Caracas: trgovine prazne, ljudi se tuku za 1 bananu...
Page 4 of 22
Page 4 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22
Re: Caracas: trgovine prazne, ljudi se tuku za 1 bananu...
upravo slazem Dolby Atmos sustav preko Xbox One X-a..treba samo AV reciever spojiti na Xbox,a R na 4K displaj..,naravno i zvucnici 7.2..
Kazu da je taj atmos ono REALA,no bumo vidli,to se jednostavno ne moze oponasati drugim sustavima virtualno...
https://www.amazon.com/dp/B07BJT7Q9D/?tag=helptochoose-com-20
vrlo jeftino,karakteristikama i NATIVNOM podrskom za 4K i Dolby Atmos,definitivno odlican izbor za sitnis..
Kazu da je taj atmos ono REALA,no bumo vidli,to se jednostavno ne moze oponasati drugim sustavima virtualno...
vrlo jeftino,karakteristikama i NATIVNOM podrskom za 4K i Dolby Atmos,definitivno odlican izbor za sitnis..
Guest- Guest
Jebo ga ti, sta si se ostrvio na Madura pa nije ti on ukokao tvoga civilnog ustaskog djedicu 45te.tre wrote:Slušaj ti jedan amero perverzni prenositelju istine, ja ti ništa ne vjerujem dok se ne donese sud partije, dingo 10 i sora koju je Pavelić protjerao 1943e g. u Zagreb će to sve lijepo objasniti i ako oni kažu kontra jebo ti sve svoje priče, kao da si prdnuo u čabarkofein wrote:tre wrote:kofein wrote:
to je bio crni petak pa su ljudi sve pokupovali, šta ti tu sad širiš ustaškoameričkevatikanskoantiruskebelosvetcke urote i zavere kada se zna da su komunisti svugde u svetu uspeli u ekonomiji gde god da su se primili posla
Evo jedna kolažna za kraj. Znaš, to sve istu trgovinu slikaju. Amero-ustaše
A ovo moze biti snimljeno bilo gdje i ko zna kakvim okolnostima. A poucen iskustvima zapadne propagande iz Libije sirije Iraka i slicno, jako sumnjam u njihovo postenje.
A sve da i jeste ovo istina to ne daje za pravo Americkim sotonistima da izazivaju krvoprolice u venecueli ili u bilo kojoj zemlji.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Jebo ga ti, sta si se ostrvio na Madura pa nije ti on ukokao tvoga civilnog ustaskog djedicu 45te.tre wrote:Slušaj ti jedan amero perverzni prenositelju istine, ja ti ništa ne vjerujem dok se ne donese sud partije, dingo 10 i sora koju je Pavelić protjerao 1943e g. u Zagreb će to sve lijepo objasniti i ako oni kažu kontra jebo ti sve svoje priče, kao da si prdnuo u čabarkofein wrote:tre wrote:kofein wrote:
to je bio crni petak pa su ljudi sve pokupovali, šta ti tu sad širiš ustaškoameričkevatikanskoantiruskebelosvetcke urote i zavere kada se zna da su komunisti svugde u svetu uspeli u ekonomiji gde god da su se primili posla
Evo jedna kolažna za kraj. Znaš, to sve istu trgovinu slikaju. Amero-ustaše
A ovo moze biti snimljeno bilo gdje i ko zna kakvim okolnostima. A poucen iskustvima zapadne propagande iz Libije sirije Iraka i slicno, jako sumnjam u njihovo postenje.
A sve da i jeste ovo istina to ne daje za pravo Americkim sotonistima da izazivaju krvoprolice u venecueli ili u bilo kojoj zemlji.
jebes ga, neko vjeruje i kad na plotu pise picka
i to svaki put
Sve isti dragstor. :) Poricanje im neće napuniti ždrijela. ;)
Noor wrote:za svaku fotku mijenjaju podne kamene ploce i kupuju nove police :)kofein wrote:epikur37 wrote:ima još tih slika iz istog dućana, samo lijepi :D
Ae
Sve isti dragstor. :) Poricanje im neće napuniti ždrijela. ;)
U istom studiju su onomad snimali spuštanje na mjesec.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:
jebes ga, neko vjeruje i kad na plotu pise picka
i to svaki put
Osim ako Raša tudej ne napiše вагинальный na isti plot. :)
Da je kuršlus u Venecueli - jest. Ekonomski sustav je u raspadu, Razum mora prevladati
Guest- Guest
tre wrote:Hm hm, "malo" nategnuto, nigdje gužve a tamo se kidaju za jebeni sladoled i vide se veliki redovi. Ovdje trgovina ( može biti snimljeno bilo gdje u propagandne svrhe) i u trgovini par ljudi. Što se mene tiče reklo bi se da tu nešto užasno smrdi.
upravo to, djeluje kao holivud tipa uradak
pa čak su i plemena indijanaca iz amazone prešla u brazil
tre wrote:Ajde lijekiće u rukicu i čašu vode da lakše klizi niz grloGnječ wrote:tre wrote:De se malo bolje prisjeti, otvaranje duty free shopova je bio napredak i tek su se tamo mogle kupiti kakve takve stereo linije neusporedivo bolje od onoga što se eventualno moglo naći na policama trgovina. Pa meni je rođo prošvercao dupli kazić sa ekvilajzerom i bio sam faca sa njim, grundingov TV u boji mi je isto prošvercan ne pitaj kako....a onda su došli duty free i tu sam nabavio marantzov double deck sa dolby B i C sistemom o čemu se moglo sanjati u to dobapismejker wrote:Kojesta..i kad je Yuga bila u najvecoj krizi a injflacija udarala o nebo,trgovine su bile pune..jedino je kupovna moc toliko opala ,da se ovakve slike praznih polica nisu mogle dogoditi..
ZATO ne vjerujem u ovakve slike praznih polica..Produkcija ce uvijek naci nacina da proizvodi i puni police.Problem je u praznjenju istih...etoc..cist logika..
ma u kojoj si ti pećini živio? pazi njega da Dolby B i C koji prolupani luđak bogtejebo.
lažljivo pseto braniteljsko srboustaško kao prvo koga si ti branio da sebe nazivaš braniteljem pseto šugavo. drugo lažeš jer si u svakom većem gradu mogao kupiti kvalitetnu audio tehniku iz uvoza nemoj mene lagati pseto srbsko ustaško nemoj pseto lagati. imao si za kupiti barem koliko se ja sjećam pseto ustaško srbskog smrada ti oca Pioneer, Sharp, Yamaha, Hitachi, Sansui, Akai, Philips, Grundig itd... pseto braniteljsko srboustaško katolibansko. zato te pseto pitam u kojoj si ti pećini živio pseto srboustaško u kojoj to pećini jebotinbog mater i oca. pseto braniteljsko. nemoj lagati pseto.
Guest- Guest
kaj je gnječko
tre ti načeo živac
tre ti načeo živac
2014-04-16
Neka ostave adresu, saljemo po cokoladu, nije skupo, 100gr avionom.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
pismejker wrote:upravo slazem Dolby Atmos sustav preko Xbox One X-a..treba samo AV reciever spojiti na Xbox,a R na 4K displaj..,naravno i zvucnici 7.2..
ne loše ali ja bi se odlučio za Sony STR-DN1080 puno puno drastično bolji zvuk od Onkyo i ima uz uređaj u kompletu stereo mikrofon za kalibraciju što je izuzetno važno jer na uho je teoretski i praktički nemoguće uštimati Dolby Atmos. vjeruj mi na riječ da je uštimavanje na uho pain in the ass nemoguća misija nikad nećeš dobiti pravi Atmos zvuk nego neku mješavinu surogat svega i svačega i na kraju balade ti se uopće sistem neće sviđati.
moje mišljnje bolji je Sony STR-DN1080 za iste pare kao Onkyo. ni Onkyo nije loš ali...zvuk nije baš dinamičan kao kod Sony-a
https://www.amazon.com/Sony-STRDN1080-Channel-Theater-Receiver/dp/B06XKRWWSG
Guest- Guest
Gnječ wrote:pismejker wrote:upravo slazem Dolby Atmos sustav preko Xbox One X-a..treba samo AV reciever spojiti na Xbox,a R na 4K displaj..,naravno i zvucnici 7.2..
ne loše ali ja bi se odlučio za Sony STR-DN1080 puno puno drastično bolji zvuk od Onkyo i ima uz uređaj u kompletu stereo mikrofon za kalibraciju što je izuzetno važno jer na uho je teoretski i praktički nemoguće uštimati Dolby Atmos. vjeruj mi na riječ da je uštimavanje na uho pain in the ass nemoguća misija nikad nećeš dobiti pravi Atmos zvuk nego neku mješavinu surogat svega i svačega i na kraju balade ti se uopće sistem neće sviđati.
moje mišljnje bolji je Sony STR-DN1080 za iste pare kao Onkyo. ni Onkyo nije loš ali...zvuk nije baš dinamičan kao kod Sony-a
https://www.amazon.com/Sony-STRDN1080-Channel-Theater-Receiver/dp/B06XKRWWSG
Puno hvala na savjetu..Taj tvoj sony je u nekoliko testova bas proglasen kao najfinijim zvukom,enivej covjek uci dok je ziv..
Guest- Guest
cuh vec da se ljudi pate ko mali majmuni da kalibriraju taaj Atmos..kod nekog krči,kod nekog kriči,kod nekog kakofonija,svasta nesto..
Guest- Guest
Ja sam negdje 1987 kupio Blaupunkt TV, njemacki, kupio ga u sarajevskoj prodavnici AUTOTEHNA kod nekadasnjeg kina Radnik.Gnječ wrote:tre wrote:Ajde lijekiće u rukicu i čašu vode da lakše klizi niz grloGnječ wrote:tre wrote:De se malo bolje prisjeti, otvaranje duty free shopova je bio napredak i tek su se tamo mogle kupiti kakve takve stereo linije neusporedivo bolje od onoga što se eventualno moglo naći na policama trgovina. Pa meni je rođo prošvercao dupli kazić sa ekvilajzerom i bio sam faca sa njim, grundingov TV u boji mi je isto prošvercan ne pitaj kako....a onda su došli duty free i tu sam nabavio marantzov double deck sa dolby B i C sistemom o čemu se moglo sanjati u to dobapismejker wrote:Kojesta..i kad je Yuga bila u najvecoj krizi a injflacija udarala o nebo,trgovine su bile pune..jedino je kupovna moc toliko opala ,da se ovakve slike praznih polica nisu mogle dogoditi..
ZATO ne vjerujem u ovakve slike praznih polica..Produkcija ce uvijek naci nacina da proizvodi i puni police.Problem je u praznjenju istih...etoc..cist logika..
ma u kojoj si ti pećini živio? pazi njega da Dolby B i C koji prolupani luđak bogtejebo.
lažljivo pseto braniteljsko srboustaško kao prvo koga si ti branio da sebe nazivaš braniteljem pseto šugavo. drugo lažeš jer si u svakom većem gradu mogao kupiti kvalitetnu audio tehniku iz uvoza nemoj mene lagati pseto srbsko ustaško nemoj pseto lagati. imao si za kupiti barem koliko se ja sjećam pseto ustaško srbskog smrada ti oca Pioneer, Sharp, Yamaha, Hitachi, Sansui, Akai, Philips, Grundig itd... pseto braniteljsko srboustaško katolibansko. zato te pseto pitam u kojoj si ti pećini živio pseto srboustaško u kojoj to pećini jebotinbog mater i oca. pseto braniteljsko. nemoj lagati pseto.
Imao ga do rata i onda ga negdje 1993 prodao jednom liku, nije bilo struje i nisam znaoi koliko ce to trajati.
A budala. Bolje da sam kupio TV Gorenje, ISKRA ili nesto slicno jer bilo mnogo jeftinije a kvalitet isti.
Ali bio sam mlad i palio se na stranu tehniku. Zato mi smijesno kad citam gluposti po forumu kako je nekome eto svanulo sto moze kupiti nesto strano. A postojao izbor domace robe istog kvaliteta.
E eto sad imaju sve strano samo drzave nemaju.
A vidis da je ovaj TRE retardirani kreten. Kakve gluposti lupeta ...
2015-09-24
U biti,Iskra teveji,gorenje i RIZ su sve do rata izbacivali prilicno dobru tehniku..u sustini je to strana tehnologija,pogotovo CRT ekrani,kao sto par proizvodjaca istih proizvodi za sve developere u svijetu..Ringo10 wrote:Ja sam negdje 1987 kupio Blaupunkt TV, njemacki, kupio ga u sarajevskoj prodavnici AUTOTEHNA kod nekadasnjeg kina Radnik.Gnječ wrote:tre wrote:Ajde lijekiće u rukicu i čašu vode da lakše klizi niz grloGnječ wrote:tre wrote:
De se malo bolje prisjeti, otvaranje duty free shopova je bio napredak i tek su se tamo mogle kupiti kakve takve stereo linije neusporedivo bolje od onoga što se eventualno moglo naći na policama trgovina. Pa meni je rođo prošvercao dupli kazić sa ekvilajzerom i bio sam faca sa njim, grundingov TV u boji mi je isto prošvercan ne pitaj kako....a onda su došli duty free i tu sam nabavio marantzov double deck sa dolby B i C sistemom o čemu se moglo sanjati u to doba
Imao ga do rata i onda ga negdje 1993 prodao jednom liku, nije bilo struje i nisam znaoi koliko ce to trajati.
A budala. Bolje da sam kupio TV Gorenje, ISKRA ili nesto slicno jer bilo mnogo jeftinije a kvalitet isti.
Ali bio sam mlad i palio se na stranu tehniku. Zato mi smijesno kad citam gluposti po forumu kako je nekome eto svanulo sto moze kupiti nesto strano. A postojao izbor domace robe istog kvaliteta.
naravno nije bio izbor toliko veliki,ali je bilo..problem jest bio sto su onda place jos bile relativno male,ali da je bilo,bilo je..
Guest- Guest
pismejker wrote:cuh vec da se ljudi pate ko mali majmuni da kalibriraju taaj Atmos..kod nekog krči,kod nekog kriči,kod nekog kakofonija,svasta nesto..
zato taj model Sony-a ima stereo mikrofon za kalibraciju sistema pa mikrofon ubodeš u AV receiver i uređaj se autokalibrira čak i ako su ti zučnici postavljeni krivo što zbog prostora i prepreka namještaj itd. preporučujem taj Sony nećeš imati glavobolja i bezbroj premiještanja zvučnika i svega ostaloga. uostalom pare i živci i vrijeme je tvoje pa ti odluči.
Guest- Guest
A ja...najmudrije..uglavnom su to ujednaceni sustavi,svi odreda kvalitetni i slicnih mogucnosti,pa onda lakoca podesavanja ispadne kao jako dobar bonus..Gnječ wrote:pismejker wrote:cuh vec da se ljudi pate ko mali majmuni da kalibriraju taaj Atmos..kod nekog krči,kod nekog kriči,kod nekog kakofonija,svasta nesto..
zato taj model Sony-a ima stereo mikrofon za kalibraciju sistema pa mikrofon ubodeš u AV receiver i uređaj se autokalibrira čak i ako su ti zučnici postavljeni krivo što zbog prostora i prepreka namještaj itd. preporučujem taj Sony nećeš imati glavobolja i bezbroj premiještanja zvučnika i svega ostaloga. uosalom pare i živci i vrijeme je tvoje pa ti odluči.
Guest- Guest
ahhh kad se sjetim uzbudjenosti instaliranja Windowsa 95..stoput rusi i stoput dizi..nekad je to bilo zanimljivo..sad ocekujem da ukljucim i koristim..nema se vise zivaca za jebavanje sa sustavima..
Guest- Guest
Tema je Venecuela a mi odosmo u pizdu materinu ...
2015-09-24
pismejker wrote:U biti,Iskra teveji,gorenje i RIZ su sve do rata izbacivali prilicno dobru tehniku..u sustini je to strana tehnologija,pogotovo CRT ekrani,kao sto par proizvodjaca istih proizvodi za sve developere u svijetu..Ringo10 wrote:Ja sam negdje 1987 kupio Blaupunkt TV, njemacki, kupio ga u sarajevskoj prodavnici AUTOTEHNA kod nekadasnjeg kina Radnik.Gnječ wrote:tre wrote:Ajde lijekiće u rukicu i čašu vode da lakše klizi niz grloGnječ wrote:
naravno nije bio izbor toliko veliki,ali je bilo..problem jest bio sto su onda place jos bile relativno male,ali da je bilo,bilo je..
CRT ekrani su se proizvodili i za izvoz tako da kad si kupovao njemački Telefunken, Grundig imao bi CRT ekran Made in Yugoslavia.
a sad su plaće veće??
Guest- Guest
tja..KOJE plaće???Gnječ wrote:pismejker wrote:U biti,Iskra teveji,gorenje i RIZ su sve do rata izbacivali prilicno dobru tehniku..u sustini je to strana tehnologija,pogotovo CRT ekrani,kao sto par proizvodjaca istih proizvodi za sve developere u svijetu..Ringo10 wrote:Ja sam negdje 1987 kupio Blaupunkt TV, njemacki, kupio ga u sarajevskoj prodavnici AUTOTEHNA kod nekadasnjeg kina Radnik.Gnječ wrote:tre wrote:
Ajde lijekiće u rukicu i čašu vode da lakše klizi niz grlo
CRT ekrani su se proizvodili i za izvoz tako da kad si kupovao njemački Telefunken, Grundig imao bi CRT ekran Made in Yugoslavia.
a sad su plaće veće??
Guest- Guest
Page 4 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22
Similar topics
» U Kini nema dovoljno ljudi da ispune sve prazne stanove
» EU će jačati kontrolu trgovine oružjem i krijumčarenja ljudi
» Leftardi se tuku
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
» EU će jačati kontrolu trgovine oružjem i krijumčarenja ljudi
» Leftardi se tuku
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
Page 4 of 22