antifašističkog odrona koji truje ostatak Hrvatske. Ja bi im to poklonio odma da oče. Viva Mussolini.
Ave Benito.
Neprimječuješ da sam sarkastičan ?
Bio sam ponosni Hrvat a sad mi se sve to sve vise gadi.
2015-09-24
Ha ha ha pa opusti se. Desnica u Italiji koja svojata Istru i Rijeku dobra je za zajedništvo u Hrvatskoj jer u strahu su velike oči.
Američka baza Aviano je tamo , neće nitko ništa.
2014-04-11
Nisu tu Talijani problem.RayMabus wrote:Ha ha ha pa opusti se. Desnica u Italiji koja svojata Istru i Rijeku dobra je za zajedništvo u Hrvatskoj jer u strahu su velike oči.
2015-09-24
Guest- Guest
Znam , Slovenci su.Ringo10 wrote:Nisu tu Talijani problem.RayMabus wrote:Ha ha ha pa opusti se. Desnica u Italiji koja svojata Istru i Rijeku dobra je za zajedništvo u Hrvatskoj jer u strahu su velike oči.
Viva Mussolini.
2014-04-11
jel novac iz istre ide u zagreb? ideRayMabus wrote:Pa Istru i Vojka triba poklonit fašistima iz Italije da se konačno rješimo tog libearlnog gey antifašističkog odrona koji truje ostatak Hrvatske. Ja bi im to poklonio odma da oče. Viva Mussolini.
Ave Benito.
jer slavonci dolaze u istru? dolaze
jel pazin glavni grad istre, a ne pula? je.
pa šta ti onda smeta?
nekad je pula bila talijanski grad, a danas je sve puno slavonaca i bosanaca.
i jel istrijani odlaze u ostale djelove hrvatske ili ljudi iz ostalih djelova hrvatske dolaze u istru?
pa shvati da je istra, pogotovo pula NASELJENA. znači kako nešto što je naseljeno istima može trovat te iste.
ti si blentav.
Guest- Guest
Smetaju mi Zlovenci jer oće cijeli Piran sebi i jer Hrvati u Sloveniji nemaju statsu nacionalne manjine. Fašisti mi uvijek smetaju a slovenaki fašisti zamaskirani u ljevičare već odavno. Klin se klinom izbija : Viva Mussolini.
Ave.
Ave.
2014-04-11
RayMabus wrote:Smetaju mi Zlovenci jer oće cijeli Piran sebi i jer Hrvati u Sloveniji nemaju statsu nacionalne manjine. Fašisti mi uvijek smetaju a slovenaki fašisti zamaskirani u ljevičare već odavno. Klin se klinom izbija : Viva Mussolini.
Ave.
Guest- Guest
Slovenski fašisti umotani u ljevičare
https://www.google.com/amp/s/www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/hrvati-u-sloveniji-traze-da-budu-priznati-kao-autohtona-manjina-zivimo-tu-vec-stoljecima-odani-smo-zasluzujemo-priznanje-postivanje-i-potporu/7212519/amp
Klin se klinom izbija : Viva Mussolini
https://www.google.com/amp/s/www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/hrvati-u-sloveniji-traze-da-budu-priznati-kao-autohtona-manjina-zivimo-tu-vec-stoljecima-odani-smo-zasluzujemo-priznanje-postivanje-i-potporu/7212519/amp
Klin se klinom izbija : Viva Mussolini
2014-04-11
Tko želim s menom pričat i zašto ja vičem Viva Musolini nek prvo pročita ovo
Čak i po njihovom ustavu Hrvati a i Srbi bi trebali biti nacionalne manjine. Zašto nisu ?
Pa.ako priznaju Hrvate onda priznaju i da Hrvati stolječima žive u Sloveniji posebno uz obalu a neće jer žele povijest napravit tako da nisu nego samo Slovenci.
Od tuda i posezanjem za piranski zaljev , isti uzrok ; slovenski veliko nacionalizam i fašizam.
Klin se klinom izbiia ; Viva Musolini. VIVA Tajani.
Čak i po njihovom ustavu Hrvati a i Srbi bi trebali biti nacionalne manjine. Zašto nisu ?
Pa.ako priznaju Hrvate onda priznaju i da Hrvati stolječima žive u Sloveniji posebno uz obalu a neće jer žele povijest napravit tako da nisu nego samo Slovenci.
Od tuda i posezanjem za piranski zaljev , isti uzrok ; slovenski veliko nacionalizam i fašizam.
Klin se klinom izbiia ; Viva Musolini. VIVA Tajani.
2014-04-11
Onda Niš nije naš, ili što?flumen wrote:Svima bi nam danas bilo bolje u Italiji koja bi se prostirala do Drave i do Morave. Da sam mogao birati između Velike Italije i partizanskog "oslobađanja" Istre i Dalmacije, odabrao bih Veliku Italiju. Partizanske fojbe za Talijane i Hrvate nisu bile sloboda, nego smrt.
2019. talijanski regionalni izbori
Regionalni izbori u Italiji održat će se tijekom 2019. godine u 6 regija od 20, uključujući Abruzzo (10. veljače) , Sardiniju (24. veljače) , Basilicatu (24. ožujka) [1] [2] , Pijemontu (26. svibnja), Kalabriji i Emiliji Romagna (studeni).
Regionalni predsjednici
Uredi
Regija Bivši predsjednik Zabava Izabran je za predsjednika Zabava
Abruzzo Luciano D'Alfonso PD Marco Marsilio izravna strana ulaganja
Sardinija Francesco Pigliaru PD Christian Solinas PSd'Az
Basilicata Marcello Pittella PD TBD TBD
Pijemont Sergio Chiamparino PD TBD TBD
Kalabrija Mario Oliverio PD TBD TBD
Emilia-Romagna Stefano Bonaccini PD TBD TBD
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2019_Italian_regional_elections
2014-04-11
Sad smo skinili ljevičare s vlasti u Abruuzu i na Sardenini
Vrlo bitni regionalni izbori su 26. Svibnja u Piemontu ( Torino )
4,4 miljona stanovnika , ekonomski bogata regija
Viva viva jeben van mater fašističku Slovensku
Vrlo bitni regionalni izbori su 26. Svibnja u Piemontu ( Torino )
4,4 miljona stanovnika , ekonomski bogata regija
2014-04-11
U studenome iste godine dakle ove su još jedni jako bitni regionalni izbori u provinciji Reggio Emilia
4,4 miljona stanovnika , jako bogata regija u Italiji
4,4 miljona stanovnika , jako bogata regija u Italiji
2014-04-11
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» SAFF: Hrvati i Srbi uvijek udruženo napadaju Bosnu i Hercegovinu
» Vratite Italiji Istru i Dalmaciju
» Burger King dolazi u Bosnu i Hercegovinu
» Raspada se stranka Silvija Berlusconija čiji su članovi svojatali Istru i Dalmaciju
» Buduća premijerka Italije Đorđa Meloni: Puši, pije, karta se i želi Istru i Dalmaciju
» Vratite Italiji Istru i Dalmaciju
» Burger King dolazi u Bosnu i Hercegovinu
» Raspada se stranka Silvija Berlusconija čiji su članovi svojatali Istru i Dalmaciju
» Buduća premijerka Italije Đorđa Meloni: Puši, pije, karta se i želi Istru i Dalmaciju
Page 2 of 10