Caracas: trgovine prazne, ljudi se tuku za 1 bananu...
Page 5 of 22
Page 5 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Re: Caracas: trgovine prazne, ljudi se tuku za 1 bananu...
tja..KOJE plaće???Gnječ wrote:pismejker wrote:U biti,Iskra teveji,gorenje i RIZ su sve do rata izbacivali prilicno dobru tehniku..u sustini je to strana tehnologija,pogotovo CRT ekrani,kao sto par proizvodjaca istih proizvodi za sve developere u svijetu..Ringo10 wrote:Ja sam negdje 1987 kupio Blaupunkt TV, njemacki, kupio ga u sarajevskoj prodavnici AUTOTEHNA kod nekadasnjeg kina Radnik.Gnječ wrote:tre wrote:
Ajde lijekiće u rukicu i čašu vode da lakše klizi niz grlo
lažljivo pseto braniteljsko srboustaško kao prvo koga si ti branio da sebe nazivaš braniteljem pseto šugavo. drugo lažeš jer si u svakom većem gradu mogao kupiti kvalitetnu audio tehniku iz uvoza nemoj mene lagati pseto srbsko ustaško nemoj pseto lagati. imao si za kupiti barem koliko se ja sjećam pseto ustaško srbskog smrada ti oca Pioneer, Sharp, Yamaha, Hitachi, Sansui, Akai, Philips, Grundig itd... pseto braniteljsko srboustaško katolibansko. zato te pseto pitam u kojoj si ti pećini živio pseto srboustaško u kojoj to pećini jebotinbog mater i oca. pseto braniteljsko. nemoj lagati pseto.
Imao ga do rata i onda ga negdje 1993 prodao jednom liku, nije bilo struje i nisam znaoi koliko ce to trajati.
A budala. Bolje da sam kupio TV Gorenje, ISKRA ili nesto slicno jer bilo mnogo jeftinije a kvalitet isti.
Ali bio sam mlad i palio se na stranu tehniku. Zato mi smijesno kad citam gluposti po forumu kako je nekome eto svanulo sto moze kupiti nesto strano. A postojao izbor domace robe istog kvaliteta.
E eto sad imaju sve strano samo drzave nemaju.
A vidis da je ovaj TRE retardirani kreten. Kakve gluposti lupeta ...
naravno nije bio izbor toliko veliki,ali je bilo..problem jest bio sto su onda place jos bile relativno male,ali da je bilo,bilo je..
CRT ekrani su se proizvodili i za izvoz tako da kad si kupovao njemački Telefunken, Grundig imao bi CRT ekran Made in Yugoslavia.
a sad su plaće veće??
Guest- Guest
pismejker wrote:ahhh kad se sjetim uzbudjenosti instaliranja Windowsa 95..stoput rusi i stoput dizi..nekad je to bilo zanimljivo..sad ocekujem da ukljucim i koristim..nema se vise zivaca za jebavanje sa sustavima..
a to je bio gušt. ali za Dolby Atmos kalibrirati i izgubiti mjesece prebacivajući zvučnike simo tamo po sobi i vrtiti non stop postavke sa daljinskim a nisi siguran da ćeš ikada dobiti rezultat je prilično frustrirajuće pa mnogi rađe kupe uređaj sa mikrofonom za kalibraciju ili ako nema onda zovu i plate stručnjaka da im kalibrira sistem a to opet košta. ehh. a Sony ima sve to već ugrađeno i samo uštekaš mikrofon pritisneš dugme za autokalibraciju i za minutu dve, voila! gotovo. sjedneš otvoriš pivo i uživaš.
Guest- Guest
A ja..sony je uvijek bio adaptivan i naklonjen korisniku..kvaliteta je odlicna,kao i uvijek..nish moram otici oprati auto..ajd cujemo se..Gnječ wrote:pismejker wrote:ahhh kad se sjetim uzbudjenosti instaliranja Windowsa 95..stoput rusi i stoput dizi..nekad je to bilo zanimljivo..sad ocekujem da ukljucim i koristim..nema se vise zivaca za jebavanje sa sustavima..
a to je bio gušt. ali za Dolby Atmos kalibrirati i izgubiti mjesece prebacivajući zvučnike simo tamo po sobi i vrtiti non stop postavke sa daljinskim a nisi siguran da ćeš ikada dobiti rezultat je prilično frustrirajuće pa mnogi rađe kupe uređaj sa mikrofonom za kalibraciju ili ako nema onda zovu i plate stručnjaka da im kalibrira sistem a to opet košta. ehh. a Sony ima sve to već ugrađeno i samo uštekaš mikrofon pritisneš dugme za autokalibraciju i za minutu dve, voila! gotovo. sjedneš otvoriš pivo i uživaš.
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Tema je Venecuela a mi odosmo u pizdu materinu ...
evo poslušaj od početka do kraja...stavio sam to prije ali ustaški katolibani na forumu čitaju i slušaju samo Glas Koncila.
An Ocean of Lies on Venezuela: Abby Martin & UN Rapporteur Expose Coup
On the eve of another US war for oil, Abby Martin debunks the most repeated myths about Venezuela and uncovers how US sanctions are crimes against humanity with UN Investigator and Human Rights Rapporteur Alfred De Zayas.
Guest- Guest
GRANICE SU OBRANJENE, TROJANSKI KONJ OSTAJE PRED VRATIMA:Kako je propao plan Guaida, Bransona i Boltona
Jučerašnji pokušaj prebacivanja američke humanitarne pomoći iz Kolumbije u Venezuelu, unatoč velikim najavama opozicije, je u potpunosti propao. No, to neće zaustaviti daljnja nastojanja provedbe smjene režima u Caracasu - iz Trumpove administracije već su zaprijetili Venezueli s novim sankcijama ukoliko ne "prigrli demokraciju".
Konvoj s američkim USAID pošiljkama bio je spreman na granici, no okrenuli su se i vratili natrag u Kolumbiju nakon što je postalo jasno da venezuelanske snage sigurnosti neće popuštati. Pojedini prosvjednici pokušali su se probiti te su se sukobili s policijom, no brzo su odustali nakon što je policija upotrijebila suzavac.
Američki državni tajnik Mike Pompeo gnjevno je reagirao na činjenicu da su venezuelanske vlasti blokirale granicu te je predsjednika Nicolasa Madura nazvao "bolesnim tiraninom". Objavio je fotografije zapaljenih kamiona koji su prevozili američku pošiljku, optužujući venezuelanske snage da su ih zapalili. No, nije jasno kako su to učinili pošto kamioni nisu niti prešli granicu, odnosno sve vrijeme su bili s kolumbijske strane, okruženi opozicijskim prosvjednicima.
I dok Madura naziva tiraninom, Pompeo je za samoproglašenog predsjednika i lidera opozicije Juana Guaida imao samo lijepe riječi hvaleći ga da je "osobno krenuo u dostavu pomoći venezuelanskom narodu". U istoj poruci na Twitteru američki državni tajnik ponovno je pozvao venezuelansku vojsku da pređe na stranu njihovog čovjeka te da "biraju put demokracije" umjesto "Madura i njegovih lopova".
No, čini se da to SAD-u, unatoč velikim naporima, ipak ne polazi za rukom. Informacije govore kako je jučer oko 60-ak pripadnika snaga sigurnosti prešlo na stranu opozicije - i to prema opozicijskim izvorima, pro-Maduro izvori navode kako je brojka oko 20-ak - no u svakom slučaju to su zapravo vrlo male brojke, naročito imajući u vidu kako je jučerašnji dan, a tako je najavljivan i od strane opozicije i od strane SAD-a, trebao biti nekakva prekretnica u cijeloj ovoj napetoj situaciji, dan kada će "cijela vojska okrenuti Maduru leđa". U konačnici to je učinilo svega nekoliko desetaka ljudi čime se može zaključiti da ako je ovo jučer bio svojevrsni pokušaj državnog udara, onda je isti u potpunosti propao.
Što se pak tiče Juana Guaida koji "osobno predvodi" dostavu pomoći preko granice, prema informacijama medijskih izvora s terana, njega jučer na granici nije bilo niti čuti niti vidjeti. Dan ranije se na kratko pojavio na koncertu organiziranom od strane Richarda Bransona, no ako su se neki nadali da će Guaido biti na čelu kolone koja kreće golim rukama na snage sigurnosti, Guaido ih je razočarao.
Što će se dogoditi sada? Glavni orkestrator svega ovoga, Trumpova administracija je, razumljivo, krajnje frustrirana razvojem situacije. Posebno je ljut onaj najratoborniji iz ratoborne skupine, američki savjetnik za nacionalnu sigurnost John Bolton. Jučer je još jednom zaprijetio vojsci Venezuele ističući kako imaju samo dva izbora: pustiti ulazak američke pomoći ili se suočiti s još više sankcija i još većom izolacijom.
No, i Boltonu će uskoro ponestati takve "artiljerije" - naime, Venezuela je već pod iznimno strogim sankcijama, uključujući i pojedinačne sankcije protiv gotovo cijelog vojnog vrha. Razina sankcija prema Venezueli je negdje na razini sankcija prema Iranu i Sjevernoj Koreji. Drugim riječima, Bolton i ekipa nemaju više previše manevarskog prostora za ovakve udarce.
To pak znači da će morati krenuti s nečim jačim, ali to može biti i potencijalni novi fijasko. Iz ove situacije trebali bi nešto naučiti, a najvažnija lekcija je - vojska je uz Madura i to se neće tako lako promijeniti. Ako bi SAD sada pokušao silom provoditi smjenu režima lako bi im se mogao dogoditi novi Zaljev svinja.
No, ova administracija je toliko hiper-agresivna u zadnje vrijeme da takvi scenariji ne bi iznenadili. Pompeo i Bolton nisu Madura još niti okrznuli, a već najavljuju nove smjene režima u Nikaragvi, Kubi...
Dakako, neće si sada dozvoliti da ispadne da ih je Maduro u par poteza deklasirao. Vlasti u Caracasu jučer su dobile bitku, no rat i dalje traje. Tu je i sada već vrlo frustrirani "predsjednik" Juan Guaido koji je jučer, nakon propasti njegovog pompoznog najavljivanog plana, poručio kako bi SAD sada trebao razmotriti "sve opcije" kako bi se s vlasti srušio Nicolas Maduro.
Guaido zove svoje šefove i mentore u pomoć. Već je ranije rekao kako bi bio spreman "odobriti" američku vojnu intervenciju u Venezueli, doslovno prizivajući rat i vojnu agresiju kako bi se na temelju iste domogao predsjedničke fotelje. Mladi ambiciozni Guaido sada želi "sve opcije" i želi ih odmah, jer on sam ih više nema. No, pitanje je što može zapravo očekivati - ne bi iznenadilo da su njegovi šefovi pomalo ljuti na njega jutros. Ipak jučer nije napravio što se od njega očekivalo, a očekivalo se da, ako treba, baci ljude u smrt. Možda bi ovaj to i učinio, da je mogao, ali nekako se čini kao da opozicijski simpatizeri s kolumbijske strane granice nisu bili odveć spremni jurišati na vojsku par stotina metara dalje, iako su ih dan ranije na to pripremali Guaido i njegov britanski prijatelj Branson.
Guaidov plan, u suštini, i nije bio tako loš - oko 250,000 ljudi došlo je na besplatan "Venezuela Live Aid" koncert na granici s Venezuelom, u Cucuti. Da je ta gomila krenula silom na granicu teško bi ih i vojska zaustavila, bez velikog krvoprolića bilo bi nemoguće. No, čini se kako su mnogi došli poslušati besplatno regionalne glazbene zvijezde, iako su iste često više držale političke monologe nego izvodile svoje uspješnice, ali im se nije dalo - kojeg li iznenađenja - jutro nakon riskirati život za "demokraciju" i američkog odabranika.
Nicolas Maduro je jučer pak prekinuo diplomatske odnose s Kolumbijom dajući njihovim dužnosnicima 24 sata da napuste zemlju. Maduro je jasno istaknuo da ova jučerašnja situacija predstavlja napad na Venezuelu uz potporu Kolumbije te kako je to i više nego dovoljan razlog da se prekinu diplomatski odnosi s takvom zemljom.
Sukobi između anti-Maduro prosvjednika i snaga sigurnosti trajali su jučer na više mjesta u Venezueli, no takvi sukobi sporadično u Venezueli događaju se već godinama. Tijekom jučerašnjeg dana najmanje dvije osobe su ubijene, a oko 300 ih je ozlijeđeno, prema zadnjim informacijama.
Tijekom današnjeg dana ne očekuje se previše događanja, no već sutra, u ponedjeljak, Juan Guaido će se u Bogoti, glavnom gradu Kolumbije, sastati s predstavnicima Lima skupine (14 zemalja Latinske Amerike), a na sastanak dolazi i američki potpredsjednik Mike Pence. Očito je kako će Guaido dobiti nove naputke što mu je činiti.
Danas će se, očekivano, Madura nazivati brutalnim sadistom koji gladnom narodu uskraćuje humanitarnu pomoć, no informacije su pogrešne. Venezuela prima pomoć i dozvoljava joj ulazak u zemlju - ali ne prima niti želi američku pomoć.
Svatko tko malo bolje poznaje povijest Latinske Amerike u 20. stoljeću znat će kako je USAID asocijacija za smjene režima po kontinentu. U tom kontekstu "pomoć" je uistinu Trojanski konj kojime se iznutra nastoje rušiti nepodobne vlasti. No, socijalistička Venezuela nije od jučer, svi američki trikovi već su jako dobro poznati. Bolton, Pence, Pompeo i Trump (koji iz prikrajka, uz odobrenje, gleda što ova trojica rade) morat će smisliti nešto novo jer u suprotnom će imati još jednog lidera koji "mora otići", a nije otišao.
Dakle, kapitalistička hulja na aparatima. Idemo dalje, ne
Eto kolika si budaletina kad ovakve stvari ubacuješ u priču. Vidi se da si opet preskočio terapiju pa opet vidiš ustaše a ne bijele miševe kao i ostali bolesnici tvoga tipa.Ringo10 wrote:Jebo ga ti, sta si se ostrvio na Madura pa nije ti on ukokao tvoga civilnog ustaskog djedicu 45te.tre wrote:Slušaj ti jedan amero perverzni prenositelju istine, ja ti ništa ne vjerujem dok se ne donese sud partije, dingo 10 i sora koju je Pavelić protjerao 1943e g. u Zagreb će to sve lijepo objasniti i ako oni kažu kontra jebo ti sve svoje priče, kao da si prdnuo u čabarkofein wrote:tre wrote:kofein wrote:
to je bio crni petak pa su ljudi sve pokupovali, šta ti tu sad širiš ustaškoameričkevatikanskoantiruskebelosvetcke urote i zavere kada se zna da su komunisti svugde u svetu uspeli u ekonomiji gde god da su se primili posla
Evo jedna kolažna za kraj. Znaš, to sve istu trgovinu slikaju. Amero-ustaše
A ovo moze biti snimljeno bilo gdje i ko zna kakvim okolnostima. A poucen iskustvima zapadne propagande iz Libije sirije Iraka i slicno, jako sumnjam u njihovo postenje.
A sve da i jeste ovo istina to ne daje za pravo Americkim sotonistima da izazivaju krvoprolice u venecueli ili u bilo kojoj zemlji.
Lijepo sam ti rekao, popij terapiju i uživaj dok te ne pronađem :) nadam se da sam bio dovoljno jasan :)Gnječ wrote:tre wrote:Ajde lijekiće u rukicu i čašu vode da lakše klizi niz grloGnječ wrote:tre wrote:De se malo bolje prisjeti, otvaranje duty free shopova je bio napredak i tek su se tamo mogle kupiti kakve takve stereo linije neusporedivo bolje od onoga što se eventualno moglo naći na policama trgovina. Pa meni je rođo prošvercao dupli kazić sa ekvilajzerom i bio sam faca sa njim, grundingov TV u boji mi je isto prošvercan ne pitaj kako....a onda su došli duty free i tu sam nabavio marantzov double deck sa dolby B i C sistemom o čemu se moglo sanjati u to dobapismejker wrote:Kojesta..i kad je Yuga bila u najvecoj krizi a injflacija udarala o nebo,trgovine su bile pune..jedino je kupovna moc toliko opala ,da se ovakve slike praznih polica nisu mogle dogoditi..
ZATO ne vjerujem u ovakve slike praznih polica..Produkcija ce uvijek naci nacina da proizvodi i puni police.Problem je u praznjenju istih...etoc..cist logika..
ma u kojoj si ti pećini živio? pazi njega da Dolby B i C koji prolupani luđak bogtejebo.
lažljivo pseto braniteljsko srboustaško kao prvo koga si ti branio da sebe nazivaš braniteljem pseto šugavo. drugo lažeš jer si u svakom većem gradu mogao kupiti kvalitetnu audio tehniku iz uvoza nemoj mene lagati pseto srbsko ustaško nemoj pseto lagati. imao si za kupiti barem koliko se ja sjećam pseto ustaško srbskog smrada ti oca Pioneer, Sharp, Yamaha, Hitachi, Sansui, Akai, Philips, Grundig itd... pseto braniteljsko srboustaško katolibansko. zato te pseto pitam u kojoj si ti pećini živio pseto srboustaško u kojoj to pećini jebotinbog mater i oca. pseto braniteljsko. nemoj lagati pseto.
Alergičan je na Hrvate, na istinu, na branitelje... to mu dođe nešto kao crvena krpa, krene pjena na usta i sa pjenom tonu govana na ista.mortal wrote:kaj je gnječko
tre ti načeo živac
Opet ti sa svojim frustracijama ...tre wrote:Alergičan je na Hrvate, na istinu, na branitelje... to mu dođe nešto kao crvena krpa, krene pjena na usta i sa pjenom tonu govana na ista.mortal wrote:kaj je gnječko
tre ti načeo živac
Ama tema je Venecuela ... cemu toliki bijes ...
Pa opet ti velim nije ti MAduro kriv sto ti je civilni djedica nagrabusio kod Blajburga ...tamo u Svibnju 45te ...
Skuliraj malo ... Krivi su upravo oni ciju stranu sad drzis u slucaju Venecuele ... Englezi i Ameri ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
možda je tvoj djeda sjebao njegovog 1945, ali zato je on sjebao tebe 1995 , tako da je pobjednik onaj tko se zadnji smije. njemci su dobili hrpu bitaka ali su konačno izgubili rat protiv SSSRa. tako i ti , izgubio si rat 1995 a to je najbitnijeRingo10 wrote:Opet ti sa svojim frustracijama ...tre wrote:Alergičan je na Hrvate, na istinu, na branitelje... to mu dođe nešto kao crvena krpa, krene pjena na usta i sa pjenom tonu govana na ista.mortal wrote:kaj je gnječko
tre ti načeo živac
Pa opet ti velim nije ti MAduro kriv sto ti je civilni djedica nagrabusio kod Blajburga ...tamo u Svibnju 45te ...
Skuliraj malo ... Krivi su upravo oni ciju stranu sad drzis u slucaju Venecuele ... Englezi i Ameri ...
Last edited by AssadNaPodmornici on Sun 24 Feb - 15:34; edited 1 time in total
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Šta je, trčiš pod suknju drugome da vam bude lakše udvoje :D? Imao si robe koja je boila ekstra skupa, švercalo se sve, grunding u boji recimo smo prošvercali, kazetofone sa equilazerom, po te trgovinama toga nije bilo ma što ti srao, dolby sistem je postojao od kraja šesdesetih i polako se usavršavao no nije ga bilo na svakom uređaju i takvi uređaju su bili itekako skupi. Kad su došli free shopovi tamo se moglo svašta nabaviti bez šverca. To što vas dvojica jedete govna nije moj problem, ja se više nego dobro sjećam tog vremena, odnosa cijena, šverca svega i svačega i "blagostanja" o kojemu laprdate.Ringo10 wrote:Ja sam negdje 1987 kupio Blaupunkt TV, njemacki, kupio ga u sarajevskoj prodavnici AUTOTEHNA kod nekadasnjeg kina Radnik.Gnječ wrote:tre wrote:Ajde lijekiće u rukicu i čašu vode da lakše klizi niz grloGnječ wrote:tre wrote:
De se malo bolje prisjeti, otvaranje duty free shopova je bio napredak i tek su se tamo mogle kupiti kakve takve stereo linije neusporedivo bolje od onoga što se eventualno moglo naći na policama trgovina. Pa meni je rođo prošvercao dupli kazić sa ekvilajzerom i bio sam faca sa njim, grundingov TV u boji mi je isto prošvercan ne pitaj kako....a onda su došli duty free i tu sam nabavio marantzov double deck sa dolby B i C sistemom o čemu se moglo sanjati u to doba
ma u kojoj si ti pećini živio? pazi njega da Dolby B i C koji prolupani luđak bogtejebo.
Imao ga do rata i onda ga negdje 1993 prodao jednom liku, nije bilo struje i nisam znaoi koliko ce to trajati.
A budala. Bolje da sam kupio TV Gorenje, ISKRA ili nesto slicno jer bilo mnogo jeftinije a kvalitet isti.
Ali bio sam mlad i palio se na stranu tehniku. Zato mi smijesno kad citam gluposti po forumu kako je nekome eto svanulo sto moze kupiti nesto strano. A postojao izbor domace robe istog kvaliteta.
E eto sad imaju sve strano samo drzave nemaju.
A vidis da je ovaj TRE retardirani kreten. Kakve gluposti lupeta ...
Usput jebo te i ei niš i RIZ i gorenje, barem sam se toga naopravljao da ne bi znao kakvo je smeče u pitanju.
Boli me uvo za madura i venecuelu no vi ste ti koji vjerujete u madurovo ljevičarsko blagostanje kao da nemate iskustva sa socijalizmom, gdje god se pojavio ta zemlja je otišla u mp3 dok si rekao keks. Nego kada ćeš ti iz turbokapitalističke australije preselit barem u RH ako ne već u venecuelu gdje teče socijalistički med i mlijeko. Usput ostavi mi obitelj na miru, kužiš pseto jer će te gadno zaboliti tamo gdje se nećeš moći ni počešati ;)Ringo10 wrote:Opet ti sa svojim frustracijama ...tre wrote:Alergičan je na Hrvate, na istinu, na branitelje... to mu dođe nešto kao crvena krpa, krene pjena na usta i sa pjenom tonu govana na ista.mortal wrote:kaj je gnječko
tre ti načeo živac
tre wrote:Alergičan je na Hrvate, na istinu, na branitelje... to mu dođe nešto kao crvena krpa, krene pjena na usta i sa pjenom tonu govana na ista.mortal wrote:kaj je gnječko
tre ti načeo živac
netočno. alergičan sam na lažove lažljive štakore poput tebe. ti ti si kupiJo kazetofon Dolby BE I CE a nitko nije znao što je to. ma hajde bre ne laži.
a pronađi me samo pazi da od lovca ne postaneš lovina.
a sad fuck off of my sight.
Guest- Guest
Vidi se ko laže, ja to nigdje nisam napisao.Gnječ wrote:tre wrote:Alergičan je na Hrvate, na istinu, na branitelje... to mu dođe nešto kao crvena krpa, krene pjena na usta i sa pjenom tonu govana na ista.mortal wrote:kaj je gnječko
tre ti načeo živac
netočno. alergičan sam na lažove lažljive štakore poput tebe. ti ti si kupiJo kazetofon Dolby BE I CE a nitko nije znao što je to. ma hajde bre ne laži.
Za ovo dolje se nesekiraj, samo ću te pipnuti po ramenu i ti ćeš se usrati od straha.
MA tako je care moj genijalni ...tre wrote:Boli me uvo za madura i venecuelu no vi ste ti koji vjerujete u madurovo ljevičarsko blagostanje kao da nemate iskustva sa socijalizmom, gdje god se pojavio ta zemlja je otišla u mp3 dok si rekao keks. Nego kada ćeš ti iz turbokapitalističke australije preselit barem u RH ako ne već u venecuelu gdje teče socijalistički med i mlijeko. Usput ostavi mi obitelj na miru, kužiš pseto jer će te gadno zaboliti tamo gdje se nećeš moći ni počešati ;)Ringo10 wrote:Opet ti sa svojim frustracijama ...tre wrote:Alergičan je na Hrvate, na istinu, na branitelje... to mu dođe nešto kao crvena krpa, krene pjena na usta i sa pjenom tonu govana na ista.mortal wrote:kaj je gnječko
tre ti načeo živac
Pa dužnost svakog poštenog Hrvata je da bude protiv MAdura i dušom i srcem a na strani Engleza, Amerikanaca, Francuza i ostalih humanitaraca ..
Mi Hrvati moramo biti protiv komunističkog gada MAdura. Jer Maduro nam je 1991ve uvalio onaj medjunarodni embargo na kupnju oružja za obranu.
Ne Englezi, Amerikanci, Francuzi i ostali njihovi dojajnici nego upravo onaj gad Maduro. Đubre jedno pokvareno embargoidno.
Još dok je polagao testove za vozača autobusa on je imao prljave embargoidne namjere prema jadnim Hrvatima.
Nema tu cile mile ... ako treba poslati i svih preostalih 100 vojnika HVa da ratuju kontra MAdura a za naše drage prijatelje i saveznike.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
O čemu ti laprdaš jebo te tito tako mutavog???? Pa uvalio nam je embargo tvoja komunjara budo lončar, maduro tada nije znao voziti ni bicilkli kao ni ti uostalom. E svašta se u tvojoj glavurdi zbiva da te dragi Bog sačuva.Ringo10 wrote:MA tako je care moj genijalni ...tre wrote:Boli me uvo za madura i venecuelu no vi ste ti koji vjerujete u madurovo ljevičarsko blagostanje kao da nemate iskustva sa socijalizmom, gdje god se pojavio ta zemlja je otišla u mp3 dok si rekao keks. Nego kada ćeš ti iz turbokapitalističke australije preselit barem u RH ako ne već u venecuelu gdje teče socijalistički med i mlijeko. Usput ostavi mi obitelj na miru, kužiš pseto jer će te gadno zaboliti tamo gdje se nećeš moći ni počešati ;)Ringo10 wrote:Opet ti sa svojim frustracijama ...tre wrote:Alergičan je na Hrvate, na istinu, na branitelje... to mu dođe nešto kao crvena krpa, krene pjena na usta i sa pjenom tonu govana na ista.mortal wrote:kaj je gnječko
tre ti načeo živac
Pa dužnost svakog poštenog Hrvata je da bude protiv MAdura i dušom i srcem a na strani Engleza, Amerikanaca, Francuza i ostalih humanitaraca ..
Mi Hrvati moramo biti protiv komunističkog gada MAdura. Jer Maduro nam je 1991ve uvalio onaj medjunarodni embargo na kupnju oružja za obranu.
Ne Englezi, Amerikanci, Francuzi i ostali njihovi dojajnici nego upravo onaj gad Maduro. Đubre jedno pokvareno embargoidno.
Još dok je polagao testove za vozača autobusa on je imao prljave embargoidne namjere prema jadnim Hrvatima.
Nema tu cile mile ... ako treba poslati i svih preostalih 100 vojnika HVa da ratuju kontra MAdura a za naše drage prijatelje i saveznike.
tre wrote:Vidi se ko laže, ja to nigdje nisam napisao.Gnječ wrote:tre wrote:Alergičan je na Hrvate, na istinu, na branitelje... to mu dođe nešto kao crvena krpa, krene pjena na usta i sa pjenom tonu govana na ista.mortal wrote:kaj je gnječko
tre ti načeo živac
Za ovo dolje se nesekiraj, samo ću te pipnuti po ramenu i ti ćeš se usrati od straha.
ajde dosadan si više nemam vremena za tvoje pubertetske maštarije.
Guest- Guest
Što je gnječo kmečo, izmisliš nešto i onda pokušavaš na nivou dječjeg vrtića izvući nešto sebi u korist nakon što si mahnito pregledao jel lažem ili ne o ovome o čemu pišem. Jadan si ti čovjek, tebi bi bila dovoljna i jedna čvrga da se rasplačeš kao cijela neonatologija akamoli šamračina ili dobra ćuška iza blatobrana po bundeviGnječ wrote:tre wrote:Vidi se ko laže, ja to nigdje nisam napisao.Gnječ wrote:tre wrote:Alergičan je na Hrvate, na istinu, na branitelje... to mu dođe nešto kao crvena krpa, krene pjena na usta i sa pjenom tonu govana na ista.mortal wrote:kaj je gnječko
tre ti načeo živac
ajde dosadan si više nemam vremena za tvoje pubertetske maštarije.
Live from Simon Bolivar bridge at Venezuela-Colombia border
Guest- Guest
Pas im guzicu poharo..nedaju venecualanci da "humanitarna pomoc" prodje...
Guest- Guest
Page 5 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Similar topics
» U Kini nema dovoljno ljudi da ispune sve prazne stanove
» EU će jačati kontrolu trgovine oružjem i krijumčarenja ljudi
» Leftardi se tuku
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
» EU će jačati kontrolu trgovine oružjem i krijumčarenja ljudi
» Leftardi se tuku
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
Page 5 of 22