Caracas: trgovine prazne, ljudi se tuku za 1 bananu...
Page 3 of 22
Page 3 of 22 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22
Re: Caracas: trgovine prazne, ljudi se tuku za 1 bananu...
to je bio crni petak pa su ljudi sve pokupovali, šta ti tu sad širiš ustaškoameričkevatikanskoantiruskebelosvetcke urote i zavere kada se zna da su komunisti svugde u svetu uspeli u ekonomiji gde god da su se primili poslakofein wrote:Traži se artikl više
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Jebo ždrijelo i želudac, ko vjeruje u komiunizam i druga madura taj je sit čim čuje prvu izgovorenu riječ iz usta neumrlog vođe, nešto slično kao i sora ili dingo kod naskofein wrote:epikur37 wrote:ima još tih slika iz istog dućana, samo lijepi :D
Ae
Sve isti dragstor. :) Poricanje im neće napuniti ždrijela. ;)
tre wrote:kofein wrote:
to je bio crni petak pa su ljudi sve pokupovali, šta ti tu sad širiš ustaškoameričkevatikanskoantiruskebelosvetcke urote i zavere kada se zna da su komunisti svugde u svetu uspeli u ekonomiji gde god da su se primili posla
Evo jedna kolažna za kraj. Znaš, to sve istu trgovinu slikaju. Amero-ustaše
Guest- Guest
..i meni :)danni1 wrote:Ma, samo seru.T. wrote:Al u ku*cu...
Seru i kod nas da ne valja. Mi najgori, mi vaki mi naki....ajd u kurac lažljivi. Shoping centri puni, ceste zakrčene, bircevi puni, kladionice i kockarnice pune...al nevaljaaaaaa nema se paraaaaa....
nema se kurac, samo naviklo srat.
Nevalja kurac, baš je super.
Slušaj ti jedan amero perverzni prenositelju istine, ja ti ništa ne vjerujem dok se ne donese sud partije, dingo 10 i sora koju je Pavelić protjerao 1943e g. u Zagreb će to sve lijepo objasniti i ako oni kažu kontra jebo ti sve svoje priče, kao da si prdnuo u čabarkofein wrote:tre wrote:kofein wrote:
to je bio crni petak pa su ljudi sve pokupovali, šta ti tu sad širiš ustaškoameričkevatikanskoantiruskebelosvetcke urote i zavere kada se zna da su komunisti svugde u svetu uspeli u ekonomiji gde god da su se primili posla
Bonita...mortal wrote:čiju bananu
T.- Posts : 17557
2014-04-14
pa ni ne znam kakva je toT. wrote:Bonita...mortal wrote:čiju bananu
immortal-
2014-04-16
uffff..Mortalka,to ti je ona najbolja sorta,velike i mirisljave ukusne..mortal wrote:pa ni ne znam kakva je toT. wrote:Bonita...mortal wrote:čiju bananu
Guest- Guest
kofein wrote:tre wrote:kofein wrote:
Baš si se potrudio i lijepo to spustio na primarnu inspiraciju.
ts.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kojesta..i kad je Yuga bila u najvecoj krizi a injflacija udarala o nebo,trgovine su bile pune..jedino je kupovna moc toliko opala ,da se ovakve slike praznih polica nisu mogle dogoditi..
ZATO ne vjerujem u ovakve slike praznih polica..Produkcija ce uvijek naci nacina da proizvodi i puni police.Problem je u praznjenju istih...etoc..cist logika..
ZATO ne vjerujem u ovakve slike praznih polica..Produkcija ce uvijek naci nacina da proizvodi i puni police.Problem je u praznjenju istih...etoc..cist logika..
Guest- Guest
De se malo bolje prisjeti, otvaranje duty free shopova je bio napredak i tek su se tamo mogle kupiti kakve takve stereo linije neusporedivo bolje od onoga što se eventualno moglo naći na policama trgovina. Pa meni je rođo prošvercao dupli kazić sa ekvilajzerom i bio sam faca sa njim, grundingov TV u boji mi je isto prošvercan ne pitaj kako....a onda su došli duty free i tu sam nabavio marantzov double deck sa dolby B i C sistemom o čemu se moglo sanjati u to dobapismejker wrote:Kojesta..i kad je Yuga bila u najvecoj krizi a injflacija udarala o nebo,trgovine su bile pune..jedino je kupovna moc toliko opala ,da se ovakve slike praznih polica nisu mogle dogoditi..
tre wrote:De se malo bolje prisjeti, otvaranje duty free shopova je bio napredak i tek su se tamo mogle kupiti kakve takve stereo linije neusporedivo bolje od onoga što se eventualno moglo naći na policama trgovina. Pa meni je rođo prošvercao dupli kazić sa ekvilajzerom i bio sam faca sa njim, grundingov TV u boji mi je isto prošvercan ne pitaj kako....a onda su došli duty free i tu sam nabavio marantzov double deck sa dolby B i C sistemom o čemu se moglo sanjati u to dobapismejker wrote:Kojesta..i kad je Yuga bila u najvecoj krizi a injflacija udarala o nebo,trgovine su bile pune..jedino je kupovna moc toliko opala ,da se ovakve slike praznih polica nisu mogle dogoditi..
napredak po pitanju cigareta,stranih alkoholnih pica,vrhunskih slatkisha..sjecam se itekako..
no ja govorim o svakodnevnim namirnicama..hrani i sve sto ide uz to..falilo je dosta toga,ali ne toliko da su police bile prazne..
do Markovicevog dinara niti hajtehnike nije bilo..
sjecam se poceo je vec rat,a lokalni poduzetnici su poceli otvarati tehnoshopove,a u Sesvetama Zamzung je otvorio centralu..
Guest- Guest
i zaboravilapismejker wrote:uffff..Mortalka,to ti je ona najbolja sorta,velike i mirisljave ukusne..mortal wrote:pa ni ne znam kakva je toT. wrote:Bonita...mortal wrote:čiju bananu
immortal-
2014-04-16
uffff..nikad..svake godine upravo njih trazim za ambasador rolat X2 koji pravim za Novu godinu uza Julishke..mortal wrote:i zaboravilapismejker wrote:uffff..Mortalka,to ti je ona najbolja sorta,velike i mirisljave ukusne..mortal wrote:pa ni ne znam kakva je toT. wrote:Bonita...mortal wrote:čiju bananu
Guest- Guest
veber wrote:super je, zato ekipa odlazi van.
u hrvatskoj radiš da bi preživio u njemačkoj da bi potrošio.
zato je u hr super. a približava se opasnoj brojci od 3.800.000,00 stanovnika kada sustav postaje neodrživ.
darth_vader-
2014-04-17
Prica mi frend koji zivi u USA da u sezoni Hurikena ovako izgledaju ducani u Majamiju.Pa me ne bi cudilo da su tako prazni snimljeni u USA..
A najgore pitanje koje mi se namece ako je stvarno istina da su tako prazni...da li je to poslije pljacke ili su sve to pokupovali...Daklem ..odakle lova toj sirotinji pizda im materina.
A najgore pitanje koje mi se namece ako je stvarno istina da su tako prazni...da li je to poslije pljacke ili su sve to pokupovali...Daklem ..odakle lova toj sirotinji pizda im materina.
Guest- Guest
@pismejker napisao:uffff..nikad..svake godine upravo njih trazim za ambasador rolat X2 koji pravim za Novu godinu uza Julishke..
Jebo te ..bolje ti je pokloni to ovim sirotinjskim nedojebanim kujama na forumu.one bi to iskoristile mjesto dilda,,vidis da su sfrustrirate i da im fali kurca..::)))
Jebo te ..bolje ti je pokloni to ovim sirotinjskim nedojebanim kujama na forumu.one bi to iskoristile mjesto dilda,,vidis da su sfrustrirate i da im fali kurca..::)))
Guest- Guest
tre wrote:De se malo bolje prisjeti, otvaranje duty free shopova je bio napredak i tek su se tamo mogle kupiti kakve takve stereo linije neusporedivo bolje od onoga što se eventualno moglo naći na policama trgovina. Pa meni je rođo prošvercao dupli kazić sa ekvilajzerom i bio sam faca sa njim, grundingov TV u boji mi je isto prošvercan ne pitaj kako....a onda su došli duty free i tu sam nabavio marantzov double deck sa dolby B i C sistemom o čemu se moglo sanjati u to dobapismejker wrote:Kojesta..i kad je Yuga bila u najvecoj krizi a injflacija udarala o nebo,trgovine su bile pune..jedino je kupovna moc toliko opala ,da se ovakve slike praznih polica nisu mogle dogoditi..
ma u kojoj si ti pećini živio? pazi njega da Dolby B i C koji prolupani luđak bogtejebo.
Guest- Guest
frka wrote:@pismejker napisao:uffff..nikad..svake godine upravo njih trazim za ambasador rolat X2 koji pravim za Novu godinu uza Julishke..
A ne moze..!!! .Bonita su plemenite banane za plemenitu gastronomsku uporabu..molim lijepo...Forumske Dame,nek se izvole snaći..jel..
Guest- Guest
Ajde lijekiće u rukicu i čašu vode da lakše klizi niz grloGnječ wrote:tre wrote:De se malo bolje prisjeti, otvaranje duty free shopova je bio napredak i tek su se tamo mogle kupiti kakve takve stereo linije neusporedivo bolje od onoga što se eventualno moglo naći na policama trgovina. Pa meni je rođo prošvercao dupli kazić sa ekvilajzerom i bio sam faca sa njim, grundingov TV u boji mi je isto prošvercan ne pitaj kako....a onda su došli duty free i tu sam nabavio marantzov double deck sa dolby B i C sistemom o čemu se moglo sanjati u to dobapismejker wrote:Kojesta..i kad je Yuga bila u najvecoj krizi a injflacija udarala o nebo,trgovine su bile pune..jedino je kupovna moc toliko opala ,da se ovakve slike praznih polica nisu mogle dogoditi..
ma u kojoj si ti pećini živio? pazi njega da Dolby B i C koji prolupani luđak bogtejebo.
upravo slazem Dolby Atmos sustav preko Xbox One X-a..treba samo AV reciever spojiti na Xbox,a R na 4K displaj..,naravno i zvucnici 7.2..
Kazu da je taj atmos ono REALA,no bumo vidli,to se jednostavno ne moze oponasati drugim sustavima virtualno...
https://www.amazon.com/dp/B07BJT7Q9D/?tag=helptochoose-com-20
vrlo jeftino,karakteristikama i NATIVNOM podrskom za 4K i Dolby Atmos,definitivno odlican izbor za sitnis..
Kazu da je taj atmos ono REALA,no bumo vidli,to se jednostavno ne moze oponasati drugim sustavima virtualno...
https://www.amazon.com/dp/B07BJT7Q9D/?tag=helptochoose-com-20
vrlo jeftino,karakteristikama i NATIVNOM podrskom za 4K i Dolby Atmos,definitivno odlican izbor za sitnis..
Guest- Guest
Page 3 of 22 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22
Similar topics
» U Kini nema dovoljno ljudi da ispune sve prazne stanove
» EU će jačati kontrolu trgovine oružjem i krijumčarenja ljudi
» Leftardi se tuku
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
» EU će jačati kontrolu trgovine oružjem i krijumčarenja ljudi
» Leftardi se tuku
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
Page 3 of 22